Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ερωτησεις ακομα,

το insider καθε ποτε ανανεωνετε?ρωταω γιατι ενω ηταν στο 88% γυρω στις 12,μετα απο 6 ωρες,ενω δεν ειχε πειραχτει σχεδον καθολου το κινητο,το ανοιγω και βλεπω στο title 88,το παταω και κανει ανανεωση 35%.Τι λετε να φταει για την καταναλωση?wifi,data,gps κλειστα.δεν θυμαμαι μηπως ειναι και οι τοποθεσιες..

σε περιπτωση που δεν ανανενωνει το title ομως,ισως ειχε μεινει το 88 απο εχθες το βραδυ,αλλα και παλι με τετοια χρηση που εγινε δεν δικαιολογειτε τοση καταναλωση.

(γενικα απο μπαταρια ομως τα παει καλα).(επισης το κινητο δεν ειναι δικο μου,οποτε δεν εχω ασχοληθει τρελα,απλα θα ηθελα γνωμες τι μπορει να φταει)

και αλλο ενα,οταν ακους μουσικη,και σε παρουν τηλεφωνο γινεται να σταματαει η μουσικη?(οταν ειναι στο αθορυβο)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια 3 ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει και συγχωρηστε με.

1. Εχει το ativ s ραδιοφωνο?

2. Εχει παρει την δευτερη αναβαθμιση γνωστη και ως gdr2 η αλλιως amber?

3. Το προγραμμα here now και οι χαρτες που ειναι δωρεαν στα lumia, εδω ειναι με πληρωμη?

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα παιδια 3 ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει και συγχωρηστε με.

1. Εχει το ativ s ραδιοφωνο?

3. Το προγραμμα here now και οι χαρτες που ειναι δωρεαν στα lumia, εδω ειναι με πληρωμη?

Ευχαριστω πολυ!

1.Όχι

2.Αν είναι ξεκλείδωτο παίρνει τα πάντα (για 36 μήνες).

3.Ναι

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

GDR2 και Amber δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Το Ativ S εχει παρει την GDR2 (δεν γνωριζω αν η Samsung προσθεσε και τιποτα δικα της στοιχεια).

Η Amber ειναι η αναβαθμιση που εδωσε η Nokia στα Lumia και εκτος απο την GDR2 προσθετει μερικα features ακομη αναλογα με την συσκευη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δοκίμασε κανένας να περάσει το GDR3 Preview? :)

το πέρασα και στο Lumia 920 και στο ativ s

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Φορτώνω μπαταρία για να το περάσω και εγώ! Έχω αύριο να ξυπνήσω 5 και μισή αλλά δεν κοιμάμαι εάν δεν το περάσω!

Πρώτες εντυπώσεις?

Φορτώνω μπαταρία για να το περάσω και εγώ! Έχω αύριο να ξυπνήσω 5 και μισή αλλά δεν κοιμάμαι εάν δεν το περάσω!

Πρώτες εντυπώσεις?

τίποτα σπουδαίο έχει χ για να κλείνεις τις εφαρμογές πιο γρήγορο explorer νομίζω και αλλάζεις ήχους σε περισιτερα πράγματα όπως και ορίζεις αλλο ήχο SMS για κάθε επαφή.. Καλά και χρήσιμα αλλα δεν άλλαξε και πολυ η εμπειρία.. Ίσως εκτός απο τον IE

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Να προσθέσω στα παραπάνω ότι έχει πλέον ενεργοποίηση - απενεργοποίηση της περιστροφής οθόνης, στην καρτέλα της ενημέρωσης τηλεφώνου έχει εξαφανιστεί η επιλογή του αυτοματου ελέγχου για ενημερώσεις και υπάρχει κάποια μερική πρόσβαση με κάποιο file manager app στην SD card.

Τους χάρτες της νοκια τους κατεβάζεις κανονικά.την πλοήγηση δεν μπορείς.

εχω κανει τα παντα στο developer phone registration αλλα δεν αναγνωριζετε η συσκευη :(

δωστε μου τα φωτα σας

εχω κανει τα παντα στο developer phone registration αλλα δεν αναγνωριζετε η συσκευη :(

δωστε μου τα φωτα σας

Φτιάξε μια κενη εφαρμογή μέχρι το τέλος στο app.windowstore (απλά δινεις όνομα στην εφαρμογή και διαλέγεις χρώματα). Τελειωσε την διαδικασία αυτή και μετά πήγαινε στο windows store και κατέβασε το preview for developers. Μετα πήγαινε ρυθμίσεις-> ενημερώσεις συστηματος και πάτα ενημέρωση. Αν δεν στο βγαλει ξανακάνε επανεγκασταση την εφαρμογή και ενημέρωσε την μέσα απο το μεηλ που θα σου στείλει, επειδη μπορεί να μην πιάσει με την πρώτη λόγο φορτου τωρα με το update που όλοι κατεβάζουν.

Κυκλοφόρησε update για τα ελληνικά Ativ S.

τι έκδοση λογισμικού έχεις;

Καλημέρα δεν το έχω μαζί μου για να σας πω τις εκδόσεις, θα επανέλθω το βράδυ. Είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο και από οτι είδα την έκδοση που πέρασε ήταν η αναβάθμιση στην GDR2 (δεν την είχε πάρει μέχρι χθες). Δεν είδα κάποια διαφορά ιδιαίτερη πάντως, το Data sense θέλει hard reset απ'όσο ξέρω και δεν σκοπεύω να το κάνω ακόμα.

Φτιάξε μια κενη εφαρμογή μέχρι το τέλος στο app.windowstore (απλά δινεις όνομα στην εφαρμογή και διαλέγεις χρώματα). Τελειωσε την διαδικασία αυτή και μετά πήγαινε στο windows store και κατέβασε το preview for developers. Μετα πήγαινε ρυθμίσεις-> ενημερώσεις συστηματος και πάτα ενημέρωση. Αν δεν στο βγαλει ξανακάνε επανεγκασταση την εφαρμογή και ενημέρωσε την μέσα απο το μεηλ που θα σου στείλει, επειδη μπορεί να μην πιάσει με την πρώτη λόγο φορτου τωρα με το update που όλοι κατεβάζουν.

να δω αν θα τα καταφερω.ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με app

:thanks:

να δω αν θα τα καταφερω.ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με app

:thanks:

Δεν χρειαζεται να φτιαξεις εφαρμογη για να κατεβασεις το GDR3 βρε συ ... μην τρελαθουμε κιολας :)

Απλα κανεις μια εγγραφη με microsoft account εδω και μετα που θα λογκαρεις στην αντιστοιχη σελιδα θα σου εχει επιλογη OS Preview for developers που θα σε οδηγησει στην αντιστοιχη εφαρμογη για να κατεβασεις το Update.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δεν χρειαζεται να φτιαξεις εφαρμογη για να κατεβασεις το GDR3 βρε συ ... μην τρελαθουμε κιολας :)

Απλα κανεις μια εγγραφη με microsoft account εδω και μετα που θα λογκαρεις στην αντιστοιχη σελιδα θα σου εχει επιλογη OS Preview for developers που θα σε οδηγησει στην αντιστοιχη εφαρμογη για να κατεβασεις το Update.

Το έκανα όπως το λες ακριβώς και πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή. Την κατέβασα, αλλά δεν περνούσε στο τηλέφωνο. Δεν εβρισκε νεες ενημερώσεις. Ετσι μετά πήγα πάλι στο app και έσωσα μια κενή εφαρμογή (3 κλικ υποθεση ειναι). Μετά πήγα και ξαναέγκατέστησα την εφαρμογή και με το που πάτησα στο τηλέφωνο για ενημέρωση ήρθε απευθείας.

Δεν θα φτιάξει εφαρμογή, θα σώσει μια κενη ονομάζοντας την. Είναι σαν να ανοίγεις έναν κενό φάκελο. Τίποτα σπουδαίο. Δεν ξέρω αν τελικά δουλευει και με απλή εγγραφή και απλώς ειχε φάει κόλλημα, αλλά με αυτο που λέω δουλευει σίγουρα.

Το έκανα όπως το λες ακριβώς και πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή. Την κατέβασα, αλλά δεν περνούσε στο τηλέφωνο. Δεν εβρισκε νεες ενημερώσεις. Ετσι μετά πήγα πάλι στο app και έσωσα μια κενή εφαρμογή (3 κλικ υποθεση ειναι). Μετά πήγα και ξαναέγκατέστησα την εφαρμογή και με το που πάτησα στο τηλέφωνο για ενημέρωση ήρθε απευθείας.

Δεν θα φτιάξει εφαρμογή, θα σώσει μια κενη ονομάζοντας την. Είναι σαν να ανοίγεις έναν κενό φάκελο. Τίποτα σπουδαίο. Δεν ξέρω αν τελικά δουλευει και με απλή εγγραφή και απλώς ειχε φάει κόλλημα, αλλά με αυτο που λέω δουλευει σίγουρα.

κατι καταφερα .αρχισε να καταβαζει ενημερωση :up: