konstantinoslp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αν εισαι ικανοποιημενος απο το L, το Ζ θα το λατρεψεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αν εισαι ικανοποιημενος απο το L, το Ζ θα το λατρεψεις! καλα σιγουρα! δεν εχω παραπονο απο το L αλλα δεν με καλυπτει στο 100% ναι αλλα προτεινεις να παω z η z1 θα το μετανοιωσω αμα δεν περιμενω για z1? και απο bug τι παιζει? εχουν παρουσιαστει αρκετα ως τωρα? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δεν εχει βγαλει καποιο προβληματα αν ρωτας αυτο. Απο κει και περα δεν ξερω τι χρηστης εισαι αλλα δεν πιστευω οτι θα βρεις διαφορα σε καθημερινη χρηση.. ισως καλυτερα μπαταρια οπως ειναι λογικο. Δες απο κοντα αν σαρεσει η οθονη και το ηχειο. Εγω δεν θα εδινα παραπανω λεφτα για το Ζ1 παντως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δεν εχει βγαλει καποιο προβληματα αν ρωτας αυτο. Απο κει και περα δεν ξερω τι χρηστης εισαι αλλα δεν πιστευω οτι θα βρεις διαφορα σε καθημερινη χρηση.. ισως καλυτερα μπαταρια οπως ειναι λογικο. Δες απο κοντα αν σαρεσει η οθονη και το ηχειο. Εγω δεν θα εδινα παραπανω λεφτα για το Ζ1 παντως.. το μονο που σκεφτομαι ειναι διαφορα μπαταριας και καμερας κατα τα αλλα δεν νομιζω να εχουν τρελες διαφορες!! πλεων η διαφορα σε scroutz ειναι 100 ευρω!! αυτο σκεφτομαι μονο!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Κωνσταντινε μου θυμιζει αυτο μου λεγαμε με τον Θαναση προ ημερων ,αν θυμασαι :lol: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Κωνσταντινε μου θυμιζει αυτο μου λεγαμε με τον Θαναση προ ημερων ,αν θυμασαι :lol: και τι αποφασισατε τελικα? :p ειναι 430 κατι σελιδες αδυνατω να τις διαβασω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Κωνσταντινε μου θυμιζει αυτο μου λεγαμε με τον Θαναση προ ημερων ,αν θυμασαι :lol: Λες??? Θαμαι λιγο πιο φειδωλος πλεον...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Φίλος που αγόρασε το Ζ1, και είδα την συσκευή από κοντά άθλιο bezel, βαρύ, και πολύ θόρυβο οι φωτογραφίες ασχέτως αν έχει 20.7mp και αισθητήρα G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 το μονο που σκεφτομαι ειναι διαφορα μπαταριας και καμερας κατα τα αλλα δεν νομιζω να εχουν τρελες διαφορες!! πλεων η διαφορα σε scroutz ειναι 100 ευρω!! αυτο σκεφτομαι μονο!! :( φιλε μου, επειδη τα ειχα και τα 2, δεν ξερω αν αξιζει το Ζ1 με το ρισκο που εχει να πεσεις σε μετρια οθονη. εγω προτιμησα να ρισκαρω, και δεν εχω την καλη οθονη, αλλα εχω ευχαριστηθει μπαταρια και ταχυτητα. η διαφορα ειναι εμφανης με το Ζ, ο 800αρης τα σπαει, και οσο γρηγορο και να θεωρεις το Ζ, οταν παρεις Ζ1 καταλαβαινεις τι παει να πει αμεση αποκριση.. απο εκει και περα η καμερα ειναι καλη αλλα οχι κατι τρομερο οπως παρουσιαστηκε απο τη σονυ, θα μπορουσε και καλυτερα. Γενικα αν δεν σε στριμωχνει οικονομικα παρτο, αλλα τα 100 ευρω διαφορα που εχουν δεν ειναι λιγα. Αν ειχαν εως 50 θα σου ελεγα Ζ1, τωρα οκ, και το Ζ αξιζει, και ισως περισσοτερο λογο καλυτερης οθονης που ενδεχομενως να εχεις (Αν στο Ζ1 πεσεις σε κακη.). Αν πεσεις σε κακη, το παιρνεις αποφαση, δεν ειναι και κατι τρομερο, απλα δε θα εχεις καλο λευκο, το ξεπερνας αμεσως, στο μυαλο ειναι πιο πολυ, και ευχαριστιεσαι την απειρη ισχυ, την τρομερη μπαταρια και την καλυτερη καμερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 φιλε μου, επειδη τα ειχα και τα 2, δεν ξερω αν αξιζει το Ζ1 με το ρισκο που εχει να πεσεις σε μετρια οθονη. εγω προτιμησα να ρισκαρω, και δεν εχω την καλη οθονη, αλλα εχω ευχαριστηθει μπαταρια και ταχυτητα. η διαφορα ειναι εμφανης με το Ζ, ο 800αρης τα σπαει, και οσο γρηγορο και να θεωρεις το Ζ, οταν παρεις Ζ1 καταλαβαινεις τι παει να πει αμεση αποκριση.. απο εκει και περα η καμερα ειναι καλη αλλα οχι κατι τρομερο οπως παρουσιαστηκε απο τη σονυ, θα μπορουσε και καλυτερα. Γενικα αν δεν σε στριμωχνει οικονομικα παρτο, αλλα τα 100 ευρω διαφορα που εχουν δεν ειναι λιγα. Αν ειχαν εως 50 θα σου ελεγα Ζ1, τωρα οκ, και το Ζ αξιζει, και ισως περισσοτερο λογο καλυτερης οθονης που ενδεχομενως να εχεις (Αν στο Ζ1 πεσεις σε κακη.). Αν πεσεις σε κακη, το παιρνεις αποφαση, δεν ειναι και κατι τρομερο, απλα δε θα εχεις καλο λευκο, το ξεπερνας αμεσως, στο μυαλο ειναι πιο πολυ, και ευχαριστιεσαι την απειρη ισχυ, την τρομερη μπαταρια και την καλυτερη καμερα. γιατι φιλε μου λες κακη? πρωτη φορα το ακουω!! ειναι αναλογα την παρτιδα? τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 γιατι φιλε μου λες κακη? πρωτη φορα το ακουω!! ειναι αναλογα την παρτιδα? τι εννοεις? μπες στο νημα του Ζ1 που γραφουμε να δεις τι γινεται. απο τα πρωτα ποστ καποιοι κραζανε, ισως υπερβολικα τοτε και δεν τους πηρα σοβαρα, για κακες γωνιες θεασης και απαισια οθονη. Δεν ειναι ετσι, αλλα δεν ειναι καλη η οθονη. Καποιες παρτιδες λοιπον εχουν μετρια οθονη που το λευκο κιτρινιζει (ή ειναι προς γκρι, αναλογα την φωτεινοτητα και την εικονα) και τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα (εδω η διαφορα ειναι μικρη με τις καλες οθονες). Εχοντας παρει το 1ο Ζ1 πηγα στο πλαισιο να το συγκρινω με αυτο της βιτρινας του γιατι ενω ειχα το Ζ, διαπιστωνα οτι το Ζ εχει καλυτερη οθονη, και μου μπηκαν υποψιες. Στο πλαισιο λοιπον ειδα οτι οντως η οθονη μου ηταν οπως πολλες οθονες που εχουν αναφερθει (στο google, Z1 yellow hue, καπως ετσι το αναφερουν). το ιδιο και στο 2ο Ζ1, με μικροτερη διαφορα ομως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 καταλαβα!! δηλαδη σε θεμα τυχης παιζεται τελειως!! ευχαριστω παντως για την ανταποκριση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 καταλαβα!! δηλαδη σε θεμα τυχης παιζεται τελειως!! ευχαριστω παντως για την ανταποκριση!! μαλλον, γιαυτο και το Ζ ειναι μια επιλογη που πρεπει να τη σκεφτεις. εγω πουλησα το πρωτο Ζ1, αλλα το ξαναπηρα. με κερδισε η μπαταρια, η ταχυτητα, και η καμερα. η διαφορα στην οθονη δεν με ενδιεφερε σχεδον καθολου, περα απο την 1η εβδομαδα που ηταν πολυ καινουριο και το ψειριζα ολα. εξαλλου δεν εισαι ολο σε λευκη οθονη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 μαλλον, γιαυτο και το Ζ ειναι μια επιλογη που πρεπει να τη σκεφτεις. εγω πουλησα το πρωτο Ζ1, αλλα το ξαναπηρα. με κερδισε η μπαταρια, η ταχυτητα, και η καμερα. η διαφορα στην οθονη δεν με ενδιεφερε σχεδον καθολου, περα απο την 1η εβδομαδα που ηταν πολυ καινουριο και το ψειριζα ολα. εξαλλου δεν εισαι ολο σε λευκη οθονη.. θα το σκεφτω φιλε μου γιατι δεν ειναι και 50 ευρω αγορα!! ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 εχω το Ζ και ειναι μια χαρα παιδια το πηρα στα 390 τον 18/11/13 και ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος ακομα και με το 4.3 που του περασα περα απο ενα μπλε πιξελ που βγαζει σε μαυρο φοντο που ουτε καν αν δεν το δεις προσεχτικα θα φενεται και το εκανε σε 5 μερες απο τοτε που το πηρα κατα τα αλα ειναι οκ και με την θηκη που μπενει και στο dock 26 που εχω παρει το κινητο ειναι τρομερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μωρέ αν ο άλλος είναι ευχαριστημένος από το κινητό του, ότι και να γράψει τον καταλαβαινεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) ενα πραγμα θελω να πω για υποψηφιους αγοραστες. το κινητο εχει ενα stamina mode οπου οταν κλεινει η οθονη παγωνει τα ΄΄παντα΄΄ ας πουμε.αυτο ειναι πολυ ευεργετικο για την μπαταρια. παραδειγμα φευγω χτες απο δουλεια 17:30 με 26% και τα κλεινω ολα (wifi,gps,data το τονιζω να ειμαι δικαιος),μεχρι το βραδυ 22:30 με κανα δυο κλησεις μικρης διαρκειας και ηταν ακομα 26%.σημαντικο να μην πινει στην αναμονη.με την 4.3 θεωρω πεταει και με κιτκατ θα μαμαει. θελω να τεσταρω με ανοιχτο wifi kai 3g πως θα παιξει. επισης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχει απο τις καλυτερες υλοποιησεις χωρις πολυ bloatware Edited January 20, 2014 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αντίο στην παρέα του Z.τελευταία μέρα η σημερινή μαζί του.καλή συνέχεια οι υπόλοιποι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κανα νεο για κιτ κατ εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κανα νεο για κιτ κατ εχουμε? Ακομα καλα καλα δεν εχουν παρει ολοι την 4.3..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Φύγανε δυο post για ευνόητους λόγους. Θα παρακαλέσω επίσης να είμαστε πιο επικεντρωμένοι στο θέμα μας και να αποφεύγουμε τα, οριακά μεν, off topic μηνύματα. Είμαι οπαδός του χαλαρού κλίματος και το έχω ξανά πει, αλλά ας μην γινόμαστε κουραστικοί προς τους άλλους χρήστες. Ευχαριστώ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 το c6602 η c6603 ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 το c6602 η c6603 ειναι καλυτερο? τα ίδια είναι. Το C6603 υποστηρίζει LTE, το C6602 όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 τα ίδια είναι. Το C6603 υποστηρίζει LTE, το C6602 όχι :) ααα οκ!!! ευχαριστω !! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω το Z εδώ και ένα μήνα περίπου. Το έχω ευχαριστηθεί πολύ. Έρχομαι από samsung galaxy nexus. Σήμερα που ήμουν στο δρόμο με ήλιο και χρειάστηκε να μπω internet, η οθόνη του ήταν φανταστική. Ενώ με το nexus και με προηγούμενη συσκευή (HTC incredible s) στον ήλιο ειχα πρόβλημα με την οθόνη, εδώ στο Z δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Να ρωτήσω και κάτι σχετικά με τη λειτουργία stamina; Κατέβασα το timely alarm clock και όταν πήγα να του βάλω αφύπνιση, μου εμφάνισε μήνυμα ότι πρέπει να απενεργοποιήσω τη λειτουργία stamina γιατί ίσως δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts