Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά θα παίζει απλά θα φορτίζει αργότερα από τον σπιτιού...

Έχει δοκιμάσει κάποιος φορτιστή αυτοκινήτου μεγαλύτερο απο 1A? Ιδανικά, κάποιος που να έχει δοκιμάσει 2Α που θα δίνει όσα και ο μαμά φορτιστής σπιτιού?

Κανένα link, μάρκα ...αν γίνεται.

(δεν νομίζω ότι το 1Α θα κάνει δουλειά, με ανοιχτό το GPS φαντάζομαι θα διατήρεί απλά την μπαταρία αν δεν αδειάζει κιόλας)

Ευχαριστώ παιδιά.

@octap79: Βασικά τον θέλω πιο πολύ για ώρα ανάγκης αν μείνω από μπαταρία να μπορέσω να το φορτίσω, οπότε φαντάζομαι θα είναι μια χαρά. Εγώ ανησυχούσα μήπως η καλωδίωση του microUSB στο Note II είναι διαφορετική λόγω περισσότερου ρεύματος (2 A) και προκληθεί κάποιο πρόβλημα αν βάλω τον φορτιστή της HTC. Αλλά υποθέτω πως όλοι ακολουθούν κάποιο κοινό standard οπότε λογικά θα είναι όλα OK. Σκέψου ότι η θύρα USB δίνει μέγιστο 500 mA. Αν μέσω USB (PC) καταφέρνει και φορτίζει, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον 1 A (χωρίς GPS, απλά με το κινητό σε λειτουργία).

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποια θεωρειται πολυ καλη μεβράνη για την προστασια του note 2 , καλη και σε καλη τιμη !

Υπάρχει κάποιο bluetooth με αναγνώριση κλήσης και που να δείχνει το όνομα εκέινου που καλεί και όχι μόνο τον αριθμό;

Κοίτα αυτό εδώ φίλε μου. Λίγο ακριβό αλλά κάνει αυτό που ζητάς . Το έχω στο Νότε μου και δουλεύει τέλεια.

http://www.engadget.com/2012/06/30/sony-smart-wireless-headset-pro/

Κοίτα αυτό εδώ φίλε μου. Λίγο ακριβό αλλά κάνει αυτό που ζητάς . Το έχω στο Νότε μου και δουλεύει τέλεια.

Σε ευχαριστώ πολύ, έχω ένα i-tech που το είχα πάρει 80 ευρώ και εμφανίζει μόνο τον αριθμό. Δοκίμασα το sony mw 600 που εμφανίζει και αυτό μόνο αριθμό. Προφανώς η μοναδική περίπτωση να έχουμε και το όνομα καλούντος είναι το sony smart.

Υπάρχει "θήκη" flip cover για το n7100 που για να μπαίνει την θέση του καπακίου;

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτή δηλαδή...

Πανέμορφο... Εντάξει, η Sony δεν παίζεται σε τέτοια θέματα (μικροgadgets κτλ.)

Υπάρχει "θήκη" flip cover για το n7100 που για να μπαίνει την θέση του καπακίου;

Μα νομίζω πως η

είναι ακριβώς αυτό που λες. Αντικαθιστά το πίσω καπάκι με δικό της που είναι και σκληρότερο. Αυτό δεν θέλεις, ή δεν κατάλαβα καλά;

Φιλικά, Κώστας

Υπάρχει και είναι ότι πιο καλαίσθητο κυκλοφορεί κατά την γνώμη μου...

Δεν ξέρω πόσο χρηστική μπορεί να είναι για σένα βέβαια στην καθημερινοτητα σου...

Επίσης δεν προσφέρει την τέλεια προστασία...

Πάντως εγώ αυτή έχω και δεν την αλλάζω με καμιά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Γεια σας, μόλις έγινα κάτοχος ενός note II!! να σας ρωτήσω, υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει κάποιο καλό car mount που να πάιρνει το Note II με το flip case του??? Γενικά θα προκαλεί καόιο πρόβλημα το flip case έτσι δεν είναι???

βρήκα αυτά...

http://www.ebay.co.uk/itm/CAR-WINDSCREEN-SUCTION-MOUNT-HOLDER-CRADLE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-II-N7100-UK-/261115632094?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item3ccbb459de

http://www.ebay.co.uk/itm/4IN1-GEL-TPU-SILICONE-CASE-CHARGER-CAR-HOLDER-MOUNT-FOR-SAMSUNG-NOTE-2-N7100-/121010903333?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item1c2ccfd925

τι λέτε?? υπάρχει κάτι καλύτερο???

Ευχαριστώ πολύ!

Βαγγέλης

Γεια σας, μόλις έγινα κάτοχος ενός note II!! να σας ρωτήσω, υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει κάποιο καλό car mount που να πάιρνει το Note II με το flip case του??? Γενικά θα προκαλεί καόιο πρόβλημα το flip case έτσι δεν είναι???

βρήκα αυτά...

http://www.ebay.co.uk/itm/CAR-WINDSCREEN-SUCTION-MOUNT-HOLDER-CRADLE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-II-N7100-UK-/261115632094?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item3ccbb459de

http://www.ebay.co.uk/itm/4IN1-GEL-TPU-SILICONE-CASE-CHARGER-CAR-HOLDER-MOUNT-FOR-SAMSUNG-NOTE-2-N7100-/121010903333?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item1c2ccfd925

τι λέτε?? υπάρχει κάτι καλύτερο???

Ευχαριστώ πολύ!

Βαγγέλης

Εννοείς να έχεις πίσω το καπάκι από την flip case καθώς είναι τοποθετημένο στο car mount; Προσωπικά θα λυπόμουν την θήκη, αρκετή πίεση για να είναι γυρισμένη τόση ώρα...

παιδια πηρα τελικα μια σανντισκ 32γιγα.να κατεβασω το αππ του σανντισκ λεει τπτ ειναι χρησιμο?
note 2

παιδια πηρα τελικα μια σανντισκ 32γιγα.να κατεβασω το αππ του σανντισκ λεει τπτ ειναι χρησιμο?

[ATTACH]28268[/ATTACH]

Καλό είναι, τίποτα ιδιαίτερο όμως

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

[ATTACH]28268[/ATTACH]

Καλό είναι, τίποτα ιδιαίτερο όμως

Την δοκίμασα, έκανα speedtest στην internal memory αφού δεν έχω sd ακόμα. 11mb/sec ταχύτητα; Όχι και τόσο καλή...

Εννοείς να έχεις πίσω το καπάκι από την flip case καθώς είναι τοποθετημένο στο car mount; Προσωπικά θα λυπόμουν την θήκη, αρκετή πίεση για να είναι γυρισμένη τόση ώρα...

Αυτή εννοώ...Ναι συμφωνώ κι εγω .... αλλά έλεγα να την κρατήσω ανοικτή με καμιά μόντα.... Καμμία γνώμη για τα car mounts?

Αυτή εννοώ...Ναι συμφωνώ κι εγω .... αλλά έλεγα να την κρατήσω ανοικτή με καμιά μόντα.... Καμμία γνώμη για τα car mounts?

Δεν έχω ιδέα καθώς δεν έχω αμάξι :) Με μοντάρισμα ίσως, αλλά πόσο ασφαλές θα ήταν ώστε το καπάκι να μένει ανοιχτό και να μην κλείνει (υποθέτω το θες για gps) δεν ξέρω...

Σε ευχαριστώ... δεν ξέρω τι να κάνω.... η flip case είναι η ιδανική θήκη για το κινητό, ομως πρέπει να το χρησιμοποιώ και στο αμάξι.... και για μουσική και για τηλ.και για gps....

Δεν έχω ιδέα καθώς δεν έχω αμάξι :) Με μοντάρισμα ίσως, αλλά πόσο ασφαλές θα ήταν ώστε το καπάκι να μένει ανοιχτό και να μην κλείνει (υποθέτω το θες για gps) δεν ξέρω...

Νομίζω πως για χρήση ως navigator με stand σε αυτοκίνητο ξεχνάς την flip case, εκτός αν θέλεις να κουμπώνεις και να ξεκουμπωνεις καπάκια συνέχεια...

Ίσως ταιριάζει καλύτερα μια θήκη που να δέχεται τη συσκευή όπως είναι (χωρίς αλλαγή στο πίσω καπάκι) ώστε να τη βγάζεις απ' τη θήκη και να τη βάζεις στο stand του αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα.

Φιλικά, Κώστας

Το ποσταρα πριν σε λάθος topic.

Δεν ξέρω σε ποιες χώρες παίζει η προσφορά αλλά για αγορές εντός Οκτώβρη και Νοέμβρη, η Samsung δίνει 70 ευρώ πίσω από την αγορά του κινητού, εγώ ήδη άρχισα την διαδικασία καθώς μένω στην Γαλλία. Επίσης θα μου επιστρέψει 20 ευρώ από την αυθεντική flip case :)

http://www.samsung.com/fr/promotions/detail?eventId=1979

http://www.samsung.com/fr/promotions/detail?eventId=1985

Στο θέμα μας:

DrMobile http://www.exportprive.fr/fr/galaxy-note-2/23373-housse-zenus-galaxy-note-2-prestige-neo-vintage-diary-series-marron-vintage--8809308513654.html

http://www.exportprive.fr/fr/recherche?orderby=position&orderway=desc&search_query=zenus+note+2&submit_search=&p=2 Έχει και SGP θήκες. Βασικά το μαγαζί που παρήγγειλα την θήκη ακόμα ψάχνει να την βρει, αρχίζει και με εκνευρίζει και το exportptive την έχει stock.

edit: απαιτείται να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην χώρα που έχει προσφορά καθώς επιστρέφουν τα λεφτά στον λογαριασμό μέσα σε 10 βδομάδες από την αποστολή των δικαιολογητικών.

Edited by giorgaras

Για car mount δειτε αυτο.

http://www.exogear.com/products-exomount-car-mount-holder.html

Ο,τι καλυτερο εχω αγορασει ever και δεχοταν ανετα ακομα και το Note 1 (πιο φαρδυ) με flip case wallet γυρισμενη πισω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το ποσταρα πριν σε λάθος topic.

Δεν ξέρω σε ποιες χώρες παίζει η προσφορά αλλά για αγορές εντός Οκτώβρη και Νοέμβρη, η Samsung δίνει 70 ευρώ πίσω από την αγορά του κινητού, εγώ ήδη άρχισα την διαδικασία καθώς μένω στην Γαλλία. Επίσης θα μου επιστρέψει 20 ευρώ από την αυθεντική flip case :)

http://www.samsung.com/fr/promotions/detail?eventId=1979

http://www.samsung.com/fr/promotions/detail?eventId=1985

Στο θέμα μας:

DrMobile http://www.exportprive.fr/fr/galaxy-note-2/23373-housse-zenus-galaxy-note-2-prestige-neo-vintage-diary-series-marron-vintage--8809308513654.html

http://www.exportprive.fr/fr/recherche?orderby=position&orderway=desc&search_query=zenus+note+2&submit_search=&p=2 Έχει και SGP θήκες. Βασικά το μαγαζί που παρήγγειλα την θήκη ακόμα ψάχνει να την βρει, αρχίζει και με εκνευρίζει και το exportptive την έχει stock.

edit: απαιτείται να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην χώρα που έχει προσφορά καθώς επιστρέφουν τα λεφτά στον λογαριασμό μέσα σε 10 βδομάδες από την αποστολή των δικαιολογητικών.

Άψογος Γιώργο, σ' ευχαριστώ για το link με τη θήκη. Τώρα βέβαια τα γαλλικά μου δεν είναι τα καλύτερα, αλλά το "En stock" το καταλαβαίνω. :lol: Aha! Τώρα είδα ότι έχει και έκδοση του site στα αγγλικά αλλά γυρίζει σε νόμισμα δολάριο... Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Την έχω ήδη παραγγείλει από το MobileFun που είχες προτείνει και μου έστειλαν email ότι θα έρθει σε 9-14 μέρες... Damn it! :mad: Λες να ακυρώσω και να την πάρω απ' το ExportPrive; Έχεις ξαναπάρει από εκεί;

Για την προσφορά της Samsung, μακάρι να ισχύει κι εδώ, θα το ψάξω, αν και εδώ στο Ελλαδιστάν δύσκολο να υπάρχει κάτι τέτοιο...

Φιλικά, Κώστας

Άψογος Γιώργο, σ' ευχαριστώ για το link με τη θήκη. Τώρα βέβαια τα γαλλικά μου δεν είναι τα καλύτερα, αλλά το "En stock" το καταλαβαίνω. :lol: Aha! Τώρα είδα ότι έχει και έκδοση του site στα αγγλικά αλλά γυρίζει σε νόμισμα δολάριο... Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Την έχω ήδη παραγγείλει από το MobileFun που είχες προτείνει και μου έστειλαν email ότι θα έρθει σε 9-14 μέρες... Damn it! :mad: Λες να ακυρώσω και να την πάρω απ' το ExportPrive; Έχεις ξαναπάρει από εκεί;

Για την προσφορά της Samsung, μακάρι να ισχύει κι εδώ, θα το ψάξω, αν και εδώ στο Ελλαδιστάν δύσκολο να υπάρχει κάτι τέτοιο...

Κοίτα να δεις, από το Mobilefun για την θήκη μου έλεγε 2-3 μέρες για αποστολή από αυτούς. Σήμερα περάσανε 4 μέρες και τους έστειλα email ελπίζω να απαντήσουν αύριο. Όχι δεν έχω πάρει από αυτούς αλλά φοβάμαι αν οι άλλοι με πουλήσουν. Η θήκη σου γενικά είναι out of stock οπότε λογικό το 9-14 μέρες. Αυτό που είπες ότι το γύρισε σε δολλάριο με ανησυχεί, πρέπει να δω τι διεύθυνση έχουν δηλωμένη. Γενικά αποφεύγω να παίρνω από Αμερική από όταν είχα παραγγείλει μια ακριβή θήκη για το Iphone, κάπου 90 ευρώ και μου ζήτησαν άλλα 35 ευρώ στο τελωνείο...

edit:

Address: EXPORT PRIVE LTD.

11th Floor, AXA Centre

151 Gloucester Road,

Wanchai, Hong Kong EXPORT PRIVE LTD.

F - 1002, Daewoo Trump World

Suseong gu, Dusan Dong

Daegu, South Korea

Αχ... οπότε παίρνει καιρό η αποστολή μάλλον. όταν το γυρνάς σε δολλάριο μένει το ίδιο τηλεφωνο (είναι Γαλλικό) οπότε μάλλον το έχουν κάνει για να Αγγλόφωνους αγοραστές. Επέλεξε την Αμερικάνικη σημαία και μετά το σήμα του ευρώ από πάνω και είσαι οκ.

Edited by giorgaras

Μολις παρηγγειλα απο amazon.uk την "Sandisk Ultra 64GB Class 10" με παραδοση μεσα σε μια εβδομαδα και τιμη 52 ευρω..:D

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Μολις παρηγγειλα απο amazon.uk την "Sandisk Ultra 64GB Class 10" με παραδοση μεσα σε μια εβδομαδα και τιμη 52 ευρω..:D

Με μεταφορικά; Μια χαρά τιμή μου φαίνεται. Την ψήνω και εγώ αλλά από το Γαλλικό amazon την έχει 54.9 ευρώ με παράδοση βέβαια το Σάββατο για Γαλλία..

Κοίτα να δεις, από το Mobilefun για την θήκη μου έλεγε 2-3 μέρες για αποστολή από αυτούς. Σήμερα περάσανε 4 μέρες και τους έστειλα email ελπίζω να απαντήσουν αύριο. Όχι δεν έχω πάρει από αυτούς αλλά φοβάμαι αν οι άλλοι με πουλήσουν. Η θήκη σου γενικά είναι out of stock οπότε λογικό το 9-14 μέρες. Αυτό που είπες ότι το γύρισε σε δολλάριο με ανησυχεί, πρέπει να δω τι διεύθυνση έχουν δηλωμένη. Γενικά αποφεύγω να παίρνω από Αμερική από όταν είχα παραγγείλει μια ακριβή θήκη για το Iphone, κάπου 90 ευρώ και μου ζήτησαν άλλα 35 ευρώ στο τελωνείο...

edit:

Address: EXPORT PRIVE LTD.

11th Floor, AXA Centre

151 Gloucester Road,

Wanchai, Hong Kong EXPORT PRIVE LTD.

F - 1002, Daewoo Trump World

Suseong gu, Dusan Dong

Daegu, South Korea

Αχ... οπότε παίρνει καιρό η αποστολή μάλλον. όταν το γυρνάς σε δολλάριο μένει το ίδιο τηλεφωνο (είναι Γαλλικό) οπότε μάλλον το έχουν κάνει για να Αγγλόφωνους αγοραστές. Επέλεξε την Αμερικάνικη σημαία και μετά το σήμα του ευρώ από πάνω και είσαι οκ.

Ευχαριστώ και πάλι, δίκιο έχεις, χαζομάρα μου (ή μάλλον στραβομάρα μου) που δεν είδα ότι μπορείς να αλλάξεις νόμισμα ανεξάρτητα απ' τη γλώσσα. Αγγλικά + Ευρώ λογικά θα είναι OK. Δοκίμασα να κάνω check-out και μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά (!) με EMS Small Package (Express Shipping) που κάνει 3-5 εργάσιμες. Έτσι γλυτώνω και 10 ευρώ σε σχέση με το MobileFun... Καλό ακούγεται το ExportPrive!

Πάντως για το MobileFun έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και θεωρείται πολύ αξιόπιστο. Δεν με έχει χρεώσει ακόμα οπότε λογικά μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία. Ίσως αφήσω και τα δύο να τρέχουν και όποιο τη στείλει πρώτο. Το πολύ πολύ να καταλήξω με δύο θήκες... :lol:

Με μεταφορικά; Μια χαρά τιμή μου φαίνεται. Την ψήνω και εγώ αλλά από το Γαλλικό amazon την έχει 54.9 ευρώ με παράδοση βέβαια το Σάββατο για Γαλλία..

Πολύ καλά τη βρήκατε παιδιά! Εγώ την πήρα 72 € από eXtreme Mobile, αλλά θα την έχω αύριο μαζί με τη συσκευή. Δεν πειράζει...

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Ευχαριστώ και πάλι, δίκιο έχεις, χαζομάρα μου (ή μάλλον στραβομάρα μου) που δεν είδα ότι μπορείς να αλλάξεις νόμισμα ανεξάρτητα απ' τη γλώσσα. Αγγλικά + Ευρώ λογικά θα είναι OK. Δοκίμασα να κάνω check-out και μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά (!) με EMS Small Package (Express Shipping) που κάνει 3-5 εργάσιμες. Έτσι γλυτώνω και 10 ευρώ σε σχέση με το MobileFun... Καλό ακούγεται το ExportPrive!

Πάντως για το MobileFun έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και θεωρείται πολύ αξιόπιστο. Δεν με έχει χρεώσει ακόμα οπότε λογικά μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία. Ίσως αφήσω και τα δύο να τρέχουν και όποιο τη στείλει πρώτο. Το πολύ πολύ να καταλήξω με δύο θήκες... :lol:

Εμένα μου τα έχει πάρει τα λεφτά ήδη και σε παρακαλώ να μην ιδέες περί δύο θηκών, άνθρωπος είμαι λυγίζω :) 3-5 εργάσιμες...αχ....

Εμένα μου τα έχει πάρει τα λεφτά ήδη και σε παρακαλώ να μην ιδέες περί δύο θηκών, άνθρωπος είμαι λυγίζω :) 3-5 εργάσιμες...αχ....

Μήπως στην έχουν ήδη στείλει; Στο λέω γιατί στο site του MobileFun αναφέρει για την παραγγελία μου:

Order Status: Sorry, this item appears to be out of stock. We have not taken payment

Δες τι γράφει σε σένα.

Φιλικά, Κώστας

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά