Morfeas_7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ κάτοχος του Ζ και έχω βάλει μια κάρτα 8gb και ενώ έχω βάλει μουσική και φώτο μέσα και τις βλέπει το τηλέφωνο με file explorer δεν την βλέπω την κάρτα ούτε μπορώ να περάσω εφαρμογές εκεί μήπως ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ κάτοχος του Ζ και έχω βάλει μια κάρτα 8gb και ενώ έχω βάλει μουσική και φώτο μέσα και τις βλέπει το τηλέφωνο με file explorer δεν την βλέπω την κάρτα ούτε μπορώ να περάσω εφαρμογές εκεί μήπως ξέρει κανείς τι παίζει? Settings>storage> την βλεπει την καρτα ? αν ναι κατεβα κατω >trasnfer data to sd card Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfeas_7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ναι το εκανα αλλα μεταφερει μονο φωτο και ηχους οχι εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Λοιπόν μόλις παρατήρησα το εξής, όταν έχετε αναπάντητη κλήση εσείς με την .350 το led ανάβει κανονικά; Γιατί σε εμένα δεν ανάβει. Η ίδια ερώτηση απευθύνεται και σε όσους έχουν την καινούρια .434. Δεν ξέρω αν ειναι θέμα έκδοσης firmwire, αλλά τουλάχιστον σε εμένα το LED δεν αναβει όταν ειμαι σε STAMINA ON mode. Αλλιως ανάβει κανονικά. Μέγα σφάλμα κατα την εκτίμηση μου που δεν ανάβει σε STAMINA ON. Βέβαια ίσως πρέπει να εξαιρέσεις από το STAMINA κάποια λειτουργία (που δεν έχω εντοπίσει ακόμα). Πάντως το ζήτημα αυτο ειναι μειζον γιατι μειώνει τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου κατα πολύ και ακόμα και αν λυνεται ολοσχερώς με καποιο τρόπο η SONY θα έπερεπε να το έχει πολύ περισσότερο straight forward.... Καλές οι οθόνες, το design και τα καλούδια αλλά μερικά πράγματα όπως αυτο πρέπει να δουλεύουν παντού και πάντα απροβλημάτιστα....αλλιώς η χρήση του ως τηλέφωνο γίνεται προβληματική... Το θέμα μπορει και να λύνεται εύκολα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί θέμα. Το πρώτο μου κινητό τηλέφωνο το 1998 δεν είχε ποτε τέτοια θέματα...... Edited March 27, 2013 by blue_coupe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ετσι και σε μενα ,παιδικες ασθενειες ..η λυση προς το παρον ειναι ειτε βγαζεις την σταμινα ειτε εχεις τον νου σου , Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδιά το δα κι εγώ. Καλέ δε μ' άρεσε! Και οι δακτυλιές και το λίπος πήγαιναν σύννεφο. Το One είναι πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδιά το δα κι εγώ. Καλέ δε μ' άρεσε! Και οι δακτυλιές και το λίπος πήγαιναν σύννεφο. Το One είναι πιο όμορφο. Γούστα είναι αυτά......να μη το πιάνεις με λερωμένα χέρια άλλη φορά!!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλα το one ειναι πολυ κλοπυ design 3,4σε1 ,Xperia S&P ,Iphone ,Z10 ..κι αυτες οι αεροτομες πανω κατω ..σαν χιουνται μοντιφα ειναι ..ασε την τρυπα πισω ..του οζοντος ..:p Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Λοιπόν έχετε δίκιο, όταν είναι σε stamina mode δε δουλεύουν τα led. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 παιδια το led και εμενα δεν άναβε.Μετα απο foul wipe ολα καλα να πω οτι αυτο έγινε μετα την αναβάθμιση να μην δουλευει το led,αφου εκανα αναβάθμιση χωρίς wipe σταμάτησε να δουλευει το led,μετα εκανα wipe και ολα οκ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδιά το δα κι εγώ. Καλέ δε μ' άρεσε! Και οι δακτυλιές και το λίπος πήγαιναν σύννεφο. Το One είναι πιο όμορφο. Ε είσαι ανάποδη (AnnaPodi) Ακούς εκεί δεν της άρεσε, το λευκό το είδες??? ε? ε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ε είσαι ανάποδη (AnnaPodi) Ακούς εκεί δεν της άρεσε, το λευκό το είδες??? ε? ε??? Καλά παιδιά! Μη με μαλώνετε! Το λευκό όχι δεν το είδα, μόνο το μαύρο. Όντως το λευκό είναι όμορφο, αλλά πρέπει να το δω από κοντά για να είμαι σίγουρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλά παιδιά! Μη με μαλώνετε! Το λευκό όχι δεν το είδα, μόνο το μαύρο. Όντως το λευκό είναι όμορφο, αλλά πρέπει να το δω από κοντά για να είμαι σίγουρη! Κοίτα επειδή πέρασαν και τα 2 από τα χέρια μου μπορώ να πω πως το μαύρο ναι μεν του ταιριάζει περισσότερο αλλά γεμίζει όντως δαχτυλιές (σαν το iPhone4 ένα πράμα) και φαίνεται χάλια, ήμουν με ένα πανάκι στο χέρι όλη την ώρα, το λευκό όμως έχει άλλη χάρη, άλλο αέρα βρε παιδάκι μου, φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό καθαρό και μοντέρνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κοίτα επειδή πέρασαν και τα 2 από τα χέρια μου μπορώ να πω πως το μαύρο ναι μεν του ταιριάζει περισσότερο αλλά γεμίζει όντως δαχτυλιές (σαν το iPhone4 ένα πράμα) και φαίνεται χάλια, ήμουν με ένα πανάκι στο χέρι όλη την ώρα, το λευκό όμως έχει άλλη χάρη, άλλο αέρα βρε παιδάκι μου, φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό καθαρό και μοντέρνο. Καλό Το άσπρο δε λέω, αλλά το μαυρο δείχνει πιο εντυπωσιακό......... Όσο για τις δαχτυλιές, με μια καλη θήκη τπτ δεν φαίνεται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κατα την φορτιση παιρνει και ηχητικες και οπτικες ειδοποιησεις ..αρα ειναι θεμα καθαρα software Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 για μενα αποκλειστικα ασπρο....καλοκαιρι ερχεται! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 για μενα αποκλειστικα ασπρο....καλοκαιρι ερχεται! Εννοείς για τις θερμοκρασίες που ανεβάζει το μαύρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Υπάρχει κάτι σχετικό με το Google now στο Z για να το πετάξω με το titanium??? Σαν Google now δεν βλέπω εφαρμογή... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 παιδια μια βοηθεια πως ξανα περναμε ολους τους drivers του κινητου γιατι κατι δεν εκανα σωστα την πρωτη φορα και τωρα δεν μπορω να κανω ουτε root ουτε τιποτα αλλο μονο να το βλεπω σαν εξωτερικο δισκο και τον εντοπισμο σφαλματων τον εχω τικαρισμενο και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 τι εννοειτε να μην κανουμε full wipe ,απλα αναβαθμισει κρατοντας τα στοιχεια μας αλλιως το led δεν θα δουλευει? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 20 ξυπνητήρια;;; Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου;;; Τι ακριβώς κάνεις με τόσα ξυπνητήρια; Κοιμάσαι 10λεπτα κάθε ώρα και ξυπνάς 24 φορές σε μια μέρα όπως τα ινδικά χοιρίδια; Όσο για το stamina.. θα το δεις στην πράξη, ο εκτιμώμενος χρόνος που δίνει είναι μια μπούρδα δεν ισχύει ούτε για πλάκα! :cool: Στο σ3 παίζει να είχα πιάσει τα 40. Απλά για κάθε μέρα έχω καμία 10 πχ καμιά 8αρα το πρωί. Κανένα το μεσημέρι. Και κάθε μέρα άλλο πρόγραμμα. Είναι μην πέσω για ύπνο. Αν πέσω δεν σηκώνομαι. @ Δημήτρη με ξέρεις πόσες φορές έχω αργήσει επειδή δεν άκουσα /βαριόμουνα να σηκωθώ από κρεβάτι. Άρα το παίρνω σαν όχι, ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές ε; :ρ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Στο σ3 παίζει να είχα πιάσει τα 40. Απλά για κάθε μέρα έχω καμία 10 πχ καμιά 8αρα το πρωί. Κανένα το μεσημέρι. Και κάθε μέρα άλλο πρόγραμμα. Είναι μην πέσω για ύπνο. Αν πέσω δεν σηκώνομαι. @ Δημήτρη με ξέρεις πόσες φορές έχω αργήσει επειδή δεν άκουσα /βαριόμουνα να σηκωθώ από κρεβάτι. Άρα το παίρνω σαν όχι, ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές ε; :ρ Παίζει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος (ναι άνθρωπος) που χρειάζεται τόσα ξυπνητήρια! :lol: Γύρνα στο GS3 καλύτερα αφού βρήκες τέτοιο σοβαρό ψεγάδι :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παίζει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος (ναι άνθρωπος) που χρειάζεται τόσα ξυπνητήρια! :lol: Γύρνα στο GS3 καλύτερα αφού βρήκες τέτοιο σοβαρό ψεγάδι :lol: :p Χαχαχαχα ρε φίλε σταματά τα σχόλια σε παρακαλώ :p Πολυ chat το κάναμε. Βασιλη, ψάξε στο market και δοκίμασε ξυπνητήρια γιατι κανενας νομίζω δεν εχει δοκιμασει τοσα που ζητάς Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Στο σ3 παίζει να είχα πιάσει τα 40. Απλά για κάθε μέρα έχω καμία 10 πχ καμιά 8αρα το πρωί. Κανένα το μεσημέρι. Και κάθε μέρα άλλο πρόγραμμα. Είναι μην πέσω για ύπνο. Αν πέσω δεν σηκώνομαι. @ Δημήτρη με ξέρεις πόσες φορές έχω αργήσει επειδή δεν άκουσα /βαριόμουνα να σηκωθώ από κρεβάτι. Άρα το παίρνω σαν όχι, ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές ε; :ρ Νομίζω το Alarm clock extreme θα σου κάνει τη δουλειά που θέλεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δεν το έχω δει σε προηγούμενα μηνύματα οπότε Όσοι είστε rootαρισμένοι και καίγεστε να μάθετε τι οθόνη έχετε δείτε εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts