Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα απάντησαν οι Κορεάτες :)

Dear xxxx,

Hi, this is Zenuscase.

The Galaxy Note2 Masstige Lettering diary will be available from this weekend.

Please visit our website during weekend again.

Thanks for contacting us with your concern.

Ωραία θα αρχίσει διαθεσιμότητα σιγά σιγά. Γίνεται και παραγγελία από zenuscase.

Λοιπόν για Ευρώπη και όχι μόνο το site είναι αυτό: http://zenuscase.net/ Τσέκαρα για Ελλάδα, είνα 8$ μεταφορικά αλλά το αργό λογικά και 23$ για γρήγορο. Τα 8$ είναι μια χαρά. Επειδή το mobilefun είναι τελικά επίσημος zenus reseller θα περιμένω να δω την απάντησή τους.

Γιώργο έχω καλά νέα. Σήμερα με ενημέρωσαν από MobileFun ότι ταχυδρομήθηκε η Zenus Neo Vintage! Ευτυχώς που δεν ακύρωσα την παραγγελία! Εκτός από email μου έστειλαν και SMS με την ενημέρωση. Οργανωμένοι στο MobileFun! Το πακέτο είναι στο Birmingham (UK) και έρχεται Αθήνα.

http://i45.tinypic.com/msn91j.jpg

Λογικά και η δική σου θα αποσταλεί σύντομα αν δεν την έχουν στείλει ήδη.

BTW, το έλαβα το Note II σήμερα το πρωί αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να το ανάψω γιατί έπρεπε να φύγω. Οι πρώτες εντυπώσεις (εξωτερική εμφάνιση κτλ.) είναι πολύ θετικές, η συσκευή είναι πραγματικά πανέμορφη και δεν έχω ούτε ένα αρνητικό να πω μέχρι στιγμής. :cool:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ψαχνω τα εξης

1. bluetooth οχι στο αυτι κατευθειαν αλλα με ακουστικα που να εμφανιζει ΜΕ ΟΝΟΜΑ ποιος σε παιρνει αλλα και να εχει και ολο τον καταλογο των επαφων φορτωμενο πανω του για να μπορω να διαλεγω απο την οθονη του και να κανω κλησεις απο εκει κατευθειαν χωρις να βγαζω το κινητο.

.

Επειδή το ίδιο ψάχνω κι εγώ, το μόνο που δείχνει και που μου πρότειναν είναι το sony mw-1 αλλά είναι πανάκριβο.

Γιώργο έχω καλά νέα. Σήμερα με ενημέρωσαν από MobileFun ότι ταχυδρομήθηκε η Zenus Neo Vintage! Ευτυχώς που δεν ακύρωσα την παραγγελία! Εκτός από email μου έστειλαν και SMS με την ενημέρωση. Οργανωμένοι στο MobileFun! Το πακέτο είναι στο Birmingham (UK) και έρχεται Αθήνα.

http://i45.tinypic.com/msn91j.jpg

Λογικά και η δική σου θα αποσταλεί σύντομα αν δεν την έχουν στείλει ήδη.

BTW, το έλαβα το Note II σήμερα το πρωί αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να το ανάψω γιατί έπρεπε να φύγω. Οι πρώτες εντυπώσεις (εξωτερική εμφάνιση κτλ.) είναι πολύ θετικές, η συσκευή είναι πραγματικά πανέμορφη και δεν έχω ούτε ένα αρνητικό να πω μέχρι στιγμής. :cool:

Μου απάντησαν ότι έχουν παραλαβή σε 1 βδομάδα περίπου :(

Μα νομίζω πως η
είναι ακριβώς αυτό που λες. Αντικαθιστά το πίσω καπάκι με δικό της που είναι και σκληρότερο. Αυτό δεν θέλεις, ή δεν κατάλαβα καλά;

Ναι αυτό θέλω, ευχαριστώ, είχα δει ότι υπάρχει για το S3 αλλά δεν ήξερα για το note το οποίο είναι ήδη τεράστιο και δεν θέλω να το μεγαλώσω κι άλλο με θήκη.

Επίσης η εμπειρία μου με το s3 μου έδειξε ότι το καπάκι γρατσουνίζεται αρκετά εύκολα και μέσα σε λίγους μήνες χωρίς θήκη γίνεται χάλια

:cool:

Edited by nomedor

Τελικά ρε παιδιά η flip case με μαγνητάκι δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό η όχι;

Θεωρητικά ναι, αλλά στην πράξη;

Από τους συμφουρίτες που έχουν βάλει συγκεκριμένα τέτοια θήκη διαπιστώθηκε πρόβλημα;

Τελικά ρε παιδιά η flip case με μαγνητάκι δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό η όχι;

Θεωρητικά ναι, αλλά στην πράξη;

Από τους συμφουρίτες που έχουν βάλει συγκεκριμένα τέτοια θήκη διαπιστώθηκε πρόβλημα;

Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω, πάντως το Note II έχει μέσα του μαγνητική πυξίδα, άρα οποιοσδήποτε μαγνήτης κοντά στη συσκευή ενδέχεται να επηρεάσει την ακρίβεια της πυξίδας. Αν η συσκευή θα ειναι μόνιμα μέσα στη θήκη, προσωπικά δεν θα επέλεγα μαγνητικό κούμπωμα γιατί έτσι πρακτικά καταργείται η πυξίδα.

Φιλικά, Κώστας

Μαμαει.Χρονια χρηστης σε ολα μου τα τηλεφωνα

Όντως πολύ καλή και την έδειχνα σε φίλους που είχαν κράξει το προηγούμενο screen protector και μου έλεγαν ναι αυτή είναι τέλεια. Όντως αξίζει.

Επειδή το ίδιο ψάχνω κι εγώ, το μόνο που δείχνει και που μου πρότειναν είναι το sony mw-1 αλλά είναι πανάκριβο.

Παρόλο που δεν είχα ιδέα, διάβασα reviews και είναι πολύ εντυπωσιακό. Το έχει κάποιος;

Edited by giorgaras

παιδια και εγω ψανχω κατι τετοιο και ειναι και ο λογος αν θα παρω sIII 'η note 2

οποιος εχει κατι κατα νου ας μας πει.....

παιδια και εγω ψανχω κατι τετοιο και ειναι και ο λογος αν θα παρω sIII 'η note 2

οποιος εχει κατι κατα νου ας μας πει.....

Καταρχάς δεν νομίζω πως είναι λόγος για να διαλέξεις ένα από τα δύο, πας για note 2 θα έλεγα. Κατά δεύτερον υπάρχει και android εφαρμογή για το συγκεκριμένο bluetooth και δεν έχω δει κάτι αρνητικό όσον αφορά την συνεργασία του με το note 2. Φαίνεται πολύ καλό γενικά.

edit: Δεν το έχω, αλλά το σκέφτομαι.

Edited by giorgaras

αγαπητε φιλε οσα καλα και να εχει το note 2 (που εχει πολλα) για μενα τουλαχιστον δεν υπαρχει περιπτωση να το βγαλω μπροστα σε κοσμο και να το βαλω στο αφτι μου να μιλησω. αρα η εμφανηση του ονοματος καλουντος σε συσκευη bluetooth ειναι κρητηριο αγορας, για μενα τουλαχιστο, για αγορα της συγκεκριμενης συσκευης.

οσο αναφορα τωρα το sony mw1 συμφωνω απολυτα οτι θα λειτουργει αλλα ειναι παρα πολυ ακριβο. ρωταω λοιπον αν υπαρχει κατι παρομοιο με χαμηλοτερο κοστος...

αγαπητε φιλε οσα καλα και να εχει το note 2 (που εχει πολλα) για μενα τουλαχιστον δεν υπαρχει περιπτωση να το βγαλω μπροστα σε κοσμο και να το βαλω στο αφτι μου να μιλησω. αρα η εμφανηση του ονοματος καλουντος σε συσκευη bluetooth ειναι κρητηριο αγορας, για μενα τουλαχιστο, για αγορα της συγκεκριμενης συσκευης.

οσο αναφορα τωρα το sony mw1 συμφωνω απολυτα οτι θα λειτουργει αλλα ειναι παρα πολυ ακριβο. ρωταω λοιπον αν υπαρχει κατι παρομοιο με χαμηλοτερο κοστος...

Δεν γνωρίζω κάτι παρόμοιο καθώς έχω πολύ καιρό να κοιτάξω για bluetooth. Δηλαδή έτσι όπως το λες αν τυχόν κάποια στιγμή χαλάσει το bluetooth θα πάρεις γρήγορα άλλο για να χρησιμοποιείς το κινητό σου για ομιλία; Σε αυτή την περίπτωση θα σκεφτόμουν κάποιο κινητό android με 2GB μνήμη όμως καθώς το 1GB το θεωρώ προσωπικά λίγο και όχι τόσο μεγάλο μέγεθος.

edit: Το παρήγγειλα, οπότε αν σε ενδιαφέρει να περιμένεις μερικές μέρες για να έρθει και να το δοκιμάσω με τα κριτήρια που θες, καλώς.

Edited by giorgaras

Το μοναδικό που δεν με απασχόλησε όταν το αγόρασα ήταν να ντρέπομαι να κάνω κλήσεις.

Αν ήμουν μοναδικός μπορεί να με προβληματιζε.

Χρησιμοποιω κινητο από το 1994 και έχω δει πολλές φορές να αλλάζουν οι τάσεις σχετικά με το μέγεθος.

Ξεκινήσαμε με τα θηρία πήγαμε στα μικρά και το 98-99 ξαναπήγαμε στα μεγάλα. Μετά πάλι μικρά.

Μήπως ξεχάσατε τα nokia 9000 communicator? Γιατί τότε το χρησιμοποιουσαν και μάλιστα με καμάρι κι ας ηταν διπλό σε όγκο απο το Note2?

Μετα ήλθαν τα πρωτα WM. Οσοι τα θυμάστε ξέρετε οτι ηταν ακόμα πιο τεράστια και ατσουμπαλα.

Το καημένο το note, αν εισαι 1.80 με κανονική παλάμη, μισό κρύβεται οταν το κρατάς.

Δεν ειναι κατι που χτυπάει άσχημα.

Εμένα περισσότερο με προβληματίζει η μεταφορά του σε κάποιες περιπτώσεις γιατι λογο μεγέθους εκτίθεται σε κίνδυνο ακόμα και στην τσέπη. Γι αυτές τις καταστάσεις εχω το Lumia 800.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το μοναδικό που δεν με απασχόλησε όταν το αγόρασα ήταν να ντρέπομαι να κάνω κλήσεις.

Αν ήμουν μοναδικός μπορεί να με προβληματιζε.

Χρησιμοποιω κινητο από το 1994 και έχω δει πολλές φορές να αλλάζουν οι τάσεις σχετικά με το μέγεθος.

Ξεκινήσαμε με τα θηρία πήγαμε στα μικρά και το 98-99 ξαναπήγαμε στα μεγάλα. Μετά πάλι μικρά.

Μήπως ξεχάσατε τα nokia 9000 communicator? Γιατί τότε το χρησιμοποιουσαν και μάλιστα με καμάρι κι ας ηταν διπλό σε όγκο απο το Note2?

Μετα ήλθαν τα πρωτα WM. Οσοι τα θυμάστε ξέρετε οτι ηταν ακόμα πιο τεράστια και ατσουμπαλα.

Το καημένο το note, αν εισαι 1.80 με κανονική παλάμη, μισό κρύβεται οταν το κρατάς.

Δεν ειναι κατι που χτυπάει άσχημα.

Εμένα περισσότερο με προβληματίζει η μεταφορά του σε κάποιες περιπτώσεις γιατι λογο μεγέθους εκτίθεται σε κίνδυνο ακόμα και στην τσέπη. Γι αυτές τις καταστάσεις εχω το Lumia 800.

Συμφωνώ, αλλά σε γενικές περιπτώσεις αν είμαι για καφέ ας πούμε προτιμώ να έχω στο τραπέζι το συγκεκριμένο bluetooth παρά το κινητό υπό τον φόβο μήπως πέσει τίποτα πάνω του. Δεν είναι πρόβλημά το μέγεθός του για μένα (είμαι και 1.86 :) )

Εμενα παλι μου φαινεται πιο γελοιο οταν τα χερια ειναι ελευθερα (δεν οδηγεις, δεν κρατας κατι στο χερι) και εισαι αραχτος σε ενα καφε να εχεις στο αυτι ενα BT κ να μιλας κοιτωντας τα νυχια σου. Θυμιζει εποχες που πρωτοβγηκαν τα ΒΤ και ηταν "cool" για μια βδομαδα, αντε ενα μηνα το πολυ...

Το note ειναι ..."κρυφο" καμαρι για οποιον το εχει, γιατι οποιος το πρωτοβλεπει κ σχολιαζει/κοροιδευει τον αφηνεις στα μαυρα του μεσανυχτα και απλα χαμογελας...

Εμενα παλι μου φαινεται πιο γελοιο οταν τα χερια ειναι ελευθερα (δεν οδηγεις, δεν κρατας κατι στο χερι) και εισαι αραχτος σε ενα καφε να εχεις στο αυτι ενα BT κ να μιλας κοιτωντας τα νυχια σου. Θυμιζει εποχες που πρωτοβγηκαν τα ΒΤ και ηταν "cool" για μια βδομαδα, αντε ενα μηνα το πολυ...

Το note ειναι ..."κρυφο" καμαρι για οποιον το εχει, γιατι οποιος το πρωτοβλεπει κ σχολιαζει/κοροιδευει τον αφηνεις στα μαυρα του μεσανυχτα και απλα χαμογελας...

Ναι αλλά εξήγησα τον λόγο, θέμα ασφάλειας. Εξάλλου θα υπάρχουν περιπτώσεις που θα είναι μονόδρομος η χρήση του και αν δεν είναι, απλά δεν το χρησιμοποιείς. Για μένα το bluetooth έχει το αρνητικό ότι πρέπει να φορτίζεις άλλη μία συσκευή. Δεν με νοιάζει τι θα λένε άλλοι αν μιλάω από το τηλέφωνο και ούτε θα μπω στο τρυπάκι αυτό. Φυσικά αρκετές φορές μου έχει τύχει να έχω σήμα κοντά στο παράθυρο που δεν βολεύει να κάθομαι οπότε αφήνω το κινητό εκεί ενώ μιλάω από το bluetooth. Ο κάθε χρήστης το λειτουργεί όπως τον βολεύει.

Θα συμφωνησω με τον Te_Salat στο θεμα του μεγεθους (ασχετως αν ειμαι γομαρι 1,93 με κουπια στο τελος των καρπων :lol: ). Προσωπικα ποτε δεν με απασχολησε, στο κατω κατω τη συσκευη την πηρα για αυτα που προσφερει και το μεγεθος ειναι ενα απο τα θετικα του για εμενα.

Ασε που διασκεδαζω με τα σχολια περι μεγεθους απο τους φιλους μου με μικροτερες συσκευες, οι οποιοι κατα εναν περιεργο λογο οταν θελουν να τσεκαρουν κατι "στα γρηγορα" στο νετ μου ζητουν το Νote γιατι "ρε συ στο δικο σου φαινεται καλυτερα, για φερε μια να δω" :lol: Αυτο συνεβη και χθες μαλιστα που ενας στην παρεα ειχε το iphone 5 και πεθανα :lol:

Oσο για το BT, παρολο που εχω ενα Sony Ericsson MW600 το οποιο ειναι ομολογουμενως πολυ καλο, δεν το χρησιμοποιω λογω του χαμηλου sar της συσκευης, συν το οτι βαριεμαι τελευταια να φορτιζω αλλη μια συσκευη οπως ειπε ο giorgaras.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Θα συμφωνησω με τον Te_Salat στο θεμα του μεγεθους (ασχετως αν ειμαι γομαρι 1,93 με κουπια στο τελος των καρπων :lol: ). Προσωπικα ποτε δεν με απασχολησε, στο κατω κατω τη συσκευη την πηρα για αυτα που προσφερει και το μεγεθος ειναι ενα απο τα θετικα του για εμενα.

Ασε που διασκεδαζω με τα σχολια περι μεγεθους απο τους φιλους μου με μικροτερες συσκευες, οι οποιοι κατα εναν περιεργο λογο οταν θελουν να τσεκαρουν κατι "στα γρηγορα" στο νετ μου ζητουν το Νote γιατι "ρε συ στο δικο σου φαινεται καλυτερα, για φερε μια να δω" :lol: Αυτο συνεβη και χθες μαλιστα που ενας στην παρεα ειχε το iphone 5 και πεθανα :lol:

Oσο για το BT, παρολο που εχω ενα Sony Ericsson MW600 το οποιο ειναι ομολογουμενως πολυ καλο, δεν το χρησιμοποιω λογω του χαμηλου sar της συσκευης, συν το οτι βαριεμαι τελευταια να φορτιζω αλλη μια συσκευη οπως ειπε ο giorgaras.

αχ ελπίζω να το χρησιμοποιώ εγώ γιατί τα έσκασα... Ναι το κινητό είναι καλό και όποιος και να το δουλεύει μετά από λίγο του αρέσει.

Είχα κι εγω στην αρχη αμφιβολίες για το αν τελικά θα με βολέψει το μεγεθος.

Μετά απο 1 week συμβιωσης μαζι του σε επαγγελματικο ταξιδι εχω να πω τα εξης:

1. Μιλαω κανονικά και με το τηλ στο αυτι (και οχι δεν είμαι 1.80+) χωρίς κανενα θεμα

2. Οποιαδηποτε σχόλια απο 3ους για το μεγεθος έχουν εξαφανιστει μολις είδαν web browsing

3. Ηδη 2 συναδελφοι το εχουν παραγγειλει

4. Η καμερα ειναι εντυπωσιακα καλη

5. Εχω δει 2 ταινιες στο αεροπλανο (priceless)

6. Στην Γαλλία γίνεται χαμος απο note2

Είχα κι εγω στην αρχη αμφιβολίες για το αν τελικά θα με βολέψει το μεγεθος.

Μετά απο 1 week συμβιωσης μαζι του σε επαγγελματικο ταξιδι εχω να πω τα εξης:

6. Στην Γαλλία γίνεται χαμος απο note2

Παντού γίνεται χαμός. Δεν υπάρχει επαγγελματίας που ασχολείται με gadgets, να το δει και να μην το βάλει στα υπ όψη προς αγορά.

Στον κύκλο μου, στην χώρα που είμαι, τα Note 1&2 ειναι περισσότερα από τα Galaxy Siii.

Κατι άλλο που είναι ορατό πλέον σχεδόν παντού εκτός USA: Τα iphone 4s ειναι ελάχιστα ενω τα i5 ανύπαρκτα. Οι τιμές τους βοήθησαν τον κόσμο να δει ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις και το κυριότερο η samsung κατάφερε να γίνει "IN".

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

off topic-Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με την τεχνολογία ή να είναι επαγγελματίας που να μην εντυπωσιάζεται απ' το Note.Με τους υπόλοιπους απλά κάνω πλάκα όταν με ρωτάν ''τί είναι αυτό''.Τους απαντάω ''τοστιέρα'' επιδεικνύοντας το άνοιγμα και κλείσιμο της flip case.-off topic

Για το bluetooth έχω να πω ότι εμένα με βολεύει πολύ(πρώτη φορά χρησιμοποιώ σε συσκευή).Ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι για καφέ,ποτό ή φαγητό σε μικρό τραπέζι όπου κακά τα ψέμματα πιάνει χώρο.Στην οδήγηση δεν το συζητάω ήταν μεγάλο μου λάθος,που δεν το χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια.

Για το bluetooth έχω να πω ότι εμένα με βολεύει πολύ(πρώτη φορά χρησιμοποιώ σε συσκευή).Ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι για καφέ,ποτό ή φαγητό σε μικρό τραπέζι όπου κακά τα ψέμματα πιάνει χώρο.Στην οδήγηση δεν το συζητάω ήταν μεγάλο μου λάθος,που δεν το χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια.

Μπράβο σου που το κατάλαβες και διέδωσε το σε όσους περισσότερους μπορείς... Κινητό στο χέρι και οδήγηση είναι απλά θάνατος...

off topic-Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με την τεχνολογία ή να είναι επαγγελματίας που να μην εντυπωσιάζεται απ' το Note.Με τους υπόλοιπους απλά κάνω πλάκα όταν με ρωτάν ''τί είναι αυτό''.Τους απαντάω ''τοστιέρα'' επιδεικνύοντας το άνοιγμα και κλείσιμο της flip case.-off topic

Στο αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ πάντα στην βάση του συνδεδεμένο με το car stereo οπότε δεν χρειάζομαι ΒΤ HF.

Τώρα στα τραπέζια συνήθως δεν το βγάζω από την τσέπη.

Δεν τα πάω καλά με τα BT. Τα χάνω η τα ξεχνάω όταν φεύγω από το σπίτι.

@giorgaras: Μου ήρθε σήμερα η Zenus Neo Vintage!

Είναι πανέμορφη και ό,τι πρέπει για να "ντύσει" το κουκλί μας. :D

Φιλικά, Κώστας

@giorgaras: Μου ήρθε σήμερα η Zenus Neo Vintage!

Είναι πανέμορφη και ό,τι πρέπει για να "ντύσει" το κουκλί μας. :D

Με το καλό, να σου ζήσει! Χαχα! Ήμουν έτοιμος να την παραγγείλω με ακύρωση της άλλης γιατί η διαθεσιμότητα της δικιάς μου άλλαξε σε 1 με 2 βδομάδες... αλλά η δικιά σου ξεπούλησε ήδη. Να την χαρείς!

Φίλε γεια σου. Έχεις δίκιο για την θήκη του s3 με προβλημάτισε και εμένα γιατί μου άρεσε αλλά χάλασε περιμετρικά.Η samy όμως το διόρθωσε και δεν θα έχει πρόβλημα, την είδα για το note2 και ειναι πολύ καλή και όπως κατάλαβες πάμε για κατάθεση πάλι!

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά