leftko Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 2 ερωτησεις ακομα, το insider καθε ποτε ανανεωνετε?ρωταω γιατι ενω ηταν στο 88% γυρω στις 12,μετα απο 6 ωρες,ενω δεν ειχε πειραχτει σχεδον καθολου το κινητο,το ανοιγω και βλεπω στο title 88,το παταω και κανει ανανεωση 35%.Τι λετε να φταει για την καταναλωση?wifi,data,gps κλειστα.δεν θυμαμαι μηπως ειναι και οι τοποθεσιες.. σε περιπτωση που δεν ανανενωνει το title ομως,ισως ειχε μεινει το 88 απο εχθες το βραδυ,αλλα και παλι με τετοια χρηση που εγινε δεν δικαιολογειτε τοση καταναλωση. (γενικα απο μπαταρια ομως τα παει καλα).(επισης το κινητο δεν ειναι δικο μου,οποτε δεν εχω ασχοληθει τρελα,απλα θα ηθελα γνωμες τι μπορει να φταει) και αλλο ενα,οταν ακους μουσικη,και σε παρουν τηλεφωνο γινεται να σταματαει η μουσικη?(οταν ειναι στο αθορυβο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
music_lover Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπερα παιδια 3 ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει και συγχωρηστε με. 1. Εχει το ativ s ραδιοφωνο? 2. Εχει παρει την δευτερη αναβαθμιση γνωστη και ως gdr2 η αλλιως amber? 3. Το προγραμμα here now και οι χαρτες που ειναι δωρεαν στα lumia, εδω ειναι με πληρωμη? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπερα παιδια 3 ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει και συγχωρηστε με. 1. Εχει το ativ s ραδιοφωνο? 2. Εχει παρει την δευτερη αναβαθμιση γνωστη και ως gdr2 η αλλιως amber? 3. Το προγραμμα here now και οι χαρτες που ειναι δωρεαν στα lumia, εδω ειναι με πληρωμη? Ευχαριστω πολυ! 1.Όχι 2.Αν είναι ξεκλείδωτο παίρνει τα πάντα (για 36 μήνες). 3.Ναι Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 2.Αν είναι ξεκλείδωτο παίρνει τα πάντα (για 36 μήνες). Που σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 2. Εχει παρει την δευτερη αναβαθμιση γνωστη και ως gdr2 η αλλιως amber? GDR2 και Amber δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Το Ativ S εχει παρει την GDR2 (δεν γνωριζω αν η Samsung προσθεσε και τιποτα δικα της στοιχεια). Η Amber ειναι η αναβαθμιση που εδωσε η Nokia στα Lumia και εκτος απο την GDR2 προσθετει μερικα features ακομη αναλογα με την συσκευη. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δοκίμασε κανένας να περάσει το GDR3 Preview? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δοκίμασε κανένας να περάσει το GDR3 Preview? :) το πέρασα και στο Lumia 920 και στο ativ s Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 το πέρασα και στο Lumia 920 και στο ativ s Φορτώνω μπαταρία για να το περάσω και εγώ! Έχω αύριο να ξυπνήσω 5 και μισή αλλά δεν κοιμάμαι εάν δεν το περάσω! Πρώτες εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) να διαγραφτει,εγινε λαθος. Edited October 14, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Φορτώνω μπαταρία για να το περάσω και εγώ! Έχω αύριο να ξυπνήσω 5 και μισή αλλά δεν κοιμάμαι εάν δεν το περάσω! Πρώτες εντυπώσεις? τίποτα σπουδαίο έχει χ για να κλείνεις τις εφαρμογές πιο γρήγορο explorer νομίζω και αλλάζεις ήχους σε περισιτερα πράγματα όπως και ορίζεις αλλο ήχο SMS για κάθε επαφή.. Καλά και χρήσιμα αλλα δεν άλλαξε και πολυ η εμπειρία.. Ίσως εκτός απο τον IE Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Να προσθέσω στα παραπάνω ότι έχει πλέον ενεργοποίηση - απενεργοποίηση της περιστροφής οθόνης, στην καρτέλα της ενημέρωσης τηλεφώνου έχει εξαφανιστεί η επιλογή του αυτοματου ελέγχου για ενημερώσεις και υπάρχει κάποια μερική πρόσβαση με κάποιο file manager app στην SD card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Στην GDR3 έχει προστεθεί equalizer στον music player η ακόμα τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τους χάρτες της νοκια τους κατεβάζεις κανονικά.την πλοήγηση δεν μπορείς. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 το πέρασα και στο Lumia 920 και στο ativ s εχω κανει τα παντα στο developer phone registration αλλα δεν αναγνωριζετε η συσκευη :( δωστε μου τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 εχω κανει τα παντα στο developer phone registration αλλα δεν αναγνωριζετε η συσκευη :( δωστε μου τα φωτα σας Φτιάξε μια κενη εφαρμογή μέχρι το τέλος στο app.windowstore (απλά δινεις όνομα στην εφαρμογή και διαλέγεις χρώματα). Τελειωσε την διαδικασία αυτή και μετά πήγαινε στο windows store και κατέβασε το preview for developers. Μετα πήγαινε ρυθμίσεις-> ενημερώσεις συστηματος και πάτα ενημέρωση. Αν δεν στο βγαλει ξανακάνε επανεγκασταση την εφαρμογή και ενημέρωσε την μέσα απο το μεηλ που θα σου στείλει, επειδη μπορεί να μην πιάσει με την πρώτη λόγο φορτου τωρα με το update που όλοι κατεβάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Κυκλοφόρησε update για τα ελληνικά Ativ S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αντε λεγε τι περιμενεις κανε σχολια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ξερει κανενας αν μπορεις να κανεις Reboot στο κινητο??? Αν ναι πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κυκλοφόρησε update για τα ελληνικά Ativ S. τι έκδοση λογισμικού έχεις; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα δεν το έχω μαζί μου για να σας πω τις εκδόσεις, θα επανέλθω το βράδυ. Είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο και από οτι είδα την έκδοση που πέρασε ήταν η αναβάθμιση στην GDR2 (δεν την είχε πάρει μέχρι χθες). Δεν είδα κάποια διαφορά ιδιαίτερη πάντως, το Data sense θέλει hard reset απ'όσο ξέρω και δεν σκοπεύω να το κάνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αυτή την αναβάθμιση την έχουμε εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Φτιάξε μια κενη εφαρμογή μέχρι το τέλος στο app.windowstore (απλά δινεις όνομα στην εφαρμογή και διαλέγεις χρώματα). Τελειωσε την διαδικασία αυτή και μετά πήγαινε στο windows store και κατέβασε το preview for developers. Μετα πήγαινε ρυθμίσεις-> ενημερώσεις συστηματος και πάτα ενημέρωση. Αν δεν στο βγαλει ξανακάνε επανεγκασταση την εφαρμογή και ενημέρωσε την μέσα απο το μεηλ που θα σου στείλει, επειδη μπορεί να μην πιάσει με την πρώτη λόγο φορτου τωρα με το update που όλοι κατεβάζουν. να δω αν θα τα καταφερω.ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με app :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 να δω αν θα τα καταφερω.ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με app :thanks: Δεν χρειαζεται να φτιαξεις εφαρμογη για να κατεβασεις το GDR3 βρε συ ... μην τρελαθουμε κιολας :) Απλα κανεις μια εγγραφη με microsoft account εδω και μετα που θα λογκαρεις στην αντιστοιχη σελιδα θα σου εχει επιλογη OS Preview for developers που θα σε οδηγησει στην αντιστοιχη εφαρμογη για να κατεβασεις το Update. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν χρειαζεται να φτιαξεις εφαρμογη για να κατεβασεις το GDR3 βρε συ ... μην τρελαθουμε κιολας :) Απλα κανεις μια εγγραφη με microsoft account εδω και μετα που θα λογκαρεις στην αντιστοιχη σελιδα θα σου εχει επιλογη OS Preview for developers που θα σε οδηγησει στην αντιστοιχη εφαρμογη για να κατεβασεις το Update. Το έκανα όπως το λες ακριβώς και πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή. Την κατέβασα, αλλά δεν περνούσε στο τηλέφωνο. Δεν εβρισκε νεες ενημερώσεις. Ετσι μετά πήγα πάλι στο app και έσωσα μια κενή εφαρμογή (3 κλικ υποθεση ειναι). Μετά πήγα και ξαναέγκατέστησα την εφαρμογή και με το που πάτησα στο τηλέφωνο για ενημέρωση ήρθε απευθείας. Δεν θα φτιάξει εφαρμογή, θα σώσει μια κενη ονομάζοντας την. Είναι σαν να ανοίγεις έναν κενό φάκελο. Τίποτα σπουδαίο. Δεν ξέρω αν τελικά δουλευει και με απλή εγγραφή και απλώς ειχε φάει κόλλημα, αλλά με αυτο που λέω δουλευει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Το έκανα όπως το λες ακριβώς και πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή. Την κατέβασα, αλλά δεν περνούσε στο τηλέφωνο. Δεν εβρισκε νεες ενημερώσεις. Ετσι μετά πήγα πάλι στο app και έσωσα μια κενή εφαρμογή (3 κλικ υποθεση ειναι). Μετά πήγα και ξαναέγκατέστησα την εφαρμογή και με το που πάτησα στο τηλέφωνο για ενημέρωση ήρθε απευθείας. Δεν θα φτιάξει εφαρμογή, θα σώσει μια κενη ονομάζοντας την. Είναι σαν να ανοίγεις έναν κενό φάκελο. Τίποτα σπουδαίο. Δεν ξέρω αν τελικά δουλευει και με απλή εγγραφή και απλώς ειχε φάει κόλλημα, αλλά με αυτο που λέω δουλευει σίγουρα. κατι καταφερα .αρχισε να καταβαζει ενημερωση :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts