Kopoylos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ε καλα σε μια μερα παιζω 1 ωρα συνολικα αυτο εννοω και με games,τωρα αν εσυ το εχεις μετατρεψει σε ps vita το κινητο λογικο ειναι να την καταπινει την μπαταρια. γι αυτο το ειπα φιλος..γιατι εδωσες μισες πληροφοριες κ καποιος που διαβαζει κ δεν ξερει πολλα θα νομιζει διαφορα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartac1 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι κάτοχος Note 2 εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Είχα κλώνο note 2 και ερωτεύτηκα το μέγεθος της συσκευής με αποτέλεσμα να προμηθευτώ τη γνήσια. Δεν έχω βρει ακόμα κάποιο ψεγάδι. Μπαταρία 1+ μέρα με αρκετή χρήση. Edited November 1, 2013 by spartac1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους, 2η φόρτιση του θηρίου και παρακάτω σας επισυνάπτω screenshots με την κατανάλωση. Ευελπιστώ ότι μετά την 5η - 6η φόρτιση θα βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, έτσι δεν είναι ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Έκανα παραγγελία από ebay UK την gold battery made in Japan των 4.200mha. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει....θα επανέλθω με εντυπώσεις.... Για δωσε λινκ. Απο ογκο; θα θελει αλλο καπακι; Edit: αυτη ειναι http://www.ebay.com/itm/High-Capacity-Battery-for-Samsung-N7100-Galaxy-Note-II-2-Gold-4200mAh-UK-/290928690646?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43bcb385d6 ; Ακριβη δεν ειναι με 35$ ; Την εχει και απο Γαλλια με περιπου 8€ αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να εμπιστευτω κατι τετοιο. Και αν, λεμε αν κανει κανα μπαμ την ωρα της φορτισης, τι γινεται; Edited November 6, 2013 by guspsoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και του λόγου το αληθές Αλλη ειδα εγω. Οκ τοτε, απλα φοβαμαι για την αξιοπιστια της. Πες εντυπωσεις μολις παραλαβεις και την δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Τι να σας πω ρε παιδιά... Πάτε και βάζετε ό,τι να 'ναι μπαταρίες μέσα στη συσκευή; Πραγματικά απορώ... 1. Το όνομα "Gold Battery"... 2. Η αναγραφή "note" με μικρό "n"... 3. Η "μεγάλη" χωρητικότητα... 4. H χαμηλή τιμή... Όλα παραπέμπουν σε "μαϊμού" προϊόν. Όχι δεν θα την αγόραζα, ούτε στα 10 μέτρα απ' το Νοτέλι μου δεν θα την έβαζα! Και να πει κανείς ότι το Note II υποφέρει από μπαταρία... Edited November 6, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ρε παιδιά καλά λέει και ο Κώστας. Αν γίνει κανένα μπαμ καμία ώρα τι κάνουμε? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ειναι πολυ απλο. παιρνεις απο ebay ενα καπακι απο extra large μπαταρια (θα χρειαστουμε μονο το καπακι) οχι την μπαταρια για αυτο παρτε την φθηνοτερη παιρνεις μια αυθεντικη μπαταρια samsung 3100 mah. με ενα κολλητηρι και καλαϊ κολλας το + και - και στης 2 μπαταριες την παλια σου και την καινουργια παραλληλα οχι σε σειρα χωρις την μεσσαια επαφη που εχει η μπαταρια και εχεις 6200 mah για να μιλας ασταματητα.απλα το κινητο θα ειναι πιο χοντρο. Απο εκει και περα πας σε μια zerolemon με 9300 η οποια ειναι 3 samsung μπαταριες παραληλλα 3100+3100+3100=9300. Αν δειτε στο youtube φαινετε καθαρα μια καθετα και δυο οριζοντια. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κινεζικες βλακειες παιδια.Προσεξτε μη σας κανει κανα μπαμ πρωτα για την υγεια σας και υστερα για το κινητο.15 ευρω κανει μια γνησια εκτος και αν το τεντωνετε το κινητο και δε σας φτανει καθημερινα η μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το ζητημα ειναι οτι η samsung ενω στο s3 ειχε βγαλει επισημα μeγαλη μπαταρια(Νομιζω 50 % παραπανω απο την αρχικη μπαταρια του s3) σε εμας δεν εβγαλε στο note 2.Δωσε αξεσουαρ στο λαο ρε samsung!! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Η μπαταρία είναι made in Japan... Κώστα απ' ό,τι ξέρω οι περισσότερες Li-Ion είναι Made in Japan. Απλά οι Ιάπωνες έχουν την τεχνογνωσία και τις υποδομές για να τις παράγουν. Οι Κινέζοι αγοράζουν από εκεί τις μπαταρίες σε πρωτογενή μορφή και τις πακετάρουν. Σκέψου, αν η Gold Battery των 4.200 mAh κοστίζει μόνο 9 € μαζί με τα μεταφορικά και βγάζει και κέρδος ο πωλητής και το εργοστάσιο που τις παράγει, τότε η Samsung είναι χαζή που δεν τις βάζει στις ναυαρχίδες τις. Φαντάσου το Note 3 με μια τέτοια μπαταρία... Για να μην τις βάζει λοιπόν η Samsung κάτι τρέχει... Τίποτα δεν είναι δωρεάν σ' αυτή τη ζωή, όλα πληρώνονται... Όταν τη λάβεις πες μας εντυπώσεις. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα συμπεριφέρεται όπως και η "μαμά" μπαταρία ή χειρότερα και αν στην αρχή φαίνεται καλύτερη δεν θα κρατήσει για πολύ, ενώ ταυτόχρονα ρισκάρεις να καταπονήσεις/καβουρδίσεις το κύκλωμα φόρτισης και το ίδιο το Note II. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια παλι υστερα απο 1 μηνα περιπου ξαφνικα εχω μεγαλη μειωση στην αυτονομια.Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω.Απο προχτες ξεκινησε το ολο σκηνικο παλι.Καποιες εφαρμογες ενημερωσα τις τελευταιες 2 μερες δε ξερω αν φταει αυτο.Απο το wakelock detector βλεπω καποιες μεγαλες τιμες σε καποια πραγματσ αλλα δε μπορω να τα ερμηνευσω.Βοηθεια κανεις? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παλιότερα διαμαρτυρόμασταν όταν ένα προϊόν δεν είχε οδηγίες χρήσης. Τώρα που υπάρχουν οδηγίες, δε τις διαβάζει κανείς. Παιδια παλι υστερα απο 1 μηνα περιπου ξαφνικα εχω μεγαλη μειωση στην αυτονομια.Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω.Απο προχτες ξεκινησε το ολο σκηνικο παλι.Καποιες εφαρμογες ενημερωσα τις τελευταιες 2 μερες δε ξερω αν φταει αυτο.Απο το wakelock detector βλεπω καποιες μεγαλες τιμες σε καποια πραγματσ αλλα δε μπορω να τα ερμηνευσω.Βοηθεια κανεις? Από την ώρα που δε μας λες τα "πράγματα" ούτε εμείς μπορούμε. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Σε ποιο μενου να σου πω στο cpu wakelock,wake up triggers,kernel wakelock? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παλιότερα διαμαρτυρόμασταν όταν ένα προϊόν δεν είχε οδηγίες χρήσης. Τώρα που υπάρχουν οδηγίες, δε τις διαβάζει κανείς. Από την ώρα που δε μας λες τα "πράγματα" ούτε εμείς μπορούμε. :cool:Λοιπον απο οτι βλεπω η συσκευη μπαινει πολυ λιγο σε idle mode.Ενω σε ενα 4ωρο δε το πειραξα σχεδον καθολου παρα 10 λεπτα μου βγαζει το wakelock detector 3μιση ωρες οτι ειναι ενεργο και μονο μιση ωρα idle.Οποτε υποθετω καποια εφαρμογη το προκαλει αυτο.Το θεμα ειναι οτι απεγκατεστησα οσες εφαρμογες ενημερωθηκαν προσφατα και καποιες αλλες οι οποιες εμφανιζονταν στο wakelock detector να ''ξυπναν'' συχνα τη συσκευη,αλλα το προβλημα συνεχιζει.Δεν εχω κανει root ειμαι με stock rom ελληνικη.Τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Λοιπον απο οτι βλεπω η συσκευη μπαινει πολυ λιγο σε idle mode.Ενω σε ενα 4ωρο δε το πειραξα σχεδον καθολου παρα 10 λεπτα μου βγαζει το wakelock detector 3μιση ωρες οτι ειναι ενεργο και μονο μιση ωρα idle.Οποτε υποθετω καποια εφαρμογη το προκαλει αυτο.Το θεμα ειναι οτι απεγκατεστησα οσες εφαρμογες ενημερωθηκαν προσφατα και καποιες αλλες οι οποιες εμφανιζονταν στο wakelock detector να ''ξυπναν'' συχνα τη συσκευη,αλλα το προβλημα συνεχιζει.Δεν εχω κανει root ειμαι με stock rom ελληνικη.Τι αλλο μπορω να κανω? Φίλε μπορεί να είναι και κάποιος συγχρονισμός. Το ότι έχεις wakelocks δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι ανάλογα τις ρυθμίσεις που κάνεις και πως θες να δουλεύει το τηλέφωνό σου. Εγώ έχω τόνους για παράδειγμα, επειδή θέλω να έχω άμεσες ενημερώσεις για τα πάντα. Smartphone πήρα γι αυτό το λόγο. Αλλιώς θα είχα ακόμα το Νοκια 3210 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) ναι απλα το θεμα ειναι χωρις να αλλαξω καμια ρυθμιση ετσι ξαφνικα απο σχεδον 2 μερες που κρατουσε τωρα δε βγαζει ουτε μερα με την ιδια χρηση.Κατι δε παει καλα και δε μπορω να καταλαβω τι.Το ζητημα ειναι οτι δε μπορω να δεχθω τοσο μεγαλη μειωση αυτονομιας,να το φορτιζω καθε μερα με μετρια χρηση.Αν το χρησιμοποιησω δλδ ψιλο σκληρα απο μιαμιση μερα που κρατουσε περιπου τωρα θα βγαζει μιση.πως μπορω να βρω τι ακριβως φταει?? Edited November 16, 2013 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Φίλε μπορεί να είναι και κάποιος συγχρονισμός. Το ότι έχεις wakelocks δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι ανάλογα τις ρυθμίσεις που κάνεις και πως θες να δουλεύει το τηλέφωνό σου. Εγώ έχω τόνους για παράδειγμα, επειδή θέλω να έχω άμεσες ενημερώσεις για τα πάντα. Smartphone πήρα γι αυτό το λόγο. Αλλιώς θα είχα ακόμα το Νοκια 3210 :p ναι απλα το θεμα ειναι χωρις να αλλαξω καμια ρυθμιση ετσι ξαφνικα απο σχεδον 2 μερες που κρατουσε τωρα δε βγαζει ουτε μερα με την ιδια χρηση.Κατι δε παει καλα και δε μπορω να καταλαβω τι.Το ζητημα ειναι οτι δε μπορω να δεχθω τοσο μεγαλη μειωση αυτονομιας,να το φορτιζω καθε μερα με μετρια χρηση.Αν το χρησιμοποιησω δλδ ψιλο σκληρα απο μιαμιση μερα που κρατουσε περιπου τωρα θα βγαζει μιση.πως μπορω να βρω τι ακριβως φταει??Σημερα στην 12 ωρες μου τελειωσε σχεδον η μπαταρια.Απαραδεκτα πραγματα.εχω απεγκαταστησει και απενεργοποιησει ενα σωρο εφαρμογες.Δε καταλαβαινω τι γινεται.Εχω αρχισει να απελπιζομαι τοσο που σκεφτομαι να το παω για service απο δευτερα. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Service μόνο αν συνεχίσει να το κάνει μετά απο factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Λοιπον χτες απενργοποιησα κανα 2 προγραμματα ακομα που δε χρησιμοποιω οπως samsung apps και κατι αλλα παρεμφερη της samsung.Αποτελεσμα μου κρατησε 1 μερα και 13 ωρες.Αισθητη βελτιωση.Σημερα ομως μετα τη φορτιση μου εχει φυγει παλι ενα 5% σε 1 ωρα λειτουργιας χωρις σχεδον καθολου χρηση.Δε καταλαβαινω τι γινεται.Παρατηρησα παλι σημερα αυτο που ειδα και τις αλλες φορες τα συμβολα στο wifi να αναβοσβηνουν συνεχως που δειχνει οτι για καποιο λογο συνδεεται συνεχως με το νετ.Αυτο το επιβεβαιωσα και απο το ρουτερ μου.Υπαρχει καμια εφαρμογη που να δειχνει ποιες εφαρμογες και για ποσο συνδεονται με το ιντερνετ? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Λοιπόν κι εγώ έχω θέμα με την μπαταρία. Χθες μάλιστα έκανα reset και εγκατέστησα μόνο 2-3 apps (tapatalk, facebook, spotify και το helium). Μετά το reset σε plane mode το βράδυ έπεσε η μπαταρία ~4%. Δεν νομίζω πως είναι λογικό... :( Τι προτείνετε;; Άλλαγμα μπαταρίας;;; Note3??? :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Γεια σας παιδιά, εδώ δεν έχω γράψει, αλλά καιρός είναι μετά από την τρίτη φόρτιση στο Note2 που απέκτησα πρόσφατα. Λοιπόν ήμουν σε κλασσικό τηλέφωνο και αποφάσισα να πάω σε έξυπνο. Η χρήση που κάνω είναι σαν τηλέφωνο χωρίς εξυπνάδες και ήθελα καλή αυτονομία και μεγάλη οθόνη, γι' αυτό κατέληξα στο Note2, αφού ήταν και το φθηνότερο σε αυτό το μέγεθος και με μεγάλη μπαταρία. Μετά την τρίτη φόρτιση (που γίνεται συνήθως με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο και αφού έχει ξεφορτίσει πρώτα πλήρως,) οι προβλέψεις μου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και το τηλέφωνο αποδείχθηκε πανέξυπνο γιατί κατάλαβε ότι η χρήση που ήθελα ήταν μόνο τηλεφώνου με πολλές κλήσεις και μηνύματα, χαμηλή φωτεινότητα και απενεργοποιημένο μόνο 3 ώρες την ημέρα. Η μπαταρία μου κράτησε ακριβώς μία εβδομάδα!!! Πολύ καλά νομίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Γεια σας παιδιά, εδώ δεν έχω γράψει, αλλά καιρός είναι μετά από την τρίτη φόρτιση στο Note2 που απέκτησα πρόσφατα. Λοιπόν ήμουν σε κλασσικό τηλέφωνο και αποφάσισα να πάω σε έξυπνο. Η χρήση που κάνω είναι σαν τηλέφωνο χωρίς εξυπνάδες και ήθελα καλή αυτονομία και μεγάλη οθόνη, γι' αυτό κατέληξα στο Note2, αφού ήταν και το φθηνότερο σε αυτό το μέγεθος και με μεγάλη μπαταρία. Μετά την τρίτη φόρτιση (που γίνεται συνήθως με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο και αφού έχει ξεφορτίσει πρώτα πλήρως,) οι προβλέψεις μου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και το τηλέφωνο αποδείχθηκε πανέξυπνο γιατί κατάλαβε ότι η χρήση που ήθελα ήταν μόνο τηλεφώνου με πολλές κλήσεις και μηνύματα, χαμηλή φωτεινότητα και απενεργοποιημένο μόνο 3 ώρες την ημέρα. Η μπαταρία μου κράτησε ακριβώς μία εβδομάδα!!! Πολύ καλά νομίζω!! θα εχεις μεγαλη μυωπια για να πηρες το note μονο για την μεγαλη οθονη...κ να κανεις κλησεις κ sms...(ελα μην αρπαζεσαι πλακα κανω φυσικα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 θα εχεις μεγαλη μυωπια για να πηρες το note μονο για την μεγαλη οθονη...κ να κανεις κλησεις κ sms...(ελα μην αρπαζεσαι πλακα κανω φυσικα) :p Χαχα πρεσβυωπία έχω! :p Επίσης το πήρα και για να μαθω με πολυ αργους ρυθμους το android και για πολύ λιγες φορες που θα χρειαστω λιγο Internet η χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλορίζικο Κώστα. Απλά μην το αφήνεις να ξεφωρτιζει τελείως. Δεν κάνει καλό στη μπαταρία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts