Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπό Mr Mobi αγόρασε άφοβα.

Είναι από τα παλαιότερα καταστήματα στην περιοχή. Έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές από εκεί και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο ειναι ευχαριστο γιατι ειναι και κοντα μου, απλα ρωτησα επειδη μου φανηκε παραξενο που στο skroutz ειχε μονο 50 αξιολογησεις αν και οι περισοτερες θετικες ομως λιγες σε σχεση με καποια αλλα οπως birdphone, open365 κλπ

Αυτο ειναι ευχαριστο γιατι ειναι και κοντα μου, απλα ρωτησα επειδη μου φανηκε παραξενο που στο skroutz ειχε μονο 50 αξιολογησεις αν και οι περισοτερες θετικες ομως λιγες σε σχεση με καποια αλλα οπως birdphone, open365 κλπ

Μπήκε πρόσφατα στο skroutz γι' αυτό και οι λίγες αξιολογήσεις. Σαν μαγαζί όμως είναι πολύ παλιό, απλά εδώ και μερικά χρόνια άλλαξε όνομα.

Προχώρα ακάθεκτος.

(είμαστε off)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε παιδιά μόνο σε μένα δεν κάνει επανεκκίνηση ποτέ. Όλο για επανεκκινήσεις διαβάζω και επανεκκινήσεις δεν βλέπω. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε είναι ότι χάλασε η δόνηση τον πρώτο μήνα, βέβαια μου έχει ψιλοσπασει και η οθόνη λίγο τώρα αλλά μπορώ να πω ότι για 5 μήνες με πολύ σκληρή χρήση η συγκεκριμένη συσκευή με έβγαλε ασπροπροσωπο :) Edited by morgan21
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ρε παιδιά μόνο σε μένα δεν κάνει επανεκκίνηση ποτέ. Όλο για επανεκκινήσεις διαβάζω και επανεκκινήσεις δεν βλέπω. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε είναι ότι χάλασε η δόνηση τον πρώτο μήνα, βέβαια μου έχει ψιλοσπασει και η οθόνη λίγο τώρα αλλά μπορώ να πω ότι για 5 μήνες με πολύ σκληρή χρήση η συγκεκριμένη συσκευή με έβγαλε ασπροπροσωπο :)

Εμένα μου έκανε μία δύο φορές την βδομάδα. Του έριξα ένα flashαρισμα, ξαναπερασα την GDR3 dev και δεν το έχει ξανακάνει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Νομιζω οτι τα προβληματα της δονησης και τη σπασμενη οθονη πως δε τα παρουσιασε μονο του αλλα ισως δεν του εκανες και τοσο καλη μεταχειριση :p

Παρε μια καλη θηκη να μην εχεις τετοια προβληματα.

Ο φορτιστης του βγαζει 1Α απο οτι ειδα.Αν το φορτιζω με το πολυφορτιστη του αυτοκινητου που βγαζει 2Α θα εχει προβλημα?(Αν εξαιρεσεις οτι δεν κανει καλο στη μπαταρια)

Δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία. Αν το κινητό σου ζητάει 1Α, τοτε 1Α θα πάρει άσχετα αν εσύ βάλεις 2Α φορτιστή.

Παιδια γενικα σαν πρωιν χρηστης android θα με βολεψει το τηλεφωνο, ειναι γρηγορο, γενικα αξιζει η αγορα του? θελω να ξεφυγω απ το android και σε σχεση με το s3 ειναι 100 ευρω κατω γι αυτο θελω να το αγορασω στο μονο που κολαω ειναι ο δυπιρινος αντι του τετραπυρινου του ''δυδιμου αδελφου'' πια ειναι η γνωμη σας?

Παιδια γενικα σαν πρωιν χρηστης android θα με βολεψει το τηλεφωνο, ειναι γρηγορο, γενικα αξιζει η αγορα του? θελω να ξεφυγω απ το android και σε σχεση με το s3 ειναι 100 ευρω κατω γι αυτο θελω να το αγορασω στο μονο που κολαω ειναι ο δυπιρινος αντι του τετραπυρινου του ''δυδιμου αδελφου'' πια ειναι η γνωμη σας?

Μην φοβάσαι στο ότι η cpu ειναι 2core, δεν λαγκάρει πουθενά το τηλέφωνο. Ειδικά με την τελευταία αναβάθμιση παίζει να είναι πιο γρήγορο από τo S3.

Το τηλέφωνο ειναι σφαίρα. Πολύ πιο γρήγορο από το S3. Δεν υπάρχει σύγκριση.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Σε αρκετούς τομείς είναι πολύ πιο γρήγορο από το S3, σε άλλους δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί το S3 λόγω λειτουργικού κάνει κάποια πράγματα που το Ativ S δεν κάνει. To έχω συστήσει σε φίλο που δεν είναι power user και είχε το S3. Το έχει κάνει βασικό το Ativ S και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Κλειδί για την αγορά κάθε κινητού είναι να γνωρίζεις εκ των προτέρων τις ανάγκες σου που θέλεις να σου καλύψει το όποιο κινητό διαλέξεις.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εμενα για να με καλυπτει μια συσκευη θελω να εχει καλη μπαταρια, μεγαλη καλη σε αναλυση και χρωματα οθονη, να ειναι γρηγορη, να εχει απλο και λιτο λειτουργικο, καλη καμερα, δε με απασχολει καθολου η ''ομορφια'' που μπορει να σου προσφερει το λειτουργικο 3D κλπ αρκει να ειναι σταθερο, γρηγορο και κυριως απλο, δεν ασχολουμε με εφαρμογες κλπ ουτε με customizations, αντε κανα παιχνιδι να λιωνω σε διακοπες και να ασχοληθω λιγακι παραπανω μια στο τοσο με καμια ενδιαφερον εφαρμογη αλλα μεχρι εκει, ελπιζω να με καλυψει σε αυτα το ativ, Saint σε πιους τομεις ενοεις οτι ειναι καλυτερο λογω λειτουργικου το s3 σε σχεση με το ativ? γινε συγκεκριμενος αν θες ενδιαφερομε να μαθω γιατι μεχρι πριν λιγες μερες πηγαινα για s3 αλλα τελικα αλλαξα σε ativ. Edited by giorgosmc

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, όμως αν θέλετε να πάρετε την επίσημη GDR3 σήμερα, αλλάξτε του το csc σε ATO (Αυστρίας). Θα την βρει κατευθείαν.

Aπλή διαδικασία απο το diagnostics menu.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εμενα για να με καλυπτει μια συσκευη θελω να εχει καλη μπαταρια, μεγαλη καλη σε αναλυση και χρωματα οθονη, να ειναι γρηγορη, να εχει απλο και λιτο λειτουργικο, καλη καμερα, δε με απασχολει καθολου η ''ομορφια'' που μπορει να σου προσφερει το λειτουργικο 3D κλπ αρκει να ειναι σταθερο, γρηγορο και κυριως απλο, δεν ασχολουμε με εφαρμογες κλπ ουτε με customizations, αντε κανα παιχνιδι να λιωνω σε διακοπες και να ασχοληθω λιγακι παραπανω μια στο τοσο με καμια ενδιαφερον εφαρμογη αλλα μεχρι εκει, ελπιζω να με καλυψει σε αυτα το ativ, Saint σε πιους τομεις ενοεις οτι ειναι καλυτερο λογω λειτουργικου το s3 σε σχεση με το ativ? γινε συγκεκριμενος αν θες ενδιαφερομε να μαθω γιατι μεχρι πριν λιγες μερες πηγαινα για s3 αλλα τελικα αλλαξα σε ativ.

Τότε θα έλεγα πως είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες σου το Ativ S :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αληθεια αυτα που ακουγοντε για υπρθερμανσεις ισχυουν? καπου διαβασα πως ενας το εβαλε να φορτισει το βραδυ μεχρι το πρωι και οταν ξυονησε το βρηκε με λιωμενο βυσμα φορτιστη και θυρα usb, εχει ακουσει κανεις κατι τετοιο?

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, όμως αν θέλετε να πάρετε την επίσημη GDR3 σήμερα, αλλάξτε του το csc σε ATO (Αυστρίας). Θα την βρει κατευθείαν.

Aπλή διαδικασία απο το diagnostics menu.

Εμένα που είναι Ολλανδικό δεν έχει επιλογη ΑΤΟ στα csc.Μόνο ΑUT

Εμένα που είναι Ολλανδικό δεν έχει επιλογη ΑΤΟ στα csc.Μόνο ΑUT

Μπορεί να κάνει και κάποιο από τα άλλα. Πάντως για το ΑΤΟ είμαι σίγουρος, είναι το πρώτο που πήρε το Update.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δηλαδη πρεπει να ειναι απο συγκεκριμενες χωρες το κηνητο? με λιγα λογια ειναι σημαντικο να ξερουμε απο πια χωρα ειναι πριν το αγορασουμε γιατι υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να παρει update?

Δηλαδη πρεπει να ειναι απο συγκεκριμενες χωρες το κηνητο? με λιγα λογια ειναι σημαντικο να ξερουμε απο πια χωρα ειναι πριν το αγορασουμε γιατι υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να παρει update?

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει το update! Απλά κάποιες χώρες το παίρνουν πιο γρήγορα από κάποιες άλλες!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αληθεια αυτα που ακουγοντε για υπρθερμανσεις ισχυουν? καπου διαβασα πως ενας το εβαλε να φορτισει το βραδυ μεχρι το πρωι και οταν ξυονησε το βρηκε με λιωμενο βυσμα φορτιστη και θυρα usb, εχει ακουσει κανεις κατι τετοιο?

Αυτό είναι να σου τύχει... 1 στο εκατομύριο. Έχει γίνει στο παρελθόν και σε άλλες συσκευές. Πρώτη φορά από εσένα το ακούω για το Ativ S πάντως. Σε πιστεύω βέβαια.

όμως είναι απλά... αστοχία υλικού... έτυχε.

Υπερθέρμανση στο Ativ S έχω μόνο όταν είμαι ώρα στο wifi ή 3g. Ζεσταίνεται το πάνω μέρος κοντά στην κάμερα. όμως όλα τα κινητά πάνω κάτω έτσι είναι.

Το Ν9 μου να φανταστείς, όταν σερφάρω σε 3g για αρκετή ώρα και ακούω μουσική ζεματάει. Πολύ περισσότερο από το Ativ S.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ενταξει ετσι ειναι δεν εχεις αδικο σε αυτο εξαλου μια περιπτωση ακουσα στη τελικη

Το θεμα με τα bluetooth εχει λυθει στα wp? απ' οτι ηξερα δεν σου επετρεπαν την αποστολη αρχειων μεσω bluetooth παλιοτερα αν δε κανω λαθος

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων