vbm Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs Ρε παιδια βοηθηστε με τον καψερό γιατι έχω ορισμενες απορίες και θέλω βοήθεια μιας και ειμαι σε κατασταση ψαξίματος. 1/ Αν βαλω ADSL γραμμή η ISDN που έχω τι γίνεται? 2/ Ποσο χρεωνομαι σε πάγια απο τον ΟΤΕ? 3/ Ποσο χρεωνομαι το εφαπαξ τελος σύνδεσης? 4/ Ποσο κοστιζει ο λογαριασμος ADSL σε ΙSP (και ποιος ο πιο αξιοπιστος σε ταχύτητα service klp) 5/ Οταν ειμαι μεσα στο Διαδίκτυο μπορώ να δεχομαι τηλεφωνήματα? 6/ Συνολικα τώρα με συνδεση 128 ISDN μου έρχεται γύρω στα 150 € συμφέρει να μπώ στο ADSL? 7/ Τι modem να βάλω (του οΤε δεν to θέλω για λογους δεοντολογίας -Κοκκαλης- :-) )? Οι πληροφορίες σας μου ειναι ΥΠΕΡ απαραίτητες και σας ευχαριστώ προκαταβολικα. Δε χρειάζεται να κάνεις το ίδιο ποστ σε διαφορετικά θέματα. Πάντως σου απάντησα ήδη στο άλλο θέμα που πόσταρες το ίδιο μήνυμα ("προσοχή στις χρεώσεις του ADSL" ή κάπως έτσι). ;) Φιλικά, vbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Βρε παιδιά,εγώ έχω Conn-X στα 768.Μας έκοψαν το τηλέφωνο σήμερα(κάποιος ξέχασε να το πληρώσει :p )αλλά έχω πρόσβαση!!!Γιατί? :confused: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Βρε παιδιά,εγώ έχω Conn-X στα 768.Μας έκοψαν το τηλέφωνο σήμερα(κάποιος ξέχασε να το πληρώσει :p )αλλά έχω πρόσβαση!!!Γιατί? :confused: Γιατί σου κόψανε μόνο τη δυνατότητα να κάνεις κλήσεις, όχι τη γραμμή... Παρεπιπτόντως, που το θυμήθηκες αυτό το thread?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Γιατί σου κόψανε μόνο τη δυνατότητα να κάνεις κλήσεις, όχι τη γραμμή... Παρεπιπτόντως, που το θυμήθηκες αυτό το thread?????? Έψαχνα ένα θέμα με αναζήτηση(ναι,ναι,τη χρησιμοποιώ :p )και έπεσα εδώ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 βρε παιδια δεν ξερω που αλλου να γραψω τον πονο μου...και τον γραφω εδω.....:p ειχα 768 κονεξ......και ολα ηταν μια χαρα..... κατεβαζα με 80kb σταθερα(απο το rapidshare στο οποιο ειμαι συνδρομητής ΠΑΝΤΑ).... δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα... πριν απο 4 μερες εκανα αναβαθμιση στα 2mb... αφου περασα τα παντα με το μοντεμ....(τα εχω γραψει και αλλου) ειμαι παρα πολυ δυσαρεστημένος με την ταχύτητα... υποτίθεται οτι τωρα θα πληρώνω 30 εβρω τον μηνα και το βραδυ δεν μπορω να κατεβασω με πανω απο 90 με 100 kb(με το ζορι....).... ειναι στιγμες που πεφτω και κατω απο 65...:blink: 200 μονο μετα τις 2 το βραδυ.....και αυτο παιζεται παλι... ειναι φυσιολογικό τωρα αυτο οταν με την 768 δεν ειχα ποτε κανενα μα κανενα προβλημα.....:confused: οσοι ειστε εκτος οτε ειστε ευχαριστημένοι με τις ταχύτητες σας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Ναι φυσιολογικό είναι... Μάλλον έχει φουλάρει η κλάση των 2mbit και δεν φτανει το backbone του ΟΤΕ για να σας σηκώσει... Με απλά λόγια έφυγε ο κοσμάκις από τις χαμηλές ταχύτητες και πήγε ψηλά και μπουκωσαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ναι φυσιολογικό είναι... Μάλλον έχει φουλάρει η κλάση των 2mbit και δεν φτανει το backbone του ΟΤΕ για να σας σηκώσει... Με απλά λόγια έφυγε ο κοσμάκις από τις χαμηλές ταχύτητες και πήγε ψηλά και μπουκωσαν.... Δεν ηξερες δεν ρωταγες με αλλα λογια.....:mad: την πατησαμε κανονικα.... παιδια οσοι ειστε εκτος οτε εχετε τα ιδια προβληματα....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Βρε παιδιά,εγώ έχω Conn-X στα 768.Μας έκοψαν το τηλέφωνο σήμερα(κάποιος ξέχασε να το πληρώσει :p )αλλά έχω πρόσβαση!!!Γιατί? :confused: Μετά από καμιά δεκαπενταριά μέρες περίπου σου κόβουν και το dsl! :happy: :happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traffic153 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Η ταχύτητα εξαρτάται απο διάφορες παραμέτρους (seeders-leechers,ώρα ή όχι αιχμής.κτλπ). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θεωριτικά λέγεται πως η ταχύτητά σου είναι στα 768/128 76,8 Download και 12,8 Upload.. αλλά πέρα απο το "κοντερ" δέ λέει την αλήθεια (μείον μερικά kb) αλλά και το Upload είναι πολαπλάσιο σε σχέση με το Download..δηλαδή άν καποιος παίρνει απο εσένα 10 kbps / 12,8 kbps μειώνεται πολύ το δικό σου Download.. Μια ισχυρή σύνδεση έχει πλεονέκτημα ΠΑΝΤΑ!!! Η λύση για την προκειμένη περίπτωση είναι κάποιο πρόγραμμα που βάζει όριο στις ταχύτητες (limiters). Παράθεση :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 παιδια οσοι ειστε εκτος οτε εχετε τα ιδια προβληματα....??? Oι εκτός ΟΤΕ τραβάνε λούκι κυρίως μέχρι να συνδεθούν (τρελές αναμονές) μετά είναι καλύτερα... Αμα σου τύχει πρόβλημα όμως, πιάσε το αυγό και κούρευτο. Από τον Ανα στο Καιφα σε στέλνουν. Εγώ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια (από τους πρώτους χρήστες dsl πανελλαδικώς) επιμένω ΟΤΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts