soterman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Καλημέρα από τα Ηighfields της Πάτρας, κοινώς Ψηλά Αλώνια!!! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Aθέτησες την υπόσχεσή σου για meeting Βασίλη! :X Και δεν κατέβηκα καθόλου Καλαμάτα αυτό το καλοκαίρι,ντροπή..! Πάμε για το επόμενο :) Χε,χε,κατέβα εσύ και θα κάνουμε 10 meetings! :happy: a re patrioth argisa alla se brika kalamata re k ksero psomi :cool: :cool: :cool: asxeto edo meneis monima? Άσχετο αλλά δε μένω εκεί μόνιμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Kalamata gia panta paidia. Pote tha kalokairiasei na pame kana Aroza... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Αν και μένω Έδεσσα πιστεύω πως το ποιο ωραίο μέρος είναι το ΚΙΑΤΟ RULEZZZZzzzZzzz :D Γιατι έχω και κάποιες ρίζες απο εκεί.... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxouli Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο και το http://www.tarapsa.gr Αυτό τον καιρό ψήνεται, ελπίζω να μην καεί. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Se poio meros ths Peloponnhsoy vrisketai to perissotero prasino,h megalyterh vlasthsh;Tha moy arese poly na phgaina diakopes se ekeino to meros... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Το περισσότερο πράσινο το έχει φυσικά στην Αρκαδία (όχι όμως η Κυνουρία, δηλαδή η παραλιακή Αρκαδία η οποία είναι άγονη). Απίστευτο μέρος είναι και ο Ταϋγετος, στα όρια Μεσσηνίας Λακωνίας, με πολύ πράσινο, νερά και πολύ γραφικά χωριά. Ειδικά η διαδρομή Καλαμάτα-Σπάρτη σε συγκλονίζει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nox Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Συγκινήθηκα τώρα... Έχω να δω τόσο καιρό τις χιονισμένες κορυφές του Ταϋγέτου... PS Μην ξεχνάμε και την Μονεμβάσια (ή Μονεμβασιά :))... Παράθεση The effort to understand the universe is one of the very few things that lifts human life a little above the level of farce, and gives it some of the grace of tragedy. Steven Weinberg (1933 - ) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32eppforum.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Αν και δεν είμαι από εκεί, σχεδόν κάθε χρόνο κατεβαίνω για διακοπές στην Νεάπολη Λακωνίας και συγκεκριμένα στο Φαρακλό, το οποίο είναι ένα χωριό στο βουνό που βρίσκεται από πάνω. Γενικά, όλη η περιοχή εκεί είναι απλά καταπληκτική, ιδιαίτερα για όσους θέλουν να περάσουν ήρεμα μερικές μέρες μακρυά από κοσμικά μέρη. Highly recommended :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Και δεν κατέβηκα καθόλου Καλαμάτα αυτό το καλοκαίρι,ντροπή..! Πάμε για το επόμενο :) Αφού κάνεις μια στάση στην Πάτρα, για... ένα μήνα... :O :cool: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Αμαλιάδα Rules!!!! Αν και τα τελευταία 5 χρόνια μένω μόνιμα Αθήνα κατεβαίνω στην γεννέτηρα πόλη σχεδόν μια φορά το μήνα!!! Και το καλοκαίρι τι άλλο??? Κουρούτα Beach!!!!! :up: :yahoo: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Αφού κάνεις μια στάση στην Πάτρα, για... ένα μήνα... :O :cool: Πλέον λύθηκαν τα «μάγια» και η Πάτρα αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου πόλεις :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 πατρα ολε!! μηπως σπουδαζεις πατρα μερια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Εγώ Αργολίδα-Κρανίδι Και εγώ κατά το 1/4 μου από εκεί είμαι - η γιαγιά μου δηλαδή - από ένα χωριουδάκι –μάλλον οικισμό - κάπου εκεί ανάμεσα σε Επίδαυρο και Ναύπλιο – Σταυροπόδι η απόλυτη ησυχία κοντά στο δάσος –βέβαια όχι για παρά πολύ γιατί βαριόμαστε και γιατί ως νησιώτες πρέπει να πάρουμε τη δόση μας από θάλασσα και έτσι πεταγόμαστε στα ξαδέρφια στα Ίρια ;) :D :D Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Καλαμάτα (Τέντα). Πατρίδα Άγιος Ανδρέας-Λογγά. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας for eveeeeeer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Καλαμάτα (Τέντα). Πατρίδα Άγιος Ανδρέας-Λογγά. kalamata ligo pio kato apo tin tenta...... Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 πατρα ολε!! μηπως σπουδαζεις πατρα μερια??? Moi? Όχι,δεν υπάρχει καν η σχολή μου στην Πάτρα και να ήθελα :) Αλήθεια,το Λεωνίδιο δεν έχει αναφερθεί! (Καλύτερα,να κάνω ήσυχη τα μπανάκια μου :p ) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Αλήθεια,το Λεωνίδιο δεν έχει αναφερθεί! (Καλύτερα,να κάνω ήσυχη τα μπανάκια μου :p ) Πλάκα ή Λάκκος; :cool: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Πλάκα ή Λάκκος; :cool: Εμ...Οντως θέλω να κάνω ήσυχη τα μπανάκια μου :p Πάντως η Πλάκα είναι από τα πιο γραφικά χωριά της Πελοποννήσου.Οποιος περνάει,ας κάτσει για φαγητό στο λιμάνι ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Εμ...Οντως θέλω να κάνω ήσυχη τα μπανάκια μου :p Πάντως η Πλάκα είναι από τα πιο γραφικά χωριά της Πελοποννήσου.Οποιος περνάει,ας κάτσει για φαγητό στο λιμάνι ;) Άρα να υποθέσω ότι και εσύ Λάκκο ψηφίζεις. Η καλύτερη παραλία που έχω πάει (με μικρή διαφορά από τη Βοϊδοκοιλιά στην Πύλο). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts