xxlakis7 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Στα sms πως αλλαζει γραμμη ρε παιδια?Οταν παταω Enter στη δομη του δικου μου sms φαινεται η αλλη γραμμης αλλα στον παραληπτη οχι. Οσον αφορα τις επανεκινησεις που αναφερετε σε μενα προσωπικα το εχω παρατηρησει να συμβαινει οταν εχω παρα πολυ κακο σημα.Εχω μονιμως 2G και οταν ειναι κοντα στη μια μπαρα μονο τοτε μου εχει συμβει.Οχι παντα (2-3 φορες εγινε) αλλα σε ολες ηταν τετοια περιπτωση. Edited October 4, 2013 by xxlakis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Mπορει καποιος να μου πει στα σιγουρα αν η πλοηγηση ειναι δωρεαν κ αν ειναι αξιολογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis69 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 copilot αρκετά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_STMTS Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα και από μένα ....είμαι κάτοχος του Ativ s εδώ και 4 μήνες...από την δευτερη μέρα που το πήρα μου έκανε επανεκκινήσεις μόνο του...κάποια στιγμή σταμάτησε από μόνο του και τώρα έχει 3 μέρες που κάνει μέχρι και 10 επανεκκινήσεις την μέρα..δεν ξέρω τι φταίει , έχει κάποιος καμιά ιδέα? ή να το πάω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πολλα προβληματα με restart διαβαζω. Εγω το εχω περιπου 3 μηνες και δεν μου εχει κανει ουτε ενα. Το μονο προβλημα της συσκευης ειναι η δονηση η οποια δεν μου δουλευει καθολου ενω πριν υπολειτουργουσε. Γενικα ομως τα wp θελουν δουλεια και υστερουν πολυ στις εφαρμογες οι οποιες η ειναι κακογραμενες η το λειτουργικο δεν τις αφηνει να δουλεψουν σωστα. Αν και ποιο πολυ ευχαριστημενος με τα WP απ οτι τα android θα ξαναγυρισω στο ios μεχρι η Microsoft να φερει το λειτουργικο σε ποιο υψηλα επιπεδα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εμένα πάντως δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση. Σίγουρα φταίνε,κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές. Παρεπιπτόντως, μετά την αναβάθμιση του facebook σήμερα, προστέθηκε η δυνατότητα αποστολής φωτό στο chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Όσο έχουν μικρό μερίδιο στην αγορά οι devs δεν θα ασχολούνται σοβαρά. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εμένα πάντως δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση. Σίγουρα φταίνε,κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές. Παρεπιπτόντως, μετά την αναβάθμιση του facebook σήμερα, προστέθηκε η δυνατότητα αποστολής φωτό στο chat. Μπα πως το παθανε??? αχαχαααχχαχχααχ Το ειχα και εγω αυτο το θεμα με το ΦΒ και κατεβασα το ΒΕΤΑ μετα απο υποδειξη μελους... ΥΓ. Μου εκανε 2 επανεκινησεις σε μια εβδομαδα...εσβησα 2 εφαρμογες οχι και τοσο καλες και ολα οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο Για τα λεφτά που πετάει........ edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη? Edited October 5, 2013 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_STMTS Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Μπα πως το παθανε??? αχαχαααχχαχχααχ Το ειχα και εγω αυτο το θεμα με το ΦΒ και κατεβασα το ΒΕΤΑ μετα απο υποδειξη μελους... ΥΓ. Μου εκανε 2 επανεκινησεις σε μια εβδομαδα...εσβησα 2 εφαρμογες οχι και τοσο καλες και ολα οκ... σήμερα το έκανα επαναφορά αφού πέρασε καμιά ώρα λέω μια χαρά σταμάτησε να κάνει....τι το θελα ....το πρόβλημα παρέμεινε και δεν ξέρω τι να κάνω To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο Για τα λεφτά που πετάει........ edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη? σε μένα δεν έχει βγάλει κάποια άλλη ..νομίζω είναι η τελευταία Edited October 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? για το δευτερο .αυτην Edited October 6, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? σε εμενα εβγαλε αυτο http://imageshack.us/photo/my-images/33/h4ny.jpg Edited October 6, 2013 by nionios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο Για τα λεφτά που πετάει........ edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη? η τελευταια ειναι! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? 11301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μηπως εχετε βρει καμια εφαρμογη για να αναβει ενα led της οθονης σαν Notification led(εννοειτε μονο οταν ειναι κλειστη η οθονη)? απο τη σιγμη που εχει amoled ισως να γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 σε εμενα εβγαλε αυτο http://imageshack.us/photo/my-images/33/h4ny.jpg 11988 σημερα ,οτι θελει βγαζει :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδια βοηθεια μου εσπασε απο πτωση το γυαλι απο την οθονη μπροστα το εχει αλαξει κανεις και ποσο? η απο ebay η εκτος εταιριας? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Σήμερα απο το μεσημέρι έχει φάει φρίκη το whatsapp..εχει κανένας ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Σήμερα απο το μεσημέρι έχει φάει φρίκη το whatsapp..εχει κανένας ίδιο θέμα? Απ οτι διάβασα έπεσε θύμα hacking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Απ οτι διάβασα έπεσε θύμα hacking Aντε να το φτιαξουν μου εσπασε τα νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 Edited October 9, 2013 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 δεν θα είναι το αυθεντικό με gorilla glass όμως. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 εδώ μέσα το έχει επιχειρήσει κανεις; γιατι όλοι λένε είναι αδύνατο να την αλλάξεις η τεχνική σπάει η οθόνη γιατι είνα φλυδα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορειτε να με βοηθηστε κ να μου πειτε αν η πλοηγηση που εχει το τηλεφωνο ειναι δωρεαν, (χωρις δηλαδη να συνδεομαι στο νετ οταν θα θελω να παω καπου), αν μπορειτε να διαβασετε pdf αρχεια, κ αν ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts