leongr18 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Αποτι φαινεται τοτε θα κινηθω προς αυτο! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Αποτι φαινεται τοτε θα κινηθω προς αυτο! Καλοριζικο. Ο,τι απορια εχεις μην διστασεις. Ακομα και σε πιο συγκεκριμενα θεματα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Γεια σας ειμαι κατοχος xperia z φοβερο κινητο τρεχει τα παντα σαν νερο...το θεμα με εμενα ειναι στην μπαταρια την τρωει σαν σιφουνας ρε παιδια με ολα κλειστα και τελειωνει σε ενα δεκαωρο τι να φταιει????ξερει κανεις τπτ|? θελω να μαθω πως γινεται να περασω της εφαρμογες στην sd γτ εχω βαλει τ real racing 3 dead trigger 2 fifa 2014 και απο οτι βλεπω θα ξεμεινω απο χωρο σε λιγο καιρο!!και αν με τοο root χαασω τα 2 χρονια εγγυησεις που εχω? ευχαριστω πολυ και σορρυ για τα τοσα πολλα!! με το ρουτ την χανεις ναι.η μπαταρια καλα τα παει.τωρα αναλογα την χρηση της φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Γεια σας ειμαι κατοχος xperia z φοβερο κινητο τρεχει τα παντα σαν νερο...το θεμα με εμενα ειναι στην μπαταρια την τρωει σαν σιφουνας ρε παιδια με ολα κλειστα και τελειωνει σε ενα δεκαωρο τι να φταιει????ξερει κανεις τπτ|? θελω να μαθω πως γινεται να περασω της εφαρμογες στην sd γτ εχω βαλει τ real racing 3 dead trigger 2 fifa 2014 και απο οτι βλεπω θα ξεμεινω απο χωρο σε λιγο καιρο!!και αν με τοο root χαασω τα 2 χρονια εγγυησεις που εχω? ευχαριστω πολυ και σορρυ για τα τοσα πολλα!! Με 4.3 δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με την μπαταρία η συσκευή. Τι χρήση του κάνεις αυτές τις 10 ώρες; Πόση ώρα ανοιχτή οθόνη σου βγάζει; Αν δεν δώσεις πληροφορίες δεν θα πάρεις σωστή απάντηση. Δεν δούλεψα τις προηγούμενες εκδόσεις android στο Z ,αλλά δεν νομίζω πως με πιο παλιά θα λυθεί το θέμα σου. ποια εκδοση εχεις επανω την 4.3 ? παιδια περασα απο γνωστο καταστημα που το εχει σε κατασταση ντεμο με την 4,1,2 που βγηκε στην αρχη το σταμινα του συγκεκριμενου γραφει 4 ημερες 15 ωρες αδειο το κινητο ετσι μαμα σε εμενα γραφει 2 ημερες και 5 ωρες η 1 ημερα και 5 η 15 ωρες με ολα κλειστα αυτο ειναι λογο της εκδοσης στο 4.3 ειναι ποιο βαρυ με αυτην λιγο Billy μην κοιτάς το stamina και μην κοιτάς τι δίνει σε άλλες συσκευές σαν χρόνο αναμονής. Είναι ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας μας. Αν εκεί δεν το πειράζουνε συχνά , δεν εχει sim μέσα κτλ. Λογικό είναι να δείξει πολλές μέρες αναμονής. Αν και εσύ το δικό σου δεν το πείραζες καθόλου τα ίδια θα έδειχνε. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Αποτι φαινεται τοτε θα κινηθω προς αυτο! Αυτή τη στιγμή είναι best value for money:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 στα χρηματα που ειναι τωρα αξιζει εδω αξιζε πριν 3 με 4 μηνες που το πηρα στα 400 ευρω τι να λεμε τωρα τετραπυρινο στα 288 ευρω τι σε κινεζικο θα πας παρτο με κλειστα ματια εκτος και αν θες να περιμενεις χρυστουγεννα που θα εχει πεσει στην ειδια τιμη το Ζ1 και ποιο κατω που εκτος της καμερας 20.7m και οτι το cpu ειναι στα 2.2 αντι για 1.5 και ποιο και νομιζω λιγο ποιο καινουργιο gpu και cpu αξιζει ολο το αλο ειναι σχεδον ιδιο με το Ζ μας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 παιδια εχω τρελο θεμα.εχω τελικα παρα πολλες κομμένες κλησεις.ολο εσκασε μετα την 101.δεν ειναι θεμα βοντα το εχω τσεκαρει.τι σκατα ρε γμτ.μεχρι να και φλασαρω αλλη ρομ σκεφτομαι.λετε αμα το γυρισω σε 2g να στρωσει?να ειναι εκεινη η βλακεια με την υπηρεσια 3g που δεν υπαρχει στην Ελλαδα και κανει τα wakelocks? ειναι πολυ εκνευριστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 παιδια εχω τρελο θεμα.εχω τελικα παρα πολλες κομμένες κλησεις.ολο εσκασε μετα την 101.δεν ειναι θεμα βοντα το εχω τσεκαρει.τι σκατα ρε γμτ.μεχρι να και φλασαρω αλλη ρομ σκεφτομαι.λετε αμα το γυρισω σε 2g να στρωσει?να ειναι εκεινη η βλακεια με την υπηρεσια 3g που δεν υπαρχει στην Ελλαδα και κανει τα wakelocks? ειναι πολυ εκνευριστικο. Δοκιμασε το wakelock detector και δοκιμασε και σε 2G δυο μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δοκιμασε το wakelock detector και δοκιμασε και σε 2G δυο μερες επιλέγω εκεί που λέει ''μόνο gsm'' σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 επιλέγω εκεί που λέει ''μόνο gsm'' σωστά? Σωστά ...Μόνο gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Με 4.3 δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με την μπαταρία η συσκευή. Τι χρήση του κάνεις αυτές τις 10 ώρες; Πόση ώρα ανοιχτή οθόνη σου βγάζει; Αν δεν δώσεις πληροφορίες δεν θα πάρεις σωστή απάντηση. Δεν δούλεψα τις προηγούμενες εκδόσεις android στο Z ,αλλά δεν νομίζω πως με πιο παλιά θα λυθεί το θέμα σου. Billy μην κοιτάς το stamina και μην κοιτάς τι δίνει σε άλλες συσκευές σαν χρόνο αναμονής. Είναι ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας μας. Αν εκεί δεν το πειράζουνε συχνά , δεν εχει sim μέσα κτλ. Λογικό είναι να δείξει πολλές μέρες αναμονής. Αν και εσύ το δικό σου δεν το πείραζες καθόλου τα ίδια θα έδειχνε. Με ολα κλειστα (μειωση φωτ. οθονης, 4g, gps ) R_Bachman και πειραγμα στο ιντερνετ και λιγο παιξιμο 10 ολοκληρες ωρες! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- stalone αυτο ακριβως εκανα.δηλαδη,εκανα downgrade σε 4.2.2 με οποια επιση stock rom θελεις,και μετα εκανα οτι ακριβως λεει εδω!http://forum.xda-developer....php?t=2590088 .τιποτα παραπανω.δεν ηξερα να φλασαρω με flashtool.ειδα 2 καλα βιντεο και το πετυχα :D!μπορω να σ πω οτι το κινητο παει πολυ καλα με την καταναλωση της μπαταριας δεν 3ερω ακομα γιατι το στηνω απο την αρχη! theke σε υπερ ευχαριστω αλλα δεν το ανοιγει....αυτο πως το περναω?δν πιστευω να χανω καμια εγγυηση ε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590088 αυτο ειναι το link stalone! και μη ευχαριστεις εμενα ,τον lms :)!απλα πεσε σε 4.2,οποια θες εσυ και μετα οτι λεει ο οδηγος!!αυτο εκανα εγω.πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.το κινητο πηγαινει μπαλα(οχι οτι δεν πηγαινε).απλα εφυγε η σαβουρα απο μεσα και ειναι μια χαρα πλαεον!:D Edited April 4, 2014 by theke Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 δν πιστευω να χανω καμια εγγυηση ε???? Εννοείται πως την χάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εννοείται πως την χάνεις ρε παιδιά μην τρελαίνεστε. αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader δε χάνεις καμία εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Stalone μην πειράξεις την συσκευή ακόμα. Δεν τελειώνει σε όλους σε 10 ώρες η μπαταρία. Κάνε το εξής: 1. Κάνε ότι κάνεις συνήθως με την συσκευή σου μέχρι να πέσει η μπαταρία σου από 100% στα 20%. 2. Βγάλε ένα screenshot την χρήση μπαταρίας σου και ένα με την χρήση οθόνης και τα ποστάρεις εδώ. Ας δούμε ποιο είναι το πρόβλημα και μετά πας σε root κλπ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 δν πιστευω να χανω καμια εγγυηση ε???? Εννοείται πως την χάνεις Εννοείται πώς ΔΕΝ τη χάνεις, αφού όπως λέει στο ποστ του λινκ: [sTOCK ROM][LB/UB], που σημαίνει ότι βασίζεται σε Stock ROM και προορίζεται για συσκευές που έχουν είτε locked bootloader (=LB) είτε unlocked bootloader (=UB). Οι τίτλοι των θεμάτων στα threads του xda έχουν κωδικοποίηση που περιγράφουν περί τίνος πρόκειται. Δώστε λίγη προσοχή πριν πανικόβαλετε τον κόσμο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Theke εσύ ξεκλειδώσες bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Νομίζω πως χρησιμοποιώντας το flashtool, δλδ ανεπίσημο sw για να φλασάρεις rom η συσκευή τίθεται εκτος εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σωστά ...Μόνο gsm δυστυχως ουτε αυτο φταιει. σημερα δε εκανε το εξης παραδοξο.στο αμαξι χτυπαει και πριν καν το δω εκοψε την κληση μονο του!!!ελεος. εχω κλειδωμενο bootloader και το σ/κ θα κατσω να το φτιαξω.εχω την 101 επισημη και σιγουρα ειναι θεμα σοφτ γιατι μετα την 101 εσκασε. ερωτηση 1: format & clean install? καθε βοηθεια δεκτη. ερωτηση 2: κιτκατ σε αλλον dev.existenz etc.?ποια προτεινετε?καθε βοηθεια δεκτη. εχω κλειδωμένο bootloader.το κινητο το λατρευω αλλα ξενερωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδια. Τα πραγματα ειναι απλα. Απαξ και κανεις root χανεις εγγυηση. Αλλο αν μπορεις να ξεrootαρεις και να το επαναφερεις εντος εγγυησης. Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που το κινητο πηγε με root στο σερβις και επισκευαστηκε χωρις χρεωση. Επισης απο το imei της συσκευης μπορουν να δουν ολες τις πληροφοριες της συσκευης οποτε αν του χεις φλασαρει μια nordic αλλα το κινητο σου προοριζεται για αλλες αγορες και το καταλαβουν φανταζομαι αυτοματως μπορουν να στο βγαλουν εκτος εγγυησης. @skatzivas κανε ενα clean install πρωτα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 δυστυχως ουτε αυτο φταιει. σημερα δε εκανε το εξης παραδοξο.στο αμαξι χτυπαει και πριν καν το δω εκοψε την κληση μονο του!!!ελεος. εχω κλειδωμενο bootloader και το σ/κ θα κατσω να το φτιαξω.εχω την 101 επισημη και σιγουρα ειναι θεμα σοφτ γιατι μετα την 101 εσκασε. ερωτηση 1: format & clean install? καθε βοηθεια δεκτη. ερωτηση 2: κιτκατ σε αλλον dev.existenz etc.?ποια προτεινετε?καθε βοηθεια δεκτη. εχω κλειδωμένο bootloader.το κινητο το λατρευω αλλα ξενερωσα. Μήπως τελικά είναι θέμα hardware το σήμα? Θα έλεγα να δοκιμάσεις κανένα πρόγραμμα να παρακολουθήσεις τα επίπεδα σήματος του κινητού, κάτι σαν κι αυτό GSM Signal Monitoring μήπως και βγάλεις κανένα συμπέρασμα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Μήπως τελικά είναι θέμα hardware το σήμα? Θα έλεγα να δοκιμάσεις κανένα πρόγραμμα να παρακολουθήσεις τα επίπεδα σήματος του κινητού, κάτι σαν κι αυτό GSM Signal Monitoring μήπως και βγάλεις κανένα συμπέρασμα παραπάνω. σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δυο μηνες δεν μου το εκανε και το εκανε τωρα?τοσο συμπτωση γμτ.τι να πω. βασικα δεκα χρονια εδω μεσα αν και ειμαι φουλ τεχνολογια, ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν καταλαβαινω χριστο τι πρεπει να κανω για να πεσω σε 4.2 και να βαλω επισημη 4.3 prerooted :( ( αν και θα ηθελα 4.4 κατευθειαν αφου θα γινει που θα γινει η δουλεια) διαβαζω τα λινκ αλλα ειναι πολυ προχωρημενα και λιτα για καποιον ασχετο. ουφ!!!το πα και ξαλαφρωσα :) επισης τωρα που ειμαι 4.3 στην .101 πως κανω clean install? Edited April 7, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 βασικα δεκα χρονια εδω μεσα αν και ειμαι φουλ τεχνολογια, ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν καταλαβαινω χριστο τι πρεπει να κανω για να πεσω σε 4.2 και να βαλω επισημη 4.3 prerooted :( ( αν και θα ηθελα 4.4 κατευθειαν αφου θα γινει που θα γινει η δουλεια) διαβαζω τα λινκ αλλα ειναι πολυ προχωρημενα και λιτα για καποιον ασχετο. ουφ!!!το πα και ξαλαφρωσα :) επισης τωρα που ειμαι 4.3 στην .101 πως κανω clean install? Πίστεψέ με είναι πολύ πιο απλό απ'οτι φαίνεται. Το όλο θέμα είναι να βρεις τα κατάλληλα αρχεία. Με λίγα λόγια, φλασαρεις μία 4.2, την rootαρεις με έναν απλό τρόπο από τις διαθέσιμες μεθόδους που θα βρεις (δεν είναι πάνω απο 2 κλικ υπόθεση) και αφού πλέον είσαι root, περνάς το λεγόμενο cwm (πάλι 2 κλικ υπόθεση). Μετά μπορείς να περάσεις όποια rom θέλεις με την προϋπόθεση ότι δεν θέλει unlocked bootloader, με τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί που θα βρεις τη rom. Για clean install όπως είσαι, το καλύτερο είναι από την επιλογή repair από το πρόγραμμα της sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος. Με root δεν έχεις εγγύηση. Με στοκ rom αλλά άλλης περιοχής( πχ βάζω nordic σε Ελληνική συσκευή), δεν έχεις εγγύηση. Με επαναφορά σε στοκ(την προβλεπόμενη για την συσκευή) με unroot και βγάλσιμο του custom recovery η συσκευή θα έχει πάλι εγγύηση. Εδώ μια δική μου ερώτηση. Επαναφορά σε στοκ κάνουμε με πέρασμα rom από flashtool και χάνουμε root και custom recovery ή πρέπει να βγάλουμε αλλιώς την recovery; Και όπως πάλι είπε ο Κωνσταντίνος: @skatzivas κάνε ένα καθαρό πέρασμα την στοκ 101 με sus(μην βάζεις τίποτα περα από τις επαφές σου). Δούλεψέ το 2-3 μέρες και δες αν συνεχίζει να στο κάνει. Αν ναι, νομίζω καλύτερα να πας για service. Αν όχι, περνάς τις εφαρμογές σου και όλα καλά. Δεν εχουν άλλοι ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, οπότε ή δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση ή μπορεί να είναι hardware(...χτύπα ξύλο). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Επαναφορά σε στοκ κάνουμε με πέρασμα rom από flashtool και χάνουμε root και custom recovery ή πρέπει να βγάλουμε αλλιώς την recovery; Ναι, με επαναφορά (είτε με πέρασμα official rom από flashtool αν έχεις αλλάξει customization, είτε από sus αν δεν έχεις αλλάξει ή δεν σε ενδιαφέρει) χάνεις και το root και το custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts