chrikoss Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και ενώ οι απαιτήσεις μου σε εφαρμογές νομίζω ότι καλύπτονται, παρ' όλες τις κάποιες ελλείψεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα του browsing. O internet explorer πως τα πάει έναντι των safari (ios), stock browser ή chrome (android)? Επίσης η ευκρίνεια της οθόνης σε εξωτερικό χώρο (ηλιοφάνεια)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Αγορασα το κινητο προχθες και αφου οταν το σεταρα εκανα import τις επαφες απο την sim στο λογαριασμο του hotmail αλλα δεν τις συγχρονιζει τις συγκεκριμενες.Οσες επαφες προσθεσα στο κινητο χειροκινητα τις συγχρονιζει κανονικα.Εψαξα google αλλα δεν βρηκα τιποτα.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος....σε ενημερωσεις λειτουργικου που βρισκομαστε?ποτε πηρε τελευταια φορα ενημερωση? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Άλλη μια ερώτηση . Οι εφαρμογές s voice , smart stay , voice unlock , smart alert , best shoot της samsung είναι διαθέσιμες για το ativ s η μόνο για τα galaxy ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση και καληνύχτα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stg1109 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ειμαι ετιμος να το παγγειλω μερικες ερωτησεις πριν το παρω το gmail σιγχρονιζετε με τη σησκευη; υπαρχει μπαρα οπως στο android με wifi, gps, mute,κλπ; χαρτες υπαρχουν, ποηγηση; γενικα υπαρχουν πραγματα που σας εχουν ληψη απο το android στην καθημερινοτητασας περιμενω της απαντησης σας οσο ποιο γρηγορα γινετε για να το παραγγειλω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 litsaki73 said: Να ρωτησω κατι, μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει... προσπαθω να στειλω φωτο στο facebook αλλα στο messenger, oχι δημοσιευση! γινεται?? σε android και iphone γινεται.. εδω?? ξερω οτι τα wp εχουν καποιες περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση με τις εφαρμογες των αντιπαλων... συμβαινει το ιδιο και εδω??? Και εγώ έχω προσπαθήσει με την επίσημη εφαρμογή και με μια άλλη αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Επειδή υπάρχουν πολλές εφαρμογές facebook εάν ξέρει κάποιος μια από αυτές που να υποστηρίζει αποστολή φωτογραφίας μέσω προσωπικού μηνύματος ας την αναφέρει. chrikoss said: Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και ενώ οι απαιτήσεις μου σε εφαρμογές νομίζω ότι καλύπτονται, παρ' όλες τις κάποιες ελλείψεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα του browsing. O internet explorer πως τα πάει έναντι των safari (ios), stock browser ή chrome (android)? Επίσης η ευκρίνεια της οθόνης σε εξωτερικό χώρο (ηλιοφάνεια)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τον safari δεν το γνωρίζω γιατί δεν είχα ποτέ μου συσκευή με ios. Ο internet explorer σε σχέση με οποιονδήποτε browser στο android σίγουρα είναι πιο γρήγορος, όμως με πολύ λιγότερες επιλογές και ρυθμίσεις και φυσικά δεν υποστηρίζει flash player. saltofx_v said: μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος....σε ενημερωσεις λειτουργικου που βρισκομαστε?ποτε πηρε τελευταια φορα ενημερωση? Εξαρτάται για ποια χώρα προορίζεται η κάθε συσκευή. Οι συσκευές που προορίζονται για Ελλάδα δεν έχουν πάρει ακόμα κάποιο update. polhs said: Άλλη μια ερώτηση . Οι εφαρμογές s voice , smart stay , voice unlock , smart alert , best shoot της samsung είναι διαθέσιμες για το ativ s η μόνο για τα galaxy ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση και καληνύχτα σε όλους Όχι δεν είναι διαθέσιμες. stg1109 said: ειμαι ετιμος να το παγγειλω μερικες ερωτησεις πριν το παρω το gmail σιγχρονιζετε με τη σησκευη; υπαρχει μπαρα οπως στο android με wifi, gps, mute,κλπ; χαρτες υπαρχουν, ποηγηση; γενικα υπαρχουν πραγματα που σας εχουν ληψη απο το android στην καθημερινοτητασας περιμενω της απαντησης σας οσο ποιο γρηγορα γινετε για να το παραγγειλω. ευχαριστω Το gmail ναι συγχρονίζεται. Δεν υπάρχει μπάρα. Φήμες λένε ότι θα την προσθέσουν με τα windows phone 8.1. Υπάρχουν χάρτες, φυσικά όχι τόσες πολλές εφαρμογές όσο σε android και ios. Εμένα μου έχει λείψει ένας video player που να παίζει όλων των τύπων τα video (πχ .mkv) και φυσικά ένας file manager (δεν μπορώ να κάνω στα άλμπουμ μου copy - paste από έναν φάκελο σε έναν άλλο) (μικρό το κακό γιατί το συνδέεις στο pc και κάνεις από εκεί τις μετακινήσεις). #Multitasking Part2# Ανέβασα ένα βιντεάκι που δείχνει το multitasking της συσκευής, πόσο γρήγορες είναι οι εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών και ότι όταν μια εφαρμογή μπαίνει στο παρασκήνιο και μετά από λίγο την ξαναπροσπελάσουμε ξεκινάει από εκεί που είχαμε σταματήσει χωρίς κανένα απολύτως κόλλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) μολις παρελαβα το κινητο και κατεβασε 2 update...την 322 και την 327 τωρα κανει ενημερωση λογισμικου.....γνωριζουμε αν αυτες οι ενημερωσεις εχουν καποιες προσθετες δυνατοτητες? edit: απο οτι ειδα η 10327 ειναι η GDR2 Edited September 24, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 saltofx_v said: μολις παρελαβα το κινητο και κατεβασε 2 update...την 322 και την 327 τωρα κανει ενημερωση λογισμικου.....γνωριζουμε αν αυτες οι ενημερωσεις εχουν καποιες προσθετες δυνατοτητες? edit: απο οτι ειδα η 10327 ειναι η GDR2 Η μόνη πρόσθετη δυνατότητα με το GDR2 το data sense. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το πήρα σήμερα. Πολυ καλό φαίνεται προς το παρών. Έχω όμως δύο απορίες. Που βρίσκεται στις ρυθμίσεις η επιλογή να μη ζητάει PIN και αν έχει να προτείνει κανείς καμιά καλή θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 LotusEater said: Το πήρα σήμερα. Πολυ καλό φαίνεται προς το παρών. Έχω όμως δύο απορίες. Που βρίσκεται στις ρυθμίσεις η επιλογή να μη ζητάει PIN και αν έχει να προτείνει κανείς καμιά καλή θήκη. Ρυθμισεις>Εφαρμογες>Τηλεφωνο>Ασφαλεια καρτας SIM (μπες στο Μενου Ρυθμισεις και κανε swιpe για να σε βγαλει στις ρυθμισεις Εφαρμογων) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δύο μέρες το έχω λιώσει και οι εντυπώσεις είναι άριστες. Για μένα τα μόνα που λείπουν είναι εφαρμογές σαν το PowerAmp και το MX Player και φυσικά ένας file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 απο προχθες η μουσικη που εχω αποθηκευμενη στο κινητο ακουγεται στο 1/30 της εντασης ειτε ειναι στο 1 ειτε στο 30 , ομως οι ηχοι του κινητου,ο ηχος απο αλλες εφαρμογες και τα βιντεο ακουγονται κανονικα στη σωστη ενταση... :confused: τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 mastermind21 said: απο προχθες η μουσικη που εχω αποθηκευμενη στο κινητο ακουγεται στο 1/30 της εντασης ειτε ειναι στο 1 ειτε στο 30 , ομως οι ηχοι του κινητου,ο ηχος απο αλλες εφαρμογες και τα βιντεο ακουγονται κανονικα στη σωστη ενταση... :confused: τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω εκ των προτερων Μου ειχε τυχει και εμενα καποια στιγμη και εφτιαξε μονο του μετα απο επανεκκινηση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Πολύ καλό τηλέφωνο, το έχω τρεις μέρες και το πήρα σε πολύ καλή τιμή. Προερχόμενος από συσκευές android για πολλά χρόνια, έχω να παρατηρήσω ότι βασικότερη αδυναμία του (για μένα και προφανώς λόγω λειτουργικού), είναι ο τρόπος διαχείρησης εγγράφων office και pdf, ειδικά σε σχέση με τα email. Αν έχω καταλάβει σωστά, όταν λάβω ένα mail με συνημμένο ένα έγγραφο office υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στο τηλέφωνο (όχι στην κάρτα) ή εναλλακτικά στο skydrive. Αν το συνημμένο είναι pdf, τότε αποθηκεύεται ή όχι και αν ναι, που; Ουσιαστικά είναι προσβάσιμο μόνο μέσα από την εφαρμογή adobe reader, χωρίς όμως καμμία δυνατότητα αποθήκευσης (τοπικά ή cloud), χωρίς δυνατότητα μετονομασίας, το δε καταπληκτικό είναι ότι αν ανοίξω πάλι το mail, εμφανίζεται μέσα στο reader το ίδιο έγγραφο ξανά. Μεγάλο μπέρδεμα, ειδικά για κάποιον που χρησιμοποιεί συχνά pdf αρχεία. Κατά τ' άλλα, δεν έχει κάποια μεγάλη αδυναμία, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες, ειδικά δε αφού μπόρεσα να κάνω bookmarks sync με τον chrome μέσω xmarks. Σίγουρα πάντως θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο video player και δυνατότητα φωτογραφιών στα facebook μηνύματα. Ως συσκευή, πάρα πολύ καλή, ωραία οθόνη και σε τιμή ανέκδοτο αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 chrikoss said: Πολύ καλό τηλέφωνο, το έχω τρεις μέρες και το πήρα σε πολύ καλή τιμή. Προερχόμενος από συσκευές android για πολλά χρόνια, έχω να παρατηρήσω ότι βασικότερη αδυναμία του (για μένα και προφανώς λόγω λειτουργικού), είναι ο τρόπος διαχείρησης εγγράφων office και pdf, ειδικά σε σχέση με τα email. Αν έχω καταλάβει σωστά, όταν λάβω ένα mail με συνημμένο ένα έγγραφο office υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στο τηλέφωνο (όχι στην κάρτα) ή εναλλακτικά στο skydrive. Αν το συνημμένο είναι pdf, τότε αποθηκεύεται ή όχι και αν ναι, που; Ουσιαστικά είναι προσβάσιμο μόνο μέσα από την εφαρμογή adobe reader, χωρίς όμως καμμία δυνατότητα αποθήκευσης (τοπικά ή cloud), χωρίς δυνατότητα μετονομασίας, το δε καταπληκτικό είναι ότι αν ανοίξω πάλι το mail, εμφανίζεται μέσα στο reader το ίδιο έγγραφο ξανά. Μεγάλο μπέρδεμα, ειδικά για κάποιον που χρησιμοποιεί συχνά pdf αρχεία. Κατά τ' άλλα, δεν έχει κάποια μεγάλη αδυναμία, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες, ειδικά δε αφού μπόρεσα να κάνω bookmarks sync με τον chrome μέσω xmarks. Σίγουρα πάντως θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο video player και δυνατότητα φωτογραφιών στα facebook μηνύματα. Ως συσκευή, πάρα πολύ καλή, ωραία οθόνη και σε τιμή ανέκδοτο αυτή τη στιγμή. έκανες bookmarks sync με τον chrome μέσω xmarks!!! για δώσε μας τα φώτα σου γιατί δεν τα κατάφερα με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Βγήκε update για τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Τους Bing μάλλον θα εννοεί. Πάντως το copilot γιαπλοηγηση με έχει καλύψει μια χαρά και έχει και δωρεάν χάρτες Ελλάδας. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 gesamfunai said: ποιους χαρτες? ναι το Bing πήρε αναβάθμιση γύρω στα 19MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 gesamfunai said: ποιους χαρτες? Ναι στους bing αναφέρομαι. saltofx_v said: Πάντως το copilot για πλοήγηση με έχει καλύψει μια χαρά και έχει και δωρεάν χάρτες Ελλάδας. Πιστεύω είναι η καλύτερη δωρεάν και ολοκληρωμένη λύση σε πλοήγηση αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Thanasisss said: έκανες bookmarks sync με τον chrome μέσω xmarks!!! για δώσε μας τα φώτα σου γιατί δεν τα κατάφερα με τίποτα... Εγκαθιστάς το xmarks plugin για το chrome στον υπολογιστή σου. Δημιουργείς λογαριασμό -αν δεν εχεις - και κάνεις sync to server. Όλα σου τα bookmarks πλέον είναι "σωσμένα" στους server τους. Κατόπιν κατεβάζεις την εφαρμογή xmarks απο το store. Την ανοίγεις και κάνεις login με τους κωδικούς που έβαλες κατά την δημιουργία του λογαριασμού. Κάνεις sync και voila... Έχεις όλα τα bookmarks ακριβώς όπως στο desktop (και με folder structure). Φυσικά είναι προσβάσιμα μέσα από την εφαρμογή και όχι από τον ie, αλλά μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) chrikoss said: Εγκαθιστάς το xmarks plugin για το chrome στον υπολογιστή σου. Δημιουργείς λογαριασμό -αν δεν εχεις - και κάνεις sync to server. Όλα σου τα bookmarks πλέον είναι "σωσμένα" στους server τους. Κατόπιν κατεβάζεις την εφαρμογή xmarks απο το store. Την ανοίγεις και κάνεις login με τους κωδικούς που έβαλες κατά την δημιουργία του λογαριασμού. Κάνεις sync και voila... Έχεις όλα τα bookmarks ακριβώς όπως στο desktop (και με folder structure). Φυσικά είναι προσβάσιμα μέσα από την εφαρμογή και όχι από τον ie, αλλά μικρό το κακό. δεν είχα προσέξει ότι υπάρχει εφαρμογή xmarks στο store.... ευχαριστώ!!! μόλις το ρύθμισα, υπέροχα, πως ζούσα τόσο καιρό χωρίς αυτό :) Edited September 28, 2013 by Thanasisss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπερα... Ψαχνοντας το κινητο κατι πειραξα και στο μενου των εφαρμογων δεν τις εχει ολες χυμα και να κανεις σκρολ...τις εχει αλφαβητικα...ξερετε μηπως πως βγαινει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 VXR_ZAP said: Καλησπερα... Ψαχνοντας το κινητο κατι πειραξα και στο μενου των εφαρμογων δεν τις εχει ολες χυμα και να κανεις σκρολ...τις εχει αλφαβητικα...ξερετε μηπως πως βγαινει αυτο??? συνήθως αυτό το κάνει όταν ξεπεράσεις ένα συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Διάβασα οτι σε κάποια μοντέλα HTC 8X που ειναι αγορασμένα απο σκρουτζομαγαζα, υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά στις συσκευές επειδη δεν έχουν περασμένο το multilanguage. Στο ativ s γράφετε κανονικά στα Ελληνικά όσοι αγοράσατε απο σκρουτζομάγαζο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 highpriest said: Διάβασα οτι σε κάποια μοντέλα HTC 8X που ειναι αγορασμένα απο σκρουτζομαγαζα, υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά στις συσκευές επειδη δεν έχουν περασμένο το multilanguage. Στο ativ s γράφετε κανονικά στα Ελληνικά όσοι αγοράσατε απο σκρουτζομάγαζο; Nαι κανονικα ολα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts