Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για root εννοεί αν απέκτησε τώρα τη δυνατότητα να το κάνει σε 5.1.1 . Η επόμενη ερώτηση είναι αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader.

Όχι Δεν είναι ξεκλειδωτος

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Το καλοκαίρι έγινε η αναβάθμιση σε 5.1.1. Από τότε το τηλέφωνο "ρουφάει" τη μπαταρία! Το βράδυ κατά τις 2 ήταν 76%. Με δεδομένα,wifi κλειστά & το stamina ενεργό το πρωί στις 8:30 ήταν κλειστό. Λόγω μπαταρίας.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;

Επίσης που μπορώ να βρω θήκη διάφανη;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Στα στατιστικά της μπαταρίας τι δείχνει να την καταναλώνει περισσότερο; Κάνε ένα reset και θα στρώσει λογικά αν είναι θέμα software. Το τηλέφωνο πόσο καιρό το έχεις;

Στα στατιστικά της μπαταρίας τι δείχνει να την καταναλώνει περισσότερο; Κάνε ένα reset και θα στρώσει λογικά αν είναι θέμα software. Το τηλέφωνο πόσο καιρό το έχεις;

Dropbox 68% το οποίο απενεργοποιήθηκε πριν λίγο γιατί ήταν φουλ.

Reset πως γίνεται; Να το κλείσω & να το ανοίξω; Ο κάτοχος το έχει 2 χρόνια. Δεν είναι δικό μου. Εγώ έχω windows.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα ενημερώσω για ότι προκείψει. Ήθελα & μία γνώμη για θήκη διάφανη.

Samsung S8

Καλημέρα!

Το καλοκαίρι έγινε η αναβάθμιση σε 5.1.1. Από τότε το τηλέφωνο "ρουφάει" τη μπαταρία! Το βράδυ κατά τις 2 ήταν 76%. Με δεδομένα,wifi κλειστά & το stamina ενεργό το πρωί στις 8:30 ήταν κλειστό. Λόγω μπαταρίας.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω;

Επίσης που μπορώ να βρω θήκη διάφανη;

Ευχαριστώ!

αυτο που λεει ο φιλος, πρεπει να μας πεις τα στατιστικα τι λενε. Επισης δεν ειναι λογικο να σου τρωει 76%, θα τους ειχαν παρει με τις πετρες..και θα ειχε γινει χαμος στο φορουμ.

ΚΑτι αλλο φταιει.

1ον εκανες καθαρη εγκατασταση? δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων και εγκατασταση απο το pc comanion?

2ον μηπως η μπαταρια τα εχει φτυσει?

3ον μηπως καποια εφαρμογη μεμονομενη φταιει?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ ποντάρω στο ότι η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Και το δικό μου μετά τα 2 χρόνια άρχισε να πέφτει εμφανώς σε αυτονομία μέχρι που ξαφνικά έσβηνε. Λίγες μέρες μετά άναβε μόνο με τον φορτιστή συνδεδεμένο. Άλλαξα τη μπαταρία και από τότε είναι οκ.

Εγώ με την 5.1.1 είδα θαύματα στο κινητό.ανάσαινε και πήγαινε τραίνο.επίσης επειδή πήρα το lg gflex2 να σας πω ότι η υλοποίηση της lg είναι πολύ καλή.σορρυ για το οφφ τοπικ

Καλορίζικο.

Κι εγώ την ίδια άποψη έχω για το 5.1.1. Mε σχετικά καινούρια μπαταρία(~3 μηνών), μου βγάζει 3,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεων μέσα στην ημέρα.

Καλορίζικο.

Κι εγώ την ίδια άποψη έχω για το 5.1.1. Mε σχετικά καινούρια μπαταρία(~3 μηνών), μου βγάζει 3,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεων μέσα στην ημέρα.

Ευχαριστώ πολύ.θα το κρατήσω κάβα για δεύτερο το ζετακι.

Έπαψε να τρέχει στο παρασκήνιο το dropbox & όλα οκ με τη μπαταρία. Ήταν ρυθμισμένο να ανεβαίνει εκεί κάθε φωτογραφία από το τηλέφωνο & είχε γεμίσει. Πάντως τώρα όλα οκ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Samsung S8

εγω θα παρω το Ζ5 και αυτο θα το βαλω ντουλαπι

για μενα αν δεν εχεις αλλη συσκευη για καβατζα καντο ,αλλιως πουλατο . Μαζευα καποτε και εγω κινητα, και καποια στιγμη ειδα οτι ειχα 10-15 πρωην ναυαρχιδες στο ντουλαπι μου, ενα 100αρικο να τα ειχα δωσει (που και 200 επιαναν αν τα εδινες νωρις) ηταν πανω απο 1000 ευρω. Γιατι να τα χασεις οταν το κινητο στο ντουλαπι δεν προσφερει τιποτα? ισα ισα χαλαει η μπαταρια του..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

θελω βοηθεια από καποιον εμπειρο. ενω μπαινω σε dual recovery και μετα τα wipes πανω να φλασαρω μια custom ρομ pure z cyano κλπ καμια δεν εγκαθισταται, παντα κολλαει...τι κανω λαθος.

...το βρήκα....

Edited by alanon

θελω βοηθεια από καποιον εμπειρο. ενω μπαινω σε dual recovery και μετα τα wipes πανω να φλασαρω μια custom ρομ pure z cyano κλπ καμια δεν εγκαθισταται, παντα κολλαει...τι κανω λαθος.

...το βρήκα....

Να ξέρεις ότι μπορεί και να μην κάνεις και τίποτα λάθος.μια φορά πήγα να περάσω μια existenz που είχα περάσει παλιότερα και το κινητό χωρίς λόγω μπρικαρε.έχω περάσει απείρες φορές ρομ αλλά είδες τι ετυχε.Φυσικά το επανεφερα απλά το αναφέρω

Recovery δεν δούλευε σωστά. Έβαλα μια τελευταία και όλα καλά. Έβαλα xsistence αλλά έκανε και τρελά. Τώρα έβαλα μια pure, δεν μ αρέσει. Μια muiu θα δοκιμάσω

για μενα αν δεν εχεις αλλη συσκευη για καβατζα καντο ,αλλιως πουλατο . Μαζευα καποτε και εγω κινητα, και καποια στιγμη ειδα οτι ειχα 10-15 πρωην ναυαρχιδες στο ντουλαπι μου, ενα 100αρικο να τα ειχα δωσει (που και 200 επιαναν αν τα εδινες νωρις) ηταν πανω απο 1000 ευρω. Γιατι να τα χασεις οταν το κινητο στο ντουλαπι δεν προσφερει τιποτα? ισα ισα χαλαει η μπαταρια του..

Έχω και nokia για πουλημα και κανείς δεν τα περνει

Παίδες εμένα μετά από λίγη χρήση 2-3 λεπτά για π.χ ιντερνετ, το ακουστικό δεν δουλευει σε κλήση, και έτσι βαζω hands free. Τι λέτε; Υπάρχει λύση;

Παίδες εμένα μετά από λίγη χρήση 2-3 λεπτά για π.χ ιντερνετ, το ακουστικό δεν δουλευει σε κλήση, και έτσι βαζω hands free. Τι λέτε; Υπάρχει λύση;

PC Companion και επιδιόρθωση δοκίμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

PC Companion και επιδιόρθωση δοκίμασες;

Δεν γινεται τιποτα.το ειχα κι εγω και κατεληξα ναωτο λυσω μονο με custom rom...τωρα φοραει mokee

Είχα το Z πάνω στη βάση να φορτίζει και από μια απροσεξία το έριξα κάτω. Δεν ανησύχησα γιατί δεν έδειχνε να έχει κάτι. Μετά από καμιά ώρα πάω να το βγάλω και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Δεν έχει ίχνος από σπάσιμο, αλλά μάλλον το digitizer πρέπει να χάλασε κάπως. Κρίμα... :(

• The title was changed to Sony Xperia Ζ