blue_coupe Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και εμένα είχε ασθενές wifi (Όχι βέβαια τόσο όσο το xperia T) όταν τα είχα δίπλα δίπλα με το note2 αλλά και το nexus7. Όταν ήμουν 2 δωμάτια και 1 χολ μακριά απ το wifi. Αποσύνδεση όμως δεν είχαείχα Επίσης 1 wifi από διπλανό σπίτι δε μου το έδειχνε καν στα διαθέσιμα ενω το note2 ,αλλά και άλλα που έχω κατα καιρούς (όπως το 808) μου το δείχνουν κανονικά. Ούτε το Τ μου τι έδειχνε διαθέσιμο Ακριβώς αυτό εννοώ... Αλλά δεν θεωρώ ότι επειδή δεν είχα αποσυνδέσεις ειναι όλα καλά... Δοκιμάστε ενα speed test (πχ με speedtest.net) και συγκρίνετέ το με κάποιο ipad / galaxy s2/s3. Η διάφορα στο downlink throughput ειναι πολυ σημαντική. Ελπίζω να λυθεί στο update αλλιώς θα δοκιμάσω τη λύση του root και της αλλαγής ενός ini file όπως προτείνουν οι xda developers, παρόλο που δεν ειμαι fan πειράγματος συσκευών που ο κατασκευαστής δεν σε προτρέπει να τις πειράξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ακριβώς αυτό εννοώ... Αλλά δεν θεωρώ ότι επειδή δεν είχα αποσυνδέσεις ειναι όλα καλά... Δοκιμάστε ενα speed test (πχ με speedtest.net) και συγκρίνετέ το με κάποιο ipad / galaxy s2/s3. Η διάφορα στο downlink throughput ειναι πολυ σημαντική. Ελπίζω να λυθεί στο update αλλιώς θα δοκιμάσω τη λύση του root και της αλλαγής ενός ini file όπως προτείνουν οι xda developers, παρόλο που δεν ειμαι fan πειράγματος συσκευών που ο κατασκευαστής δεν σε προτρέπει να τις πειράξεις... Για πιο πείραγμα μιλάς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγω παντως εβαλα ενα repeater στο χωλ (20 ευρω) και εχω σε ολο το σπιτι φουλ σημα. Το προτιμω απο το να πειραζω αρχεια. Αλλα η αληθεια ειναι οτι τα sony/sony ericsson εχουν τα θεματακια τους με το wifi ορισμενεε φορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Με stamina όμως δεν ανάβει 434 κ δεν ανάβει Έχουμε θέμα μάλλον, εμένα ανάβει μόνο όταν μπουτάρει λίγο πριν μπεί στο cwm. Εδω κανονικα με την 350...Μπλε Τυχερέ Νίκο, μόνο σε εσένα δουλεύει σωστά. Να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, μετά το root πρέπει να έπαθε ότι έπαθε, νομίζω πριν δούλευε. Edited March 26, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Εγω παντως εβαλα ενα repeater στο χωλ (20 ευρω) και εχω σε ολο το σπιτι φουλ σημα. Το προτιμω απο το να πειραζω αρχεια. Αλλα η αληθεια ειναι οτι τα sony/sony ericsson εχουν τα θεματακια τους με το wifi ορισμενεε φορες Στην 1η σύνδεση σε κάθε Ap είναι λίγο δυστροπα ,μετά με κλειστά μάτια., και τα 3 που είχα,/έχω πρόσφατα ,το ίδιο, τώρα και με κρυφό ssid σε 2-3 διαφορετικά μέρη συνδέονται επιτόπια Τυχερέ Νίκο, μόνο σε εσένα δουλεύει σωστά. Λες ? Φτου Edited March 26, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το modakia έχετε βάλει παιδιά? Εγώ έβαλα για το ηχείο το δυναμώνει αρκετά, έβαλα το μενού του ζλ την ισορροπία λευκού για την οθόνη κ power menu με reboot κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για πιο πείραγμα μιλάς ? Να κάνω root τη συσκευή. Βέβαια υπαρχει και αντίλογος. Γιατι να σου απαγορεύει ο κατασκευαστής να είσαι super user του HW που αγόρασες... Μεγάλη συζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το modakia έχετε βάλει παιδιά? Εγώ έβαλα για το ηχείο το δυναμώνει αρκετά, έβαλα το μενού του ζλ την ισορροπία λευκού για την οθόνη κ power menu με reboot κ.α Αν το ηχείο σου αρχίσει να παραμορφώνει σε κάποια φάση ακόμη και σε χαμηλές εντάσεις μην γκρινιάζεις μετά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Επιτέλους είδα το led να ανάβει.... Κόκκινο.... Μιας και η μπαταρία έφτασε στο 15%. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Λες ε ? Το έβγαλα κιόλας χαχαχα. Τί έχεις περάσει εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Λες ε ? Το έβγαλα κιόλας χαχαχα. Τί έχεις περάσει εσυ Ειλικρινά τίποτα, το θεωρώ αρκετά δυνατό το ηχείο.. τώρα αν είσαι έξω στους δρόμους με αυτοκίνητα φασαρία και μουσική οκ.. το βάζεις στην δόνηση για να το νιώθεις αν δεν το ακούς :P Δεν μου βγαζει αναβαθμιση...Στο μαρκετ υπαρχουν κανα 4αρι αν θυμαμαι ακομα εκδοσης του superuser... Ποια λες να βάλω??? αν μπορεις βαλε λινγκ απευθειας απο το μαρκετ υ/σ του chanfire λες να κάνει??? Superuser http://i978.photobucket.com/albums/ae261/yuweng71/su.png Πατάς εκεί που λέει check for updates και αν σου πει ότι είσαι outdated κατεβάζεις τα νέα πακέτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Να κάνω root τη συσκευή. Βέβαια υπαρχει και αντίλογος. Γιατι να σου απαγορεύει ο κατασκευαστής να είσαι super user του HW που αγόρασες... Μεγάλη συζήτηση... Δεν στο απαγορεύει, αντιθέτως αφήνει κερκοπορτες γι αυτό ,απλά μετά σφυρίζουν αδιάφορα αν κάτι συμβεί και δεν προλάβεις η δεν μπορείς να επαναφερεις , όντως μεγάλη συζήτηση και καλά το ρουτ είναι οκ ,στα ξεκλείδωτα bl αφριζουν Γενικά πέρα του ρουτ είμαι κατά στα υπόλοιπα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ναι και εγώ λίγο πολύ... Το root ειναι fair... Έχεις δικαίωμα να είσαι super user του sw/hw που αγόρασες... Απο εκεί και πέρα βαριέμαι τους υπόλοιπους κανιβαλισμους και τα προβλήματα / κενά ασφαλείας που συνεπάγονται... Επιπλέον δεν εχω πια και αρκετό χρόνο για να ασχοληθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 How to Fix Sony Xperia Z Notification Light Bug ? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Το modakia έχετε βάλει παιδιά? Εγώ έβαλα για το ηχείο το δυναμώνει αρκετά, έβαλα το μενού του ζλ την ισορροπία λευκού για την οθόνη κ power menu με reboot κ.α Για δώσε αν μπορείς το fix για την ισορροπία λευκού και το power menu... Thanks Edit... Τα λινγκ τα βρήκα, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι και τα δύο λειτουργούν στην 350??? Είμαι root end cwm με την 350... Edited March 26, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 πρωτη σονυ συσκευη και απορια την ενωσα στο πισικομπανιον και μου βρηκε αναβαθμιση πηγα να προχωρησω και βγαζει μνμ οτι με την αναβαθμιση θα χαθουν ολα τα δεδομενα... ισχυει αυτο? στα htc δεν χανοντουσαν τα δεδομενα σε αναβαθμιση Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 πρωτη σονυ συσκευη και απορια την ενωσα στο πισικομπανιον και μου βρηκε αναβαθμιση πηγα να προχωρησω και βγαζει μνμ οτι με την αναβαθμιση θα χαθουν ολα τα δεδομενα... ισχυει αυτο? στα htc δεν χανοντουσαν τα δεδομενα σε αναβαθμιση http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Κατέβασε αυτό και δεν θα χάσεις τίποτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Κατέβασε αυτό και δεν θα χάσεις τίποτα! σωστα τα λεει. Εχει δυο επιλογες. Για αναβαθμιση και επιδιορθωση. Διαλεξε την πωτη που δεν χανεις κατι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και μην ξανακούσω το όνομα htc σε αυτό το φόρουμ :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Κατέβασε αυτό και δεν θα χάσεις τίποτα! ευχαριστω! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 2474000 μου λέει στη μπαταρία. Ακόμα να βγάλει αναβάθμιση και μόλις έστησα το κινητό. Βλέπω να αλλάζω μια και καλή στη 4.2 γιατί θέλω ένα βράδυ φτιάξιμο κάθε φορά. Στο 3g Data είναι η ιδέα μου ή ρουφάει τρελά; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 2474000 μου λέει στη μπαταρία. Ακόμα να βγάλει αναβάθμιση και μόλις έστησα το κινητό. Βλέπω να αλλάζω μια και καλή στη 4.2 γιατί θέλω ένα βράδυ φτιάξιμο κάθε φορά. Στο 3g Data είναι η ιδέα μου ή ρουφάει τρελά; Αν κάνεις τον κόπο και κοιτάξεις λίγα ποστ παραπάνω θα δεις ένα λινκ που έδωσα, κατέβασε το SUS και δεν θα χάσεις τίποτα με την αναβάθμιση, όλα θα μείνουν άθικτα! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Αν κάνεις τον κόπο και κοιτάξεις λίγα ποστ παραπάνω θα δεις ένα λινκ που έδωσα, κατέβασε το SUS και δεν θα χάσεις τίποτα με την αναβάθμιση, όλα θα μείνουν άθικτα! ;) Σορρυ τώρα ρώτησα ένα παιδί και μου εξήγησε. Το sus το είχα στο μυαλό μου σαν full wipe. Μια ερώτηση. Καμία εφαρμογή για ξυπνητήρι παίζει; αλλά να δέχεται παρα παρα παρα πολλά ξυπνητήρια γιατί τα 20 της σονυ δεν φτάνουν ούτε για δείγμα.. Αχ αθάνατο s3 μου :) Α και μια απορία εάν έχει παρατηρήσει κανείς. Όταν βάζω σταμινα Mode ο εκτιμώμενος χρόνος μένει το ίδιο δεν αλλάζει. Γιατί γίνεται αυτό; Edited March 27, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μια ερώτηση. Καμία εφαρμογή για ξυπνητήρι παίζει; αλλά να δέχεται παρα παρα παρα πολλά ξυπνητήρια γιατί τα 20 της σονυ δεν φτάνουν ούτε για δείγμα.. Αχ αθάνατο s3 μου :) Α και μια απορία εάν έχει παρατηρήσει κανείς. Όταν βάζω σταμινα Mode ο εκτιμώμενος χρόνος μένει το ίδιο δεν αλλάζει. Γιατί γίνεται αυτό; 20 ξυπνητήρια;;; Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου;;; Τι ακριβώς κάνεις με τόσα ξυπνητήρια; Κοιμάσαι 10λεπτα κάθε ώρα και ξυπνάς 24 φορές σε μια μέρα όπως τα ινδικά χοιρίδια; Όσο για το stamina.. θα το δεις στην πράξη, ο εκτιμώμενος χρόνος που δίνει είναι μια μπούρδα δεν ισχύει ούτε για πλάκα! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 20 ξυπνητήρια;;; Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου;;; Τι ακριβώς κάνεις με τόσα ξυπνητήρια; Κοιμάσαι 10λεπτα κάθε ώρα και ξυπνάς 24 φορές σε μια μέρα όπως τα ινδικά χοιρίδια; Όσο για το stamina.. θα το δεις στην πράξη, ο εκτιμώμενος χρόνος που δίνει είναι μια μπούρδα δεν ισχύει ούτε για πλάκα! :cool: Χαχαχαχα έλιωσα :p Είναι φίλος μου ο basilisraf και ξυπνάει δύσκολα αλλα οχι και 20 ρε Βασίλη :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts