Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν άντεξα και φλασαρα μια prerooted hk.θα δω πως θα πάει!

Πρώτη εντύπωση πάει νεράκι

Καλά μιλάμε για απίστευτα γρήγορο. Η μετάβαση είναι εκπληκτική! Νομίζω ότι έχω το νεξους5 του αδερφού μου!

Πάει σφαίρα η Ζέτα με την 5,0 ,άριστη διαχείρηση μνήμης μονίμως 1+gb free ,δεν θέλω να γίνω υπερβολικός αλλά έχοντας το Ζ3 & το Ζ3 tablet δίπλα δεν υστερεί σε τίποτα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ έκαναν τρομερή δουλειά!σήμερα το φορτισα και τεστάρω μπαταρία με το better battery stats. Με σταμινα ον κλειστά δεδομένα μόνο WiFi και αναμονή το τηλέφωνο δεν το αγγιξα καν κ είχε 0,5% απώλεια την ώρα . Πολύ καλό.

Για να καταλάβετε το μικρότερο που έχω πετύχει είναι με slim rom και απεγκατεστημενα τα Google services κ greenify 0,3% την ώρα . και εδώ με μαμά ρομ 0,5? Σούπερ

Edited by skatzivas

[ATTACH]61517[/ATTACH] τι βλακεια είναι τώρα αυτο ?

[ATTACH]61518[/ATTACH]μπερδεύτηκα λίγο. Μου τρώει μπαταρία ?τι?

[ATTACH]61520[/ATTACH] και αυτό από bbs οποίος ξέρει κάτι ας πει

Έκανα battery calibration και φαίνεται να πηγαίνει καλά.

Edited by skatzivas

εχει παει τριτη και ακομα η ενημερωση δεν εχει ερθει ακομα περιμενω με αγωνια το νεο update για καλου καλου εχουμε κρατησει ηδη backup την 4.4.4

Μπορεί να έχει συζητηθεί ξανά εδώ μέσα.

Για αντικατάσταση οθόνης αφής (έχει κάνει λεπτή ρωγμή σαν τρίχα) υπάρχει κανένας οικονομικό service ή τεχνικός?

Στην αντιπροσωπεία ζητούν πιο πολλά από την αξία της συσκευής και η εγγύηση δεν το κάλυπτε παρότι η βλάβη δεν προκλήθηκε από πτώση.

Το έχω καιρό στο συρτάρι, αλλά βλέποντας ότι πήρε και lolipop θα θελα να του ξαναδώσω ζωή...

Μπορεί να έχει συζητηθεί ξανά εδώ μέσα.

Για αντικατάσταση οθόνης αφής (έχει κάνει λεπτή ρωγμή σαν τρίχα) υπάρχει κανένας οικονομικό service ή τεχνικός?

Στην αντιπροσωπεία ζητούν πιο πολλά από την αξία της συσκευής και η εγγύηση δεν το κάλυπτε παρότι η βλάβη δεν προκλήθηκε από πτώση.

Το έχω καιρό στο συρτάρι, αλλά βλέποντας ότι πήρε και lolipop θα θελα να του ξαναδώσω ζωή...

Είσαι από Αθήνα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το φλασαρα προχτες σε Nordic και αμεσως μετα περασα την lolipop..πραγματικα εξαιρετικη δουλεια απο την sony!!

Πολυ γρηγορο,πολυ ομορφη η lolipop,και η ram αδιαφορει ποσο θα την φορτωσεις εχοντας παντα 1.1-1.2g ελευθερο!!!.Αλλο κινητο πραγματικα!

Το φλασαρα προχτες σε Nordic και αμεσως μετα περασα την lolipop..πραγματικα εξαιρετικη δουλεια απο την sony!!

Πολυ γρηγορο,πολυ ομορφη η lolipop,και η ram αδιαφορει ποσο θα την φορτωσεις εχοντας παντα 1.1-1.2g ελευθερο!!!.Αλλο κινητο πραγματικα!

Πέρασες κάποια συγκεκριμένη η την επίσημη?και από που την κατέβασες.

Εγώ έχω ακόμα τη 4.3 (569) prerooted Αλλά δε θυμάμαι ποια ακριβώς .Πώς μπορώ να πάω σε lollipop

Πέρασες κάποια συγκεκριμένη η την επίσημη?και από που την κατέβασες.

Εγώ έχω ακόμα τη 4.3 (569) prerooted Αλλά δε θυμάμαι ποια ακριβώς .Πώς μπορώ να πάω σε lollipop

Βρηκα μια norbic απο τους xda με λιγο ψαξιμο στο google,το φλασαρα και αμεσως μετα μου εβγαλε για αναβαθμιση την lollipop

Η υπομονή η Δευτέρα είναι κοντά έως παρασκευή θα είναι διαθέσιμη

Μολις μου εμφανισε το update σε Lollipop...

Το update θα πρεπει να το κανουμε μεσω υπολογιστη η' μπορουμε και over the air? ρωταω για xperia z που δεν εχει ροοτ και απλα μου εβγαλα μηνυμα για lollipop.

Ευχαριστω :)

Δεν μου έχει έρθει ακόμη, αλλά αν κρίνω από την εικόνα του φίλου στο προπροηγούμενο μήνυμα που γράφει computer required, δεν νομίζω να γίνεται ΟΤΑ.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εμένα με ελληνικό freemware τίποτα ακόμα το ξέραμε ότι θα πάρουμε 5.1 αλά τον Αύγουστο και μετά τέρμα ούτε 5.2 που βγήκε ούτε τίποτα

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61701&stc=1&d=1433460025

Edited by BILLY5

καλησπερα εδω και 5 μηνες η πισω καμερα δεν λειτουργει μου λεει οτι η καμερα δεν ειναι διαθεσημη ,εχω κανει στο app τα σχετικα απενεργοποιηση και τλπ αλλα τιποτα .ξερει κανεις ποσο θα κοστισει η αλλαγη στην καμερα? πηρα lollipop χθες αλλα και εκει τιποτα ακομα η καμερα μη διαθεσιμη

Εμένα με ελληνικό freemware τίποτα ακόμα το ξέραμε ότι θα πάρουμε 5.1 αλά τον Αύγουστο και μετά τέρμα ούτε 5.2 που βγήκε ούτε τίποτα

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61701&stc=1&d=1433460025

Τώρα όμως είναι επίσημη η ανακοίνωση.

καλησπερα εδω και 5 μηνες η πισω καμερα δεν λειτουργει μου λεει οτι η καμερα δεν ειναι διαθεσημη ,εχω κανει στο app τα σχετικα απενεργοποιηση και τλπ αλλα τιποτα .ξερει κανεις ποσο θα κοστισει η αλλαγη στην καμερα? πηρα lollipop χθες αλλα και εκει τιποτα ακομα η καμερα μη διαθεσιμη

Για τιμές δεν ξέρω και φαντάζομαι δεν έχεις εγγύηση. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι μια καθαρή εγκατάσταση λογισμικού με pc companion(repair) ή με το flashtool αν έχεις το .ftf αρχείο για την συσκευή σου. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά που λεω ξαναρώτα.

Δοκίμασε και από τον dialer να πάρεις το *#*#7378423#*#* , στο μενού που θα σου βγάλει πατάς service tests και μετά camera. Δες αν δουλεύει από εκεί (πατώντας πάνω στην οθόνη βγάζει φωτο).

Αν δεν βγάλεις άκρη με τα παραπάνω το πας στο service ( arvato) . Πάρε και τηλέφωνο αν θέλεις αλλά δεν νομίζω να σου πούν τιμή έτσι. Μόνο για την διάγνωση θα σου πάρουν 30 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

thanks,εκανα αυτο που μου ειπες με το service tests και μου γραφει camera not connected,αρα ειναι hardware το προβλημα?οποτε arvato ?

thanks,εκανα αυτο που μου ειπες με το service tests και μου γραφει camera not connected,αρα ειναι hardware το προβλημα?οποτε arvato ?

Άμα το πας arvato και είσαι εκτός εγγύησης, τότε προτίμησε να πάρεις καινούργιο κινητό ...:cry:

Δοκίμασε και repair με το PC companion από το PC (θα χάσεις τα πάντα από την συσκευή οπότε πάρε ένα backup πρώτα, η micro sd ,αν έχεις ,δεν θα σβηστεί). Αν πάλι δεν δουλεύει η camera πας για arvato και αποφασίζεις ανάλογα με την τιμή που θα σου πούνε.

Αν τελικά πας σε service πες μας τις εντυπώσεις σου , τιμές κλπ. Είναι ανάμεικτες οι εντυπώσεις για arvato.

εμενα μου ειπαν για αλαγη μπαταριας αν δεν εισαι στην εγγυση 40 ευρω κοστος απο το τηλεφωνο πηρα και μου το ειπαν μαλον θα του πουν τιμη για την καμερα τωρα στο θεμα του λογισμηκου 5.1 θα παμε η λετε να παρουμε και το Μ

επειδη ειμαι απο επαρχια δυσκολα να παω αρβατο τωρα ισως απο σεπτεμβριο οποτε οτι νεα εχω θα το ποσταρω.παντως μιας και εχω παρει την lolipop απο χθες το κινιτο ειναι σαν καινουριο παει απιστευτα σφαιρα και πολυ ομορφο στο τροπο που το χειριζεσαι

• The title was changed to Sony Xperia Ζ