achillesgk Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Γιατι να βαλει καποιος screen protector στο galaxy Note 2(και να μην εχει και τοσο καλη υφη+φουσκαλες μερικες φορες) αφου υποτιθεται κυκλοφορουν απειρα βιντεακια που κανουν δοκιμες με αιχμηρα αντικειμενα και δεν παθαινει τιποτα η οθονη. Ποσο μαλλον αμα το εχεις σε θηκη και απλα το χειριζεσαι με τα δακτυλα σου και εισαι οσο το δυνατο προσεκτικος. Ποια η πιθανοτητα να γρατζουνιστει η οθονη?? Ειναι τελικα απαραιτητο το screen protector σε αυτες τις οθονες?? Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Γιατι να βαλει καποιος screen protector στο galaxy Note 2(και να μην εχει και τοσο καλη υφη+φουσκαλες μερικες φορες) αφου υποτιθεται κυκλοφορουν απειρα βιντεακια που κανουν δοκιμες με αιχμηρα αντικειμενα και δεν παθαινει τιποτα η οθονη. Ποσο μαλλον αμα το εχεις σε θηκη και απλα το χειριζεσαι με τα δακτυλα σου και εισαι οσο το δυνατο προσεκτικος. Ποια η πιθανοτητα να γρατζουνιστει η οθονη?? Ειναι τελικα απαραιτητο το screen protector σε αυτες τις οθονες?? Κοίτα,θεωρώ πως και το screen protector και η θήκη είναι υποκειμενικά.Δηλαδή κάποιος χρήστης μπορεί να είναι τόσο προσεχτικός με το κινητό, που να μην τα χρειάζεται. Από κει και πέρα, και θεωρώντας ότι μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών θεωρώ πως και τα δύο αυτά accessories είναι must.Πέρα από το εμφανισιακό αποτέλεσμα που δίνουν στο κινητό, πιστεύω πως το προστατεύουν σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά την υφή, δεν νομίζω πως υφίσταται τέτοιο θέμα.Αντιθέτως,εγώ έχω μια matte η οποία δίνει μια εκπληκτική αίσθηση στο touching. Βέβαια κόβει λίγο από την φωτεινότητα της οθόνης αλλά είναι εν γνώση μου. :) Οι φουσκάλες που αναφέρεις, είναι στην ουσία η σκόνη που μένει πάνω στην οθόνη του κινητου.Αν καθαριστεί η οθόνη πολύ καλά και μπει προσεκτικά το screen protector, θεωρώ πως δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Τέλος, τα βίντεο που υπάρχουν για τις αντοχές των gorilla glass είναι ενδεικτικά, αλλά όχι απόλυτα. Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εχει δοκιμάσει κανείς τη μπαταρία της Mugen με χωρητικότητα 6400 mAh ? με μετρια χρηση λογικά θα κραταει ~5 μερες? edit: τωρα είδα οτι η πώληση της εν λογω μπαταρίας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 14/12 . edit2: η επίσημη σελίδα της μπαταρίας εδώ.Κυκλοφορεί στις 21/12 τελικά.Περιμενω reviews αυτονομιας και το ψηνω :). Παναγία μου...? Τι έπαθε το καημένο ? Δίαιτα γρήγορα...! :grin: Αστειεύομαι... Προσωπικά αν μου επιτρέπεις το βρίσκω λίγο αντιαισθητικό. Υποκειμενικά είναι όλα βέβαια. Επίσης η αλλαγή του σχήματός του ενδεχομένως να επηρεάσει (ή να απαγορεύσει) κάποια άλλη ενδεχόμενη χρήση όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση σε fixed βάση αυτοκινήτου όπως η δική μου : http://www.ebay.com/itm/261115632094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Φιλικά πάντα... :D Ξέρω ότι το γούστο είναι υποκειμενικό... Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω διευρύνοντας λιγάκι τους ορίζοντες και εφιστώντας την προσοχή σε λεπτομέρειες που ενδεχομένως να μη σκέφτηκες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδιά, αξίζει η αγορά της βάσης για το αυτοκίνητο που βγάζει η samsung? http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-S3-i9300-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html Τέτοιου τύπου ( http://www.ebay.com/itm/261115632094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ) λέω να μην πάρω πάλι γιατί την είχα στο προηγούμενο κινητό και την έσπασα. Κουμπώνει τέλεια όταν δεν έχεις κάποια προστατευτική θήκη στο κινητό, αλλά επειδή όλοι σχεδόν έχουμε....είναι λίγο σπάσιμο να την βγάζεις κάθε φορά που θέλεις να το κουμπώσεις. Άλλες λύσεις που έχω δει στο ebay τύπου "δαγκάνας" δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι, άλλες γιατί είναι πολύ χοντροκομμένες, άλλες γιατί το κινητό δεν ακουμπάει κάπου από την κάτω μεριά, και επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο στις περισσότερες κινεζιές η βεντούζα να μην κολλάει καλά όπως είχα πάθει με μια. Αξίζει τα λεφτά της αυτή της samsung? η βραχίωνας της δεν είναι λίγο κοντός ή ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδιά, αξίζει η αγορά της βάσης για το αυτοκίνητο που βγάζει η samsung? http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-S3-i9300-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html Τέτοιου τύπου ( http://www.ebay.com/itm/261115632094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ) λέω να μην πάρω πάλι γιατί την είχα στο προηγούμενο κινητό και την έσπασα. Κουμπώνει τέλεια όταν δεν έχεις κάποια προστατευτική θήκη στο κινητό, αλλά επειδή όλοι σχεδόν έχουμε....είναι λίγο σπάσιμο να την βγάζεις κάθε φορά που θέλεις να το κουμπώσεις. Άλλες λύσεις που έχω δει στο ebay τύπου "δαγκάνας" δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι, άλλες γιατί είναι πολύ χοντροκομμένες, άλλες γιατί το κινητό δεν ακουμπάει κάπου από την κάτω μεριά, και επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο στις περισσότερες κινεζιές η βεντούζα να μην κολλάει καλά όπως είχα πάθει με μια. Αξίζει τα λεφτά της αυτή της samsung? η βραχίωνας της δεν είναι λίγο κοντός ή ΟΚ? εγω την εχω σε ενα skoda ocatvia το οποιο εχει βαθος το τζαμι σχετικα και ειμαι μια χαρα. η βεντουζα πιανει τελεια και πολυ σταθερα στο τζαμι. το κινητο κρατιεται πολυ καλα επανω και εχει ασφαλεια γιατι εκει που πιανει το εχουν κανει ετσι ωστ ενα μην μπορει να γλυστρησει απο αυτην. ειναι μια καλη επιλογη για μενα Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 εγω την εχω σε ενα skoda ocatvia το οποιο εχει βαθος το τζαμι σχετικα και ειμαι μια χαρα. η βεντουζα πιανει τελεια και πολυ σταθερα στο τζαμι. το κινητο κρατιεται πολυ καλα επανω και εχει ασφαλεια γιατι εκει που πιανει το εχουν κανει ετσι ωστ ενα μην μπορει να γλυστρησει απο αυτην. ειναι μια καλη επιλογη για μενα Επειδή κι εγώ έχω Skoda Octavia, μήπως μπορείς να ανεβάσεις μια δυο φωτό να δω πως κάθεται γιατί με προληματίζει που έχει τόσο βάθος στο τζάμι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Επειδή κι εγώ έχω Skoda Octavia, μήπως μπορείς να ανεβάσεις μια δυο φωτό να δω πως κάθεται γιατί με προληματίζει που έχει τόσο βάθος στο τζάμι ? για τις επομενες 3 μερες δεν θα μπορω γιατι το αμαξι ειναι συνεργειο. αλλα αμα θες μπορεις να πας απο extreme-mobile και εγω απο εκει το πηρα και το παιδι εκει θα σε εξηπηρετησει και θα στο βαλει στο αμαξι να το δεις. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδιά, αξίζει η αγορά της βάσης για το αυτοκίνητο που βγάζει η samsung? http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-S3-i9300-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html Τέτοιου τύπου ( http://www.ebay.com/itm/261115632094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ) λέω να μην πάρω πάλι γιατί την είχα στο προηγούμενο κινητό και την έσπασα. Κουμπώνει τέλεια όταν δεν έχεις κάποια προστατευτική θήκη στο κινητό, αλλά επειδή όλοι σχεδόν έχουμε....είναι λίγο σπάσιμο να την βγάζεις κάθε φορά που θέλεις να το κουμπώσεις. Άλλες λύσεις που έχω δει στο ebay τύπου "δαγκάνας" δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι, άλλες γιατί είναι πολύ χοντροκομμένες, άλλες γιατί το κινητό δεν ακουμπάει κάπου από την κάτω μεριά, και επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο στις περισσότερες κινεζιές η βεντούζα να μην κολλάει καλά όπως είχα πάθει με μια. Αξίζει τα λεφτά της αυτή της samsung? η βραχίωνας της δεν είναι λίγο κοντός ή ΟΚ? Όταν λες την έσπασες εννοείς ότι φταις εσύ που έσπασε ή ότι ήταν κακής ποιότητας ? Ρωτάω γιατί έχω αγοράσει την ίδια (http://www.ebay.com/itm/261115632094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι τόσο στιβαρή όσο δεν πάει άλλο. Το μόνο μείον είναι αυτό που προανέφερες κι εσύ, ότι μπαίνει μόνο γυμνό στη βάση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ενδιαφέρομαι για την βάση στήριξης exogear που έχει αναφερθεί και εδώ απ φίλους ότι αποτελεί μια σταθερή αξία για την συσκευή μας. Σκέφτηκα να την παραγγείλω απ τοsite της εταιρίας είδα όμως ότι ενώ η τιμή της είναι σε λογικά επίπεδα κάπου 30 $ τα μεταφορικά για Ελλάδα τα βγάζει κοντά 49 $. Φυσικά το απέκλεισα. Στο ebay βρήκα την ίδια (;) στα περίπου 18 ευρώ με τα μεταφορικά. Στο γερμανικό ebay. Το θέμα είναι αν θα είναι αυθεντική ή θα πρέπει να την ταΐζω μπανάνες. Όσοι την έχετε αγοράσει τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legions Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 http://zenuscase.net/androids/galaxy-note2/zenus-galaxy-note2-prestige-neo-vintage-diary-series.html Φοβερή θήκη παιδιά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 http://zenuscase.net/androids/galaxy-note2/zenus-galaxy-note2-prestige-neo-vintage-diary-series.html Φοβερή θήκη παιδιά..:) Γαμάτη φαίνεται... Αλλά και τα 65 $ ήτοι 50 € περίπου είναι αρκετούτσικα... :what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legions Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γαμάτη φαίνεται... Αλλά και τα 65 $ ήτοι 50 € περίπου είναι αρκετούτσικα... :what: http://www.ebay.co.uk/itm/Zenus-Diary-Case-Casing-Collection-Samsung-Galaxy-Note-2-II-GT-N7100-/281028575381?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4067019336932363411%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D281028575381%26 περίπου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Zenus-Diary-Case-Casing-Collection-Samsung-Galaxy-Note-2-II-GT-N7100-/281028575381?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4067019336932363411%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D281028575381%26 περίπου :) δηλαδή 37 περίπου ? Ωραίος :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Προσφορα στο amazon.com η Zenus Masstige Lettering Diary Wallet - Deel Khaki εχουν μεινει 5 κομματια στα 30 ευρω. Η πιο ομορφη θηκη που εχω δει ως τωρα:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 http://zenuscase.net/androids/galaxy-note2/zenus-galaxy-note2-prestige-neo-vintage-diary-series.html Φοβερή θήκη παιδιά..:) Αυτήν έχω, πολύ καλή και το λουράκι πολύ χρήσιμο. Δείτε και mobilefun.co.uk. Από το επίσημο site της zenus τα ταχυδρομικά κοστίζουν πολύ. Αν θυμάμαι καλά το izenus.com είναι το ευρωπαϊκό site της zenus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Einhorn Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους φίλους που έχουν πάρει Zenus για τα Note 2 τους, το έχω απορία καιρό.... το κούμπωμα της θήκης δεν ενοχλεί κατά τη χρήση της οθόνης του κινητού; Από πλευρά πρακτικής χρήσης ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 http://zenuscase.net/androids/galaxy-note2/zenus-galaxy-note2-prestige-neo-vintage-diary-series.html Φοβερή θήκη παιδιά..:) Αυτήν έχω κι εγώ. Η θήκη είναι πραγματικά κορυφαία. Το δέρμα της είναι απ' τα πιο απαλά που έχω δει και εμφανισιακά είναι πανέμορφη. Αγοράστε τη άφοβα, αξίζει και το τελευταίο λεπτό του ευρώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους φίλους που έχουν πάρει Zenus για τα Note 2 τους, το έχω απορία καιρό.... το κούμπωμα της θήκης δεν ενοχλεί κατά τη χρήση της οθόνης του κινητού; Από πλευρά πρακτικής χρήσης ρωτάω. Όχι, δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Το καλύτερο usb otg Είναι εύκολο να το έχω μαζί μου συνέχεια και έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο. Το είχα πάρει από το ebay Το usb stick είναι 16άρι kingston Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εχει δοκιμάσει κανείς τη μπαταρία της Mugen με χωρητικότητα 6400 mAh ? με μετρια χρηση λογικά θα κραταει ~5 μερες? edit: τωρα είδα οτι η πώληση της εν λογω μπαταρίας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 14/12 . edit2: η επίσημη σελίδα της μπαταρίας εδώ.Κυκλοφορεί στις 21/12 τελικά.Περιμενω reviews αυτονομιας και το ψηνω :). Σίγουρα η mugen έχει πολύ ποιοτικές μπαταρίες, αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ θα έπαιρνα άλλη μια Samsung μπαταρία μαζί με έναν dock επιτραπέζιο φορτιστή και θα ήμουν κομπλέ.Δεν θα εμένα λεπτό χωρίς κινητό. Και βέβαια το συνολικό κόστος θα ήταν λιγότερο.Εννοείται βέβαια πως τα πάντα είναι υποκειμενικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Einhorn Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι, δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πρόκειται μάλλον για τις ομορφότερες θήκες και καλύτερες ποιοτικά. Αφού λες πως δεν ενοχλεί και το κούμπωμα απλά... τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όταν λες την έσπασες εννοείς ότι φταις εσύ που έσπασε ή ότι ήταν κακής ποιότητας ? Ρωτάω γιατί έχω αγοράσει την ίδια (http://www.ebay.com/itm/261115632094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι τόσο στιβαρή όσο δεν πάει άλλο. Το μόνο μείον είναι αυτό που προανέφερες κι εσύ, ότι μπαίνει μόνο γυμνό στη βάση. Εγω φταίω γιατί βαριόμουν να βγάζω την θήκη. Ενώ χωρίς θήκη εφάρμοζε τέλεια, με την θήκη έμπαινε αρκετά σφιχτά με αποτέλεσμα μια μέρα να σπάσει καθώς το έβαζα. Οπότε....μην ανησυχείς καθόλου, εγώ την έκανα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μήηηπως έχει κανείς απο εδώ scooter και έχει βρει καμια θηκούλα για το τιμόνι με ιμάντες - στιλ τσαντάκι, που να χωράει το θηρίο..???λεω μηηηηπωωωςςς... :(:O Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Εχω παραγγειλει αυτην την θηκη απο ebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110977083883&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Καπου διαβασα οτι ο μικρος μαγνητης που κλεινει την θηκη δεν κανει καλο στην συσκευη ! Ισχυει αυτο ,γνωριζει καποιος κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Μήηηπως έχει κανείς απο εδώ scooter και έχει βρει καμια θηκούλα για το τιμόνι με ιμάντες - στιλ τσαντάκι, που να χωράει το θηρίο..???λεω μηηηηπωωωςςς... :(:O Καλησπέρα συνονόματε. Έχω scooter αλλά ούτε καν το διανοούμαι να βάλω το Note II (ή οποιαδήποτε συσκευή αυτής της κατηγορίας και τιμής) επάνω στο τιμόνι... Μια καλή αλλά ακριβή λύση είναι να πάρεις ένα κράνος με BT ώστε να έχεις το Note στην τσέπη σου και να μπορείς να μιλάς εν κινήσει. Το δικό μου κράνος παίρνει BT, αλλά το BT kit κοστίζει κάπου 250 ευρώ (χωρίς το κράνος :lol:). Edited December 14, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts