Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη ROM; Με τρωει το χερι γιατι οι CM ειναι παρα πολυ καλες. Μεχρι και double tap αλα G2 εχει..

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/-t2660672

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια, εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη ROM; Με τρωει το χερι γιατι οι CM ειναι παρα πολυ καλες. Μεχρι και double tap αλα G2 εχει..

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/-t2660672

Με έφτιαξες Κώστα, άρχισε να με τρώει και εμένα το χέρι μου.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Με έφτιαξες Κώστα, άρχισε να με τρώει και εμένα το χέρι μου.....

Δεν εχουμε και καμια ημερομηνια για kitkat ρε γμτ ωστε να προχωρησω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε μάγκες τον τελευταίο καιρό, μάλλον.μετά την τελευταία αναβάθμιση, έχω κομμένες κλήσεις. Κόβεται εκεί που μιλάμε. Το έχει κανείς σας;

Ρε μάγκες τον τελευταίο καιρό, μάλλον.μετά την τελευταία αναβάθμιση, έχω κομμένες κλήσεις. Κόβεται εκεί που μιλάμε. Το έχει κανείς σας;

Και εμενα μου εχει τυχει 3 φορες

Ενός γνωστού το κινητό έχει το εξής θέμα μετά την αναβάθμιση.όταν απαντάει μια κλήση αυτόματα το κινητό βάζει ανοικτή ακρόαση.Μόλις το πατήσει μια φορά να βγει στις επόμενες είναι οκ.γνωρίζουμε τι το προκαλεί?

Ενός γνωστού το κινητό έχει το εξής θέμα μετά την αναβάθμιση.όταν απαντάει μια κλήση αυτόματα το κινητό βάζει ανοικτή ακρόαση.Μόλις το πατήσει μια φορά να βγει στις επόμενες είναι οκ.γνωρίζουμε τι το προκαλεί?

Αυτό το πρόβλημα το προκαλεί το Chrome αποτι έχω διαβάσει στο XDA. Πεστου να διαγράψει το Chrome και να βάλει Chrome Beta η κάποιο άλλο Browser.

Το πάθαινα κι εγώ πολύ συχνά, έχει καιρό να μου το κάνει προς το παρον

Παιδια μολις τωρα αγορασε ο κολλητος μου τη Ζετα απο σκρουτζομαγαζο στα 315. Νταξει τρελαθηκα απο αυτα που ειχε μεσα το κουτι!! Dock station, 2 nfc tags, 2 προστατευτικα οθονης και τα καινουρια ακουστικα της Sony...

DE το κουτακι... ζηλεψα τοσο πολυ..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μολις τωρα αγορασε ο κολλητος μου τη Ζετα απο σκρουτζομαγαζο στα 315. Νταξει τρελαθηκα απο αυτα που ειχε μεσα το κουτι!! Dock station, 2 nfc tags, 2 προστατευτικα οθονης και τα καινουρια ακουστικα της Sony...

DE το κουτακι... ζηλεψα τοσο πολυ..:p

και εμενα το Ζ απο birdphone το καλοκαιρι αυτα ειχε φιλαρακι :lol::lol:

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

και εμενα το Ζ απο birdphone το καλοκαιρι αυτα ειχε φιλαρακι :lol::lol:

Εμενα παιζει να μην ειχε ακουστικα ξερω γω! :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες βλέπω όρι στο skrountz τοχει 300 ευρώ αλλά το T-Mobile... Τι είναι αυτό?

Κ γενικά έπειδη ψηνομαι για το Z μπορείτε να πείτε τα μείον του κινητού... Απο κάμερα φανταζομαι οτι δεν παίζεται έτσι..

Παίδες βλέπω όρι στο skrountz τοχει 300 ευρώ αλλά το T-Mobile... Τι είναι αυτό?

Κ γενικά έπειδη ψηνομαι για το Z μπορείτε να πείτε τα μείον του κινητού... Απο κάμερα φανταζομαι οτι δεν παίζεται έτσι..

ειναι με το λογοτυπο της T-mobile Που σημαινει οτι αναβαθμισεις θα παιρνεις οταν τις δινει η εταιρεια αυτη, και θα εχεις καποια wallpapers Κτλ δικα της. εγω προσωπικα τα αποφευγω τα branded κινητα γιατι θελω να ειναι οσο πιο καθαρα γινεται. οχι οτι δεν αλλαζεις ρομ για πλακα, ειδικα με τα εργαλεια της σονυ, αλλα γιατι να γραφει πανω t-mobile?μονο αυτο ομως.

Οσο για το κινητο, για τα λεφτα του παντα, δεν εχει καποιο μειον, η καμερα δεν ειναι η καλυτερη της αγορας, το S4 σε δυσκολες συνθηκες πιστευω αποδιδει καλυτερα γιατι εχει καλυτερο λογισμικο, μονο με χειροκινητες ρυθμισεις θα βγαλεις εσυ καλυτερες φωτο, με 1020 κτλ δεν το συγκρινω, αλλα προσωπικα αν ηθελα να παρω κατι σε αυτα τα λεφτα παλι το Ζ θα επαιρνα. Αν εισαι ομως λατρης της φωτογραφιας και δεν θες windows Κινητο, το s4 ισως ειναι καλυτερη επιλογη. Ειδικα αν φωτογραφιζεις στο αυτοματο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πρεπει να κανεις τον SuperSu system app μεσα απο τα settings του και κατεβαζεις κι αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper

Το έχει κάνει κανείς αναβάθμιση μ αυτόν τον τρόπο ?

Δεν μου κάνει εμένα αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ ...μπορώ να την κάνω μέσω υπολογιστή και να μη χαθεί το ρουτ?

Edited by lms

το δικο μου κουτι ειναι el-en και ειχε μεσα τα παρακατω

2 nfc

Ακουστικά Sony MH-EX300AP Black

βιβλεια ελληνικα αγγλικα και το πηρα απο κινητομανια σφραγιστο με της 2 αυτοκολητες ταινειες της sony

Εχω τη Ζετα μου απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας της και ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτέ

Αξιζει αραγε η μεταβαση στο επερχομενο Ζ2?

Εχω τη Ζετα μου απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας της και ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτέ

Δες το απο κοντα πρωτα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνώμη μου, εάν κάποιος έχει το Ζ1, του είναι αρκετό και δεν χρειάζεται να πάει στο Ζ2. Εγώ όμως με το Ζ, εάν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου, θα πήγαινα στο Ζ2.

Γνώμη μου, εάν κάποιος έχει το Ζ1, του είναι αρκετό και δεν χρειάζεται να πάει στο Ζ2. Εγώ όμως με το Ζ, εάν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου, θα πήγαινα στο Ζ2.

αν εισαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα με το Ζ και απο οθονη δεν εχεις λογο να πας. αν ενα απο τα 2 σου φταιει, τοτε αξιζει τοσο το Ζ1 που εχει πεσει πολυ οσο και το Ζ2 που θα εχει καλυτερη οθονη. Απο εκει και περα ελπιζω να το εχω αμεσα σε ντεμο στα χερια μου να το τσεκαρω.

Καλησπερα σε ολους!!

Τον τελευταιο καιρο καποιες φορες,οποτε του ερθει,δεν δουλευει το ακουστικο παρα μονο η ανοιχτη ακροαση

Του κανω το diagnostics,δουλευει και μετα ολα καλα..

Μετα απο κανα δυο ωρες το ξαναπιανει!!..Παει το μυαλο κανενος πουθενα?

ειναι με το λογοτυπο της T-mobile Που σημαινει οτι αναβαθμισεις θα παιρνεις οταν τις δινει η εταιρεια αυτη, και θα εχεις καποια wallpapers Κτλ δικα της. εγω προσωπικα τα αποφευγω τα branded κινητα γιατι θελω να ειναι οσο πιο καθαρα γινεται. οχι οτι δεν αλλαζεις ρομ για πλακα, ειδικα με τα εργαλεια της σονυ, αλλα γιατι να γραφει πανω t-mobile?μονο αυτο ομως.

Οσο για το κινητο, για τα λεφτα του παντα, δεν εχει καποιο μειον, η καμερα δεν ειναι η καλυτερη της αγορας, το S4 σε δυσκολες συνθηκες πιστευω αποδιδει καλυτερα γιατι εχει καλυτερο λογισμικο, μονο με χειροκινητες ρυθμισεις θα βγαλεις εσυ καλυτερες φωτο, με 1020 κτλ δεν το συγκρινω, αλλα προσωπικα αν ηθελα να παρω κατι σε αυτα τα λεφτα παλι το Ζ θα επαιρνα. Αν εισαι ομως λατρης της φωτογραφιας και δεν θες windows Κινητο, το s4 ισως ειναι καλυτερη επιλογη. Ειδικα αν φωτογραφιζεις στο αυτοματο.

Εγώ το έχω 2 βδομάδες το κινητό. Πες μου λίγο που έχει το λογότυπο T-mobile, γιατί όταν το παρήγγειλα έλεγε για T-mobile στο site αλλά: όταν το έκλεισα είχαν τελειώσει τα αποθέματα και περίμενα καινούρια παρτίδα. Στην καινούρια παρτίδα το site δεν έλεγε για T-mobile. Όταν το πήρα δεν είδα πουθενά λογότυπο T-mobile ούτε στη συσκευασία ούτε στο κινητό επάνω. Άρα είναι το κανονικό ας πούμε;

Edited by irkaso

• The title was changed to Sony Xperia Ζ