alanon Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Για root εννοεί αν απέκτησε τώρα τη δυνατότητα να το κάνει σε 5.1.1 . Η επόμενη ερώτηση είναι αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Όχι Δεν είναι ξεκλειδωτος Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλημέρα! Το καλοκαίρι έγινε η αναβάθμιση σε 5.1.1. Από τότε το τηλέφωνο "ρουφάει" τη μπαταρία! Το βράδυ κατά τις 2 ήταν 76%. Με δεδομένα,wifi κλειστά & το stamina ενεργό το πρωί στις 8:30 ήταν κλειστό. Λόγω μπαταρίας. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω; Επίσης που μπορώ να βρω θήκη διάφανη; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Στα στατιστικά της μπαταρίας τι δείχνει να την καταναλώνει περισσότερο; Κάνε ένα reset και θα στρώσει λογικά αν είναι θέμα software. Το τηλέφωνο πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Στα στατιστικά της μπαταρίας τι δείχνει να την καταναλώνει περισσότερο; Κάνε ένα reset και θα στρώσει λογικά αν είναι θέμα software. Το τηλέφωνο πόσο καιρό το έχεις; Dropbox 68% το οποίο απενεργοποιήθηκε πριν λίγο γιατί ήταν φουλ. Reset πως γίνεται; Να το κλείσω & να το ανοίξω; Ο κάτοχος το έχει 2 χρόνια. Δεν είναι δικό μου. Εγώ έχω windows. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα ενημερώσω για ότι προκείψει. Ήθελα & μία γνώμη για θήκη διάφανη. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλημέρα! Το καλοκαίρι έγινε η αναβάθμιση σε 5.1.1. Από τότε το τηλέφωνο "ρουφάει" τη μπαταρία! Το βράδυ κατά τις 2 ήταν 76%. Με δεδομένα,wifi κλειστά & το stamina ενεργό το πρωί στις 8:30 ήταν κλειστό. Λόγω μπαταρίας. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω; Επίσης που μπορώ να βρω θήκη διάφανη; Ευχαριστώ! αυτο που λεει ο φιλος, πρεπει να μας πεις τα στατιστικα τι λενε. Επισης δεν ειναι λογικο να σου τρωει 76%, θα τους ειχαν παρει με τις πετρες..και θα ειχε γινει χαμος στο φορουμ. ΚΑτι αλλο φταιει. 1ον εκανες καθαρη εγκατασταση? δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων και εγκατασταση απο το pc comanion? 2ον μηπως η μπαταρια τα εχει φτυσει? 3ον μηπως καποια εφαρμογη μεμονομενη φταιει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εγώ ποντάρω στο ότι η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Και το δικό μου μετά τα 2 χρόνια άρχισε να πέφτει εμφανώς σε αυτονομία μέχρι που ξαφνικά έσβηνε. Λίγες μέρες μετά άναβε μόνο με τον φορτιστή συνδεδεμένο. Άλλαξα τη μπαταρία και από τότε είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εγώ με την 5.1.1 είδα θαύματα στο κινητό.ανάσαινε και πήγαινε τραίνο.επίσης επειδή πήρα το lg gflex2 να σας πω ότι η υλοποίηση της lg είναι πολύ καλή.σορρυ για το οφφ τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλορίζικο. Κι εγώ την ίδια άποψη έχω για το 5.1.1. Mε σχετικά καινούρια μπαταρία(~3 μηνών), μου βγάζει 3,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεων μέσα στην ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλορίζικο. Κι εγώ την ίδια άποψη έχω για το 5.1.1. Mε σχετικά καινούρια μπαταρία(~3 μηνών), μου βγάζει 3,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεων μέσα στην ημέρα. Ευχαριστώ πολύ.θα το κρατήσω κάβα για δεύτερο το ζετακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έπαψε να τρέχει στο παρασκήνιο το dropbox & όλα οκ με τη μπαταρία. Ήταν ρυθμισμένο να ανεβαίνει εκεί κάθε φωτογραφία από το τηλέφωνο & είχε γεμίσει. Πάντως τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 εγω θα παρω το Ζ5 και αυτο θα το βαλω ντουλαπι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 εγω θα παρω το Ζ5 και αυτο θα το βαλω ντουλαπι για μενα αν δεν εχεις αλλη συσκευη για καβατζα καντο ,αλλιως πουλατο . Μαζευα καποτε και εγω κινητα, και καποια στιγμη ειδα οτι ειχα 10-15 πρωην ναυαρχιδες στο ντουλαπι μου, ενα 100αρικο να τα ειχα δωσει (που και 200 επιαναν αν τα εδινες νωρις) ηταν πανω απο 1000 ευρω. Γιατι να τα χασεις οταν το κινητο στο ντουλαπι δεν προσφερει τιποτα? ισα ισα χαλαει η μπαταρια του.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ξαφνικά μου βγάζει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις από "άγνωστος" !! Καμιά ιδέα ??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Δυστυχώς όχι.φαντάζομαι δεν άλλαξες εγκαταστήσες κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Θέμα vodafone ήταν τελικά ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) θελω βοηθεια από καποιον εμπειρο. ενω μπαινω σε dual recovery και μετα τα wipes πανω να φλασαρω μια custom ρομ pure z cyano κλπ καμια δεν εγκαθισταται, παντα κολλαει...τι κανω λαθος. ...το βρήκα.... Edited December 5, 2015 by alanon Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 θελω βοηθεια από καποιον εμπειρο. ενω μπαινω σε dual recovery και μετα τα wipes πανω να φλασαρω μια custom ρομ pure z cyano κλπ καμια δεν εγκαθισταται, παντα κολλαει...τι κανω λαθος. ...το βρήκα.... Να ξέρεις ότι μπορεί και να μην κάνεις και τίποτα λάθος.μια φορά πήγα να περάσω μια existenz που είχα περάσει παλιότερα και το κινητό χωρίς λόγω μπρικαρε.έχω περάσει απείρες φορές ρομ αλλά είδες τι ετυχε.Φυσικά το επανεφερα απλά το αναφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Recovery δεν δούλευε σωστά. Έβαλα μια τελευταία και όλα καλά. Έβαλα xsistence αλλά έκανε και τρελά. Τώρα έβαλα μια pure, δεν μ αρέσει. Μια muiu θα δοκιμάσω Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 για μενα αν δεν εχεις αλλη συσκευη για καβατζα καντο ,αλλιως πουλατο . Μαζευα καποτε και εγω κινητα, και καποια στιγμη ειδα οτι ειχα 10-15 πρωην ναυαρχιδες στο ντουλαπι μου, ενα 100αρικο να τα ειχα δωσει (που και 200 επιαναν αν τα εδινες νωρις) ηταν πανω απο 1000 ευρω. Γιατι να τα χασεις οταν το κινητο στο ντουλαπι δεν προσφερει τιποτα? ισα ισα χαλαει η μπαταρια του.. Έχω και nokia για πουλημα και κανείς δεν τα περνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Εδώ εγώ έβαλα ένα καινούριο BlackBerry σφραγισμένο αγγελία και δεν κουνιέται φύλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παίδες εμένα μετά από λίγη χρήση 2-3 λεπτά για π.χ ιντερνετ, το ακουστικό δεν δουλευει σε κλήση, και έτσι βαζω hands free. Τι λέτε; Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παίδες εμένα μετά από λίγη χρήση 2-3 λεπτά για π.χ ιντερνετ, το ακουστικό δεν δουλευει σε κλήση, και έτσι βαζω hands free. Τι λέτε; Υπάρχει λύση; PC Companion και επιδιόρθωση δοκίμασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 PC Companion και επιδιόρθωση δοκίμασες; Δεν γινεται τιποτα.το ειχα κι εγω και κατεληξα ναωτο λυσω μονο με custom rom...τωρα φοραει mokee Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Είχα το Z πάνω στη βάση να φορτίζει και από μια απροσεξία το έριξα κάτω. Δεν ανησύχησα γιατί δεν έδειχνε να έχει κάτι. Μετά από καμιά ώρα πάω να το βγάλω και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Δεν έχει ίχνος από σπάσιμο, αλλά μάλλον το digitizer πρέπει να χάλασε κάπως. Κρίμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Όχι ρε φίλε...κρίμα.το ειχες σαν πρώτη συσκευή; Edited December 11, 2015 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts