argyk Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Η φαση ειναι οτι εχω και μια ιδια αλλα 16 γιγα sandisk στο s3 που εχω για δευτερο κινητο την εχω κανα χρονο εχω σβησει και ξαναγραψει άπειρες φορές την εχω βγαλει απο το κινητο πολλες φορες και αυτη τπτ δεν εχει παθει σκυλος...και πηρα παλι ιδια μαρκα αλλα 32 γιγα για το νοτελι .λεω ε θηριο ειναι αφου την εχω την αλλη τοσο καιρο και δεν επαθε τπτ ...και μου καηκε 2 φορες η καρτα ελεος δλδ δεν ξερω λες το νοτελι να τις καει ?? Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Η φαση ειναι οτι εχω και μια ιδια αλλα 16 γιγα sandisk στο s3 που εχω για δευτερο κινητο την εχω κανα χρονο εχω σβησει και ξαναγραψει άπειρες φορές την εχω βγαλει απο το κινητο πολλες φορες και αυτη τπτ δεν εχει παθει σκυλος...και πηρα παλι ιδια μαρκα αλλα 32 γιγα για το νοτελι .λεω ε θηριο ειναι αφου την εχω την αλλη τοσο καιρο και δεν επαθε τπτ ...και μου καηκε 2 φορες η καρτα ελεος δλδ δεν ξερω λες το νοτελι να τις καει ?? Ετσι λεω. Το νοτελι μαλλον τις καιει...:X Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Όταν έχουμε συνδέσει το bluetooth handfree κανονικά δεν πρέπει κατά την διάρκεια πλοήγησης να περνάς και ο ηχος στο αυτί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Όταν έχουμε συνδέσει το bluetooth handfree κανονικά δεν πρέπει κατά την διάρκεια πλοήγησης να περνάς και ο ηχος στο αυτί ? Ναι. Ποιο bluetooth εχεις; αν εχει ραδιόφωνο κοιτα μηοως ειναι επιλεγμένο αυτο και οχι το κινητό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ετσι λεω. Το νοτελι μαλλον τις καιει...:X Γιάννη, όπως έγραψα και στο κυρίως thread εγώ νομίζω είναι συνδυασμός κάρτας και Note. Ίσως δείξει και στον καιρό. Αν ήταν ένα bug του τηλεφώνου θα το έκανε σε όλους και με όλες τις κάρτες. Αν έφταιγαν μόνο οι SanDisk θα το έκανε μόνο σε αυτές. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ετσι λεω. Το νοτελι μαλλον τις καιει...:X Όπως έγραψα και στο κεντρικό νήμα, καταστράφηκε και η δική μου,καθώς και φίλων που έχουν το s3. Έβγαζε για δέκα μέρες, ότι αποσυνδέθηκε η κάρτα και μετά έκανε σύνδεση. Το διάστημα αυτό είχα φοβερή κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ναι. Ποιο bluetooth εχεις; αν εχει ραδιόφωνο κοιτα μηοως ειναι επιλεγμένο αυτο και οχι το κινητό. Έχω προς το παρόν ένα παλιό τηςSony Ericsson 220 αλλά δεν ακούω το πλοηγό μόνο. Ταινία ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Έχω προς το παρόν ένα παλιό τηςSony Ericsson 220 αλλά δεν ακούω το πλοηγό μόνο. Ταινία ακούω. Δεν ξέρω.Εγώ με το mw600 οταν το έχω στο ραδιόφωνο δεν παίζει τον ήχο από το τηλέφωνο και γιαυτό στο είπα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδια ειδα αυτη εδω,την δευτερη θηκη του βιντεου. Εχει κανεις καμμια ιδεα που μπορω να την βρω... Και αν την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις,φαινεται καλη. Η καλύτερη θ'ηκη που θα μπορούσες να πάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Και εγω sandisk εχω. Την περιμενω απο μερα σε μερα... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια, οι καρτες φταινε ή η συσκευη. Μονο οι κατοχοι νοτε2 αγοραζουν sandisk? οι αλλοι γιατι δεν εχουν προβλημα με αυτες τις καρτες?:worry: Για δες εδώ σήμερα το διάβασα. Αν κατάλαβα καλά οι καρτες έχουν θέμα http://www.phonearena.com/news/SanDisk-says-it-produced-some-bad-32GB-and-64GB-microSD-cards_id40986 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Για δες εδώ σήμερα το διάβασα. Αν κατάλαβα καλά οι καρτες έχουν θέμα http://www.phonearena.com/news/SanDisk-says-it-produced-some-bad-32GB-and-64GB-microSD-cards_id40986 Επειδή δεν το διευκρινίζει μιλάμε για class4 η class10? Εγώ έχω την κόκκινη γκρι class 10 κοντά 3 μήνες και είναι οκ. Όσοι σας χάλασε μπορείτε να διευκρίνησετε ποια κάρτα ακριβώς είχατε? Class 4, class10 απλη ή την δίχρωμη κόκκινη γκρι class10? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Επειδή δεν το διευκρινίζει μιλάμε για class4 η class10? Εγώ έχω την κόκκινη γκρι class 10 κοντά 3 μήνες και είναι οκ. Όσοι σας χάλασε μπορείτε να διευκρίνησετε ποια κάρτα ακριβώς είχατε? Class 4, class10 απλη ή την δίχρωμη κόκκινη γκρι class10? Στο δημοσίευμα αναφέρεται στην class 10. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδιά κάποιες κάρτες αναπτύσσουν τρελές θερμοκρασίες στην μεταφορά δεδομένων. Χρησιμοποιώ σαν usb ένα στικακι μεταλλικό που παίρνει SD Card. Όταν βάζω μια 16αρα SanDisk 6 class που είχα από το Sii και μια άλλη ανώνυμη, δεν μπορώ να ακουμπισω τον ανταπτορα. Αντίθετα η class 6 και class 10 της Samsung αναπτύσσουν πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες. Έπειτα δεν ξέρουμε τι παίζεται πλέον με τις 10αρες 64 gb FHD καθώς οι περισσότεροι τις χρησιμοποιησαν για πρώτη φορά σε Siii και Note2. Πάντως μεχρι να δούμε τι παίζει κάλο είναι να τις αγοράζουμε από καταστήματα λόγο εγγύησης. Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν μεγάλη εγγύηση σε διάρκεια και αν είναι από από ebay δύσκολα την στέλνεις πίσω. Εγώ δεν είχα πάντως πρόβλημα με τις Samsung ούτε στο Siii ούτε στο Note2. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Στους περισσότερους βέβαια δεν καταστρέφεται απλά θέλει φορματ. Πιθανότατα φταινε και οι συσκευες. Το θέμα είναι ότι χάσαμε την εμπιστοσύνη και πρέπει να κρατάμε backup. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εγώ πάντως έχω μία samsung class10 8gb από εποχή του SGS2 και την χρησιμοποιώ εδώ και 5+ μήνες και στο note και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 και εμενα η κάρτα παρέδωσε πνεύμα μετά από δύο μήνες ζωής . την έστειλα πίσω στο expansys και περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδια ερωτηση: Εχει χρησιμοποιησει κανεις NFC Tags? Αν ναι, απο που τα πηρατε? Επισης μπορει κανεις να δωσει καποια ιδεα χρησης τους απο προσωπικη εμπειρια για να παρουμε ιδεες? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδια ερωτηση: Εχει χρησιμοποιησει κανεις NFC Tags? Αν ναι, απο που τα πηρατε? Επισης μπορει κανεις να δωσει καποια ιδεα χρησης τους απο προσωπικη εμπειρια για να παρουμε ιδεες? Σίγουρα θα υπάρχει και άλλος τρόπος μέσω εφαρμογής αλλά προτίμησα το NFC Ήρθαν την Παρασκευή τα tags που είχα παραγγείλει απο eBay και όλες οι ρυθμίσεις έχουν γίνει πια απλές με ένα πέρασμα της συσκευής από το NFC tag. Χρησιμοποίησα τα 4 tags, για το όταν μπαίνω στο σπίτι, το υπνοδωμάτιο, αυτοκίνητο και γραφείο :) ps οι ρυθμίσεις έγιναν με NFC Task Launcher και εδω ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=17ASsGo8kIk Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 και εδω ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=17ASsGo8kIk Α καλα ο,τι να ναι ειμαι, δεν το ειχα δει αυτο! Ευχαριστω φιλε μου :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα, παιδεύομαι αρκετά τους τελευταίους μήνες με αρκετές αποτυχίες σχετικά με αυτό που ψάχνω και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια απο κάποιους ίσως πιο έμπειρους.Η αλήθεια είναι πως αυτό που ψάχνω είναι λίγο ιδιαίτερο,για την καλλύτερη κατανόηση όμως θα παραθέσω και φωτογραφίες για να καταλάβετε καλλύτερα τι είναι αυτό που θέλω να βρω και τι είναι αυτό που ΔΕΝ θέλω. Λοιπόν έχουμε κ λέμε.Καταρχάς πρόκειται για θήκη flip cover της εταιρίας ROCK(αν έχει άλλη εταιρία αυτό που ψάχνω είμαι ανοιχτός σε προτάσεις).Ψάχνω ROCK γιατί είχα παρόμοια στο s3 παλιά και ήταν εξαιρετική.Θα δώσω φωτογραφία στη συνέχεια. ΔΕΝ θέλω να έχει αυτό το brushed υλικό που έχουν οι original flip της samy.Έχω ήδη μια original αλλά η άισθησή της στο χέρι μου είναι κάπως άσχημη.Δεν μ'αρέσει στην αφή καθόλου. ΔΕΝ θέλω να καλύπτει όλο το τηλέφωνο περιμετρικά,μαζί με το bezel του note. Αυτή είναι ακριβώς η ίδια που είχα στο s3.Ψάχνω μια ακριβώς ίδια τέτοια,με αυτό το υλικό http://imgs.inkfrog.com/pix/hellofrank821103/2012113014030755461.jpg http://imgs.inkfrog.com/pix/hellofrank821103/2012113014035437300.jpg Πρόσφατα παρήγγειλα κάποιες από ebay οι οποίες στις φωτό έδειχναν ακριβώς όπως αυτές του s3 που σας linkara πιο πάνω,αλλά αυτό που έλαβα ήταν το εξής http://img.auctiva.com/imgdata/1/5/6/0/6/3/7/webimg/609461223_o.jpg Συνοπτικά λοιπόν ψάχνω: το υλικό από της θήκες που έχουν οι πρώτες φωτό και να έχει καπάκι για τη μπαταρία η flip,να μην αγκαλιάζει το κινητό όλο το κινητό. Ευχαριστώ! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Κάτι τέτοιο θα σου έκανε; http://zenuscase.net/androids/galaxy-note2/galaxy-note2-walnutt-color-flip-case-series.html Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Tις έχω δεί.Είναι εξαιρετικές,είναι ακριβώς το υλικό που ψάχνω αλλά όπως έγραψα δεν θέλω να αγκαλιάζει όλο το κινητό γύρω γύρω από το bezel κ να δίνει extra όγκο.Θέλω να αλλάζει το καπάκι της μπαταρίας ΣΑΝ η original flip.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Tις έχω δεί.Είναι εξαιρετικές,είναι ακριβώς το υλικό που ψάχνω αλλά όπως έγραψα δεν θέλω να αγκαλιάζει όλο το κινητό γύρω γύρω από το bezel κ να δίνει extra όγκο.Θέλω να αλλάζει το καπάκι της μπαταρίας ΣΑΝ η original flip.. Το υλικό τους δεν το έχω δει αλλά νομίζω πως είναι στο στυλ που θες: http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=35493 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Tις έχω δεί.Είναι εξαιρετικές,είναι ακριβώς το υλικό που ψάχνω αλλά όπως έγραψα δεν θέλω να αγκαλιάζει όλο το κινητό γύρω γύρω από το bezel κ να δίνει extra όγκο.Θέλω να αλλάζει το καπάκι της μπαταρίας ΣΑΝ η original flip.. Ωπ το αντίθετο κατάλαβα. Σορυ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το υλικό τους δεν το έχω δει αλλά νομίζω πως είναι στο στυλ που θες: http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=35493 eltsele , μπορεις να μου πεις , για να βαλεις αυτη την θηκη, βγαζεις το γνησιο καπακι του ΝΟΤΕ 2 ? Αν ναι, μετα το NFC ισχυει ? Χανεις καμια λειτουργια του ? Ειναι πολυ ωραια αυτη η θηκη, απο το σταντ εισαι οκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) eltsele , μπορεις να μου πεις , για να βαλεις αυτη την θηκη, βγαζεις το γνησιο καπακι του ΝΟΤΕ 2 ? Αν ναι, μετα το NFC ισχυει ? Χανεις καμια λειτουργια του ? Ειναι πολυ ωραια αυτη η θηκη, απο το σταντ εισαι οκ ? jimmys, δεν την έχω την θήκη απλώς θυμόμουν ότι είχα δει κάτι με τις απαιτήσεις του nfeel κοιτάζοντας αξεσουάρ για το Note2 και την βρήκα. Οπότε δεν μπορώ να σου πω πόσο καλό είναι το stand. Μπορώ, όμως να σου απαντήσω στα υπόλοιπα: Η συγκεκριμένη είναι με καπάκι αντικατάστασης μπαταρίας, οπότε ναι, βγάζεις το γνήσιο καπάκι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=CkIAnUAsVks (από τη μέση και μετά) έχει NFC πάνω το καπάκι. Οπότε λογικά δεν χάνεις κάποια λειτουργία. Εν τω μεταξύ ρε παιδιά, κοιτώντας για θήκες, αυτές που έχουν θέσεις για κάρτες και λοιπά δεν έχουν stand κι αυτές που έχουν stand δεν έχουν θέσεις για κάρτες. Τους είναι τόσο δύσκολο να τα κάνουν και τα δυο μαζί; Οι μόνες εξαιρέσεις που τα έχουν, κουμπώνουν με μαγνήτη! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή, μια Zenus με stand... Πόσο δύσκολο πια...:blink: Edited April 5, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts