Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως στην έχουν ήδη στείλει; Στο λέω γιατί στο site του MobileFun αναφέρει για την παραγγελία μου:

Order Status: Sorry, this item appears to be out of stock. We have not taken payment

Δες τι γράφει σε σένα.

Commande payée, en attente de stock

Από το αγγλικό site δεν μου δείχνει κάποια παραγγελία μόνο ότι έχω δηλωμένη διεύθυνση και η πλάκα είναι ότι έχει περισσότερα μενού στο Αγγλικό site όπως για επιστροφή δέματος...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις παρηγγειλα απο amazon.uk την "Sandisk Ultra 64GB Class 10" με παραδοση μεσα σε μια εβδομαδα και τιμη 52 ευρω..:D

Την τσίμπησα κι εγω μόλις... + αυτή την θυκούλα... Samsung Galaxy Note 2 (II) Official Leather Pouch Case - Dark Brown

ααααχχχχ πάει η flip case...

Edited by fasmatikos

Ευχαριστώ και πάλι, δίκιο έχεις, χαζομάρα μου (ή μάλλον στραβομάρα μου) που δεν είδα ότι μπορείς να αλλάξεις νόμισμα ανεξάρτητα απ' τη γλώσσα. Αγγλικά + Ευρώ λογικά θα είναι OK. Δοκίμασα να κάνω check-out και μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά (!) με EMS Small Package (Express Shipping) που κάνει 3-5 εργάσιμες. Έτσι γλυτώνω και 10 ευρώ σε σχέση με το MobileFun... Καλό ακούγεται το ExportPrive!

Χμμμ... Τελικά έκανα εγγραφή στο ExportPrive και μόλις έκανα check-out μου έβγαλε 15,52 € για την EMS (3-5 εργάσιμες) και 24,31 € για την TNT (2-3 εργάσιμες). Πάντως λέει ότι είναι σε stock και αν τηρηθούν οι χρόνοι θα την έχω την επόμενη βδομάδα.

Γιώργο, έχω ένα κακό προαίσθημα ότι θα μας ταλαιπωρήσει αυτή η θήκη... :worry:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Χμμμ... Τελικά έκανα εγγραφή στο ExportPrive και μόλις έκανα check-out μου έβγαλε 15,52 € για την EMS (3-5 εργάσιμες) και 24,31 € για την TNT (2-3 εργάσιμες). Πάντως λέει ότι είναι σε stock και αν τηρηθούν οι χρόνοι θα την έχω την επόμενη βδομάδα.

Γιώργο, έχω ένα κακό προαίσθημα ότι θα μας ταλαιπωρήσει αυτή η θήκη... :worry:

15.52 ευρώ δεν είναι και λίγα... Βασικά θα περιμένω πρώτα απάντηση από το μαγαζί αύριο και βλέπω. Νομίζω από Αμερική μου έρχεται με πιο λίγα αν δεν την πατήσω πουθενά.

Τώρα έβλεπα το site της zenus και λέει: All Other Countries - Asia, Europe, Arabian Pen. and Oceania (Ship From Korea) Δεν με χαλάει καθόλου αλλά η θήκη μου είναι εκτός stock.

edit: Έστειλα στην Zenus email να ρωτήσω πότε προβλέπουν διαθεσιμότητα. Κρίμα γιατί πριν λίγες μέρες είχε...

Edited by giorgaras

15.52 ευρώ δεν είναι και λίγα... Βασικά θα περιμένω πρώτα απάντηση από το μαγαζί αύριο και βλέπω. Νομίζω από Αμερική μου έρχεται με πιο λίγα αν δεν την πατήσω πουθενά.

Τώρα έβλεπα το site της zenus και λέει: All Other Countries - Asia, Europe, Arabian Pen. and Oceania (Ship From Korea) Δεν με χαλάει καθόλου αλλά η θήκη μου είναι εκτός stock.

Και η δικιά μου εκτός stock είναι πανάθεμά τη! Αναρωτιέμαι... Αν είναι out of stock στη μαμά εταιρία, πότε θα έρθει στο MobileFun;

Τέλοσπάντων, θα κρατήσω την παραγγελία απ' το MobileFun και όποτε έρθει. Μέχρι τότε θα το βάζω σε καμιά μάλλινη κάλτσα να προστατεύεται... :lol:

Η δικιά σου λέει "2-3 μέρες", πιστεύω θα σου έρθει μέσα στην επόμενη βδομάδα. Υπομονή...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Για car mount δειτε αυτο.

http://www.exogear.com/products-exomount-car-mount-holder.html

Ο,τι καλυτερο εχω αγορασει ever και δεχοταν ανετα ακομα και το Note 1 (πιο φαρδυ) με flip case wallet γυρισμενη πισω.

Αυτή εχω και εγώ απο τον καιρό του iPhone 4.

Είναι ότι καλύτερο γιατί δέχεται όλα τα μεγέθη συσκευών. Με τους ρυθμούς πού άλλαζα συσκευές θα είχα αγοράσει 5-6 βάσεις σ' αυτό το διάστημα.

Το Note είναι βαρύ και δεν κάνουν βάσεις με μακρύ λαιμό γιατί θα κουνιέται πάρα πολύ. Αυτή είναι ιδανική επειδή είναι συμπαγής .

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και η δικιά μου εκτός stock είναι πανάθεμά τη! Αναρωτιέμαι... Αν είναι out of stock στη μαμά εταιρία, πότε θα έρθει στο MobileFun;

Τέλοσπάντων, θα κρατήσω την παραγγελία απ' το MobileFun και όποτε έρθει. Μέχρι τότε θα το βάζω σε καμιά μάλλινη κάλτσα να προστατεύεται... :lol:

Η δικιά σου λέει "2-3 μέρες", πιστεύω θα σου έρθει μέσα στην επόμενη βδομάδα. Υπομονή...

Άντε να δούμε Κώστα γιατί κρατιέμαι για παραγγελία από exportprive αλλά για άλλη θήκη καθώς την έχω χρεωθεί ήδη αυτήν.

Την τσίμπησα κι εγω μόλις... + αυτή την θυκούλα... Samsung Galaxy Note 2 (II) Official Leather Pouch Case - Dark Brown

ααααχχχχ πάει η flip case...

Χα... Την ιδια θηκη εχω και εγω. Την πηρα απο τα μαγαζι με τα πουλακια που μιλανε γυρω στα 9 ευρω. Καλης ποιοτητας ειναι αλλα λιγο επιφοβη να μην σου φυγει η συσκευη κατα το βαλε βγαλε..

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Κώστα απάντησαν οι Κορεάτες :)

Dear xxxx,

Hi, this is Zenuscase.

The Galaxy Note2 Masstige Lettering diary will be available from this weekend.

Please visit our website during weekend again.

Thanks for contacting us with your concern.

Ωραία θα αρχίσει διαθεσιμότητα σιγά σιγά. Γίνεται και παραγγελία από zenuscase.

Λοιπόν για Ευρώπη και όχι μόνο το site είναι αυτό: http://zenuscase.net/ Τσέκαρα για Ελλάδα, είνα 8$ μεταφορικά αλλά το αργό λογικά και 23$ για γρήγορο. Τα 8$ είναι μια χαρά. Επειδή το mobilefun είναι τελικά επίσημος zenus reseller θα περιμένω να δω την απάντησή τους.

η χρησιμοτητα του δηλαδη?

Κάνει backup/restore την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου είτε στην micro sd είτε σε κάποια cloud υπηρεσία.

Edited by giorgaras

Είναι ότι καλύτερο γιατί δέχεται όλα τα μεγέθη συσκευών. Με τους ρυθμούς πού άλλαζα συσκευές θα είχα αγοράσει 5-6 βάσεις σ' αυτό το διάστημα.

Το Note είναι βαρύ και δεν κάνουν βάσεις με μακρύ λαιμό γιατί θα κουνιέται πάρα πολύ. Αυτή είναι ιδανική επειδή είναι συμπαγής .

υπάρχει κάτι τέτοιο ανάλογο που

να μπορεί να μπει σε μηχανή ?

πραγματικά πολύ καλό

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Αυτο ακριβως Κωστα!

Εκεινο που μου εχει κανει εντυπωση στη συγκεκριμενη ειναι πως πραγματικα για να την αφαιρεσεις πρεπει να το θελεις πολυ.

Πριν την αποκτησω ειχα χαλασει αρκετα χρηματα σε βλακειες βασεις που εβαζες τη συσκευη και μετα απο λιγο (λογω αθλιας κατασκευης και βεντουζας) επεφτε ολο το συστημα με κινδυνο να καταστραφει η οθονη.

Εγω την εχω μονιμα τοποθετημενη στο πλαστικο του αυτοκινητου (ουτε καν στο τζαμι) και δεν εχει πεσει ποτε παρα τα βαλε-βγαλε :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλημερα θελω να παρω αυτην την θηκη http://www.ebay.com/itm/Flip-PU-Leather-Back-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Black-/261115587233?pt=PDA_Accessories&hash=item3ccbb3aaa1λετε να εχω προβλημα με το μαγνητακι?

ποια θεωρειται πολυ καλη μεβράνη για την προστασια του note 2 , καλη και σε καλη τιμη !

screen protection που να μην χαλάει την ευαισθησια της οθονης στο πενακι ποιο εχετε δοκιμασει με καλα αποτελεσματα?

screen protection που να μην χαλάει την ευαισθησια της οθονης στο πενακι ποιο εχετε δοκιμασει με καλα αποτελεσματα?

Προσωπικα εχω βολευτει απιστευτα την sgp oleophobic.Δεν συγκαταλεγεται στις φθηνες (περιπου 15$) αλλα ειναι απιστευτη σε αντοχη και στην αποκριση της οθονης.Επισης χθες πηρα την θηκη της samsung, ειχα τη flip case αλλα τελικα δεν με πολυβολεψε, σε μαυρο χρωμα (το τηλ ειναι γκρι) και του παει απιστευτα :dance:

Απλα για να δειτε ποια λεω http://www.handtec.co.uk/product.php/7893/samsung-galaxy-note-2--ii--official-hard-case---black--efc-1j9bbegstd-

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για car mount δειτε αυτο.

http://www.exogear.com/products-exomount-car-mount-holder.html

Ο,τι καλυτερο εχω αγορασει ever και δεχοταν ανετα ακομα και το Note 1 (πιο φαρδυ) με flip case wallet γυρισμενη πισω.

Πραγματικά πολύ ωραίο car holder!!!

Φίλε Prattein_Aloga από που την αγόρασες αν επιτρέπεται γιατί βλέπω πως οι τιμές είναι σε δολάριο;

Πραγματικά πολύ ωραίο car holder!!!

Φίλε Prattein_Aloga από που την αγόρασες αν επιτρέπεται γιατί βλέπω πως οι τιμές είναι σε δολάριο;

Δυστυχως δεν θυμαμαι καθολου γιατι εχω κοντα στα δυο χρονια που την εχω αγορασει νομιζω. Αλλα εχω την εντυπωση πως την ειχα παρει απο το site τους.

Αν δεν στελνουν πια τσεκαρε και το ebay, τις εχουν κι εκει :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλημερα θελω να παρω αυτην την θηκη http://www.ebay.com/itm/Flip-PU-Leather-Back-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Black-/261115587233?pt=PDA_Accessories&hash=item3ccbb3aaa1λετε να εχω προβλημα με το μαγνητακι?

Έχω αυτή που είναι αντίστοιχη εδώ και 2 μέρες και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα..

Αχ και την έψαχνα σε μαύρη και δεν την είχε..

Τι μου έκανες,θα τη ξαναπαραγγείλω μου φαίνεται.

http://www.ebay.com/itm/110970335101?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Έχω αυτή που είναι αντίστοιχη εδώ και 2 μέρες και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα..

Αχ και την έψαχνα σε μαύρη και δεν την είχε..

Τι μου έκανες,θα τη ξαναπαραγγείλω μου φαίνεται.

http://www.ebay.com/itm/110970335101?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Και εγώ την εχω σε κόκκινη εδώ και 2 μέρες , κανένα πρόβλημα .

Προσωπικα εχω βολευτει απιστευτα την sgp oleophobic.Δεν συγκαταλεγεται στις φθηνες (περιπου 15$) αλλα ειναι απιστευτη σε αντοχη και στην αποκριση της οθονης.

Θα συμφωνήσω και εγώ, η SGP είναι κορυφή... :)

Εγώ έχω βάλει την Ultra Crystal...

Λοιπόν παιδιά ένα επίσης εξαιρετικό bout from plantronics...

[ATTACH]28279[/ATTACH]

[ATTACH]28280[/ATTACH]

[ATTACH]28281[/ATTACH]

[ATTACH]28282[/ATTACH]

[ATTACH]28283[/ATTACH]

Εξαιρετική ποιότητα ήχου και μηδαμινή ως καθόλου η ενόχληση σε εξωτερικούς θορύβους...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ έχω διαβάσει ότι δεν κάνει. Σιγά σιγά δημιουργεί θέμα στην συσκευή.

παιδια ψαχνω τα εξης

1. bluetooth οχι στο αυτι κατευθειαν αλλα με ακουστικα που να εμφανιζει ΜΕ ΟΝΟΜΑ ποιος σε παιρνει αλλα και να εχει και ολο τον καταλογο των επαφων φορτωμενο πανω του για να μπορω να διαλεγω απο την οθονη του και να κανω κλησεις απο εκει κατευθειαν χωρις να βγαζω το κινητο.

2. προστασια για οθονη και για πισω ((οχι μονο για οθονη))

αν ξερετε κατι για αγορα μονο μεσω ελληνικου καταστηματος.

Μόλις έβαλα screen protector SPG ultra crystal. Απίστευτο είναι και είχα δοκιμάσει και άλλα. Είναι βέβαια πολύ καλοδεχούμενο σε δαχτυλιές ε; Η άλλη έκδοση της SGP για τις δαχτυλιές είναι τόσο καλή όσο η ultra crystal;

Μόλις έβαλα screen protector SPG ultra crystal. Απίστευτο είναι και είχα δοκιμάσει και άλλα. Είναι βέβαια πολύ καλοδεχούμενο σε δαχτυλιές ε; Η άλλη έκδοση της SGP για τις δαχτυλιές είναι τόσο καλή όσο η ultra crystal;

Μαμαει.Χρονια χρηστης σε ολα μου τα τηλεφωνα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά