Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον έχει την πολυκαρμπονικη σε λευκό έχει δοκιμάσει να βγάλει σε χαμηλό φως με φλας; Στο xda παραπονουνται για ghosting δηλαδή αντανάκλαση του φλας στην λευκή θήκη και θόλωμα της φωτογραφίας.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτήν έχω πάρει κι εγώ(Άσπρη βέβαια) και είναι άψογη.Μεγαλώνει το μέγεθος της συσκευής βέβαια αλλά από θέμα προστασίας είναι εξαιρετική

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

γεια σας παιδια

χρονια πολλα

ξερετε εδω στην ελλαδα που μπορω να βρω το smart dock για samsung note 2

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA

70 ευρω στο γερμανικο αμαζον δυστυχως ελλαδα δεν...η kalaideng charming 2 ειναι πολυ καλες θηκες και μαλιστα της εχει το birdphone μολις 11 ευρω πιο φτηνα και απο ebay..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

γεια σας παιδια

χρονια πολλα

ξερετε εδω στην ελλαδα που μπορω να βρω το smart dock για samsung note 2

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA

Το έχει και ο νικος στο extreme mobile

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είχα στο s3 μια θήκη τύπου πουγκι δερμάτινη bugatti και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια παρόμοια.

Είχα στο s3 μια θήκη τύπου πουγκι δερμάτινη bugatti και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια παρόμοια.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56169

Πολυ καλη, δεν φευγει απο μεσα το Note με τιποτα.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56169

Πολυ καλη, δεν φευγει απο μεσα το Note με τιποτα.

Πολύ ωραία είναι! Σε καφέ λες να υπάρχει?

σε καφε εχει ο νικος αλλα την γνησια.

εχει και την bugatti.

προτιμησα την γνησια γιατι εφερνε πιο κοντα σε αυτη που ειχε μαμα το hd2.

σε καφε εχει ο νικος αλλα την γνησια.

εχει και την bugatti.

προτιμησα την γνησια γιατι εφερνε πιο κοντα σε αυτη που ειχε μαμα το hd2.

Αυτήν την καφέ την εχω κι εγώ. Πολύ όμορφη θηκουλα. Το τηλ δεν φεύγει απο μέσα...

Παίδες κάτοχος Νότε 2 και εγώ. Θέλω να αγοράσω μια θήκη στην οποία να μπαίνει εντελώς το κινιτό και να βγαίνει κανονικά χωρίς πρόσθετα. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω μια τετοιου τύπου θήκη θα παρέχει αξιοπρεπεί ασφάλεια για το κινητό; Ευχαριστώ Edited by pReHiStoRik

Έχει κάποιος την original flip της σαμυ?Ήθελα να ρωτήσω αν με την πάροδο του χρόνου ξεφτίζει γύρω γύρω όπως η αντίστοιχη του s3.

Eιχα της ROCK στο παρελθόν και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος,δεν παρουσίαζε τις φθορές της original ούτε κατ ελάχιστο αλλά τώρα με το note είμαι σε δίλημμα.

me > you

Έχει κάποιος την original flip της σαμυ?Ήθελα να ρωτήσω αν με την πάροδο του χρόνου ξεφτίζει γύρω γύρω όπως η αντίστοιχη του s3.

Eιχα της ROCK στο παρελθόν και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος,δεν παρουσίαζε τις φθορές της original ούτε κατ ελάχιστο αλλά τώρα με το note είμαι σε δίλημμα.

Αν θυμάμαι καλά έχει αναφερθεί ότι η original flip case του Note II δεν υποφέρει από το ξέφτισμα της αντίστοιχης θήκης του S III.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εγω εχω την αντιστοιχη θηκη της ROCK για το NOTE II αγοραζομενη απο το extreme mobile.Σαν επιλογη τη θεωρησα καλλυτερη απο την original γιατι προστατευει το κινητο και στα πλάινά.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

την έχω 2+ μήνες και χωρίς να είμαι ιδιαίτερα ευγενικός μαζί της δεν έχει εμφανίσει κάτι.

Μπορεί να μου δώσει κάποιος κανένα link για ebay, eshop (οτιδήποτε) να πάρω καλώδιο >=2m micro USB που θα φορτίζει όπως το μαμά?

Έχω ένα 2m αλλά περνάει λιγότερα mA στο κινητό κατά την φόρτιση.

Εχει γινει διαφορετική επεξεργασία στην flip του Note. Τα τελειώματα είναι πρεσαριστά και δεν ξεφτίζουν με τίποτα.

Εχω 5 θήκες συνολικά η πιο προστατευτική είναι η official polycarbonate αλλά το κάνει εντελώς tablet.

Δεν την χρησιμοποιώ πια εκτός κι αν πρόκειται να πάω για κυνήγι:).

Τελευταία μου ήλθε μια polycarbonate σαγρε cover απ αυτές που αφήνουν κενό το πανω και κατω μέρος.

Καλό κράτημα, ελάχιστος όγκος αλλά μικρότερη προστασία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χθες γύρισα αργά και ξέχασα να φορτίσω το τηλέφωνο. Σήμερα έχω αυτό το αποτέλεσμα. [ATTACH]28878[/ATTACH]

Αυτο σημαίνει πως η οθόνη έμεινε ανοιχτή για περίπου 4,5 ώρες;

Χθες γύρισα αργά και ξέχασα να φορτίσω το τηλέφωνο. Σήμερα έχω αυτό το αποτέλεσμα. [ATTACH]28878[/ATTACH]

Πως το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?

Εγώ από τη φωτογραφία σου καταλαβαίνω ότι μέχρι το 27% της συνολικής χωρητικότητας της μπαταρίας σου (δηλαδή όσον αφορά στο 73% της, που χρησιμοποίησες μέχρι στιγμής) η οθόνη σου κατανάλωσε το 14% αυτού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Από την εικόνα φαίνεται ότι η οθόνη κατανάλωσε το 10.22% της μπαταρίας, άρα αποκλείεται να είναι 4,5 ώρες αναμμένη, υπολογίζω 1-2 ώρες.

Κανε κλικ πανω στα γραμματα σς καθε κατηγορια της εικονας που παρεθεσες και θα σου βγαλει ακριβως ποσες ωρες διαρκεσε η καθε διαδικασια.

γεια σας και χρόνια πολλά!!πήγα σήμερα και πήρα από το Νίκο της Nilkin το back cover- έχει και screen protector μέσα- και μου έκοψε και τη sim...εξαιρετικό παιδί και πολύ καλές τιμές!!συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

Χρόνια πολλά σε όλους,

μόλις αντιμετώπισα ένα σημαντικό πρόβλημα κα ιδεν μπορώ να βρω λύση. Έχω μια sandisk 32g που δούλευε κανονικά μέχρι σήμερα. Ξαφνικά το κινητό δεν την βλέπει αλλά ούτε και ο υπολογιστής μεσω αντάτπορα ή κινητού. Δεν μπορώ να κάνω Mount αλλά ούτε και format μέσω CWM....

Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να γίνει για να μπορέσω να σώσω τα δεδομένα μου?

Ευχαριστώ

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά