Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση:

Είναι λογικό να έχω screen on 3h και awake 4h;;; Γενικά παρατηρώ ότι το Note 2 4.3 είναι ξυπνιο ~30% παραπάνω από τον χρόνο που είναι ανοιχτή η οθόνη. Είναι οκ;;;

Τι το κρατάει awake;;; Τα partial wakelocks που είναι αθροιστικα η επιπλέον 1h; Αν ναι, τότε μάλλον είναι τα services της Google...

ΥΓ: Από μπαταρία δεν έχω πρόβλημα, η DN3 με βγάζει 5 ωρες οθονης ή 1 ωρα οθόνης ανα 20% μπαταρία με σχεδόν ολα ανοιχτά, όσο και στην 4.1.2

Με την 4.3 το battery stats κάνει κάποια κουλά. Βάλτο σαν system app και κάνε reboot.

Stats με κάμποση χρήση τηλεφώνου.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερώτηση:

Είναι λογικό να έχω screen on 3h και awake 4h;;; Γενικά παρατηρώ ότι το Note 2 4.3 είναι ξυπνιο ~30% παραπάνω από τον χρόνο που είναι ανοιχτή η οθόνη. Είναι οκ;;;

Τι το κρατάει awake;;; Τα partial wakelocks που είναι αθροιστικα η επιπλέον 1h; Αν ναι, τότε μάλλον είναι τα services της Google...

ΥΓ: Από μπαταρία δεν έχω πρόβλημα, η DN3 με βγάζει 5 ωρες οθονης ή 1 ωρα οθόνης ανα 20% μπαταρία με σχεδόν ολα ανοιχτά, όσο και στην 4.1.2

Αυτό σημαίνει οτι δεν μπαίνει σε deep sleep.

Με την 4.3 το battery stats κάνει κάποια κουλά. Βάλτο σαν system app και κάνε reboot...

Αν το κάνω, θα γίνεται update απο play αυτόματα;;;

Αν το κάνω, θα γίνεται update απο play αυτόματα;;;

Ναι δεν νομίζω να σου δημιουργήσει θέμα

Διαλεξε την τελευταία επιλογή από την εικόνα.

Το κινητό μου δείχνει λιγότερες ώρες λειτουργίας, είναι ακόμα λίγο παραπάνω μία μέρα περίπου, αλλά επειδή το έκλεισα μέτρησε λιγότερο:confused:

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/27/b33q.png

6 μέρες :confused: :eek:

Απίστευτο νούμερο!!!

Εμένα παλι δεν εβγαζε ουτε μερα και ξαναπηγε στο service....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το κινητό μου δείχνει λιγότερες ώρες λειτουργίας, είναι ακόμα λίγο παραπάνω μία μέρα περίπου, αλλά επειδή το έκλεισα μέτρησε λιγότερο:confused:

Για να βγαλει 6 μερες την οθονη την ανοιξες ποτε?εμενα με μια χρηση της οθονης γυρω στις 6 ωρες στο 30% πανω απο 2 μερες δε βγαζει για κανενα λογο.

Καλά κι εγώ αν το αφήσω με όλα κλειστά θα μου βγάλει 10 μέρες... Την άλλη οθόνη να μας δείξεις, που δείχνει την κατάσταση των υπομονάδων. Η μπαταρία των Note είναι κορυφαία, αλλά 6 μέρες δεν παίζει με τίποτα με κανονική χρήση.

Μην αφήνεις την μπαταρία τόσο χαμηλά. Επιταχύνεις την λήξη της ζωής της.

Πολύ σωστά!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλά κι εγώ αν το αφήσω με όλα κλειστά θα μου βγάλει 10 μέρες... Την άλλη οθόνη να μας δείξεις, που δείχνει την κατάσταση των υπομονάδων. Η μπαταρία των Note είναι κορυφαία, αλλά 6 μέρες δεν παίζει με τίποτα με κανονική χρήση.

Πολύ σωστά!

Η χρήση είναι απλή τηλεφώνου με αρκετές κλήσεις, λίγα μηνύματα και ελάχιστο ιντερνετ και είναι επτά και όχι έξι ημέρες που λέει. Εφαρμογές δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο, πλην 3-4 τελείως απαραίτητων και καμμιά δεκαριά προεγκατεστημένες που χρειάζεται για τις απαραίτητες λειτουργίες, σε καραντίνα καμμιά 45αριά προεγκατεστημενες βλακειες και είναι root με 4.1.2.

Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κάνει κρύο νομίζω η μπαταρία κρατάει λιγότερο, δεν είμαι όμως και σίγουρος.

Συνήθως δεν το αφήνω τόσο πολύ να ξεφορτίζει, στο 10% το κλείνω και το φορτίζω.

Δεν κάνω αναβάθμιση σε 4.3 γιατί ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζω, έβαλα μυαλό πια:D.

Η χρήση είναι απλή τηλεφώνου με αρκετές κλήσεις, λίγα μηνύματα και ελάχιστο ιντερνετ και είναι επτά και όχι έξι ημέρες που λέει. Εφαρμογές δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο, πλην 3-4 τελείως απαραίτητων και καμμιά δεκαριά προεγκατεστημένες που χρειάζεται για τις απαραίτητες λειτουργίες, σε καραντίνα καμμιά 45αριά προεγκατεστημενες βλακειες και είναι root με 4.1.2.

Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κάνει κρύο νομίζω η μπαταρία κρατάει λιγότερο, δεν είμαι όμως και σίγουρος.

Συνήθως δεν το αφήνω τόσο πολύ να ξεφορτίζει, στο 10% το κλείνω και το φορτίζω.

Δεν κάνω αναβάθμιση σε 4.3 γιατί ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζω, έβαλα μυαλό πια:D.

Αν είχες ανεβάσει την οθόνη που δείχνει τη χρήση των υποσυστημάτων θα τα βλέπαμε όλα ξεκάθαρα κι ωραία... Δεν πειράζει, δεν χάλασε ο κόσμος.

Για την 4.3, τη βρίσκω πολύ καλή, δεν νομίζω να έχεις προβλήματα, αλλά λάβε υπόψη σου ότι αν τη βάλεις δεν θα μπορέσεις μετά να ξαναγυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση. Εγώ π.χ. θέλω να βάλω την 4.1.1 για δικούς μου λόγους αλλά δεν μπορώ... :angry:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά, την αλλη φορα θα βαλω και την επομενη σελιδα απο τη μπαταρια αφου ειναι σημαντικο.

Να πω ότι είμαι εντελώς αρχάριος και δεν ξέρω αν καταφέρω να μηδενίσω το μετρητή για να κάνω unroot, οποτε το αφηνω έτσι και αν χρειαστει βλέπουμε. Παιδεύτηκα για το root, αλλά με κάποια βλακεία μου δεν δούλευε μετά. Τελικά μετα από πολλες ώρες το συνέφερα και απο τοτε δεν ξαναπειραζω τιποτα.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω πολύ θέμα με τα google play services πάλι (ενώ είχε σταμτήσει για πολύ καιρο). Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Και εγώ έχω θέμα αν και πέρασα ένα update το οποίο θα το διορθωνε αλλά χωρίς αποτέλεσμα, οι αφυπνισεις κάνουν πάρτι!

Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω πολύ θέμα με τα google play services πάλι (ενώ είχε σταμτήσει για πολύ καιρο). Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Και εγώ έχω θέμα αν και πέρασα ένα update το οποίο θα το διορθωνε αλλά χωρίς αποτέλεσμα, οι αφυπνισεις κάνουν πάρτι!

Μπας και έχετε ενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις ή τίποτα άλλο στις ρυθμίσεις του playstore;

Μπας και έχετε ενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις ή τίποτα άλλο στις ρυθμίσεις του playstore;

Όλα απενεργοποιημενα είναι, πέρασα το update έκανα και εκκαθάριση cache στην εφαρμογή ελλατωθηκαν λίγο οι αφυπνισεις αλλά αλλά στο battery stats ακόμα πρώτη είναι και με διαφορά...

Τίποτα κύριοι....

Υπάρχει τρελό θεμα με τη μπαταρία.

Απλά τα πράγματα και ας λενε οτι θέλουν...

Θέλετε να δείτε κατανάλωση σχεδον σε 12ωρες σε κατασταση αναμονής με ΟΟΟΛΑ κλειστά κανενα λογαριασμό σε συνχ. (αναγκαστικά το Gmail) και με ενεργο το wifi χωρις ΚΑΜΙΑ εφαρμογή μεσα και ΧΩΡΙΣ sim;;

Δείτε...

[ATTACH]40030[/ATTACH]

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τίποτα κύριοι....

Υπάρχει τρελό θεμα με τη μπαταρία.

Απλά τα πράγματα και ας λενε οτι θέλουν...

Θέλετε να δείτε κατανάλωση σχεδον σε 12ωρες σε κατασταση αναμονής με ΟΟΟΛΑ κλειστά κανενα λογαριασμό σε συνχ. (αναγκαστικά το Gmail) και με ενεργο το wifi χωρις ΚΑΜΙΑ εφαρμογή μεσα και ΧΩΡΙΣ sim;;

Δείτε...

[ATTACH]40030[/ATTACH]

το πήρες απ το σέρβις;;;

Σωστά!

Μου έχουν δωσει και το χαρτί με τους ελέγχους που εκανανθκαι είναι ολα οκ...

Αλλά όπως φαίνεται σίγουρα κατι δε παει καλα...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σωστά!

Μου έχουν δωσει και το χαρτί με τους ελέγχους που εκανανθκαι είναι ολα οκ...

Αλλά όπως φαίνεται σίγουρα κατι δε παει καλα...

Ρε συ μπας και τα χει παίξει η μπαταρία σου και ταλαιπωρείσαι τσάμπα;;;

Την "μέτρησαν" και μου ειπαν οτι ειναι οκ.... εχω και το χαρτί τους...

Κατσε γιατι αυριο θα σας εχω καινουργιο απο οτι βλεπω... με κλειστό το wifi αυτη τη φορά...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Την "μέτρησαν" και μου ειπαν οτι ειναι οκ.... εχω και το χαρτί τους...

Κατσε γιατι αυριο θα σας εχω καινουργιο απο οτι βλεπω... με κλειστό το wifi αυτη τη φορά...

Τι να πω...για να πάρεις μια ιδέα ενός μη προβληματικού σε θέμα μπαταρίας note2 με 4.3 δες τα δικά μου battery stats.Η οθόνη πάντα στην αυτόματη φωτεινότητα και στο +5. Σχεδόν η μισή ώρα ανοιχτής οθόνης με H+ και συνεχές σερφάρισμα,συγχρονισμούς ενεργούς όλη την ώρα με 2 mails, facebook, youtube, messenger και κάνα 2ωρο μουσική streaming σε ηχείο bluetooth. Επίσης όλη την ώρα συνδεδεμένο σε bluetooth headset από το οποίο πραγματοποιήθηκαν και όλες οι κλήσεις οι οποίες βλέπεις πως είναι πάνω από 3μιση ώρες και τράβηγμα πολλών φωτογραφιών... Από την 4.3 είμαι υπερευχαριστημένος στα πάντα και ειδικά στην μπαταρία...Άλλωστε βλέπεις πως όταν το τηλέφωνο είναι σε deep sleep πραγματικά δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα (το τελευταίο screenshot που παραθέτω...)

ΥΓ. Συνυπολόγησε σε όλα αυτά πως το τηλέφωνο είναι ενός έτους και φορτίζεται σχεδόν καθημερινά...Οπότε την μπαταρία δεν τη λες και καινούρια...

Edited by Vlasismiriagos

Το ξέρω φίλτατε πως "δουλεύει" το τηλεφωνο...

Είμαι απο τους πρωτους που το αγόρασα περυσι και εχω αλλάξει 2....

Εχω αλλες 3 συσκευές Android και εμπειρικα και μόνο βλέπω το πρόβλημα.

Σε μια ωρα θα δειτε και τη κατανάλωση της απο χθες με ΟΟΟΛΑ σβηστά, και το wifi....

Δε μπορώ να κανω edit τη φωτο για αυτό κανω ξεχωριστό ποστ...

Ανοιξα το wifi για 5 λεπτά, να δω τον καιρο....

Είναι σε κατασταση αναμονής απο χθες... (χωρις sim)

[ATTACH]40053[/ATTACH]

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ωραία πράγματα...

Το τελευταίο τεστ θα το κανω σήμερα με τη 2η μπαταρία που εχω να εξαλείψει και το γεγονός της "χαλασμενης" μπαταρίας σαν ιδεα...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία