krikelis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ειναι η επισημη αφου το κινητο ειναι καινουργιο, και κατα πως φαινεται μονο τα νοκια θα περνουν επισημες αναβαθμισεις των wp.να πω για αλλη μια φορα συγχαρητηρια στην σαμμυ για την πολιτικη που ακολουθει στο θεμα αναβαθμιση συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ετσι ειναι τα πραματα δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ετσι ειναι τα πραματα δυστυχως. το εδωσα και εγω...κριμα μεγαλο κρεμασμα η sammy! :wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ισχυει αυτο, για την ακριβεια οχι μονο δε θα ξαναβγει sammy με windows αλλα τα 8.1 δε θα τα παρει ποτε το ativ, πιστευω πως θα επρεπε να φαει απειρες μυνησεις η sammy που επετρεψε να παρουν τα ativ τη developer preview των 8.1 εφοσον η επισημη δε προκειτε να ερθει ποτε στη συγκεκριμενη συσκευη, μεγαλη ασεβεια, δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα αγορασω samsung συσκευη ειτε android ειτε windows, θα επερεπε να ντρεπονται. εχω την 8,1 dp και εχω την εχω κανονικα στο ativ s .ποιος ειπε οτι δεν θα την παρει??και δευτερο εχει βγαλει η σαμμσουνκ και αλλο windows phone ;) 3 χρονια θα παιρνει ενημερωσεις Σωπάτε! Η Samsung τα κατάφερε, και update και μάλιστα WP8.1 update1 . Τελικά τα 3 χρόνια αναβαθμίσεις παίζουν στα αλήθεια. :blink: http://wmpoweruser.com/samsung-ativ-s-gets-windows-phone-8-1-update-1/ Samsung ATIV S gets Windows Phone 8.1 Update 1 Α και η Samsung σε WP έχει βγάλει ήδη και δεύτερο μοντέλο. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ειναι αληθεια,δεν το πιστευω,αναβαθμιζονται,χαχαχαχαχαχαα,παιδες ηρθανε τα 8.1,θα σας ενημερωσω αν ειναι μεσα και το upadate,ξεκινηστε παντως και σεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Χιουμοριστικά τα παρακάτω. Αυτό που λέμε ότι η Samsung δίνει νέο αέρα στον όρο 3 χρόνια αναβαθμίσεις. Θα κάνεις 3 χρόνια για να αναβαθμίσεις! :lol: Και επειδή είναι Samsung αυτή, στο ενδιάμεσο έφαγε και ένα update και πήγε κατ' ευθείαν στο 8.1 update1. Καλορίζικο και το Windows 10 update, με τους ρυθμούς αυτούς δεν το θεωρώ αυτονόητο να πάρει το ativ αναβάθμιση στο 8.1 update2. Λέμε τώρα. :cool: Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν κατάλαβα ήρθε σε κανέναν και αν ήρθε είχε dp η στοκ wp8? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν κατάλαβα ήρθε σε κανέναν και αν ήρθε είχε dp η στοκ wp8? Ήρθε σε εμένα με WP 8.0 τώρα είναι στο 98% τις εγκατάστασης ..... :X :X Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Το έκανε και σε εμένα αν και εμένα τις ίδιες εκδόσεις τις κατέβασε από το πρόγραμμα DP σήμερα (τουλάχιστον έτσι έγραφε). Εγκαταστάθηκαν σωστά χωρίς να κάνω reset... Από μια πρώτη δοκιμή που έκανα με την κάμερα φαίνεται ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα με το φλας και αυτό της εναλλαγής από Video πίσω σε λειτουργία φωτογραφικής μηχανής! Εύγε Samsung!! (CSC ΑΤΟ) Edited October 15, 2014 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδια ειστε σιγουροι οτι λυθηκαν τα προιβληματα με τη καμερα και γενικα ολα τα προβληματα που ειχε με τη developer? να αναβαθμισω αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τέλειωσε και σε μένα όλα καλά ....πάντως έκανε αρκετή ώρα να τελείωση η εγκατάσταση ..(σύνολο 1-1,30 ώρα) (CSC ΑΤΟ) . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τα ΑΤΟ πέρνουν πιο γρηγορα αναβαθμοισεις γενικοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ναι φίλε giorgosmc. Εμένα ήταν γερμανικό DBT και το γύρισα σε ATO κάπου μέσα στον Φλεβάρη ή Μάρτη αν θυμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα πήρα την GDR3 κανονικά. Αργότερα γράφτηκα στο DP και εκεί όλα καλά μέχρι το προηγούμενο update που δεν μπορούσε να το εγκαταστήσει. Σήμερα τα εγκατέστησε κανονικότατα!! 3 updates μου κατέβασε. Δεν κράτησα screenshot δυστυχώς για να σας πω ποια ήταν. Όσο πάει βελτιώνεται η πλατφόρμα! Αργά βέβαια αλλά κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη. Αν την υποστηρίξουν καλύτερα με τις εφαρμογές θα είναι τούμπανο! Μακάρι να προσθέσουν και λειτουργια Swype και για το ελληνικό πληκτρολόγιο Τα προβλήματα με την κάμερα σε εμένα φαίνονται να έχουν λυθεί. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Στο WP Central είναι κάποια παιδιά που παραπονιούνται παρ' όλα αυτά ότι δεν λύθηκαν τα προβλήματα της κάμεράς τους ενώ σε μερικούς δεν ανοίγει καν... Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Εγώ πάντως που έκανα κανονικά όλα τα updates του DP μια χαρά φαίνεται να έχουν διορθωθεί τα θέματα της κάμερας!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Χαιρομε που το ακουω :) Ενταξει το να μην ανοιγει καν λιγο τρελο μου φαινετε, εδω downgrade εκανα να σκεφτεις και δεν επαθε τιποτα η συσκευη θα παθει τωρα με την αναβαθμιση? Οσο για τη καμερα ευχομε πραγματικα να εχει λυθει το προβλημα διοτι ημουν ετοιμος να το πουλησω ειχα ξενερωσει με την ολη φαση αλλα αν φτιαξουν τα πραματα τοτε δεν εχω λογο να το δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τελικά η χαρά μου για την κάμερα κράτησε λίγο! Μόλις την ξανά άνοιξα και εξακολουθούν να υπάρχουν τα γνωστά θέματα της DP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Ωχ! κι εγω ειμαι στο δευτερο update τωρα! Να μη προχωρησω δηλαδη? Για δοκιμασε φιλε να κατεβασεις αυτη τη καινουρια εφαρμογη καμερας HDR της σαμυ που εχει βγαλει μπας και εκει δεν το κανει και πες μου σε παρακαλω να ξερω να μην το κανω το τριτο update και τραβαω τα μαλια μου παλι. Edited October 15, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Πως λέγεται η εφαρμογή? --edit-- Σύμφωνα με αυτό http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/295444-32.htm#post2816306 είναι διαφορετική η επίσημη αναβάθμιση της Samsung σε σχέση με την DP 8.10.14176.243 που έλαβα εγώ σήμερα. Επίσης στο λινκ που δίνω φαίνεται ότι έχει αναβαθμιστεί και το FW του παιδιού, γι' αυτό μάλλον δεν υπάρχουν τα θέματα... Εγώ δοκίμασα να κλείσω το DP μπας και πάρω το FW αλλά μου λέει ότι είναι ήδη ενημερωμένο το τηλ μου... :( Μάλλον με βλέπω να φλασάρω την 8.0 GDR3 κάποια στιγμή και να κάνω το update κανονικά χωρίς DP για να πάρω και το FW. Γιατί αυτό που λέγατε κάποιοι ότι όταν θα βγει καινούριο FW τότε θα κατέβει ανεξάρτητα από την DP φαίνεται ότι δεν ισχύει... Edited October 15, 2014 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πως λέγεται η εφαρμογή? http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/ativ-camera/f222ba58-e134-486a-a146-6d28ef6f0083 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Ρε παιδια βοηθηστε με λιγο σε κατι μολης μου περασε την 8.10.14157.200 αλλα δεν μου βρισκει αλλο update! και υποτιθετε πως πρεπει να παρω μεχρι και την 8.10.14176.243 σωστα? γιατι γινετε αυτο? ΑΤΟ εχω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως λέγεται η εφαρμογή? --edit-- Σύμφωνα με αυτό http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/295444-32.htm#post2816306 είναι διαφορετική η επίσημη αναβάθμιση της Samsung σε σχέση με την DP 8.10.14176.243 που έλαβα εγώ σήμερα. Επίσης στο λινκ που δίνω φαίνεται ότι έχει αναβαθμιστεί και το FW του παιδιού, γι' αυτό μάλλον δεν υπάρχουν τα θέματα... Εγώ δοκίμασα να κλείσω το DP μπας και πάρω το FW αλλά μου λέει ότι είναι ήδη ενημερωμένο το τηλ μου... :( Μάλλον με βλέπω να φλασάρω την 8.0 GDR3 κάποια στιγμή και να κάνω το update κανονικά χωρίς DP για να πάρω και το FW. Γιατί αυτό που λέγατε κάποιοι ότι όταν θα βγει καινούριο FW τότε θα κατέβει ανεξάρτητα από την DP φαίνεται ότι δεν ισχύει... Κατσε φιλε επειδη μπερδευτικα δηλαδη εγω που εχω παρει μεχρι την 8.10.14157.200 ειμαι ενταξει? μεχρι εκει ειναι η επισημη στα ativ? EDIT: Σημειωνω πως η συσκευη φυσαει και η καμερα κομπλε, κανω και ενα hard reset τωρα καλου κακου Edited October 15, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Φίλε Γιώργο είσαι κομπλέ!! Ετοιμάζομαι κι εγώ να κάνω τώρα flasharisma στην 8.0 GDR2 για να πάρω τα official updates και όχι τα Developer Preview ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Μετα απο αρκετες ωρες ενασχολησης με τη συσκευη μετα απο τη τελευταια επισημη αναβαθμιση των 8.1 εχω να αναφερω τα εξης, απο τη μια διεκρινα σημαντικες βελτιωσεις σε ταχυτητα και ευκολια στα μενου αλλα απο την αλλη και καποια προβληματακια τα οποια θα σας τα αναφερω ενα προς ενα για να πει και καποιος αλλος τη δικη του εμπειρια ή αν διεκρινε και ο ιδιος τα συγκεκριμενα προβληματα που διεκρινα κι εγω. Τη συσκευη τη τεσταρα μετα απο hard reset, παρακατω οι παρατηρησεις μου. 1) Σχετικα με τη καμερα ενω διορθωθηκε το γνωστο bug με το flash διεκρινα ενα καινουριο bug σχετικα με την εστιαση, μερικες φορες εστιαζει αρκετα θολα ειτε τραβαμε τη φωτο πατωντας το κουμπακι της καμερας ειτε αγγιζοντας την οθονη με αποτελεσμα η φωτογραφια που τραβηξαμε να βγενει παρα πολυ θολη, μαλιστα οταν εχεις κρατημενο το κουμπακι εχει εστιασει τοσο θολα με αποτελεσμα οταν το πατησεις πιο μεσα αναμενομενο η φωτογραφια να βγει χαλια, σημειωνω πως εκανα το τεστ με τη καμερα βραδυ σε φωτιζομενο ομως δωματιο με το φλας ενεργοποιημενο, προεπιλεγμενες ρυθμησεις εκτος του ''antishake'' που ειχα ενεργοποιησει και αποσταση γυρω στα 5 μετρα οπου ειδικα στη συγκεκριμενη αποσταση μερικες φορες εβγαζε παρα πολυ θολες φωτο. Απο κοντινες αποστασεις συνεβαινε λιγοτερο το συγκεκριμενο περιστατικο. Γενικοτερα τονιζω πως συνεβησαν λιγες φορες τα παραπανω και οχι συνεχεια. Δεν γνωριζω κι αν παιζει ρολο και το κατα ποσο ειναι φορτισμενη η μπαταρια για να συμβει κατι τετοιο αν και δε νομιζω. 2) Η μπαταρια νομιζω πως εξαντλειτε γρηγορα, με το που το εβγαλα απο τη φορτιση απο 100% επεσε στο 96% με 5 λεπτα σερφαρισμα με wifi και περιηγηση και ενω ειναι σε αδρανεια πεφτει ολο και πιο πολυ σε ρυθμους σφαιρας εκτος κι αν ειναι φυσιολογικο 3) Δεν θα το ελεγα προβλημα αλλα αξιζει να σημειωθει, ακομη και τωρα με την επισημη αναβαθμιση ειναι αδυνατον να εγκαταστησεις την επισημη εφαρμογη καμερας του ativ με δυνατοτητα HDR. Edited October 16, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Όλα καλά και για εμένα! Φλάσαρα χτες βράδυ την GDR2 με κωδικό ATO και μετά το άφησα να κατεβάσει όλα τα updates! Αναβαθμίστηκε και το firmware! Όλα τέλεια μέχρι στιγμής! Τα προβλήματα με την κάμερα διορθώθηκαν οριστικά και είναι πλήρως λειτουργική όπως παλιά!! Υπέροχοι και οι φάκελοι στην αρχική οθόνη! Για την μπαταρία δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορω να κατεβάσω παιχνίδια του XBOX. Φίλε Γιώργο εσύ που είχες το ίδιο θέμα κατάφερες κάτι; Γενικά ένα μπράβο στην Samsung που μας θυμήθηκε έστω και αργά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Κι εγώ στην αρχή δε μπορούσα να κατεβάσω games του Xbox, πέρασαν μερικές ώρες και έστρωσε οποτε μην αγχωνεσε θα σου φτιάξει :) Επίσης η κάμερα δεν ξέρω ισως είναι και ιδέα μου γιατι το εχει κανει λιγες φορές και ειδικα βραδυ, γενικα και η καμερα φυσαει σε σχεση με πριν αλλά αν παρατηρήσεις κι εσύ κάτι σχετικά με το θολο focus αν θέλεις πες μας, σε γενικές γραμμές πετάει το κινητό, καμια σχέση με πριν, έχουν προστεθεί ευκολίες που ήταν must στα windows. Τη μπαταρία μόνο τη σκιζουν που θα μπορουσα να αναφερω ως το πιο εντονο και μοναδικο αρνητικο, το άφησα από το βράδι με 95% και μετά από 10 ώρες πλήρης αδρανειας με όλα απενεργοποιημένα μου έφαγε γυρω στο 10% μεγάλο μείον η μπαταρία, αν η dp είχε ένα συν σε σχέση με την επίσημη αυτό ήταν η μπαταρία, κλασεις καλλυτερη, και τώρα μέσα σε 5 λεπτά που γράφω αυτό το μήνυμα από τη συσκευή με ενεργοποιημένο το wifi μου έχει φάει ενα 5% στη πλάκα! Ελπίζω να διορθωθεί στο μέλλον με κάποιο update. Φίλε την εφαρμογή Ativ camera που σου είχα στείλει μπορείς να την εγκαταστησεις? Edited October 16, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Κι εγώ στην αρχή δε μπορούσα να κατεβάσω games του Xbox, πέρασαν μερικές ώρες και έστρωσε οποτε μην αγχωνεσε θα σου φτιάξει :) Επίσης η κάμερα δεν ξέρω ισως είναι και ιδέα μου γιατι το εχει κανει λιγες φορές και ειδικα βραδυ, γενικα και η καμερα φυσαει σε σχεση με πριν αλλά αν παρατηρήσεις κι εσύ κάτι σχετικά με το θολο focus αν θέλεις πες μας, σε γενικές γραμμές πετάει το κινητό, καμια σχέση με πριν, έχουν προστεθεί ευκολίες που ήταν must στα windows. Τη μπαταρία μόνο τη σκιζουν που θα μπορουσα να αναφερω ως το πιο εντονο και μοναδικο αρνητικο, το άφησα από το βράδι με 95% και μετά από 10 ώρες πλήρης αδρανειας με όλα απενεργοποιημένα μου έφαγε γυρω στο 10% μεγάλο μείον η μπαταρία, αν η dp είχε ένα συν σε σχέση με την επίσημη αυτό ήταν η μπαταρία, κλασεις καλλυτερη, και τώρα μέσα σε 5 λεπτά που γράφω αυτό το μήνυμα από τη συσκευή με ενεργοποιημένο το wifi μου έχει φάει ενα 5% στη πλάκα! Ελπίζω να διορθωθεί στο μέλλον με κάποιο update. Φίλε την εφαρμογή Ativ camera που σου είχα στείλει μπορείς να την εγκαταστησεις? Θα βγάλω μερικές φωτό αργότερα να δω αν μου κάνει αυτό με το focus που λες αλλά όσες φωτό έχω βγάλει μέχρι τώρα ήταν μια χαρά... Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμη... Πρέπει να περάσουν μερικές μέρες αλλά προς το παρόν μου φαίνεται νορμάλ... Την εφαρμογή Ativ Camera δεν μου την βρίσκει στο Store, ενώ και από υπολογιστή δεν μπορεί να την εγκαταστήσει από το site... Άλλαξα το region σε USA από Greek μπας και αλλά και πάλι δεν μου την εμφανίζει όταν την ψάχνω... Τουλάχιστον ενεργοποιήθηκε αυτή η πουτ.... εε cortana ήθελα να πω! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παντως το notification center πολυ φτωχο και μιζερο, καμια σχεση με αντροιντ.δεν εχει καν την επιλογη της φωτεινοτητας και της κινησης δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts