DrMobile Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα το ξέσκισα στη χρήση και με έβγαλε 13 και κάτι ώρες, με οθόνη 8 ώρες ανοιχτή, TuneIn Radio 2 ώρες (μέσω 3G), ομιλία 1 ώρα, μερικά emails και SMS, χρήση αρχείων μέσω Dropbox, push mail και συγχρονισμοί μόνιμα ενεργοί, Wi-Fi ενεργό, αλλά υπάρχουν και αρκετές ώρες που δούλευα μόνο 3G με μέτριο σήμα. Πώς το βλέπετε; Νομίζω είναι πολύ καλό για τη χρήση που του έκανα. Δεν θυμάμαι να είχα πετύχει αντίστοιχη αυτονομία με το Μήλο 4. http://i48.tinypic.com/dtcea.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Αν δεν είναι αυτό κορυφαία αυτονομία τότε δεν ξέρω τι είναι! Εγώ είμαι ακόμα στις πρώτες μέρες και μου βγάζει πολύ καλά αποτελέσματα. Φαντάζομαι ότι σε μερικούς κύκλους ακόμα η μπαταρία θα στρώσει και άλλο. Edited December 25, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν δεν είναι αυτό κορυφαία αυτονομία τότε δεν ξέρω τι είναι! Εγώ είμαι ακόμα στις πρώτες μέρες και μου βγάζει πολύ καλά αποτελέσματα. Φαντάζομαι ότι σε μερικούς κύκλους ακόμα η μπαταρία θα στρώσει και άλλο. Έτσι ακριβώς όπως τα λες Νίκο. Νομίζω πως το Note II είναι το πρώτο smartphone που πλέον μας έχει κάνει να ξεχάσουμε το θέμα "μπαταρία/αυτονομία"... Απλά το φορτίζεις και γνωρίζεις με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα σε καλύψει μέχρι το τέλος της ημέρας ό,τι χρήση κι αν του κάνεις, ακόμα και αν έχεις την οθόνη μόνιμα αναμμένη (και μιλάμε για οθονάρα). Πιστεύω πως κανένα άλλο smartphone σήμερα δεν μπορεί να χτυπήσει το νοτέλι μας στον τομέα αυτόν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια,Αυριο πρωι θα φυγω με τρενο Αθηνα...5 ωριτσες δηλαδη σιγουρα θα απασχοληθω με το Νοτε2 μου...με παιχνιδια,με καμια ταινια 1080p,φωτισμο σχεδον τερμα κ.τ.λ θα μου φτασει πολυ ανετα ετσι? Δεν εχω χρησιμοποιησει ετσι το νοτε ξανα συνεχεια... επειδη το τρενο δεν εχει καλο σημα, ελεγα να βαλω σε flight mode και εξοικονόμηση ενεργειας να μην τρωει πολυ.... χρειαζεται η τζαμπα αγχωνομαι?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια,Αυριο πρωι θα φυγω με τρενο Αθηνα...5 ωριτσες δηλαδη σιγουρα θα απασχοληθω με το Νοτε2 μου...με παιχνιδια,με καμια ταινια 1080p,φωτισμο σχεδον τερμα κ.τ.λ θα μου φτασει πολυ ανετα ετσι? Δεν εχω χρησιμοποιησει ετσι το νοτε ξανα συνεχεια... επειδη το τρενο δεν εχει καλο σημα, ελεγα να βαλω σε flight mode και εξοικονόμηση ενεργειας να μην τρωει πολυ.... χρειαζεται η τζαμπα αγχωνομαι?:cry: Τζάμπα αγχώνεσαι... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Για όσους ψάχνετε τρόπο να γονατίσετε τη μπαταρία του Note II,δοκιμάστε το σερφάρισμα με 3G. Χθες, με ασταμάτητο σερφάρισμα από 3G συν λιώσιμο σε Skype,Viber & Whatsapp,η μπαταρία δεν έβγαλε ούτε 7ωρο :lol:. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Γενικά έχετε παρατηρήσει συγκεκριμένες εφαρμογές που τρώνε Υπερβολική μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Πως τα πάω παιδιά; τώρα θα το βάλω για την τρίτη φόρτιση. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Γενικά έχετε παρατηρήσει συγκεκριμένες εφαρμογές που τρώνε Υπερβολική μπαταρία; Από εφαρμογές δεν έχω προσέξει κάτι υπερβολικό so far.Δοκίμασα όμως ένα παιχνιδάκι,eternity warriors 2 και μιλάμε τη γονατίζει τη μπαταρία εύκολα. 25% σε 48' παιχνιδιού.Ούτε 4ωρο δε βγάζει,έπαθα πλάκα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Πως τα πάω παιδιά; τώρα θα το βάλω για την τρίτη φόρτιση. Πολύ καλή αυτονομία... μακάρι να είχε και το 1 τέτοια: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Πολύ καλή αυτονομία... μακάρι να είχε και το 1 τέτοια: ) Ποσο σου παει στο νοτελι 1 φιλε μου η μπαταρια ? εμενα μου βγαζει πανω κατω 2μερακι με κανονικη χρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Ποσο σου παει στο νοτελι 1 φιλε μου η μπαταρια ? εμενα μου βγαζει πανω κατω 2μερακι με κανονικη χρηση... Μου βγάζει περίπου 3 και κάτι ώρες ενεργή οθόνη με Wi-Fi συνέχεια και ομιλία και μηνύματα πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 με ποια ρομ φιλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 με ποια ρομ φιλε ? Burt rom xxlsc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 συνολικα ποσο σου κραταει ???? εννοω με νορμαλ χρηση.... λιγο απο ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Δεν μπορώ ναι σου απαντήσω σίγουρα.. δεν κάνω νορμάλ χρήση... χαχα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 χαχαχα, ε στο περιπου σε βγαζει 24ωρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Αν δεν το σκίσω πολύ άνετα.. και 2 μέρες μη σου πω... θα ανεβάσω αργότερα screenshot σημερινά από τη δοκιμή που κάνω για να καταλάβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 εγω φοραω την leaked της sammy και με παει 2 μερουλες..... τι προβλημα εχει η συγκεκριμενη και λενε ολοι για την μπαταρια....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μόνιμα wifi ανοιχτό, το σήμα 2G, φωτεινότητα απο 30% ~ 50%. Με το i9000 που είχα κάπου εδώ θα έπρεπε να ψάξω τον φορτιστή. Το Note έχει άλλο τόσο να δώσει. :) Samsung, you are doing it right!!! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Εδω κι ένα δικό μου πρόσφατο http://db.tt/B2z1o63o Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 @ mindfield Πως εμφανίζεις το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης με %? Κ ένα δικό μου με wi fi,sync,youtube,άλλα apps,λίγο gps κ browsing Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Τα ποσοστά τα έγραψα στο περίπου. Δεν ξέρω αν γίνεται να τα εμφανίσεις κάπως. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Note 2: Για κάθε 1h=60min καθαρής τηλεφωνικής κλήσης (η οθόνη μετά από 60sec κλεινει και η κλήση συνεχίζεται) καταναλώνει το 7% της μπαταρίας. Το αξιολογω ως εξαιρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Note 2: Για κάθε 1h=60min καθαρής τηλεφωνικής κλήσης (η οθόνη μετά από 60sec κλεινει και η κλήση συνεχίζεται) καταναλώνει το 7% της μπαταρίας. Το αξιολογω ως εξαιρετικό! 14 ώρες ομιλία. Εξαιρετικότατο! :up: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts