truckman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 @ truckman Κάνεις λάθος φίλε. Η ARVATO SA είναι επίσημο service της Samsung Hellas. Μπες στο σάιτ της Samsung να το επαληθεύσεις. http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do Βάλε Αθήνα, κινητά τηλέφωνα, να δεις τι θα σου εμφανίσει. Δεν υπάρχει επίσημο και απλά συμβεβλημένο service. Το ίδιο επίσημα είναι όλα τα service,ο επαγγελματισμός ίσως να αλλάζει και η εξυπηρέτηση. Ότι συμβαίνει σε όλους τους τομείς δηλαδή.Καπου εχει γινει παρανοηση νομιζω.Οπως εγραψα πουλανε μοντελα τα οποια δεν τα αναμβανει η samsung hellas και συνεπως η smartec.Φυσικα τα αναλαμβανει η arvato και η καθε λογης arvato, αλλα ξαναλεω οτι απο smartec τρως πορτα.Σε καθε περιπτωση ευχομαι να μην χρειαστει σε κανεναν το servis και να αναγκαστει να παει στην arvato...θα πει το δεσποτη Παναγιωτη!! :p Εισαι σίγουρος? Για πάρτον ενα τηλ. και ρώτησε τον.Πολυ σιγουρος φιλε μου, εχουμε μιλησει καμποσες φορες.Θα σου πει οτι το servis ειναι η smartec αλλα απο εκει και περα αναλογα με την περιοχη που μενεις και για να μην ταλαιπωρεισαι, θα σου πει ευγενεστατα και που αλλου μπορεις να το πας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Στην αρχή λες να μην ακούμε τι λένε οι πωλητές, μετά μας λες τι λέει ο Νίκος. Σου δίνω το link της Samsung που φαίνεται πως η arvato ΕΊΝΑΙ επίσημο service κ μετά λες έχει γίνει παρανόηση.. Δεν συνεχίζω άλλο αυτό το θέατρο παραλόγου. Όποιος έχει μια μέση ικανότητα αντίληψης καταλαβαίνει. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Στην αρχή λες να μην ακούμε τι λένε οι πωλητές, μετά μας λες τι λέει ο Νίκος. Σου δίνω το link της Samsung που φαίνεται πως η arvato ΕΊΝΑΙ επίσημο service κ μετά λες έχει γίνει παρανόηση.. Δεν συνεχίζω άλλο αυτό το θέατρο παραλόγου. Όποιος έχει μια μέση ικανότητα αντίληψης καταλαβαίνει. Ουτε κι εγω εχω σκοπο να το συνεχισω γιατι καποιοι δεν εχουν ουτε την μεση ικανοτητα αντιληψης και δεν μπορουν να κατανοησουν μυνηματα με καθαρα Ελληνικα.Be happy with arvato Edited May 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν εντάσεις και χαρακτηρισμοί. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Samsung και τα δύο είναι εξουσιοδοτημένα Service. Προσωπικά προτιμώ την Smartec επειδή έχω πάει και έμεινα ικανοποιημένος οπότε δεν έχω λόγο να αλλάξω (μακριά από εμάς :p). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 παιδια να ρωτησω και εγω κατι...Τελικα ενα ''κονε'' που ειχε γνωστος μου για το n7000 κοντα στα 300 ευρω καινουριο επιασε πατο οποτε προσανατολιζομαι στο n7100..Eκτιμαει κανεις πια μπορει να ειναι η τιμη του τον προσεχη-προσεχους μηνες(ποσο καθοδικη πορεια μπορει να εχει)??γενικα ΑΞΙΖΕΙ να περιμενω(δεν το βιαζομαι) για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??το ''μπατζετ'' μου ηταν-ειναι ''οριακα'' στα 380 ευρω.. ενταξει,οχι μεχρι τον σεπτεμβρη-οκτωβρη που ερχεται το 3 αν δεν κανω λαθος..μιλαμε για πριν τον ιουλιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) παιδια να ρωτησω και εγω κατι...Τελικα ενα ''κονε'' που ειχε γνωστος μου για το n7000 κοντα στα 300 ευρω καινουριο επιασε πατο οποτε προσανατολιζομαι στο n7100..Eκτιμαει κανεις πια μπορει να ειναι η τιμη του τον προσεχη-προσεχους μηνες(ποσο καθοδικη πορεια μπορει να εχει)??γενικα ΑΞΙΖΕΙ να περιμενω(δεν το βιαζομαι) για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??το ''μπατζετ'' μου ηταν-ειναι ''οριακα'' στα 380 ευρω.. ενταξει,οχι μεχρι τον σεπτεμβρη-οκτωβρη που ερχεται το 3 αν δεν κανω λαθος..μιλαμε για πριν τον ιουλιο.. Ελαφρώς μεταχειρισμένο πάντως βρίσκεις άνετα με 380 - 400 ευρώ. Εκτιμώ ότι όσο ήτανε να πέσει η τιμή του έπεσε. Απο εδώ και πέρα μην περιμένεις θεαματική πτώση μέχρι να βγει το 3. Δεν αξίζει τον κόπο να περιμενεις 1 -2 μήνες για να κερδίσεις 10 -15 ευρώ. Edited May 19, 2013 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ελαφρώς μεταχειρισμένο πάντως βρίσκεις άνετα με 380 - 400 ευρώ. Εκτιμώ ότι όσο ήτανε να πέσει η τιμή του έπεσε. Απο εδώ και πέρα μην περιμένεις θεαματική πτώση μέχρι να βγει το 3. Δεν αξίζει τον κόπο να περιμενεις 1 -2 μήνες για να κερδίσεις 10 -15 ευρώ. παντως τους τελευταιους 2 μηνες εχει πεσει στα 50 ευρω.Τελοσπαντων..ειδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλά λίγο δύσκολο να συνεχίσει να πέφτει έτσι. Εγώ πιστεύω ότι θα πέφτει το πολύ κανά δεκάρικο το μήνα και η τιμή του θα είναι γύρω στα 400 όταν κυκλοφορήσει ο διάδοχος. Μην ξεχνάμε ότι είναι και πετυχημενο μοντέλο. Πάρε και το παράδειγμα του s3 έφτασε η τιμή στα 360 και εδώ και ένα μήνα έπεσε μόνο 10 ευρώ. Κάπου οι τιμές πιάνουν και πάτο. Δεν μιλάμε βέβαια για πολλούς μήνες μετά πχ τα χριστούγεννα που θα θέλουν να ξεστοκάρουν οι αλυσίδες όπως το s2. Για μένα περίμενε το πολύ 1 μήνα κι αν δεις ότι πέφτει ελάχιστα τότε χτύπα το! Αν αντέχεις βέβαια. :p Εγώ αν είχα τα φράγκα δεν θα άντεχα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλά λίγο δύσκολο να συνεχίσει να πέφτει έτσι. Εγώ πιστεύω ότι θα πέφτει το πολύ κανά δεκάρικο το μήνα και η τιμή του θα είναι γύρω στα 400 όταν κυκλοφορήσει ο διάδοχος. Μην ξεχνάμε ότι είναι και πετυχημενο μοντέλο. Πάρε και το παράδειγμα του s3 έφτασε η τιμή στα 360 και εδώ και ένα μήνα έπεσε μόνο 10 ευρώ. Κάπου οι τιμές πιάνουν και πάτο. Δεν μιλάμε βέβαια για πολλούς μήνες μετά πχ τα χριστούγεννα που θα θέλουν να ξεστοκάρουν οι αλυσίδες όπως το s2. Για μένα περίμενε το πολύ 1 μήνα κι αν δεις ότι πέφτει ελάχιστα τότε χτύπα το! Αν αντέχεις βέβαια. :p Εγώ αν είχα τα φράγκα δεν θα άντεχα. :O αν ειχα τα φραγκα δεν θα περιμενα να πεσει και αλλο...απλα το κακο-καλο ειναι οτι θελω ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ οποτε δεν υπαρχει αλλη επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδια ποιο μαγαζι να προτιμησω για αγορα με αντικαταβολη ? http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36124 http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-note-ii-16gb-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-eu http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=257 Aν εχετε αλλη προταση οκ αλλα μην ξεπερασουμε τα 460 γιατι δεν παει παραπανω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδια ποιο μαγαζι να προτιμησω για αγορα με αντικαταβολη ? http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36124 http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-note-ii-16gb-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-eu http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=257 Aν εχετε αλλη προταση οκ αλλα μην ξεπερασουμε τα 460 γιατι δεν παει παραπανω :cry: δοκιμασε και το extreme-mobile.ο νικος ειναι εγγυηση και η διαφορα σου ειναι 10 ευρω.ο νικος το δινει 470. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 δοκιμασε και το extreme-mobile.ο νικος ειναι εγγυηση και η διαφορα σου ειναι 10 ευρω.ο νικος το δινει 470. Δεν βρισκω στο site το note σε μπλε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Κάποια μέρα πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον Νικο ... τόσα εγκώμια που έχουν γραφεί μου έχει προκληθεί περιέργεια: <είτε είναι "Άγιος", είτε δεν είναι>. Πάντως ούτε λόγο έχω να είμαι καχύποπτος, ούτε λόγο έχω να μην εμπιστεύομαι τους φίλους εδώ μέσα. Πραγματικά θα πάω να τον γνωρίσω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Κάποια μέρα πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον Νικο ... τόσα εγκώμια που έχουν γραφεί μου έχει προκληθεί περιέργεια: <είτε είναι "Άγιος", είτε δεν είναι>. Πάντως ούτε λόγο έχω να είμαι καχύποπτος, ούτε λόγο έχω να μην εμπιστεύομαι τους φίλους εδώ μέσα. Πραγματικά θα πάω να τον γνωρίσω :-) +100 μια απο τα ιδια :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδια ποιο μαγαζι να προτιμησω για αγορα με αντικαταβολη ? http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36124 http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-note-ii-16gb-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-eu http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=257 Aν εχετε αλλη προταση οκ αλλα μην ξεπερασουμε τα 460 γιατι δεν παει παραπανω :cry: Θα σου πω για τους κάιζερ που ξέρω. Και οι 2 βρίσκονται πέριξ της ομόνοιας. Έχουν ίδιο βασικό μέτοχο και διαφορετικό συνεργάτη. Ο kaizershop που είναι καιρό στο ίντερνετ δεν έχω ακούσει παράπονα για τις συσκευές που πουλάει και απόδειξη με imei κομπλέ, υπάρχει ένα θεματάκι με τη συμπεριφορά στο κατάστημα, εμένα για 10 ευρώ που δεν είχα δεν μου έδινε τη συσκευή, την πήρα από αλλού τελικά, αυτός έχασε και όχι εγώ. . Ο άλλος (kaizerstore) μπήκε πρόσφατα στο σκρούτζ και για αυτό δεν είναι γνωστός. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές από κει με αυτοπρόσωπη παρουσία. Τους έχω αφήσει 1000δες ευρώ στην κυριολεξία. Μέχρι πριν 2-3 μήνες πριν μπει στο σκρούτζ δεν έδινε αποδείξεις με imei, πλέον όμως λόγω σκρούτζ το έφτιαξε. Στο μαγαζί είχε και πολλές ανοιχτές συσκευές και έδινε αυτές στους πελάτες, εγώ ζήταγα πάντα σφραγισμένη. Δεν ξέρω τι συσκευές δίνει αλλά με σαμσουνγκ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πω την αλήθεια. Βλέπω στο σκρουτζ ότι πηρε μια αρνητική. Παντως τώρα σπάει στη δουλειά που πέρασα από κει αλλά έκοψε κι αυτός τις καλύτερες τιμές, παλαιότερα μου έκοβε 10-20 ευρώ ανάλογα τη συσκευή, σε ανταλλαγή έκανε καλύτερη τιμή, τώρα δεν ξέρω. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο θα ρώταγα για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή, θα επέμενα να τις δουν και όχι γενικά να μου πουν και ανάλογα ποια θα μου καθόταν καλύτερα θα επέλεγα, ελεύθερος ανταγωνισμός φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Για το city shop καμια γνωμη που δινει και φορτιστη ? Παιζει ρολο απο ποια ευρωπαικη χωρα ερχεται το κινητο ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Κάποια μέρα πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον Νικο ... τόσα εγκώμια που έχουν γραφεί μου έχει προκληθεί περιέργεια: <είτε είναι "Άγιος", είτε δεν είναι>. Πάντως ούτε λόγο έχω να είμαι καχύποπτος, ούτε λόγο έχω να μην εμπιστεύομαι τους φίλους εδώ μέσα. Πραγματικά θα πάω να τον γνωρίσω :-) ειναι αψογος και εγω απο εκει το πηρα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Κάποια μέρα πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον Νικο ... τόσα εγκώμια που έχουν γραφεί μου έχει προκληθεί περιέργεια: <είτε είναι "Άγιος", είτε δεν είναι>. Πάντως ούτε λόγο έχω να είμαι καχύποπτος, ούτε λόγο έχω να μην εμπιστεύομαι τους φίλους εδώ μέσα. Πραγματικά θα πάω να τον γνωρίσω :-) μονο μια πρσωπικη επαφη θα σου λυσει ολες τις αποριες. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Κάποια μέρα πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον Νικο ... τόσα εγκώμια που έχουν γραφεί μου έχει προκληθεί περιέργεια: <είτε είναι "Άγιος", είτε δεν είναι>. Πάντως ούτε λόγο έχω να είμαι καχύποπτος, ούτε λόγο έχω να μην εμπιστεύομαι τους φίλους εδώ μέσα. Πραγματικά θα πάω να τον γνωρίσω :-) Απλά είναι εξαιρετικός χαρακτήρας σαν άνθρωπος, πέρα από επαγγελματίας. Ένας πολύ καλός φίλος, πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Απλά είναι εξαιρετικός χαρακτήρας σαν άνθρωπος, πέρα από επαγγελματίας. Ένας πολύ καλός φίλος, πλέον... κριμα που δεν μενω Αθηνα! Πραγματικα με την πρωτη ευκαιρια που θα ανεβω επανω θα παω κατευθειαν απο εκει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Κάποια μέρα πρέπει να γνωρίσω αυτόν τον Νικο ... τόσα εγκώμια που έχουν γραφεί μου έχει προκληθεί περιέργεια: <είτε είναι "Άγιος", είτε δεν είναι>. Πάντως ούτε λόγο έχω να είμαι καχύποπτος, ούτε λόγο έχω να μην εμπιστεύομαι τους φίλους εδώ μέσα. Πραγματικά θα πάω να τον γνωρίσω :-) Είναι ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός, εμένα λίγο με ''χάλασε'' (και του το είπα) η απόδειξη που δεν είναι μηχανογραφημένη και κολλάει το αυτοκόλλητο με το ιμει από το κουτί στην πίσω πλευρά της απόδειξης το οποίο μπορεί ο καθένας να το ξεκολλήσει και να κολλήσει κάποιο άλλο. Είμαι βέβαια και εγώ λίγο υπερβολικός αλλά πρώτη φορά ερχεται στα χέρια μου κινητό με τέτοια απόδειξη και ξαφνιάστηκα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλημερα στην παρεα. Ηρθε και για μενα η ωρα να κανω την μεταβαση μετα απο 2,5 απο το πιστο μου htc desire στο θηριο note 2. Το εχω βρει στο play247 κατω απο 500ευρω. Αξιζει να το παρω απο εκει??? Θα εχω καλυψη αν τυχει κατι?? Γιατι τοση διαφορα με πλαισιο, public κτλ??? Το κινητο το εχω δουλεψει σε φιλους που το εχουν και πραγματικα ειναι τελειο. Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) @theonike Αν θελεις να διασφαλιστεις κατα το δυνατον περισσότερο παρτο απο το extreme-mobile.Εχει κι αλλα καλα μαγαζια βεβαια οπως birdphone, kaizer κλπ.Για το συγκεκριμενο που ρωτας δεν εχω προσωπικη εμπειρια Edited May 27, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλημερα στην παρεα. Ηρθε και για μενα η ωρα να κανω την μεταβαση μετα απο 2,5 απο το πιστο μου htc desire στο θηριο note 2. Το εχω βρει στο play247 κατω απο 500ευρω. Αξιζει να το παρω απο εκει??? Θα εχω καλυψη αν τυχει κατι?? Γιατι τοση διαφορα με πλαισιο, public κτλ??? Το κινητο το εχω δουλεψει σε φιλους που το εχουν και πραγματικα ειναι τελειο. Ευχαριστω πολυ!!! Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις από τέτοια μαγαζιά. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα τρέχεις πέρα δώθε χωρίς να βρίσκεις άκρη. Εγώ προσωπικά, προτίμησα να πληρώσω 200 ευρώ παραπάνω, ώστε όταν υπήρξε κάποιο προβληματάκι τους το έτριψα στη μούρη και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ειμαι σε σκεψη, γιατι τα 200 ευρω ειναι ενα σεβαστο ποσο την εποχη μας. Μου φαινεται κοροιδια παντως να δωσω 700 στο πλαισιο, οταν στο εξωτερικο σε αυτη την τιμη παιρνεις 2 NOTE II. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts