Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε σήμερα ένα update 59 mb αν θυμάμαι καλά θα το κάνω αργότερα λόγω αργού internet...ξέρετε γιατί μπορεί να είναι? Γερμανικό firm έχει

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά. Τα φώτα σας! Προτάσεις για μια καρτούλα microsd σας παρακαλώ.32gb ή και 64gb.

Εγω εχω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552396 πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

Βεβαια την ειχα παρει σε προσφορα στα 23 ευρω

Και οι sandisk ειναι πολυ καλες που εχουν και αλλα παιδια εδω και εχουν και εγγυηση για μια ζωη, οποτε με ενα καλο backup εισαι καλυμενος

Θοδωρής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ SCREEN PROTECTOR

1. Φοράς ρούχα που δεν μαδάνε τριχιδια.

2. Στο μπάνιο ανοίγεις ζεστό νερό να κάνει υδρατμούς, όχι πολλούς, αλλά χρειάζονται για να καταλαγιάσει η σκόνη. Περιμένεις 3-5 λεπτα να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από υδρατμούς.

3. Σε μια επιφάνεια, πχ σκαμπο στρωνεις ζελατίνα (ναυλον κουζίνας) το οποίο λειτουργεί ηλεκτροστατικα και παρεμποδίζει την σκόνη να κολλήσει στην οθόνη.

4. Καθαρίζεις τέλεια την οθόνη με χαρτί ή πανάκι (ίσως και λίγο λευκό οινόπνευμα) να μην έχει καθόλου έλαια και σκόνη. Ούτε έναν κόκκο. Για αυτό χρειαζόμαστε ισχυρό φωτισμό και κοιτάμε το κιν υπό διάφορες γωνιές. Ουτε ένα κοκκο.

5. Έχουμε μία πιστωτική την οποία θα χρησιμοποιήσουμε ως σπατουλα για να αφαιρέσουμε τυχόν φουσκάλες.

6. Δοκιμαζουμε πως ακριβώς θα φορέσουμε το screen protector, ευθυγραμμιζοντας τέλεια την πάνω πλευρά, ώστε να μην κάτσει στραβά.

7. Γρήγορα και σταθερά, εφόσον δεν υπάρχει ούτε ένας κόκκος στην οθόνη, ξεκολλαμε λίγο την ζελατίνα απο screen protector και κολλάμε στην οθόνη.

8. Αν μας κολλήσει στραβά, το κόλλημα-ξεκόλλησε την καταστρέφει, ας προσέχουμε.

9. Με μια πιστωτική σπρώχνουμε τις φουσκάλες στις ακτές με εξαφανιστούν.

10. Αν τύχει και κολλήσει κανένα τριχιδιο ή σκόνη, ανασηκώνουμε το screen protector και αφαιρούμε το σκουπίδι με σελοτειπ (αλλά καλύτερα ποτέ να μην φτάσετε στο βήμα 10 γιατί είναι πολύ πιθανό να κολλήσει περισσότερη σκόνη με το ανασηκωμα, με συνέπεια να καταστρέφεται το screen protector)

...δύσκολο, χρειάζεται ακρίβεια και ταχύτητα, αλλά έχει πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας!

...Προσωπικά χρησιμοποιώ τις vikuity της 3Μ διότι είναι ποιο σκληρές (παχιές) από τις συνηθισμένες και γίνεται εύκολα η άριστη εφαρμογή τους. Επίσης έχουν άριστη οπτική και αίσθηση (σαν να μην υπάρχουν). Αν δοκιμάσω άλλες θα σας πω.

...Προσωπικά χρησιμοποιώ τις vikuity της 3Μ διότι είναι ποιο σκληρές (παχιές) από τις συνηθισμένες και γίνεται εύκολα η άριστη εφαρμογή τους. Επίσης έχουν άριστη οπτική και αίσθηση (σαν να μην υπάρχουν). Αν δοκιμάσω άλλες θα σας πω.

Δώσε ένα λινκ αν μπορεις από που τις παίρνεις

Θοδωρής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ SCREEN PROTECTOR

1. Φοράς ρούχα που δεν μαδάνε τριχιδια.

2. Στο μπάνιο ανοίγεις ζεστό νερό να κάνει υδρατμούς, όχι πολλούς, αλλά χρειάζονται για να καταλαγιάσει η σκόνη. Περιμένεις 3-5 λεπτα να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από υδρατμούς.

3. Σε μια επιφάνεια, πχ σκαμπο στρωνεις ζελατίνα (ναυλον κουζίνας) το οποίο λειτουργεί ηλεκτροστατικα και παρεμποδίζει την σκόνη να κολλήσει στην οθόνη.

4. Καθαρίζεις τέλεια την οθόνη με χαρτί ή πανάκι (ίσως και λίγο λευκό οινόπνευμα) να μην έχει καθόλου έλαια και σκόνη. Ούτε έναν κόκκο. Για αυτό χρειαζόμαστε ισχυρό φωτισμό και κοιτάμε το κιν υπό διάφορες γωνιές. Ουτε ένα κοκκο.

5. Έχουμε μία πιστωτική την οποία θα χρησιμοποιήσουμε ως σπατουλα για να αφαιρέσουμε τυχόν φουσκάλες.

6. Δοκιμαζουμε πως ακριβώς θα φορέσουμε το screen protector, ευθυγραμμιζοντας τέλεια την πάνω πλευρά, ώστε να μην κάτσει στραβά.

7. Γρήγορα και σταθερά, εφόσον δεν υπάρχει ούτε ένας κόκκος στην οθόνη, ξεκολλαμε λίγο την ζελατίνα απο screen protector και κολλάμε στην οθόνη.

8. Αν μας κολλήσει στραβά, το κόλλημα-ξεκόλλησε την καταστρέφει, ας προσέχουμε.

9. Με μια πιστωτική σπρώχνουμε τις φουσκάλες στις ακτές με εξαφανιστούν.

10. Αν τύχει και κολλήσει κανένα τριχιδιο ή σκόνη, ανασηκώνουμε το screen protector και αφαιρούμε το σκουπίδι με σελοτειπ (αλλά καλύτερα ποτέ να μην φτάσετε στο βήμα 10 γιατί είναι πολύ πιθανό να κολλήσει περισσότερη σκόνη με το ανασηκωμα, με συνέπεια να καταστρέφεται το screen protector)

...δύσκολο, χρειάζεται ακρίβεια και ταχύτητα, αλλά έχει πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας!

Μια επιλογη αντι του σελοτειπ , ειναι να χρησιμοποιησεις μονωτικη ταινια , δεν αφηνει ποτε κολλα.

γεια σας. μετα απο αλλαγη της sandisk sdxc 64 (λογω ξαφνικων απενεργοποιησεων του τηλεφωνου) με αλλη απο το e-shop, το τηλεφωνο εχει σβησει παλι τρεις φορες σε μια εβδομαδα. χωρις την καρτα για 10 μερες το τηλεφωνο δεν ειχε προβλημα. η νεα καρτα στη συσκευασια της ειχε και το σημα του android. εφαρμογες δεν υπαρχουν μεσα στην καρτα. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.

πήρα σήμερα ένα καλώδιο micro usb σε usb για να βάζω usb stick αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το διαβάζει....όσοι το έχετε κάνει τι καλώδιο έχετε πάρει? εγώ πήρα ένα απλό με 2 euro αλλά δεν κάνει κάτι.....τι προτείνετε να πάρω?

πήρα σήμερα ένα καλώδιο micro usb σε usb για να βάζω usb stick αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το διαβάζει....όσοι το έχετε κάνει τι καλώδιο έχετε πάρει? εγώ πήρα ένα απλό με 2 euro αλλά δεν κάνει κάτι.....τι προτείνετε να πάρω?

Δεν κάνει "απλό" καλώδιο. Πρέπει να είναι το λεγόμενο usb otg:

https://www.skroutz.gr/c/585/kalodia-dedomenwn.html?from=catspan&keyphrase=usb+otg

αυτό επιτρέπει στο κινητό να "δει" συσκευές (ποντίκια, στικάκια, σκληρούς κλπ).

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Αν μπορέσεις να γεφυρώσεις την γείωση με το αμέσως επόμενο καλωδιάκη στην micro-usb θύρα σου θα έχεις ένα ωραιότατο otg καλώδιο. Από αριστερά προς τα δεξιά το πεντάπινο Micro-usb έχει

1.την τάση V ,

2. D-

3.D+

4. Sence

5. GND

Επί της ουσίας βραχυκυκλώνεις το 5 με το 4 στην πλευρά της micro-usb πάντα.

Αν μπορέσεις να γεφυρώσεις την γείωση με το αμέσως επόμενο καλωδιάκη στην micro-usb θύρα σου θα έχεις ένα ωραιότατο otg καλώδιο. Από αριστερά προς τα δεξιά το πεντάπινο Micro-usb έχει

1.την τάση V ,

2. D-

3.D+

4. Sence

5. GND

Επί της ουσίας βραχυκυκλώνεις το 5 με το 4 στην πλευρά της micro-usb πάντα.

Σωστά. Όποιου πιάνουν λίγο τα χέρια του μπορεί να το φτιάξει μόνος του.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1828032

Σωστά. Όποιου πιάνουν λίγο τα χέρια του μπορεί να το φτιάξει μόνος του.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1828032

Ειναι δυνατον ρε παιδια να κανουμε τετοιες πατεντες για ενα αξεσουαρ που κοστιζει 1 ευρω , για κινητο αξιας 699 ευρω?

Ειναι δυνατον ρε παιδια να κανουμε τετοιες πατεντες για ενα αξεσουαρ που κοστιζει 1 ευρω , για κινητο αξιας 699 ευρω?

Γιατί όχι;

Άμα έχεις χρόνο και μεράκι...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Ερώτηση...

Έχω "φάει" το κόσμο (στην Αθήνα) να βρω κάποια θήκη "μαλακή" pouch!!

Έχει πάρει πουθενά το μάτι σας κάτι;;

Πχ αυτή,

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γιατί όχι;

Άμα έχεις χρόνο και μεράκι...!

+1

Τα DIY δεν έχουν να κάνουν με το κόστος μονό αλλά και με το ποσό έχεις διάθεση να σκαλίζεις. Άλλωστε μπορεί κάποιος να το έχει ανάγκη η να είναι και δύσκολο να το έχει άμεσα. :)

Ερώτηση...

Πχ αυτή,

Κι εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο που να χωράει τη συσκευή με την polycarbonate κ δεν έχω βρει κάτι ούτε στο ίντερνετ σε ελληνικά μαγαζιά. Όποιος έχει δει κάτι ας μας πει!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αυτές τις Shockshock υπάρχουν στο ebay αλλά δε στέλνουν Ελλάδα... :mad:

Βρήκα κάτι παρόμοιο, μόλις έρθουν θα ενημερώσω αν και δεν είναι σαν αυτή που έχω και στη φώτο!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ερώτηση...

Πχ αυτή,

Κάτι τέτοιο σου κάνει? Είναι πολύ βολική.

http://www.ebay.com/itm/Neoprene-Case-Pouch-Touch-Pen-For-Samsung-Galaxy-Note-N7000-i9220-II-N7100-/330810908619?pt=PDA_Accessories&hash=item4d05dddfcb

Δεν είναι άσχημη...

Την έχεις;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δεν είναι άσχημη...

Την έχεις;

Απλά δεν υπάρχει άλλη που να είναι pouch και να χωράει το κινητό με την original polycarbonate... Χτύπα την άφοβα. Εγώ έχω 2... :)

Δεν είναι άσχημη...

Την έχεις;

Μια χαρά είναι και τιμή σούπερ. Μπορείς να την πάρεις χωρίς τοn στυλό (βολικός πάντως, πιάνει και τα κάτω κουμπιά) στα 3+ $. Εγώ έχω την original flip και την βάζω μέσα σε αυτήν όταν βάζω το κινητό σε τσέπες κτλ (για προστασία από κλειδιά, φερμουάρ κτλ).

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=35369

αυτην την εχει δοκιμασει κανενας?

Κουμπώνει με μαγνήτη, που μπορεί να επηρεάσει τους αισθητήρες και το S Pen της συσκευής. Δεν θα την πρότεινα...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Απλά δεν υπάρχει άλλη που να είναι pouch και να χωράει το κινητό με την original polycarbonate... Χτύπα την άφοβα. Εγώ έχω 2... :)

Εφόσον μου λες ότι χωράει με τη πολυκαρμπονιζέ της Samsung θα χτυπήσω 2 και εγώ :D

Mercy ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εφόσον μου λες ότι χωράει με τη πολυκαρμπονιζέ της Samsung θα χτυπήσω 2 και εγώ :D

Mercy ;)

Υπάρχει και εδώ πιο φτηνά αν δεν θες το άχρηστο, για εμένα, touch pen...

Δεν πειράζει Joe... Μόλις τις είχα πάρει... 7.77€ούρια... Μια χαρά για τη δουλειά τους!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά