xxlakis7 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγω που ειχα το ιδιο θεμα αλλαξα φορτιστη και εστρωσε οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έψαξα σήμερα σε ξένα forum μιας και το δικό μου Ativ S έχω την εντύπωση πως σήμερα έκανε πολύ ώρα να φορτίσει... 5 ώρες υπολογίζω πάνω κάτω μιας και δεν θυμάμαι τι ώρα το έβαλα για φόρτιση. Απ' ότι διαβάζω το έχουν και κάτοχοι Nokia το συγκεκριμένο πρόβλημα οπότε ίσως να είναι κάποιο bug της GDR3. Με την GDR2 o ρυθμός φόρτισης ήταν 30+% την ώρα και έκανε 3+ κάτι ώρες. Σήμερα που κοίταξα την εφαρμογή που έχω για να παρακολουθώ την μπαταρία μου έδειχνε ότι ο ρυθμός φόρτισης ήταν ~20% την ώρα άρα καλά το λέω πιο πάνω ότι έκανε 5 ώρες περίπου. Δοκίμασα να κάνω μια επανεκκίνηση στη συσκευή και να ξανά συνδέσω τον φορτιστή όταν ήταν στο 70% και απ ότι είδα το πρόβλημα φάνηκε να λύνεται... Από εκείνο το σημείο και μετά έπαιρνε ~5% κάθε 8 λεπτά πράγμα που σημαίνει ρυθμό της τάξης του 30+% που είχα αρχικά. Μάλλον έχει να κάνει με το update σε GDR3 και όχι με την τελευταία έκδοση firmware της Samsung μιας και όπως είπα το έχουν και κάτοχοι Nokia το ίδιο πρόβλημα... Δοκίμασε να δεις αν λύνεται με restart και σε εσένα. To update σε GDR3 το έχεις πάρει φαντάζομαι... Εγώ το έκανα με αλλαγή σε ATO. με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εγώ δεν είδα διαφορά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγω που ειχα το ιδιο θεμα αλλαξα φορτιστη και εστρωσε οποτε.... Δεν νομίζω ότι έστρωσε λόγω του φορτιστή. Κάποια παιδιά σε άλλα φόρουμ δοκίμασαν και φορτιστές με 2Α και 3Α έξοδο αλλά δεν είδαν καμία διαφορά. Και εκτός αυτού το ίδιο θέμα το έχουν και κάτοχοι lumia. Οπότε... :happy: κάτι άλλο παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Τι να σου πω φιλαρακι εγω το φορτιζω με αλλο φορτιστη 1Α και φορτιζει κανονικα.Οποιος γουσταρει δοκιμαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Κοίταξε δεν το λέω για να σε αμφισβιτήσω... Εμένα δεν νομίζω να φταίει ο φορτιστής γιατί ο χρόνος φόρτισης δεν είναι πάντα ο ίδιος. Άλλες φορές είναι νορμάλ άλλες παρατηρείται αυτό το φαινόμενο... Κι εκτός αυτού χρησιμοποιώ και τον φορτιστή του HTC του πατέρα μου... Θα δοκιμάσω και αυτόν του iPad που βγάζει 2,4Α και θα ενημερώσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Δεν το πήρα έτσι ρε συ σιγά τώρα.Ενα αλλο κουλό έιναι πως αφου το φορτίζω για καμία βδομάδα με αλλο φορτιστη προχθές ξαναδοκιμάζω τον μαμά και φόρτισε κανονικά σε κάνα 2μισαρι ώρες. Χθες ξαναβάζω τον μαμά και πάλι έκανε 7ωρο οπότε μένω στον αλλον και ησυχάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) :happy: Πρέπει να είναι θέμα φορτιστή όπως λες τελικά αλλά πρέπει να κάνω μερικούς ελέγχους ακόμη και θα ενημερώσω. Υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει το καλώδιο του τηλεφώνου αλλά θέλω να κάνω μια δοκιμή ακόμη... Με τον φορτιστή του HTC και ένα καλώδιο από παλιότερο Nokia που είχα φόρτισε νορμάλ σήμερα σε λιγότερο από 3 ώρες... --edit-- Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι θέμα φορτιστή... Χτες που το φόρτισα με τον δικό του και με το δικό του καλώδιο η μπαταρία του φόρτιζε με full ρυθμό... Κάτι άλλο παίζει... --edit2-- τελικά δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα φορτιστή... Μετά από μερικές μέρες δοκιμών με 4 διαφορετικούς φορτιστές και 2 διαφορετικά καλώδια μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν φταίει κανένας φορτιστής και κανένα από τα 2 καλώδια που δοκίμασα όπως επίσης σίγουρα δεν είναι θέμα πρίζας μιας και δοκίμασα πάνω από 5 διαφορετικές. Να σημειώσω ότι τους φορτιστές δεν τους δοκίμασα μόνο στο δικό μου τηλέφωνο αλλά και σε άλλες συσκευές. Το "πρόβλημα" εάν είναι πρόβλημα, για εμένα οφείλεται μάλλον στο κομμάτι του λειτουργικού που είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση της μπαταρίας και στα αντίστοιχα κυκλώματα. Προφανώς για κάποιον λόγο τον οποίο δεν γνωρίζω ο ρυθμός φόρτισης προσαρμόζεται. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν η φόρτιση ξεκινάει από πολύ χαμηλό ποσοστό ~10%. Εάν ξεκινάει από πιο μεγάλο ποσοστό ~30% είναι νορμάλ. Είναι περίεργο πάντως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην GDR2 δεν μου είχε παρουσιαστεί ούτε 1 φορά αυτό το θέμα. Ξεκίνησε μετά την αλλαγή σε ΑΤΟ και την αναβάθμιση σε GDR3. :/ Edited March 20, 2014 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Nα ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο ativ s για τα sms ? Στελνει 2 sms για κείμενο λίγων λέξεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/greek-sms-160/0d65247e-bd67-4625-aca8-e8d32e23ae0e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 οκ.θα το δώ. Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Σημερα τσιμπησα το ativ στα 230 ευρω, σαν τελειως ασχετος απο windows phone θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε σε καποια πραματακια μη με παρεξηγησετε αν κανω χαζες ερωτησεις 1)Να το αφησω ετσι η να το αναβαθμισω και αν ναι πως μπορω να κανω την τελευταια αναβαθμιση-update η GDR3 οπως το λετε τελως παντων, αρκει να παω στο μενου και να κανω το update απλα και ωραια οπως με το android και ειμαι κομπλε? 2)Οταν μπηκα στη καμερα μου εγραψε κατι σχετικα με αποστολη πληροφοριων στη ms οταν τραβαω φοτο και δεχτηκα, αλλα δε θελω να στελνοντε στοιχεια μου στη ms πως μπορω να το απενεργοποιησω? επισης αυτη η επιλογη μπορει να μου τρωει ram? 3)Θελω να μεταφερω αρχεια μουσικη βιντεο κλπ απο pc στην εσωτερικη μνημη του samsung ativ s και μου εχει βγαλει χιλια δυο κουλα εχω περασει το usb δε γινετε τιποτα καετβαζω την εφαρμογη για windows phone και δε γινετε εγκατασταση, ουτε με το zune μπορω, εχω windows xp τι να κανω? στο laptop που εχω windows 7 βλεπει τη συσκευη κανονικα και στελνω αρχεια μεσα σε φακελους κανονικοτατα, δε μπορω να το κανω και στο xp? Edited March 27, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σημερα τσιμπησα το ativ στα 230 ευρω, σαν τελειως ασχετος απο windows phone θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε σε καποια πραματακια μη με παρεξηγησετε αν κανω χαζες ερωτησεις 1)Να το αφησω ετσι η να το αναβαθμισω και αν ναι πως μπορω να κανω την τελευταια αναβαθμιση-update η GDR3 οπως το λετε τελως παντων, αρκει να παω στο μενου και να κανω το update απλα και ωραια οπως με το android και ειμαι κομπλε? 2)Οταν μπηκα στη καμερα μου εγραψε κατι σχετικα με αποστολη πληροφοριων στη ms οταν τραβαω φοτο και δεχτηκα, αλλα δε θελω να στελνοντε στοιχεια μου στη ms πως μπορω να το απενεργοποιησω? επισης αυτη η επιλογη μπορει να μου τρωει ram? 3)Θελω να μεταφερω αρχεια μουσικη βιντεο κλπ απο pc στην εσωτερικη μνημη του samsung ativ s και μου εχει βγαλει χιλια δυο κουλα εχω περασει το usb δε γινετε τιποτα καετβαζω την εφαρμογη για windows phone και δε γινετε εγκατασταση, ουτε με το zune μπορω, εχω windows xp τι να κανω? στο laptop που εχω windows 7 βλεπει τη συσκευη κανονικα και στελνω αρχεια μεσα σε φακελους κανονικοτατα, δε μπορω να το κανω και στο xp? 1) Ρυθμίσεις> Ενημέρωση τηλεφώνου: [έλεγχος για ενημερώσεις], [αυτόματη λήψη...] 2) Τώρα που είναι νωρίς, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναδιάλεξε προσεκτικά αυτό που θες να κάνεις 3) Για να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ WindowsPC<->WindowsPhone δε χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα, συνδέεις το κινητό και στο PC φαίνεται σα mobile συσκευή με flash μνήμη (εσωτερική+εξωτερική). (μόνο στα Vista έχουν ακουστεί προβλήματα συνδεσιμότητας) Σε XP επίσης προσωπικά σε διαβεβαιώνω ότι δεν είχα πρόβλημα, hotplug απλά. (παρ' όλα αυτά, κάπου έχω διαβάσει ότι θεωρητικά τα XP δεν έχουν υποστήριξη για τα WP8) Το πολύ να κάνει αναγνώριση της συσκευής μια φορά στην πρώτη φορά που το συνδέεις. Αν κάποιος θέλει, υπάρχει και πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων της MS. Δεν μιλάω για το Ζune, το Zune είναι για WP7. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Σχετικα με την επαναφορα ρυθμισεων που μου ειπες, στην αρχη που το ανοιξα προσεξα τι εκανα σε ολα διαβασα πριν πατησω επιβεβαιωση κλπ, τωρα το κινητο το εχω φορτοσει, ρυθμισει και ειναι μια χαρα, αξιζει να το γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις μονο και μονο γι αυτο που πατησα οταν μπηκα στη καμερα? Λυθηκε το προβλημα με τη συνδεσιμοτητα αλλα δεν εχει ασφαλης καταργηση, πειραζει που το βγαζω ετσι? και κατι αλλο μολης δευτερη μερα χρησης και το τηλεφωνο εκανε τη πρωτη του επανεκινηση στα ξαφνικα ενω ηταν σε κατασταση αδρανειας το γνωστο προβλημα των windows phone δηλαδη αλλα γιατι μου το εκανε αυτο τοσο νωρις και αφου εχω κανει ολες τις ενημερωσεις, ειναι σοβαρο? να αρχισω να ανησυχω? Edited March 28, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 το γνωστο προβλημα των windows phone δηλαδη Ορισμένοι αναφέρουν επανεκκινήσεις, άλλοι καθόλου επανεκκινήσεις ακόμα και με το ίδιο μοντέλο οι μεν και οι δε. Προσωπικά κοντά 6 μήνες, ζήτημα αν είχα δυο-τρεις φορές επανεκκίνηση, τόσο που δε θυμάμαι κιόλας. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Παντως δε ξερω και διαψευστε με αν κανω λαθος αλλα εχω ακουσει πως οι πιο πολοι ειχαν επανεκινησεις και οταν ζοριζετε το σημα το κανει αυτο κι εγω σπιτι ειμαι εκτος δικτυου σχεδον με οτι κινητο και αν ειχα και ειδικα τωρα με τη vodafone ειμαι το πολυ μια γραμμη μεσα στο σπιτι με καθε συσκευη που εχω δοκιμασει, ισως γι αυτο να μου εκανε την επανεκινηση, και φιλε μου μπορει να στο εχει κανει και αλλες φορες φυσικα καποια στιγμη δε θα το βλεπεις το κινητο και ισως δε το παρεις πρεφα, παντως το κινητο τα σπαει, δε μου εχει κανει τιποτα αλλο παραξενο περα απο αυτη τη μοναδικη επανεκινηση σημερα δευτερη μερα, τις ενημερωσεις τις εχω κανει ολες δε μου βγαζει αλλες, λογικα GDR3 θα εχω εφοσον τις εχω κανει ολες σωστα? Edited March 28, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγώ δεν έχω το Ativ, οπότε δεν ξέρω γιατί ίσως παίζουν ρόλο και οι drivers/hw που υπάρχουν στo κάθε μοντέλο. Πάντως για επανεκκινήσεις δεν ξέρω, άλλα θέματα μπορεί να έχω, επανεκκινήσεις όχι, χρησιμοποιώ πολλές πολλές ώρες τη μέρα το Windows Phone σχεδόν έχω καταργήσει το pc. Έχω και PIN στη sim, και κωδικό κλειδώματος που θα τα ζήταγε κάθε φορά φαντάζομαι, δύσκολο να είχα επανεκκινήσεις χωρίς να το καταλάβω. Πολλές φορές έχω πιέσει το hw (μηδέν χώρος αποθήκευσης, πολλές εφαρμογές κτλ) αλλά επανεκκινήσεις δεν. Δε θα το λεγα λοιπόν ότι είναι θέμα του λειτουργικού γενικά, μάλλον σε συγκεκριμένα μοντέλα και ειδικότερα σε διενέξεις sw-hw το βλέπω. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Κοιτα εγω εχω ακουσει και σε lumia τετοια θεματα και περιστατικα, ναι δεν διαφονω οτι σε καποια μοντελα μπορει να γινετε περισοτερο αλλα πιστευω πως ειναι περισοτερο θεμα λειτουργικου σε αυτο το σημειο μονο θα διαφωνισω μαζι σου, μη ξεχναμε πως εσωτερικα το ativ βασιζετε εξωλοκληρου στο galaxy s3 το οποιο δεν ειχε ακουστει ουτε μια φορα θεμα επανεκινησης οπως και σε ολα τα samsung που τρεχουν android τουλαχιστον απ' τη σειρα ''S'', αλλα εκτος απο αυτο εχω διαβασει και ολοκληρα αρθρα και φορουμ γι' αυτο το λεω και τωρα που ειπες σχετικα με το κλειδωμα σκεφτηκα να κανω ενα πειραμα και να βαλω κωδικο στη sim ωστε να το καταλαβω αν κανει ξανα επανεκινηση αλλα απο την αλλη αν ειμαι καπου και εχω το κινητο στο τσαντακι και μεινει ωρα ετσι δε θα ηταν οτι καλυτερο, τεσπα πιστευω οτιδηποτε και αν γινετε αν δεν υπαρχει σε σημειο υπερβολικο που να ενοχλει δεν υπαρχει θεμα, προσωπικα δεν εχω κανενα αλλο θεμα απολυτως το κινητο τα παει υπεροχα σε ολους τους τομεις, οσο και να το ζορισω δε παιζει κολλημα ουτε καν στο ρολαρισμα. Edited March 28, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σου μιλάω για θέμα drivers/hw-sw που υπάρχουν στo κάθε μοντέλο διότι έχει αποδειχθεί πως πολλές φορές εμφανίζονται σποραδικά προβλήματα που αγγίζουν μόνον ορισμένους χρήστες, ακόμα και του ίδιου μοντέλου, και όχι όλους. Άλλες φορές πάλι έχει αναφερθεί εφαρμογές που κρασάρουν ή προκαλούν επανεκκινήσεις σε ακριβότερα μοντέλα (πχ Lock tile) να μην δημιουργούν επανεκκινήσεις σε φτηνότερα μοντέλα με πιο ταπεινά specs. Γι' αυτό λέω ότι δεν είναι αποκλειστικά θέμα λειτουργικού. υγ: πάντως και κωδικό pin έχω από την πρώτη στιγμή και κωδικό κλειδώματος, ενώ έχω δοκιμάσει και 3 sim καινούριες από διαφορετικούς παρόχους, αν είχα επανεκκινήσεις σε τακτική βάση θα το είχα αντιληφθεί με τη χρήση που κάνω Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Χθες το βραδυ το εβαλα για φορτιση και οταν γεμισε πληρως το αποσυνδεσα και το εκλεισα αμεσως για βραδυ οποτε ''υποτιθετε'' πως θα ηταν 100% το πρωι που ξυπνησα το ανοιγω και η μπαταρια ηταν στο 96% πως ειναι δυνατον αφου ηταν κλειστο! 3 μερες το εχω και του κανω συχνες φορτισεις για καλη συντηρηση της μπαταριας, μια φορα συνεβη αυτο δεν εχει ξαναγινει, μπορει να πεφτει τοσο ευκολα η μπαταρια? ειναι φυσιολογικο ή μηπως φταιει που αποσυνδεσα πρωτα το φορτιστη απ τη πριζα? Και κατι αλλο γνωριζω πως οταν το αποσυνδεεις πρεπει να βγαζεις πρωτα το usb απο το κινητο και μετα απο τη πριζα, οταν το βαζεις ομως για φορτιση πρεπει να βαλεις το φορτιστη πρωτα στη πριζα ή πρωτα στο τηλεφωνο? παρακαλω ας μου απαντησει οποιος μπορει. Edited March 30, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Μην τρελαίνεσαι... Κι εμένα μετά την πρώτη βδομάδα σταθεροποιήθηκε η απόδοση της μπαταρίας. Εμένα προσωπικά που το έχω ανοιχτό 24/7 μου τρώει 1% εάν έχω ανοιχτό το wifi αλλιώς το βρίσκω στο 100% μόλις ξυπνήσω :) Όσο για το θέμα της αργής φόρτισης το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα φορτιστή... Άλλες φορές φορτίζει με ρυθμό 30~36%/h και άλλες φορές 18~20%/h... Είναι θέμα λειτουργικού ή κάποιου driver στο firmware... Ποιο πιθανό μου φαντάζει το 2ο. Edited March 31, 2014 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Giorgosmc μην τρελαίνεσαι. Δεν έγινε τίποτα. Το κινητό γενικά έχει πολύ καλή μπαταρία. Αυτό που σου συνέβη είναι φυσιολογικό.δεν λέω ότι θα γίνεται κάθε φορά. Απλά σκέψου ότι για να κλείσει και κυρίως για να ανοίξει χρειάζεται ρεύμα. Και τώρα αν το κλείσεις και το ξανανοίξεις μπορεί να μειωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα δε μου απαντησατε οταν το βαζεις για φορτιση πρεπει να βαλεις το φορτιστη πρωτα στη πριζα ή πρωτα στο τηλεφωνο? Παντως δε μπορω να πω κλεινει τριημερο και τα παει καλα η μπαταρια αλλα οταν το λιωνεις με παιχνιδια ειδικα οταν παιζεις και online με ανοιχτο wifi τη ρουφαει τρελα τη μπαταρια επισης ζεστενετε και λιγο παραπανω απ το κανονικο οταν το παραζοριζεις, το κανει και σε εσας? Και κατι τελευταιο εχω παρατηρησει πως κατι game σαν to six guns ή το temple run το πρωτο κιολας ψιλολαγκαραν αρκετες φορες κυριως οταν ειχα ανοιχτο wifi ενω οταν το ειχα κλειστο δε μπορω να πω πως ειχα καποιο προβλημα, αλλα οταν παιζω το asphalt 8 airborn Online δε κολαει καθολου, μηπως φταινε οι εφαρμογες? Σορυ αν σας κουραζω με τις ερωτησεις απλως θα ηθελα να μου λυθουν καποιες αποριες. Edited March 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν σου απάντησα σε αυτό διότι δεν το έχω ξανακούσει. Και στην μου φαίνεται ότι έχει και μεγάλη σημασία. Δεν ξέρω/δεν απαντώ. Για το θέμα που ζεσταίνεται, δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι έχει θέμα.ανάλογα την χρήση και τι έχεις συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το τι θα βγάλεις πρώτο... Μην κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες... Όσο για τη θερμοκρασία είναι νορμάλ να ζεσταίνεται όταν το ζορίζεις με παιχνίδια... Επίσης ζεσταίνεται πολύ και έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση όταν έχεις τα data ανοιχτά με 3G, H ή H+!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καταλαβα, οποτε και αυτα τα lag στα games που ανεφερα λογικα υποθετω πως μαλον λογω οτι ειχα το wifi στο on θα ηταν σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts