funk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 φοβερη θηκη Kωστα! πολυ ομορφη και φαινεται πολυ ποιοτικη! ειμαι αναμεσα απο αυτες τις δυο η πρωτη ειναι μια κλασσικη την ξερουμε. Η αλλη ειναι αυτη . εχει κανεις εμπειρια; Ευχαριστω πολυ! Την sgp πηρα εγω για το note και να σου πω την αληθεια αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι κανει πολυ ευκολα δαχτυλιες και δεν καλυπτει το 100% της οθονης, αφηνει ενα περιθωριο γυρω γυρω αλλα και επανω και κατω. (Η καμερα πχ ειναι εκτος μεβρανης...) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Την sgp πηρα εγω για το note και να σου πω την αληθεια αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι κανει πολυ ευκολα δαχτυλιες και δεν καλυπτει το 100% της οθονης, αφηνει ενα περιθωριο γυρω γυρω αλλα και επανω και κατω. (Η καμερα πχ ειναι εκτος μεβρανης...) Ολες έτσι είναι. Δεν καλυπτουν τις άκρες επειδη κάνει οβαλ και δεν κολάει. Για να αποφύγεις τις δαχτυλιές πρεπει να πάρεις το sgp που είναι φτιαγμένος γι αυτη την δουλεια αλλα δεν ξέρω πόσο clear θα είναι. Αναγκαστικά υπομένω τον screen protector γιατι τα ipad μου είχαν γεμισει απο μικρές γραμμούλες που φαίνονταν υπο γωνία. Ειναι μεγάλη η οθόνη του Note οπότε λιγο η σκόνη, λιγο τα νύχια μπορούν να κανουν τετοιες γραμμούλες. Εγω ένα υγρό καθαρισμού οθόνης και το εχω μοιράσει στα 2. Το ένα το έχω στο γραφείο και το άλλο στο σπίτι. Δεν είναι μονο οι δαχτυλιές. Το καλοκαίρι η τις μερες με πολύ υγρασία το αποτύπωμα γινεται εντονότερο και ειναι σαν να πιξελιαζει η οθόνη στα σημεία που ακουμπάς συνεχώς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Βασικα παντα εβαζα υγρης εφαρμογης μεμβρανες skinomi και πιο παλαια zag και εαν εξαιρεσεις την κιτρινιλα που επαιρναν μετα απο καποιους μηνες και κυριως το καλοκαρι ημουν πολυ ευχαριστημενος + δεν ειχα αυτο το αγχος που εχω με ολες τις υπολοιπες ωστε να γινει σωστη τοποθετηση και να μην εχω σκονες φουσκαλες, να μπει λιγο στραβα κτλ... Δεν δειχνουν ευκολα τις δαχτυλιες αλλα δεν γλιστραει και το δαχτυλο τοσο ευκολα στην οθονη. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μακριά από μεμβράνες υγρής τοποθέτησης, μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν και δεν έχουν την ίδια ποιότητα, ανθεκτικότητα και καθαρότητα. Προσωπικά βρίσκω την SGP κορυφαία επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 offtopic (almost) Ότι ποιότητας screen protector και αν έχω χρησιμοποιήσει στα διάφορα κινητά μου από το 2004, όταν έρχονταν η ώρα της αλλαγής και έβγαζα την παλιά, έβλεπα τι έχανα τόσο καιρό από την οθόνη. (θα πει κάποιος, για να αλλάξεις μεμβράνη, είχε φθαρεί τόσο που λογικό είναι από κάτω να δεις μια πεντακάθαρη οθόνη) Ναι μεν ....αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 offtopic (almost) Ότι ποιότητας screen protector και αν έχω χρησιμοποιήσει στα διάφορα κινητά μου από το 2004, όταν έρχονταν η ώρα της αλλαγής και έβγαζα την παλιά, έβλεπα τι έχανα τόσο καιρό από την οθόνη. (θα πει κάποιος, για να αλλάξεις μεμβράνη, είχε φθαρεί τόσο που λογικό είναι από κάτω να δεις μια πεντακάθαρη οθόνη) Ναι μεν ....αλλά... Οι screen protectors πρέπει να αλλάζουν το πολύ κάθε 2 μήνες. Χαρασσονται και το αποτέλεσμα είναι πολύ χάλια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 offtopic (almost) Ότι ποιότητας screen protector και αν έχω χρησιμοποιήσει στα διάφορα κινητά μου από το 2004, όταν έρχονταν η ώρα της αλλαγής και έβγαζα την παλιά, έβλεπα τι έχανα τόσο καιρό από την οθόνη. (θα πει κάποιος, για να αλλάξεις μεμβράνη, είχε φθαρεί τόσο που λογικό είναι από κάτω να δεις μια πεντακάθαρη οθόνη) Ναι μεν ....αλλά... Ποτέ δεν κατάφερα να αντέξω προστατευτικό οθόνης. Μπορεί να το συνηθίζεις σιγά σιγά, αλλά εγώ όλες μου τις συσκευές τις έχω χωρίς μεμβράνη και απολαμβάνω 100% οθόνη. Ρίσκο φυσικά αλλά ακόμα δεν την έχω πατήσει Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Οι screen protectors πρέπει να αλλάζουν το πολύ κάθε 2 μήνες. Χαρασσονται και το αποτέλεσμα είναι πολύ χάλια. Προσωπικά στο Note έχω μια matte screen protector την οποία είχα πάρει απο τον Νικόλα (extreme-mobile) πριν ένα χρόνο (είμαι σίγουρος πως την έχουν και άλλοι φίλοι εδώ μέσα) και δεν μπορώ να πω ότι μου έχει χαραχτεί ή οτιδήποτε άλλο.Από όποια γωνία και αν κοιτάξω το κινητό, δεν φαίνεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Οι screen protectors πρέπει να αλλάζουν το πολύ κάθε 2 μήνες. Χαρασσονται και το αποτέλεσμα είναι πολύ χάλια. Εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολή αυτό. Δεν θα δίνω 17 ευρώ κάθε 2 μήνες. Εξάλλου με αυτή που έχω είμαι πολύ ευχαριστημενος έβλεπα ταινία και έλεγα μακάρι να ήταν έτσι και η οθόνη του φορητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 μαγκες υπαρχει περιπτωση αν βαλω μεταλλικη θηκη στο note 2 πχ αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/251172548243?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 να εχω θεμα με το σημα του δικτυου η το wifi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ποτέ δεν κατάφερα να αντέξω προστατευτικό οθόνης. Μπορεί να το συνηθίζεις σιγά σιγά, αλλά εγώ όλες μου τις συσκευές τις έχω χωρίς μεμβράνη και απολαμβάνω 100% οθόνη. Ρίσκο φυσικά αλλά ακόμα δεν την έχω πατήσει και εγώ μία απο τα ίδια. Ούτε εγώ εχω βάλει ποτέ ούτε πρόκειται να βάλω ποτέ. Δεν μπορώ τις φουσκάλες, τις γρατζουνιές κτλ κτλ. Για προστασία έχω πάρει μία pouch θήκη και είμαι 100% καλυμμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 μαγκες υπαρχει περιπτωση αν βαλω μεταλλικη θηκη στο note 2 πχ αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/251172548243?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 να εχω θεμα με το σημα του δικτυου η το wifi? Ναι. Ειχα παρει μια αναλογη για το S2 και ενω δεν ειχε θεμα με το σημα ή το wifi, μου κατεστρεφε το gps signal. Δεν ξερω τι παιζει εδω λογω glonass, αλλα προσωπικα οσο κι αν μου αρεσει αισθητικα, θα το απεφευγα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γειά σας! Μήπως κάποιος απο εσας έχει χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο; http://www.amazon.com/EZOPower-Capacity-Intuition-Smartphone-Blackberry/dp/B0097EHRDI/ref=lh_ni_t Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω απλά δεν θα ήθελα να κάνω ζημιά στο κινητό...επίσης νομίζω πως είναι καλύτερη λύση απο το να αλλάζεις συνεχώς μπαταρίες.Τι λέτε;:) Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γειά σας! Μήπως κάποιος απο εσας έχει χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο; http://www.amazon.com/EZOPower-Capacity-Intuition-Smartphone-Blackberry/dp/B0097EHRDI/ref=lh_ni_t Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω απλά δεν θα ήθελα να κάνω ζημιά στο κινητό...επίσης νομίζω πως είναι καλύτερη λύση απο το να αλλάζεις συνεχώς μπαταρίες.Τι λέτε;:) Εγκρινω. Εχω παρει ενα παρεμφερες απο το amazon και το εχω καταβολευτει! Δεν παθαινει απολυτως τιποτα η συσκευη με αυτο. Αν ψαξεις νομιζω πως υπαρχουν και με μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εγώ πήρα ενα της anker με 10000 mAh, φορτίζει και με 2Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ναι. Ειχα παρει μια αναλογη για το S2 και ενω δεν ειχε θεμα με το σημα ή το wifi, μου κατεστρεφε το gps signal. Δεν ξερω τι παιζει εδω λογω glonass, αλλα προσωπικα οσο κι αν μου αρεσει αισθητικα, θα το απεφευγα. κριμα γιατι μου γυαλισε αρκετα η συγκεκριμενη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ναι. Ειχα παρει μια αναλογη για το S2 και ενω δεν ειχε θεμα με το σημα ή το wifi, μου κατεστρεφε το gps signal. Δεν ξερω τι παιζει εδω λογω glonass, αλλα προσωπικα οσο κι αν μου αρεσει αισθητικα, θα το απεφευγα. Προσυπογραφω. Πολυ ομορφες, γλυτωνεις τα αχρηστα πλαστικα της Samsung και μπορεις να το κουβαλας γυμνο (με screen protector μονο), αλλα καταστρεφει gsm/gps/wifi σε ενα βαθμο (αλλοτε λιγοτερο και αλλες φορες περισσοτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Προσυπογραφω. Πολυ ομορφες, γλυτωνεις τα αχρηστα πλαστικα της Samsung και μπορεις να το κουβαλας γυμνο (με screen protector μονο), αλλα καταστρεφει gsm/gps/wifi σε ενα βαθμο (αλλοτε λιγοτερο και αλλες φορες περισσοτερο). φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για μεταλλικα back cover ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για μεταλλικα back cover ε? Με τα μεταλλικά backcover χάνεις το NFC, δε νομίζω οτι επηρεάζει σήμα wifi/gps Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για μεταλλικα back cover ε? nfc σιγουρα, αλλα απο προσωπικη εμπειρια ειδα οτι ειχα απωλεια σηματος (ασταθες) και σε gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλημερα!Εγω αγορασα αυτη την θηκη για το galaxy note 2 σε μαυρο χρωμα(το τελευταιο):p: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56175 Με βολευουν πολυ αυτες οι θηκες γιατι το προστατευει περιμετρικα το κινητο και δεν κινδυνευει απο κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Έχει φέρει ο νικος στο extreme mobile tis rock... Απλά εξαιρετικές... Δείτε τες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Εχει δοκιμάσει κανείς τη μπαταρία της Mugen με χωρητικότητα 6400 mAh ? με μετρια χρηση λογικά θα κραταει ~5 μερες? edit: τωρα είδα οτι η πώληση της εν λογω μπαταρίας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 14/12 . edit2: η επίσημη σελίδα της μπαταρίας εδώ.Κυκλοφορεί στις 21/12 τελικά.Περιμενω reviews αυτονομιας και το ψηνω :). Edited December 9, 2012 by voithostyrempora Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 εχει δοκιμασει κανενας αυτες τις δυο θηκες να πει εντυπωσεις? http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-KALAIDENG-Filp-Leather-Cover-Case-Film-for-Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-/330824726129?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4d06b0b671 http://www.ebay.co.uk/itm/KLD-England-Style-Flip-PU-Leather-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-/190749198823?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2c6989c9e7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Γιατι να βαλει καποιος screen protector στο galaxy Note 2(και να μην εχει και τοσο καλη υφη+φουσκαλες μερικες φορες) αφου υποτιθεται κυκλοφορουν απειρα βιντεακια που κανουν δοκιμες με αιχμηρα αντικειμενα και δεν παθαινει τιποτα η οθονη. Ποσο μαλλον αμα το εχεις σε θηκη και απλα το χειριζεσαι με τα δακτυλα σου και εισαι οσο το δυνατο προσεκτικος. Ποια η πιθανοτητα να γρατζουνιστει η οθονη?? Ειναι τελικα απαραιτητο το screen protector σε αυτες τις οθονες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts