Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα (καθαρισει) η συσκευη; θα φυγει και το αρχικο μηνυμα της cosmote; πρεπει να σωσω κατι πριν την επαναφορα;

Κατ αρχάς τι σας ενοχλεί που ειναι cosmote?

Για γρήγορες αναβαθμίσεις?

Αν ναι, θα πρέπει να πάρετε απόφαση οτι θα δουλεύετε odin για να έχετε οτι πιο νεο.

Δεν αρκεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Θα πρεπει να περάσεις παλι με odin καποια official unbranded rom και να αλλάξεις το csc βάζοντας αυτό της νεας ρομ ωστε να δέχεσαι αναβαθμίσεις.

Ολα αυτα θα τα βρείτε στην βιβλο.

Παιδιά τις τελευταίες μέρες διατυπώνονται συνεχώς τα ιδια ερωτήματα η δίνονται απαντήσεις που μπερδεύουν. Είναι απαραίτητο να διαβάσουν προσεκτικά τη βίβλο όλοι οι νέοι χρήστες και μετά αν δεν λυσουν τις απορίες τους να διατυπώνουν ερωτηματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτες πηρα το τελευταιο γκρι απο plaisio Συνταγματος.Ειχε ακομη αρκετα ασπρα.

Και εγω το πήρα απο το Πλαίσιο/Σύνταγματος, ετσι ακριβώς οπως τα λες, διαθεσιμότητα μόνο σε λευκό. Είχε εχτές το απόγευμα πεντε -εξι ακόμα (ήθελα το γκρι αλλά με πρόλαβες:lol: ...οπότε βολεύθηκα με το λευκο ( το οποίο τελικά μου αρέσει περισσότερο απο οτι φανταζόμουν.)

Γενικά ψάχνοντας το αυτές τις ημέρες διαπίστωσα πως μάλλον σπρώχνουν το λευκό σε σχεση με το γκρί(το οποίο έδιναν σε διαθεσιμότητα απο τις 10/1 και μετα) για να το ξεστοκάρουν εύκολα μέσω των δωροεπιταγών κ λοιπών προσφορών της εορταστικής περιόδου.

Πάντως με δωροεπιταγη Πλαισίου + cashback samsung συν την πώληση του πρώτου ΝΟΤΕ μου μια χαρά μου έκατσε η αγορα του ΝΟΤΕ 2 τέτοιους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Παιδιά τελικά όποιος δείχνει αυτοσυγκράτηση και δεν αγοράζει απο day one τη συσκευή που τον ενδιαφέρει σίγουρα βγαίνει κερδισμένος οικονομικά σε βάθος χρόνου. Πόσο μάλλον για το ΝΟΤΕ που κυκλοφόρει τέλη Οκτώβρη- αρχές Νοέμβρη ενα-εναμιση μήνα δηλαδή πριν απο τις εορτές των Χριστουγέννων που πάντοτε παίζουν καλες προσφορές.Οπότε μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα που θα χτυπήσουμε το ΝΟΤΕ 3 να ευχηθώ να το ευχαριστηθούμε στο έπακρο οσοι το αποκτήσαμε.:cool:

Επίσης να πληροφορήσω πως υπάρχει ΝΟΤΕ2 γκρι διαθέσιμο στον Γερμανό που βρισκεται επι της λεοφώρου Αθηνών στη στροφή του Δασους Χαιδαρίου(το είχα ζητήσει και με ενημέρωσαν πως το έφεραν λιγη ώρα αφότου το ειχα αγοράσει απο το Πλαίσιο). Οπότε οποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει...

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Και εγω το πήρα απο το Πλαίσιο/Σύνταγματος, ετσι ακριβώς οπως τα λες, διαθεσιμότητα μόνο σε λευκό. Είχε εχτές το απόγευμα πεντε -εξι ακόμα (ήθελα το γκρι αλλά με πρόλαβες:lol: ...οπότε βολεύθηκα με το λευκο ( το οποίο τελικά μου αρέσει περισσότερο απο οτι φανταζόμουν.)

Γενικά ψάχνοντας το αυτές τις ημέρες διαπίστωσα πως μάλλον σπρώχνουν το λευκό σε σχεση με το γκρί(το οποίο έδιναν σε διαθεσιμότητα απο τις 10/1 και μετα) για να το ξεστοκάρουν εύκολα μέσω των δωροεπιταγών κ λοιπών προσφορών της εορταστικής περιόδου.

Πάντως με δωροεπιταγη Πλαισίου + cashback samsung συν την πώληση του πρώτου ΝΟΤΕ μου μια χαρά μου έκατσε η αγορα του ΝΟΤΕ 2 τέτοιους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Παιδιά τελικά όποιος δείχνει αυτοσυγκράτηση και δεν αγοράζει απο day one τη συσκευή που τον ενδιαφέρει σίγουρα βγαίνει κερδισμένος οικονομικά σε βάθος χρόνου. Πόσο μάλλον για το ΝΟΤΕ που κυκλοφόρει τέλη Οκτώβρη- αρχές Νοέμβρη ενα-εναμιση μήνα δηλαδή πριν απο τις εορτές των Χριστουγέννων που πάντοτε παίζουν καλες προσφορές.Οπότε μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα που θα χτυπήσουμε το ΝΟΤΕ 3 να ευχηθώ να το ευχαριστηθούμε στο έπακρο οσοι το αποκτήσαμε.:cool:

Επίσης να πληροφορήσω πως υπάρχει ΝΟΤΕ2 γκρι διαθέσιμο στον Γερμανό που βρισκεται επι της λεοφώρου Αθηνών στη στροφή του Δασους Χαιδαρίου(το είχα ζητήσει και με ενημέρωσαν πως το έφεραν λιγη ώρα αφότου το ειχα αγοράσει απο το Πλαίσιο). Οπότε οποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει...

Φιλε μου κι εγω πριν δυο μερες απο εκει το πηρα σε λευκο, μπορεις να μου πεις ομως αν το τιμολογιο/αποδειξη ειχε γραμμενο το ΙΜΕΙ της συσκευης γιατι δεν το εχω πλεον τωρα μαζι μου ? Το εχω στειλει ηδη στη samsung.

Το ρωτω αυτο γιατι καποιοι λενε πως πρεπει να το γραφει ασχετα που δεν το λεει αυτο η αιτηση ως προυποθεση για να σου στειλουν 100 ευρω πισω.

Φιλε μου κι εγω πριν δυο μερες απο εκει το πηρα σε λευκο, μπορεις να μου πεις ομως αν το τιμολογιο/αποδειξη ειχε γραμμενο το ΙΜΕΙ της συσκευης γιατι δεν το εχω πλεον τωρα μαζι μου ?.

Ναι, η απόδειξη στο section:περιγραφή είδους γράφει τον s/n καθώς και οτι το προιον συνοδεύεται απο 2 ετη εγγυησης αντιπροσωπείας. Μην ανησυχεις και εσένα θα το γράφει μιας που η αποδείξεις είναι μια τυποποιημένη διαδικασία. Δε θα μπορούσε σε εσένα να μη το γράφει και σε εμένα ναι οταν εχουμε αγοράσει το ιδιο προιον απο το ιδιο (υπο)κατάστημα.

Αλλα και στην περίπτωση που δεν το αναφέρει και πάλι δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κανένα θέμα μιας και εχεις ολα τα παραστατικά αγοράς του απο εμπορικό καταστημα συνεργαζόμενο με την επίσημη αντιπροσωπεία.

Ειδάλλως υπάρχει και το ΙΝΚΑ όπου θα τρίβουν τα χέρια τους απο τη χαρά τους αμα τους δώσεις να χειρισθούν μια τέτοια προφανή περίπτωση εξαπάτησης καταναλωτή.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Λοιπον,

εγω πηρα το τηλεφωνο με αναβαθμηση απο vodafone, το καταστημα μου εδωσε αποδειξη ταμειακης μηχανης και πανω στην αποδειξη κολλησε ενα αυτοκολητο της συσκευασιας του τηλεφωνου που αναγραφει το imei, εγραψε το μοντελο με το χερι και εβαλε σφραγιδα του καταστηματος και υπογραφη.

Πριν στειλω τα χαρτια μιλαω με samsung και μου λενε οτι η αποδειξη πρεπει να ειναι μηχανογραφημενη (δηλαδη απο pc) και να φαινεται πανω στην αποδειξη το μοντελο και το imei (ΟΧΙ χειρογραφα και με αυτοκολλητα) αλλιως δεν παιζει επιστροφη.

Μιλαω με το καταστημα και μου λεει οτι δεν εχουν μηχανοργανωση ολα τα καταστηματα της vodafone και δεν μπορει να μου δωσει τετοια αποδειξη.

Ξαναμιλαω με samsung, εξηγω σε μια υπαλληλο το προβλημα μου, της λεω και την απαντηση του καταστηματος και μου απανταει οτι δεν ισχυει η επιστροφη με αυτην την αποδειξη. Οταν της επεμεινα για το τι μπορει να γινει μου λεει με εντονο υφος οτι δεν μπορει να γινει κατι και αν μπορει να με εξυπηρετηση σε κατι αλλο.

Δικο μου συμπερασμα (και ελπιζω να ειναι λαθος) : οι ανθρωποι θελαν να ξεστοκαρουν το απλο μοντελο για να κυκλοφορησουν το lte χωρις να τους μεινουν στα ραφια τοσα τηλεφωνα και ειπαν ας ριξουμε ενα τυρακι στα θυματα για να τσιμπησουν.

Cashback πολλοι εθελησαν, αλλα μαλλον ουδεις ή ελαχιστοι θα λαβουν, διοτι οπως ειπε καποιος πιο πριν, αν εχουν προβλημα με τα χαρτια που τους εστειλες δεν προκειτε να σε ενημερωσουν, απλα θα σε απορριψουν και μαλλον θα βρουν τροπους και χωρις να δωσουν καποια εξηγηση, να απορριψουν πολλοι κοσμο.

Συγνωμη για το κατεβατο, απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Edited by guspsoras

Να πω ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πλαίσιο στη Στουρνάρη μου είπαν ότι το έχουν (όχι σε γκρί αλλά μου είπε θα κοιτάξει αν υπάρχει σε άλλο κατάστημα) και πως αφαιρεί επιδότηση. Θα τα διαπιστώσω Δευτέρα ελπίζοντας να προλάβω μαγαζιά ανοιχτά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Λοιπον,

εγω πηρα το τηλεφωνο με αναβαθμηση απο vodafone, το καταστημα μου εδωσε αποδειξη ταμειακης μηχανης και πανω στην αποδειξη κολλησε ενα αυτοκολητο της συσκευασιας του τηλεφωνου που αναγραφει το imei, εγραψε το μοντελο με το χερι και εβαλε σφραγιδα του καταστηματος και υπογραφη.

Πριν στειλω τα χαρτια μιλαω με samsung και μου λενε οτι η αποδειξη πρεπει να ειναι μηχανογραφημενη (δηλαδη απο pc) και να φαινεται πανω στην αποδειξη το μοντελο και το imei (ΟΧΙ χειρογραφα και με αυτοκολλητα) αλλιως δεν παιζει επιστροφη.

Μιλαω με το καταστημα και μου λεει οτι δεν εχουν μηχανοργανωση ολα τα καταστηματα της vodafone και δεν μπορει να μου δωσει τετοια αποδειξη.

Ξαναμιλαω με samsung, εξηγω σε μια υπαλληλο το προβλημα μου, της λεω και την απαντηση του καταστηματος και μου απανταει οτι δεν ισχυει η επιστροφη με αυτην την αποδειξη. Οταν της επεμεινα για το τι μπορει να γινει μου λεει με εντονο υφος οτι δεν μπορει να γινει κατι και αν μπορει να με εξυπηρετηση σε κατι αλλο.

Δικο μου συμπερασμα (και ελπιζω να ειναι λαθος) : οι ανθρωποι θελαν να ξεστοκαρουν το απλο μοντελο για να κυκλοφορησουν το lte χωρις να τους μεινουν στα ραφια τοσα τηλεφωνα και ειπαν ας ριξουμε ενα τυρακι στα θυματα για να τσιμπησουν.

Cashback πολλοι εθελησαν, αλλα μαλλον ουδεις ή ελαχιστοι θα λαβουν, διοτι οπως ειπε καποιος πιο πριν, αν εχουν προβλημα με τα χαρτια που τους εστειλες δεν προκειτε να σε ενημερωσουν, απλα θα σε απορριψουν και μαλλον θα βρουν τροπους και χωρις να δωσουν καποια εξηγηση, να απορριψουν πολλοι κοσμο.

Συγνωμη για το κατεβατο, απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Εγω απλα θα πω εδω οτι Παρασκευη μεσημερι προεκυψε προβλημα με τα χαρτια μου, με καλεσαν, μου εξηγησαν το προβλημα, εδωσα την εξηγηση μου και το προβλημε λυθηκε αμεσα.

Καταλαβαινω την πικρια σου και γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να παρεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ cashback αλλα εδω ειναι forum και δεν πρεπει να δινονται λανθασμενες εντυπωσεις.

Φιλικά Γιώργος

Εγω απλα θα πω εδω οτι Παρασκευη μεσημερι προεκυψε προβλημα με τα χαρτια μου, με καλεσαν, μου εξηγησαν το προβλημα, εδωσα την εξηγηση μου και το προβλημε λυθηκε αμεσα.

Καταλαβαινω την πικρια σου και γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να παρεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ cashback αλλα εδω ειναι forum και δεν πρεπει να δινονται λανθασμενες εντυπωσεις.

Καλημερα φιλε μου.Για τη δικια μου περιπτωση τι λες?Το πηρα απο το Mediamarkt(Θεσ/νικης)και στην αποδειξη τους δε γραφει imei!!!Και τους το ειπα και μου βγαλαν φωτοτυπια την αποδειξη με το imei γραμμενο με στυλο και τη σφραγιδα τους...Τωρα,κατα ποσο θα ειμαι οκ,δε ξερω...Το κιν.ειναι Ελληνικο(EUR)!!!Τι αλλο μπορω να κανω για να'μαι σιγουρος?

Apple iPhone 14 Pro Max

Εψαξα λιγο στα γρηγορα, αλλα δεν βρηκα το μυνημα που ελεγε καποιος οτι η samsung του ειπε οτι σε περιπτωση προβληματος με τα χαρτια δεν προκειτε να σε ενημερωσουν.

Τελος παντων, μακαρι να κανω λαθος και να παρουν ολοι το 100αρικο πισω (θα φανει σε κανα μηνα) .

Δεν νιωθω πικρια οπως λες αλλα νιωθω κοροιδια.

Παντως οπως εχω πει και σε προηγουμενο μυνημα, το πηρα με επιδοτηση και εδωσα 300€ απο την τσεπη μου οποτε ενταξει δεν εδωσα και ολοκληρο το ποσο του τηλ. και επιπλεον εγω το ειχα ειδη παραγγειλει οταν εμαθα για το cashback.

Καλημερα φιλε μου.Για τη δικια μου περιπτωση τι λες?Το πηρα απο το Mediamarkt(Θεσ/νικης)και στην αποδειξη τους δε γραφει imei!!!Και τους το ειπα και μου βγαλαν φωτοτυπια την αποδειξη με το imei γραμμενο με στυλο και τη σφραγιδα τους...Τωρα,κατα ποσο θα ειμαι οκ,δε ξερω...Το κιν.ειναι Ελληνικο(EUR)!!!Τι αλλο μπορω να κανω για να'μαι σιγουρος?

Εψαξα λιγο στα γρηγορα, αλλα δεν βρηκα το μυνημα που ελεγε καποιος οτι η samsung του ειπε οτι σε περιπτωση προβληματος με τα χαρτια δεν προκειτε να σε ενημερωσουν.

Τελος παντων, μακαρι να κανω λαθος και να παρουν ολοι το 100αρικο πισω (θα φανει σε κανα μηνα) .

Δεν νιωθω πικρια οπως λες αλλα νιωθω κοροιδια.

Παντως οπως εχω πει και σε προηγουμενο μυνημα, το πηρα με επιδοτηση και εδωσα 300€ απο την τσεπη μου οποτε ενταξει δεν εδωσα και ολοκληρο το ποσο του τηλ. και επιπλεον εγω το ειχα ειδη παραγγειλει οταν εμαθα για το cashback.

Καλημέρα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το επίπεδο στα περισσότερα καταστήματα είναι αρκετά κάτω του μετρίου.

Υπάλληλοι που δεν ξέρουν την δουλειά τους, αφεντικά που έχουν πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για το franchise χωρίς να ξέρουν τι γίνεται στα μαγαζιά τους και τηλεφωνικά κέντρα που σπάνια δίνουν άμεση λύση στο εκάστοτε πρόβλημα.

Σε όποιον έχω περιγράψει την ταλαιπωρία που πέρασα για να πάρω το Note έχει μείνει με ανοικτό το στόμα. Αυτό που έγραψα όμως είναι να προσέχει οποίος πάει να αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα να διπλοτσεκαρει ότι του πουν γιατί η υπεύθυνη δεν ξέρει που παν τα 4.

Αν το γενικευσω θα αδικήσω άλλους υπάλληλους που κάνουν καλά την δουλειά τους.

Μακάρι να πάρουμε όλοι το cashback χωρίς άλλα προβλήματα:)

Φιλικά Γιώργος

Κι εγώ συμφωνώ ότι η εξυπηρέτηση πελατών στα περισσότερα καταστήματα είναι κάτω του μετρίου. Ανήκω κι εγώ στην κατηγορία των πελατών που έχουν κακή εμπειρία λόγω της χαμηλής ποιότητας παροχών που παρέχουν. Έψαξα πολλά καταστήματα πριν το αγοράσω και ο καθένας μου έλεγε ότι ήθελε. ..ακόμα και από εκεί που τελικά το αγόρασα μέχρι την τελευταία στιγμή έκαναν λάθη επειδή δεν ήξεραν. Οπότε προσοχή κατά την αγορά. Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ εδώ και μαθαίνουμε πολλά. ..
{What goes around comes around}

Έγραφα σε προηγούμενο ποστ για το βάρος που θα δώσει ο Γερμανός στην προώθηση του 4g μοντέλου από τις αρχές τις νέας χρονιάς. Έκανα λάθος γιατί οι διαφημίσεις για το 4g note 2 ξεκίνησαν ήδη, μόλις την είδα:p

Και τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες προωθητικές ενέργειες είναι πολύ σπάνιες, είναι πολύ φυσιολογικό να κρατάνε λίγο.

Άδικο; ίσως. Παράλογο; Όχι.

Απλως ηρθε πιο νωρις απ'ότι περιμεναν το LTE μοντελο και θα το πουλησουν και πιο νωρις.

Γι'αυτο αλλαξαν και το cashback απο 10/12 - 12/1 σε 10/12 - 31/12.

no sig...

Χθες ρωτησα στο Γερμανο στην περιοχη μου αν αφαιρει τη δωροεπιταγη και μου ειπε ενταξει αμεσως!!! Πεμπτη πρωι αν πανε ολα καλα θα ειναι στα χερια μου το θηριο!!! Μονο σε λευκο υπαρχει διαθεσιμο. Θα πουλησω σ'ενα φιλαρακι μου το S3 μου και ολα καλα!!! Μονο 3 μηνες εμεινε στα χερια μου... Edited by AirMaik
3GS,Galaxy S,Galaxy SII,Ace,Xperia Ray,iPad 3,Galaxy SIII,Note II,Note 3... :D

το πήρα!!!εκθεσιακό γκρι από πλαίσιο!!μου έκανε επιπλέον έκπτωση!!!!όλα τέλεια!!!αύριο στέλνω και τα δικαιολογητικά για το cash back!!και 12 άτοκες στο πλαίσιο!!!!μετά από συζήτηση βέβαια!!!επίσης με ταλαιπώρησαν γιατί στην αρχή μου έλεγαν για τη δωροεπιταγή σε επόμενη αγορά...φυσικά δεν το δέχτηκα και άλλαξαν γνώμη!!

Απλως ηρθε πιο νωρις απ'ότι περιμεναν το LTE μοντελο και θα το πουλησουν και πιο νωρις.

Γι'αυτο αλλαξαν και το cashback απο 10/12 - 12/1 σε 10/12 - 31/12.

Γιατί 31/12? Στο site της Samsung το κουπόνι ακόμα λέει για 11/1

Φιλικά : Κωστής

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.στην διαφημιση του γερμανου δειχνει πλεον note 2 lte και παλι τις δωροεπιταγες των 150;παρα το οτι εγω σας εδωσα την πληροφορια εξαρχης για την προσφορα,λογω μιας επεμβασης που εκανα εμεινα πισω!δηλαδη ας ρωτησει καποιος δινουν το 4g με δωροεπιταγες και επισης μετα υπαρχει money cash back και για αυτο?ή ισχυουν ολα αυτα μονο για το gsm?

Μόλις είδα την διαφήμιση που λες. Νομίζω ότι η δωροεπιταγή των 150 ευρώ αφορά επιπλέον αγορές και όχι μείωση στην τιμή της συσκευής.

Δηλαδή αν η συσκευή έχει 700 ευρώ, την αγοράζεις κανονικά στην τιμή των 700 ευρώ και σου δίνουν δωροεπιταγή για να πάρεις θήκες, κάρτες μνήμης κτλ.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Φιλικά Γιώργος

Γιατί 31/12? Στο site της Samsung το κουπόνι ακόμα λέει για 11/1

Σε newsletter που μου ηρθε λεει " αποκτηστε σημερα και μεχρι 31/12 το samsung galaxy note 2" κτλ κτλ κτλ κτλ για την προσφορα

Μόλις είδα την διαφήμιση που λες. Νομίζω ότι η δωροεπιταγή των 150 ευρώ αφορά επιπλέον αγορές και όχι μείωση στην τιμή της συσκευής.

Δηλαδή αν η συσκευή έχει 700 ευρώ, την αγοράζεις κανονικά στην τιμή των 700 ευρώ και σου δίνουν δωροεπιταγή για να πάρεις θήκες, κάρτες μνήμης κτλ.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Αυτο λεμε εδω και πολλες σελιδες :)

Την δωροεπιταγη την χρησιμοποιεις οποτε θες. Ακομα και στην ιδια αγορα οπως το καναμε ολοι.

Σε καποια καταστηματα μπορει να το αρνηθουν αλλα ετσι ειναι.

no sig...

Γειά σας ευτυχής κάτοχος από σήμερα και εγώ. Η αγορά έγινε από Γερμανό με έκπτωση από τη δώρο επιταγή τελική τιμή 550€.Τώρα για τα χαρτιά, απλός μια φωτοτυπία ταυτότητας φωτοτυπία απόδειξης αντίγραφο του λογαριασμού τραπέζης και συμπληρώνω τα στοιχεία στο κουπόνι. Σωστά?

καλορίζικο!!να το χαρείς!!σωστά!!σήμερα τα έστειλα!!τα έχει πάρει κάποιος από εδώ να μας πει?

καλορίζικο!!να το χαρείς!!σωστά!!σήμερα τα έστειλα!!τα έχει πάρει κάποιος από εδώ να μας πει?

Να σαι καλά φίλε μου! Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές!

Δεν νομίζω τόσο γρήγορα να τα πήρε κάποιος, νομίζω μέσα σε ένα μήνα τα παίρνεις απότη σστιγμή που δίνεις τα χαρτιά.

Σωστα!!!Ομως να πω εδω,οτι στις οδηγιες που δινει η Samsung στη σελιδα της,για τη διαδικασια επιστροφης 100€,δε λεει για φωτοτυπια τραπεζ.λογαριασμου!!!Πρεπει δηλ.να τους παρει τηλ.ο καθε αγοραστης για να το μαθει!!!Κι εμενα αυτο δε μου αρεσε καθολου!!Θεωρω οτι ειναι εκ του πονηρου...Σου λεει,ολο και καποιος δε θα ξερει οτι χρειαζεται φωτοτ.του λογαριασμου τραπεζ.και ετσι γλυτονουμε λεφτα!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Σωστα!!!Ομως να πω εδω,οτι στις οδηγιες που δινει η Samsung στη σελιδα της,για τη διαδικασια επιστροφης 100€,δε λεει για φωτοτυπια τραπεζ.λογαριασμου!!!Πρεπει δηλ.να τους παρει τηλ.ο καθε αγοραστης για να το μαθει!!!Κι εμενα αυτο δε μου αρεσε καθολου!!Θεωρω οτι ειναι εκ του πονηρου...Σου λεει,ολο και καποιος δε θα ξερει οτι χρειαζεται φωτοτ.του λογαριασμου τραπεζ.και ετσι γλυτονουμε λεφτα!!!

Το γραφουν οι οδηγιες πανω στο κουπουνι ,δεν ειναι καμμια πονηραδα απο μερια τους .

Το γραφουν οι οδηγιες πανω στο κουπουνι ,δεν ειναι καμμια πονηραδα απο μερια τους .

Ναι ναι,ζητω συγνωμη,δε το προσεξα!!!:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Επίσης να πω πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Samsung μου επιβεβαίωσαν ότι τα δικαιολογητικά για το Cash Back μπορούν να σταλούν και με Courier.

Προσωπικά επέλεξα αυτόν τον τρόπο αφού δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να τρέχω στα ταχυδρομεία.

Επίσης σε αρκετούς στην απόδειξη δεν αναγράφεται το IMEI αλλά το Serial Number, όπως και στην δική μου περίπτωση. Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά όποιος θέλει να είναι σίγουρος ας βγάλει μία φωτογραφία την ετικέτα του κουτιού με το IMEI και το Serial Number ώστε να την στείλει μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ!!:) Από Πλαίσιο. Τελικά δεν το βρήκα σε γκρι και δεν είχα περιθώρια αναμονής οπότε το ξεπέρασα κ το πήρα σε λευκό! Αφαίρεσαν κανονικά δωροεπιταγή και επιδότηση. Όλα οκ. :))

Knowledge isn't free. You have to pay attention.