Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις κατάφερε να κατέβει και να εγκατασταθεί η εφαρμογή!!

Θα ενημερώσω μόλις καταφέρω να κάνω το update...

Edited by referravag

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω περάσει στο ativ s την 8.1...άπλα τα σπάει . όσο για της επανεκινησεις θα σας πω σε λίγες μέρες αν διορθώθηκε

Παιδια υπαρχει περιπτωση να χασω την εγγυηση αν κανω update στην 8.1?

Δεν εχει βγει ακομη επισημα αλλα μονο σαν developer μπορεις να τη παρεις?

Κι εγώ την πέρασα αργά το βράδυ!! Μου αρέσει πολύ! Είναι σίγουρα μερικά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση!! Μου αρέσει πολύ το φόντο μέσα από τα πλακίδια! Τέλειο!! Έχουν γίνει βελτιώσεις στον IE, στην κάμερα. Η μπάρα ειδοποιήσεων είναι πολύ μεγάλο + και έλλειπε από το λειτουργικό... Το swype έστω στο αγγλικό και το ισπανικό πληκτρολόγιο για αρχή πολύ καλό!! Καλύτερο από swype σε android που χρησιμοποιούσα. Το marketplace έχει αλλάξει επίσης. Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! Lag δεν έχω παρατηρήσει κάπου... Οι εφαρμογές της Nokia θέλουν update για να δουλέψουν. Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι οι εφαρμογές ανοίγουν ταχύτερα από πριν!

Τέλος για την Cortana μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Δουλεύει άψογα...

Εγω εκανα ενημερωση λογισμικου και μου λεει το τηλεφωνο σας εχει τη τελευταια ενημερωση.

Προφανως δεν εχει βγει η επισημη εκδοση ακομα και φυσικα δε συμφερει να κανει κανεις το update ως developer εφοσον ειναι στην εγγυηση http://iguru.gr/2014/04/14/how-to-download-windows-phone-8-1-developer-preview/

http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Edited by giorgosmc

Γι αυτο το λογο δε θα επρεπε να βιαστειτε οσοι βιαστικατε κατα τη γνωμη μου ειδικα να τη παρετε σαν developer, το θεωρω μεγα λαθος, οταν βγενει κατι καινουριο επειδη μαζι του μπορει να φερει προβληματα καλυτερα να περιμενουμε να δουμε πως θα παει με το καιρο και να μη ρισκαρουμε και οταν περασουν μερικοι μηνες μετα την κυκλοφορια της επισημης εκδοσης και δουμε πως ολα πανε καλα μονο τοτε να κανουμε την ενημερωση. Edited by giorgosmc

Η κατανάλωση ενέργειας για εμένα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Ίσως ένα κλικ παραπάνω δηλ πάνω κάτω +1%/ώρα. Δεν είναι θέμα bug. Είναι απολύτως λογικό καθώς έχουν προστεθεί περισσότερες λειτουργίες στο λειτουργικό σύςτημα και τρέχουν περισσότερα services στο παρασκήνιο. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και όταν είχα αναβαθμίσει το galaxy s μου από την έκδοση 2.3 στην 4.x.x. (ICS, JB και τώρα KK). Εκεί βέβαια η κατανάλωση αυξήθηκε στο διπλάσιο σχεδόν...

giorgosmc δεν είναι θέμα βιασύνης. Η νέα έκδοση δουλεύει απροβλημάτιστα. Την ίδια ακριβώς έκδοση ή κάποιο update που θα πάρουμε στην πορεία και στο preview θα δώσει και η samsung + νέο firmware εάν είναι να το ενημερώσει. Απλά εμείς όταν θα βγάλει την ενημέρωση η samsung θα ενημερώσουμε μόνο το firmware. Δηλ στο τέλος όλοι θα έχουμε την ίδια έκδοση (ίσως νεότερη έκδοση WP8.1). Απλά από το πρόγραμμα developer preview έχεις πάντα την τελευταία έκδοση windows phone αμέσως μόλις διατεθεί. Είναι κάτι παρόμοιο με τις εκδόσεις RTM των windows για desktop που δίνονται στους κατασκευαστές πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Και κάτι να μην πάει καλά υπάρχουν εργαλεία για να επανέλθεις εκεί που ήσουν!:happy:

Αν θυμάμαι καλά στα αρχικά ποστ που είχαν γίνει σε αυτο το νήμα κάποιος έλεγε ότι αν βάλεις την developer είναι σαν να πειράζεις το κινητό όπως τους υπολογιστές που βαζουμε σπασμένα προγράμματα και ίσως να χάσεις την εγγυηση... Αν θες όμως δοκιμάζεις να την βαλεις και αν δεν σου αρεσει τότε υπάρχουν προγραμματακια για να γυρίσεις πάλι πίσω και ίσως να ισχύει ακομα η εγγυηση του... Αλλα καλό θα ήταν να περιμένεις για τον Ιούνιο ή Ιούλιο ποτέ είναι που θα βγει η official όπως θα περιμένω και εγώ...

Δε συμφερει για κανενα λογο παντως να την εγκαταστησεις τωρα και να ρισκαρεις να χασεις την εγγυηση, ρωτησα στη samsung και ενας υπαληλος απο το live chat στην εξυπηρετηση πελατων του site μου επιβεβαιωσε πως χανεις για παντα την εγγυηση αν βαλεις την εκδοση τωρα σαν developer, εξαλλου μια χαρα ειμαι και με την 8, οταν με το καλο βγει και αφου ακουσω γνωμες απο διαφορα site και forum μετα θα την εγκαταστησω κι εγω.

Πιστευω πως αυτο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου.

Μα φυσικά εννοείται ότι καθένας το κάνει υπ ευθύνη του! Εξάλλου για αυτό ακριβώς σε προειδοποιεί και η εφαρμογή του developer preview!! Προσωπικά δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που πέρασα την νέα έκδοση... Όλα δουλεύουν άψογα. Το μόνο σημείο που χρειάζεται λίγη δουλίτσα ακόμη για εμένα είναι η εφαρμογή της κάμερας... Κατά τα άλλα ούτε κρασαρίσματα ούτε lag ούτε κάτι άλλο... Λατρεύω το γεγονός ότι πλέον έχω notification bar!! Γενικότερα πέρα από τις 5-6 μεγάλες προσθήκες που έχει το λειτουργικό, έχει γίνει δουλειά σε πολλά σημεία εδώ κι εκεί και μου αρέσει η νέα εξέλιξη του. Το καινούριο store επίσης με τη νέα διάταξη και τις νέες επιλογές και διαφοροποιήσεις που έχει είναι άλλο ένα +. :happy:

Developer preview κι εδώ, αλλα πρέπει να ομολογήσω οτι τρώει το γάλα του (εεε, τη μπαταρία του ηθελα να πω) και με το παραπάνω. Δε βγάζει ούτε ημέρα λειτουργίας, απο το απόγευμα αρχιΖω να περιορίζομαι στο τι βλέπω κτλ για να φτάσει εώς το βράδι στις εννιά... Έγινε και μια ιδέα πιο αργό το κινητο, εκεί που είχε lag σε εφαρμογές τύπου viber πχ τώρα εχει περισσότερο, λογικό βέβαια αφού ζΟρίζεται περισσότερο, σίγουρα το νέο λειτουργικό ειναι πιο βαρύ.

Καλοδεχούμενες οι αλλαγές, θα ηθελα λίγο περισσότερη παραμετροποιηση στους ήχους ειδοποίησης και κλήσης.

Η συσκευουλα δείχνει τα δόντια της, ενα χρόνο μετά την αγορά της, μόνο η έλλειψη ραδιοφώνου, το εκαςτοτε lag σε κάποιες εφαρμογές κι η μέτρια κάμερα του αφήνουν περιθώρια για παράπονα.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Συμφωνούμε μόνο για την μπαταρία αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως λες... Τώρα για το lag είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορο και αποκρίσιμο από πριν το τηλέφωνο... Μπορεί να μη σου χει κάτσει κάτι καλά. Viber δεν χρησιμοποιώ αλλά για τις άλλες εφαρμογές μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα πάντα ανοίγουν πιο γρήγορα... Το μόνο πραγματάκι που δεν δουλεύει πάντα σωστά είναι το φλας στην εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής... Το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος;

εμένα πάντως μου κολλάει η εφαρμογή της κάμερας όταν πάω διαδοχικά από φωτό ριπή βίντεο και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει :(

εμένα δεν μου κολλάει καθόλου η εφαρμογή της κάμερας... όλα τα modes δουλεύουν κανονικά, απλά τι γίνεται... μπορεί να τύχει πχ ενώ έχω επιλέξει να είναι κλειστό το flash με το που τραβηχτεί η φωτό να αναβοσβήσει το flash! Αυτό... Δεν μιλάω για κάποια σοβαρή δυσλειτουργία ή κόλλημα..

Αν βάλουμε την developer και ξανά επιστρέψουμε στην παλιά (μαμά του) δεν θα υπάρχει πρόβλημα ή πάλι την χάνουμε την εγγύηση?

Αν βάλουμε την developer και ξανά επιστρέψουμε στην παλιά (μαμά του) δεν θα υπάρχει πρόβλημα ή πάλι την χάνουμε την εγγύηση?

δεν νομιζω να μπορουν να δουν οτι εβαλες developer αν το πας με φλασαρισμενη παλι τη μαμα....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Έχω προσωπικά βαρεθεί να περιμένω να ανοίξει μια εφαρμογή και να σβήνει η οθόνη (άρα να εχουν περάσει τριάντα δευτερόλεπτα)

Ιδιαίτερα με εφαρμογές οπως το viber...

Ειναι κακογραμμένες οι εφαρμογές, το καταλαβαίνω, αλλα κι η υπομονή εχει τα όριά της κι η τσάντα μου εχει ετοιμοπόλεμο το note 3... Και πριν πει κανεις κατι, πριν είχα το galaxy mega που είχε ίδια specs σχεδόν με το ativ... Κι εκεί όλα ηταν οκ.

Μάλλον κάποιοι πολεμούν τα WP...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Μάλλον κάποιοι πολεμούν τα WP...

Το ότι τα πολεμούν είναι αλήθεια... Έχω φίλους που τους λέω ότι πήρα WP και μου λένε τι μλκια έκανες και γιατι δεν πήρες android και και και... Απλα δεν ξέρουν ότι αυριο μεθαύριο τα WP θα ανέβουν και θα πάρουν την δόξα των android... Το ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές όσες και στα android δεν σημαίνει ότι θα μείνουν εκεί...

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν νομιζω να μπορουν να δουν οτι εβαλες developer αν το πας με φλασαρισμενη παλι τη μαμα....

Όλα καλά τότε... Μπορώ να βαλω την 8.1 και ξαναγυρνάω στην μαμά για να το πάω για service...

Παίδες εγώ μέχρι τώρα με 8.1 είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές είναι το φλας της κάμερας. Εφαρμογές, μενού κλπ ρολάρουν πιο γρήγορα από 8 με gdr3!!

Kαλησπερα παιδια...νεος εδω περα!εχω ενα προβλημα στο ativ s μου με τι camera,δε μ ανοιγει...κ του εκανα hard reset αλλα δεν εστρωσε!τι αλλο μπορουμε να κανουμε????

Τελικά μπόρεσα και το επισκευασα με την εγγυηση... Είχα βάλει παλιότερα developer αλλα μετά το γύρισα σε μαμά.. Οποτε κομπλέ... Αρκει να μην το αναφέρετε ότι έχετε κάνει developer preview και είστε τζετε...

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες εγώ μέχρι τώρα με 8.1 είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές είναι το φλας της κάμερας. Εφαρμογές, μενού κλπ ρολάρουν πιο γρήγορα από 8 με gdr3!!

η μπαταρία όλα καλά ?

Με το φλας της κάμερας που λέτε ότι έχει θέμα τι εννοείτε? Δεν ανάβει ποτέ..? Ανάβει μερικές φορές και άλλες δεν ?