Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το ATO εχουμε κανενα θεμα ή μπορουμε να μεινουμε μονιμα σε αυτο?

Είναι το Αυστρικό product code.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ θα το φλασαρω και θα σας πω... Με το που θα αλλαξω σε αυστριακό και πάρω την gdr3 μπορώ να το γυρισω πάλι σε ευρωπαϊκό η ότι είχε απο μάνα του για να μην χάσω ίσως την εγγυηση...

geo_car ποιον οδηγό εννοείς ? Αυτο για το csc η κάποιον άλλον τον οποίο που θα το βρω ?

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Geo_xar το t9 μου μέσα...!

geo_car ποιον οδηγό εννοείς ? Αυτο για το csc η κάποιον άλλον τον οποίο που θα το βρω ?

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Geo_xar το t9 μου μέσα...!

Εδώ σελ 3-7 είναι η διαδικασία.

Εάν ανησυχείς για την εγγύηση σε ενημερώνω ότι από τη στιγμή που έβαλες την developer αποδέχτηκες ότι χάνεις την εγγύηση, οπότε επιστρέφοντας στην gdr2 οι πιθανότητες να έχεις θέμα με την εγγύηση ελαχιστοποιούνται, άρα θα είσαι καλύτερα από ότι είσαι τώρα. (σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ...)

Το ΑΤΟ ευρωπαϊκό είναι... Τώρα εάν εννοείς το EUR, που είναι το ελληνικό product code στις συσκευές της samsung, δεν περιέχεται στη rom που θα φλασάρεις.

Εδώ σελ 3-7 είναι η διαδικασία.

Εάν ανησυχείς για την εγγύηση σε ενημερώνω ότι από τη στιγμή που έβαλες την developer αποδέχτηκες ότι χάνεις την εγγύηση, οπότε επιστρέφοντας στην gdr2 οι πιθανότητες να έχεις θέμα με την εγγύηση ελαχιστοποιούνται, άρα θα είσαι καλύτερα από ότι είσαι τώρα. (σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ...)

Το ΑΤΟ ευρωπαϊκό είναι... Τώρα εάν εννοείς το EUR, που είναι το ελληνικό product code στις συσκευές της samsung, δεν περιέχεται στη rom που θα φλασάρεις.

Μόλις flashαρα το κινητό μου και δουλεύει μια χαρά προς το παρόν... σε λίγο θα κάνω τις ρυθμίσεις για το wifi να συνδεθώ και να δω αν όντως θα πάρω την GDR3 Official! Σε λίγη ώρα θα ενημερώσω ξανά, πάντως πολύ εύκολος οδηγός.. Σε ευχαριστώ !

ακούστε τι έπαθα.... μετά από δυο φορτίσεις με φορτιστή αυτοκινήτου (μέγιστο ρεύμα 0,5Α σε σχέση με το 1Α του φορτιστή της συσκευασίας) το τηλέφωνο αργεί πάρα πολύ να φορτίσει!!!! μιλάμε για χρόνους πλήρης φόρτισης πάνω από 7 ώρες!!!! το έχει πάθει κανείς αυτό???

παντως το θεμα με τις επανεκκινησεις συνεχιζει και υπαρχει ακομα και με το ΑΤΟ που εχω βαλει εδω και περιπου ενα μηνα, οπως και με το γερμανκο που ειχα πριν.γνωριζει κανεις που οφειλεται τελικα,και τι ρυθμιση πρεπει να κανει καποιος για να σταματησει.

παντως το θεμα με τις επανεκκινησεις συνεχιζει και υπαρχει ακομα και με το ΑΤΟ που εχω βαλει εδω και περιπου ενα μηνα, οπως και με το γερμανκο που ειχα πριν.γνωριζει κανεις που οφειλεται τελικα,και τι ρυθμιση πρεπει να κανει καποιος για να σταματησει.

Εγώ πρόσφατα έχω αλλάξει σε Lumia 1020 και υπάρχουν και εδώ χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα (εγώ ευτυχώς όχι). Οπότε, πιστεύω πως είναι δύσκολο να πει κάποιος εάν οι επανεκκινήσεις οφείλονται στο λειτουργικό, σε προβληματικές εφαρμογές ή και στα δύο.:)

Παιδια θελω να ρωτησω κάτι μηπως καποιος ξέρει, οταν μου βγηκε να κάνω εγκατάσταση την gddr3 μετα την εγκατάσταση της, σταματησε να λειτουργει η δόνηση, ξερει καποιος να μου πει γιατι συνεβει αυτο και τι μπορω να κάνω... Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων και αν ηξερα πως, θα εκανα και clean install την ddr3 αλλα απο wp δεν γνωριζω πολλά...

Στις ρυθμίσεις των ήχων είδες ?

Eιδα εκει που λεει για να βάλεις δονηση ή μονο ήχο και έλεγε οτι ειναι ενεργοποιημενη η δονηση επισησ στις επιπλεον ρυθμισεις που λεει για την δονηση των κουμπιων των μπροστινων το ίδιο, ενεργοποιημενα ολα αλλα δεν δουλευει η δονηση :(

Eιδα εκει που λεει για να βάλεις δονηση ή μονο ήχο και έλεγε οτι ειναι ενεργοποιημενη η δονηση επισησ στις επιπλεον ρυθμισεις που λεει για την δονηση των κουμπιων των μπροστινων το ίδιο, ενεργοποιημενα ολα αλλα δεν δουλευει η δονηση :(

Δεν ειναι τιποτα το πας στο σερβις και το φτιαχνεις. Και εμενα μου εχει χαλασει η δονηση απο τον πρωτο μηνα αλλα το αφησα ετσι. Hard reset update κτλ δεν κανανε τιποτα σε μενα.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Τελικά δεν κρατήθηκα και το άλλαξα σε ATO... :X Ε μα... Είπαμε και η υπομονή έχει τα όριά της... Κοντεύει να παρουσιάσει το 8.1 η Microsoft και η Samsung τον π..... Όλα κομπλέ με το τηλ. Όλα λειτουργούν άψογα! Το αφήνω σε ATO και βλέπουμε εν καιρό για τυχόν αλλαγή.

Άκυρο το παρακάτω για το ξυπνητήρι...

Μια ερώτηση θέλω να κάνω εδώ στους συμφορουμίτες που έχουν το τηλέφωνο. Έχει να κάνει με το ξυπνητήρι. Όταν έχω συνδεδεμένο το hands free στο τηλ το ξυπνητήρι δεν χτυπάει, ή για την ακρίβεια χτυπάει στα ακουστικά του hands free αντί για το ηχείο του τηλεφώνου και τη μια φορά την πάτησα και άργησα να ξυπνήσω, την άλλη πάλι δε χτύπησε αλλά ευτυχώς που είχα βάλει ξυπνητήρι και στο iPad... Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το φαινόμενο;

Α και κάτι τελευταίο. Αυτό που λέτε για επαννεκίνησεις όταν το σήμα είναι χαμηλό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Όσες φορές έχω αφήσει το τηλέφωνο σε σημείο με καθόλου εώς 1 γραμμή σήμα δεν μου έχει κάνει καμία επανεκκίνηση... Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται... Γενικότερα στην GDR2 xx.77 δεν είχα καμιά επανεκκίνηση, στην xx.78 μου έκανε 3 συνολικά επανεκκινήσεις σε διάστημα ~μήνα. Στην GDR3 μέχρι στιγμής ούτε μία. Να σημειώσω ότι δεν έχω κάρτα μνήμης στο τηλ. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να το επηρεάζει κάτι τέτοιο.

Edited by referravag

Ξανά άρχισε τα ίδια με το μενού... Μετά τις 40 εφαρμογές και μου άλλαξε... αφαίρεσα αρκετές αλλά δεν επανέρχεται.. !

Έκδοση Λ.Σ. : 8.0.10517.150

Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού : 2424.13.10.1

Τελικά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και είναι οκ αλλά παιδιά έχουμε εξτρά εφαρμογές από Microsoft... Bing !!!

Edited by AnGeLLuS

Ξανά άρχισε τα ίδια με το μενού... Μετά τις 40 εφαρμογές και μου άλλαξε... αφαίρεσα αρκετές αλλά δεν επανέρχεται.. !

Έκδοση Λ.Σ. : 8.0.10517.150

Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού : 2424.13.10.1

Τελικά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και είναι οκ αλλά παιδιά έχουμε εξτρά εφαρμογές από Microsoft... Bing !!!

ΤΙς εμφανισε και σενα ??? Βγαζω το συμπερασμα οτι πρεπει να γινετε υποχρεωτικα hard reset για να μπαινει καλα η καθε αναβαθμιση... διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347088&page=67 στο 998 ποστ μου.

ακούστε τι έπαθα.... μετά από δυο φορτίσεις με φορτιστή αυτοκινήτου (μέγιστο ρεύμα 0,5Α σε σχέση με το 1Α του φορτιστή της συσκευασίας) το τηλέφωνο αργεί πάρα πολύ να φορτίσει!!!! μιλάμε για χρόνους πλήρης φόρτισης πάνω από 7 ώρες!!!! το έχει πάθει κανείς αυτό???

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μετά από 10 μήνες χρήσης. Κάποια βοήθεια?

Δεν ξέρω πως και γιατι και αν είναι μόνο θέμα με μένα.. Αλλα αποφάσισα σήμερα να βγαλω μια φωτογραφία με το κινητό απο την μπροστινή κάμερα αλλα δεν μπόρεσα γιατι δεν με αφηνει και με πετάει έξω.. Τώρα δεν μπορώ να αλλαξω την κάμερα στην οπίσθια και για να γινει αυτο πρέπει να καμω επανεκκίνηση... Έχω την gdr3... Το έχει και αλλος αυτο το πρόβλημα ή μόνο εγώ ?

Δεν ξέρω πως και γιατι και αν είναι μόνο θέμα με μένα.. Αλλα αποφάσισα σήμερα να βγαλω μια φωτογραφία με το κινητό απο την μπροστινή κάμερα αλλα δεν μπόρεσα γιατι δεν με αφηνει και με πετάει έξω.. Τώρα δεν μπορώ να αλλαξω την κάμερα στην οπίσθια και για να γινει αυτο πρέπει να καμω επανεκκίνηση... Έχω την gdr3... Το έχει και αλλος αυτο το πρόβλημα ή μόνο εγώ ?

Κατα 99% μονο εσυ. Σβησε καμια εφαρμογη μηπως φταιει αυτη για το προβλημα σου αλλιως παρε ενα backup και κανε hard reset

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Έψαξα σήμερα σε ξένα forum μιας και το δικό μου Ativ S έχω την εντύπωση πως σήμερα έκανε πολύ ώρα να φορτίσει... 5 ώρες υπολογίζω πάνω κάτω μιας και δεν θυμάμαι τι ώρα το έβαλα για φόρτιση. Απ' ότι διαβάζω το έχουν και κάτοχοι Nokia το συγκεκριμένο πρόβλημα οπότε ίσως να είναι κάποιο bug της GDR3. Με την GDR2 o ρυθμός φόρτισης ήταν 30+% την ώρα και έκανε 3+ κάτι ώρες. Σήμερα που κοίταξα την εφαρμογή που έχω για να παρακολουθώ την μπαταρία μου έδειχνε ότι ο ρυθμός φόρτισης ήταν ~20% την ώρα άρα καλά το λέω πιο πάνω ότι έκανε 5 ώρες περίπου. Δοκίμασα να κάνω μια επανεκκίνηση στη συσκευή και να ξανά συνδέσω τον φορτιστή όταν ήταν στο 70% και απ ότι είδα το πρόβλημα φάνηκε να λύνεται... Από εκείνο το σημείο και μετά έπαιρνε ~5% κάθε 8 λεπτά πράγμα που σημαίνει ρυθμό της τάξης του 30+% που είχα αρχικά.

Μάλλον έχει να κάνει με το update σε GDR3 και όχι με την τελευταία έκδοση firmware της Samsung μιας και όπως είπα το έχουν και κάτοχοι Nokia το ίδιο πρόβλημα... Δοκίμασε να δεις αν λύνεται με restart και σε εσένα.

To update σε GDR3 το έχεις πάρει φαντάζομαι... Εγώ το έκανα με αλλαγή σε ATO.