saltofx_v Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παίδες καλημέρα σήμερα θα παραλάβω το ativ s από το open365 όπου μου είπαν ότι είναι από γερμανία.Θα πρέπει να κάνω καμιά αναβάθμιση,εκτός της betas,ή κανένα hard reset για να δουλεύει το κινητό μια χαρά??Εννοώ για να περαστεί σωστά το update.Και τελικά το κινητό έχει φμ ράδιο?Ευχαριστώ πολύ. το κινητό δεν έχει ράδιο.μοκις το ανοίξεις κάνε τις αναβαθμίσεις και μετά επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και είσαι έτοιμος. Υ.Γ.από τότε που εβαλα την gdr3 δεν έχει κάνει καμια επανεκκίνηση. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 εκανα hard reset και ξαναπερασα τις εφαρμογες μου.παλι τα ιδια μετα απο μιση μερα!μια φορα που εκανε επαννεκινηση και το ειδα,την ωρα που βγαζει το logo της samsung,μου εβγαλε ενα μηνυμα με κοκκινα γραμματα που ελεγε ''NOT FOR RESALE'' !τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskk Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Παιδια εχω καποιες αποριες οπιος μπορει ας βοηθησει. hard reset πωσ κανουμε? ειναι το ιδιο με την επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις? μια μικρη τρυπα που εχει διπλα απο την εισοδο των ακουστικων τι ειναι? εκει που βαζουμε την καρτα σιμ δυσκολευεται να μπει και να βγει. υπαρχει καποιος τροπος που να σηκωνεται καπως η υποδοχη για να βγαινει πιο ευκολα ή δεν ξερω εαν φταιει οτι εκοψα με το μηχανηματακι την καρτα απο sim se microsim και δεν πηρα μια καινουρια καρτα απο την αρχη. επισις που βλεπουμε ποιες εφαρμογες εχει περασει? οπως εκανα ανζητηση μου βρηκε 8.0.10327.71 και 8.0.10322.77 την gdr3 την εχει περασει? εαν οχι πως μπορω να την περασω και τη περιεχει? Παίδες καλημέρα σήμερα θα παραλάβω το ativ s από το open365 όπου μου είπαν ότι είναι από γερμανία.Θα πρέπει να κάνω καμιά αναβάθμιση,εκτός της betas,ή κανένα hard reset για να δουλεύει το κινητό μια χαρά??Εννοώ για να περαστεί σωστά το update.Και τελικά το κινητό έχει φμ ράδιο?Ευχαριστώ πολύ. και εγω σημερα το παρελαβα απο το ιδιο μαγαζι. και μενα γερμανιας μου ειπε οτι ειναι αλλα τελικα ειναι αυστριας Edited October 31, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) http:// http://www.hard-reset.com/samsung-ativ-s-hard-reset.html Οδηγιες για το hard reset. Επισης δεν νομιζω οτι σου εμφανιζει την gdr3.την gdr2 εννοεις μαλλον.δεν το εχω μπροστα μου τωρα για να σου πω ποιος κωδικος αντιστοιχει σε ποια εκδοση.κανε μια αναζητηση στο θεμα και θα το βρεις. Edited October 31, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Η gdr3 δεν έχει δοθεί επίσημα..μόνο αν είσαι dev (υπάρχουν μηνύματα σε άλλο νήμα για την διαδικασία) Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 εκανα hard reset και ξαναπερασα τις εφαρμογες μου.παλι τα ιδια μετα απο μιση μερα!μια φορα που εκανε επαννεκινηση και το ειδα,την ωρα που βγαζει το logo της samsung,μου εβγαλε ενα μηνυμα με κοκκινα γραμματα που ελεγε ''NOT FOR RESALE'' !τι ειναι αυτο? απο σημα(στο κινητο) πως εισαι??γιατι αν εχεις αδυναμο σημα ,κανει επαννεκινηση μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 απο σημα(στο κινητο) πως εισαι??γιατι αν εχεις αδυναμο σημα ,κανει επαννεκινηση μονο του λες να φταιει αυτο???λογω της δουλειας μου μπαινοβγαινω σε πολυκατοικιες συνεχεια!αλλα και στο σπιτι που ειμαι μου κανει επανεκκινησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) εκανα hard reset και ξαναπερασα τις εφαρμογες μου.παλι τα ιδια μετα απο μιση μερα!μια φορα που εκανε επαννεκινηση και το ειδα,την ωρα που βγαζει το logo της samsung,μου εβγαλε ενα μηνυμα με κοκκινα γραμματα που ελεγε ''NOT FOR RESALE'' !τι ειναι αυτο? Καινουριο ή μεταχειρισμενο το πηρες το τηλεφωνο φιλε μου ? Στο εβγαζε απο την πρωτη μερα αυτο το μηνυμα ? Σε καθε περιπτωση σου προτεινω να παρεις αυριο κιολας τηλεφωνο την Samsung να δωσεις τα στοιχεια της συσκευης (ΙΜΕΙ κλπ) και να δεις τι θα σου πουν. Η λογικη λεει πως το συγκεκριμενο κομματι ειναι καποιο πρωτοτυπο το οποιο δεν επρεπε να πουληθει απο καταστημα (αν υποθεσουμε πως το αγορασεις απο καταστημα και οχι απο ιδιωτη). Edited November 3, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Η περάστηκε κάποιο firmware περίεργο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 καλησπέρα. εδώ και δύο βδομάδες έχω το τηλ αυτό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν είστε ικανοποιημένοι μη τη λήψη σήματος. γιατί σε σημεία που δεν υπάρχει καλό σήμα ενώ το δικό μου ήταν εκτός δικτύου της γυναίκας μου p.x. είχε 1-2 γραμμές( σε nokia 302). σχετικά με τις επανεκκινήσεις πάντως σε σχέση με το σήμα,το δικό μου δεν έκανε ούτε μία τις 3 μέρες που ήμουν σε σημείο με πολύ ασθενές σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Mε τη ληψη ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Σε σημεια που αλλοι με iphone 4,nexus, σ3 και νοκια (θα σε γελασω ποιο ακριβως) πιανουν αδυναμο 2g εγω εχω κανονικα 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskk Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδια μια βοηθεια. θελω να φτιαξω εναν λογαριασμο microsoft στο κινητο για να μπορω να κατεβαζω εφαμογες παιχνιδια κ.α. Τι ιμειλ μπορω να βαλω τα δεχετε ολα? Εγω χρησημοποιω εναv gmail και εναν in.gr. Μπορω να βαλω τον gmail γιατι καπου διαβασα οτι δεν μπορω ή θα ηταν καλυτερα να φτιαξω εναν καινουργιο πχ hotmail η κατι αλλο. Ποιο ειναι το καλυτερο? και εσεις τι χρησημοποιητε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδια μια βοηθεια. θελω να φτιαξω εναν λογαριασμο microsoft στο κινητο για να μπορω να κατεβαζω εφαμογες παιχνιδια κ.α. Τι ιμειλ μπορω να βαλω τα δεχετε ολα? Εγω χρησημοποιω εναv gmail και εναν in.gr. Μπορω να βαλω τον gmail γιατι καπου διαβασα οτι δεν μπορω ή θα ηταν καλυτερα να φτιαξω εναν καινουργιο πχ hotmail η κατι αλλο. Ποιο ειναι το καλυτερο? και εσεις τι χρησημοποιητε? Δεν μπορείς..πρέπει να φτιάξεις ένα hotmail. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskk Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Δεν μπορείς..πρέπει να φτιάξεις ένα hotmail. το hotmail το υποστιριζει με ελληνικα ή πρέπει να ειναι στα αγγλικα εχει δηλαδη hotmail.gr και hotmail.com εαν κανω συνδεση με hotmail.gr θα εχω καποιο προβλημα? εχει καποιος λογαριασμο με hotmail.gr Edited November 4, 2013 by thanoskk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δεν μπορείς..πρέπει να φτιάξεις ένα hotmail. Εγώ πάντως το Microsoft Account το έχω φτιάξει με gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) το κινητο αγοραστηκε καινουριο απο birdphone!τις πρωτες μερες εβγαλε προβλημα,αργουσε στην φορτιση.το ετσειλα στην smartec στην εγγυηση και μου αλλαξαν τον φορττιστη με αλλον καινουριο επειδη ειχε προβλημα ο φορτιστης.δεν εχω περασει καμια περιεργη rom ουτε εχω ασχοληθει με αυτα.σημερα δεν μου εχει κανει επανεκκινησεις.δεν ξερω τι διαλο φταιει. ασχετο αλλα αυτο που εχω δει ειναι οτι το wifi του ειναι καλυτερο απο του iphone 5 που εχω. Edited November 4, 2013 by gustom2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλημέρα, σήμερα έγινα κάτοχος και εγώ ενός Ativ S. Φοράει την 8.0.10327.77 έκδοση λογισμικού και μου λέει ότι το τηλ είναι ενημερωμένο. Είναι η τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagspeed Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Καλησπέρα, είιμαι κάτοχος ATIV S με έκδοση 8.0.10327.77 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να ρωτήσω αν στα sms υπάρχει τρόπος να γράφουμε μηνύματα με 160 χαρακτηρες ανα sms και οχι 70 που ισχυει τώρα. Επίσης το data sense εχει εμφανιστεί σε εσάς? Καλημέρα, σήμερα έγινα κάτοχος και εγώ ενός Ativ S. Φοράει την 8.0.10327.77 έκδοση λογισμικού και μου λέει ότι το τηλ είναι ενημερωμένο. Είναι η τελευταία? Ναι φίλε νομίζω είναι η τελευταία. Edited November 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskk Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 το hotmail το υποστιριζει με ελληνικα ή πρέπει να ειναι στα αγγλικα εχει δηλαδη hotmail.gr και hotmail.com εαν κανω συνδεση με hotmail.gr θα εχω καποιο προβλημα? εχει καποιος λογαριασμο με hotmail.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα, είιμαι κάτοχος ATIV S με έκδοση 8.0.10327.77 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να ρωτήσω αν στα sms υπάρχει τρόπος να γράφουμε μηνύματα με 160 χαρακτηρες ανα sms και οχι 70 που ισχυει τώρα. Επίσης το data sense εχει εμφανιστεί σε εσάς? Υπάρχει στο store η Greek sms για αυτο που λες.Το data sense χριαζεται hard reset για να εμφανιστεί. Και κάτι άσχετο.Περασα το Nokia drive+ και δεν μπορώ να καταλάβω τι το σπουδαίο έχει.Το copilot ας πούμε είναι κατά τη δικη μου αποψη πολύ καλύτερο αν εξαιρέσεις τα υπερβολικά μενού που έχει.Προσωπική άποψη πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoiskarl Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παίδες καλημέρα.Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα.Λίγο η μπαταρία με προβληματίζει αλλά πιστεύω επειδή δεν είχα smartphone για κανα τεσσάρι χρόνια και δεν έχω συνηθήσει,sony ericsson w810i.Κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσες ώρες σας κάνει εσάς να φορτίσει από άδειο σε full μπαταρία??Και γίνεται να αλλάξω το χρώμα των tiles??Γιατί δεν μαρέσει το τόσο μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν περιμένουμε κάποιο update ακόμα η μέχρι εδω ηταν; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν περιμένουμε κάποιο update ακόμα η μέχρι εδω ηταν; Σίγουρα η συσκευή αναμένεται σύντομα να λάβει την τελική έκδοση Windows Phone 8 GDR3 (αυτη τη στιγμή είναι διαθέσιμη η GDR3 PREVIEW). Για το εαν θα λαβουμε το επόμενο update που θα είναι μάλλον τα Windows Phone 8.1 ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 2.5 ωρες και ναι αλλαζουν αλλαζουν,αλλα ολα μαζι σωστα?μπλε,κοκκινο,κιτρινο κτλ αλλα δεν υπαρχει επιλογη να ορισεις εσυ τι χρωμα θες το καθενα.κανω λαθος?αν ναι,απο που αλλαζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 αλλαζουν,αλλα ολα μαζι σωστα?μπλε,κοκκινο,κιτρινο κτλ αλλα δεν υπαρχει επιλογη να ορισεις εσυ τι χρωμα θες το καθενα.κανω λαθος?αν ναι,απο που αλλαζουν? Ρυθμίσεις --> Θέμα --> Χρώμα έμφασης Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις διαφορετικό χρώμα σε tiles εφαρμογών που εγκαθιστάς από το store και υποστηρίζουν τη ρύθμιση αυτή (πχ. wp central):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts