Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλα η τιμη σε λιρες στο συναλαγμα ανεβαινει. Τι δεν καταλαβαινω :lol: ?

Θα κανεις αγορα με τιμολογιο για να ''γλυτωσεις'' το φπα?

Εδιτ οκ το επιασα !

Θαναση εβαλες και το κουκλι ΖL στην υπογραφη σου και μας ανοιγεις την ορεξη:lol:

Σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι:p

Ελπιζω το ZL να εχει λιγο καλυτερη οθονη λογω παραδοσιακων υλικων και οχι γυαλι συμπαγες και αδιαβροχο που μαλλον επηρεαζει την ευκρινεια της οθονης.

Ρε εσυ Θαναση τι κουλο ειναι αυτο να μην μπορουμε απο τη lock screen να ελεγχουμε τη notification bar:worry:

Λυση μπορουμε να βρουμε για αυτο το θεμα(το διαβασα στο gsmarena)

Εσυ που το android το ξερεις απ εξω σε καθε λεπτομερεια:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν προγραμματιστής έχει επιλέξει να μην μπορείς να ελέγξεις την notification δύσκολο να υπάρχει λύση χωρίς να βάλεις χέρι. Οπότε πρώτα πάμε σε root και μετά όλα τα άλλα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν προγραμματιστής έχει επιλέξει να μην μπορείς να ελέγξεις την notification δύσκολο να υπάρχει λύση χωρίς να βάλεις χέρι. Οπότε πρώτα πάμε σε root και μετά όλα τα άλλα.

Αυτα φοβομουν,διοτι μετα εχεις και αλλα θεματα και εγγυησης και αλλα σχετικα πιθανα θεματα δημιουργηθουν απο το πουθενα.

Ελεγα μηπως απο καμια εφαρμογη γινει κατι μην διακινδυνεψω εγγυησεις κλπ.:confused:

Θυμαμαι ειχα βαλει αλλον launcer στο xperia s και ειχα προβλημα με το bt handsfree(αποσυνδεσεις μην εμφανιση ονοματων στην οθονη του bt)

Δηλαδη πας να φτιαξεις κατι και χαλαει κατι αλλο για αυτο σε android προτιμω out of the box να τις εχω τις συσκευες μου χωρις να ασχολουμε με root

Αυτο που ειδα σημερα ειναι οταν πας να δεις φωτο και βιντεο η αντιθεση και τα χρωματα της οθονης βελτιωνοντε πολυ και με τερμα την φωτεινοτητα ειναι καλη η οθονη αε εσωτερικους χωρους τουλαχιστον.

Επισης τα χρωματα ειναι πιο φυσικα και οχι υπερκορεσμενα οπως στα σαμσουνγκ.

Αυτο μαλλον εχει να κανει με την mobile bravia engine 2..;-)

Αυτα φοβομουν,διοτι μετα εχεις και αλλα θεματα και εγγυησης και αλλα σχετικα πιθανα θεματα δημιουργηθουν απο το πουθενα.

Ελεγα μηπως απο καμια εφαρμογη γινει κατι μην διακινδυνεψω εγγυησεις κλπ.:confused:

Θυμαμαι ειχα βαλει αλλον launcer στο xperia s και ειχα προβλημα με το bt handsfree(αποσυνδεσεις μην εμφανιση ονοματων στην οθονη του bt)

Δηλαδη πας να φτιαξεις κατι και χαλαει κατι αλλο για αυτο σε android προτιμω out of the box να τις εχω τις συσκευες μου χωρις να ασχολουμε με root

Σωστο και λογικο απο τη μια αυτο που λες Αλεξ. Απο την αλλη android χωρις ρουτ ειναι γυναικα χωρις στηθος..(ε zxr; :p )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστο και λογικο απο τη μια αυτο που λες Αλεξ. Απο την αλλη android χωρις ρουτ ειναι γυναικα χωρις στηθος..(ε zxr; :p )

Εκτος αν δουμε στην 4.2.2 αυτο το πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο που το πρωτογνωρισα στα Samsung(το μοναδικο που μου αρεσε βεβαια-τιποτα αλλο:p)

Και μου ξενιζει να μην το εχει στα Sony και δεν θελω να ξαναπαω σε Sammy:cry:

Εκτος αν δουμε στην 4.2.2 αυτο το πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο που το πρωτογνωρισα στα Samsung(το μοναδικο που μου αρεσε βεβαια-τιποτα αλλο:p)

Και μου ξενιζει να μην το εχει στα Sony και δεν θελω να ξαναπαω σε Sammy:cry:

Το θεωρω πισογυρισμα αυτο.. Οσα κινητα εχω αλλαξει και θυμαμαι, παντα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε την μπαρα. Δεν ξερω τι σκαλωμα ειναι αυτο?πολυ συντομα θα μπορουμε να το δουμε με τα ματια μας. Αλλα πιστευω θαναι κομπλε. Δεν.βρισκω κανενα λογο να χει βαλει η σονυ χερι σε κατι που ερχεται out of the box στο android και μαλιστα στα παλιοτερα κινητα της δεν ειχε πειραξει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο την αλλη android χωρις ρουτ ειναι γυναικα χωρις στηθος..(ε zxr; :p )

Πότε θα μας πάνε μέσα μετά από μήνυση από καμία φεμινιστική λέσχη δεν ξέρω!! :lol::lol::p

Εκτος αν δουμε στην 4.2.2 αυτο το πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο που το πρωτογνωρισα στα Samsung(το μοναδικο που μου αρεσε βεβαια-τιποτα αλλο)

Και μου ξενιζει να μην το εχει στα Sony και δεν θελω να ξαναπαω σε Sammy

Το θεωρω πισογυρισμα αυτο.. Οσα κινητα εχω αλλαξει και θυμαμαι, παντα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε την μπαρα. Δεν ξερω τι σκαλωμα ειναι αυτο?πολυ συντομα θα μπορουμε να το δουμε με τα ματια μας. Αλλα πιστευω θαναι κομπλε. Δεν.βρισκω κανενα λογο να χει βαλει η σονυ χερι σε κατι που ερχεται out of the box στο android και μαλιστα στα παλιοτερα κινητα της δεν ειχε πειραξει..

Δεν ξέρω πως κλειδώνετε το κινητό αλλά προσωπικά έχω βάλει pin ως οθόνη κλειδώματος. Σε αυτή τη λειτουργία η notification bar δεν είναι προσβάσιμη. Αντιθέτως αν γυρίσω το κλείδωμα σε ολίσθηση τότε η notification bar είναι προσβάσιμη και πέφτει κανονικά αν κάνω slide down στην οθόνη.

Μήπως λοιπόν είναι θέμα τύπου lock screen που χρησιμοποιείται;

Δεν ξέρω πως κλειδώνετε το κινητό αλλά προσωπικά έχω βάλει pin ως οθόνη κλειδώματος. Σε αυτή τη λειτουργία η notification bar δεν είναι προσβάσιμη. Αντιθέτως αν γυρίσω το κλείδωμα σε ολίσθηση τότε η notification bar είναι προσβάσιμη και πέφτει κανονικά αν κάνω slide down στην οθόνη.

Πως τα καταφερνεις?

Εγω αναγκαζομαι να εχω pin στον υπολογιστη (convertible) λογω εταιρικου email, που τον ανοιγω μονο 2-3 φορες μεσα στη μερα (το βραδακι).

Αν αναγκαζομουν να εχω το ιδιο στο κινητο που το ξεκλειδωνω καμια κατοστη φορες κατα τη διαρκεια της ημερας, θα το πεταγα απο το παραθυρο...

Δεν έχει χρόνο να ανοιγοκλείνει το κινητό.. περιτριγυρίζεται συνεχώς από γυναίκες και δεν έχει χρόνο..Και για το λόγο αυτό βάζει και το πιν για να μην δει η μία τα μηνύματα της άλλης..:p

Σχετικά με την μπάρα ειδοποιήσεων, έχω παρατηρήσει ότι όταν ακούω μουσική και κλειδώσω τη συσκευή μέσω του power off and lock μερικές φορές μετά ούτε εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω την μπάρα. Άσχετο αλλά είπα να το αναφέρω μιας και μιλάμε για το θέμα αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαναση εβαλες και το κουκλι ΖL στην υπογραφη σου και μας ανοιγεις την ορεξη:lol:

Σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι:p

Ελπιζω το ZL να εχει λιγο καλυτερη οθονη λογω παραδοσιακων υλικων και οχι γυαλι συμπαγες και αδιαβροχο που μαλλον επηρεαζει την ευκρινεια της οθονης.

Ρε εσυ Θαναση τι κουλο ειναι αυτο να μην μπορουμε απο τη lock screen να ελεγχουμε τη notification bar:worry:

Λυση μπορουμε να βρουμε για αυτο το θεμα(το διαβασα στο gsmarena)

Εσυ που το android το ξερεις απ εξω σε καθε λεπτομερεια:p

Ε το περίμενα ότι θα γουστάρεις την φωτογραφία της υπογραφής μου :)

Η επιλογές μου θα ήταν ή λευκό z χωρίς θήκη ή μαύρο zl.

Θα προτιμούσα να ερχόταν το zl στην Ελλάδα λόγω μικρού μέγεθος και κουμπί κάμερας.

Για το θέμα με τη notification bar ίσως να είναι θέμα launcher. Προσωπικά είμαι με apex και WidgetLocker και κατεβαίνει η μπάρα.

Σωστο και λογικο απο τη μια αυτο που λες Αλεξ. Απο την αλλη android χωρις ρουτ ειναι γυναικα χωρις ......(ε zxr; :p )

Την ίδια άποψη έχω :)

Και μια ερώτηση προς τον αγαπητό mod, γιατί γράφει ο τίτλος του θέματος

tabletphone? Είναι δυο τηλέφωνα με καθαρή οθόνη ~4,7 ιντζες. Το βλέπω και τρομάζω :p

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

οι πρωτες αναφορες για το σημα του κινητου λενε οτι εχει πολυ πολυ καλο σημα με δυνατο ηχειο αλλα οχι τοσο καθαρο οπως πχ του Ν4.

φιλος που εχει και το One για τεστ μου ειπε να προσεξω το σημα του πριν το παρω ...δεν ανεφερε τιποτε αλλο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Όποιος πάει προς mall σήμερα για να δει το xperia z ας μας πει αναλυτικά μετά τα αποτελέσματα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-et964-black.html

Το handtec είναι αξιόπιστο μαγαζάκι;

Επειδή σκέφτομαι να το φέρω Ελλάδα

.

http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-et964-black.html

Το handtec είναι αξιόπιστο μαγαζάκι;

Επειδή σκέφτομαι να το φέρω Ελλάδα

Ναι... Και εγώ και φίλοι που πήραμε από εκεί ήταν σούπερ...

Πως τα καταφερνεις?

Εγω αναγκαζομαι να εχω pin στον υπολογιστη (convertible) λογω εταιρικου email, που τον ανοιγω μονο 2-3 φορες μεσα στη μερα (το βραδακι).

Αν αναγκαζομουν να εχω το ιδιο στο κινητο που το ξεκλειδωνω καμια κατοστη φορες κατα τη διαρκεια της ημερας, θα το πεταγα απο το παραθυρο...

Δεν είναι ότι πιο βολικό, αν και συνηθίζεται, αλλά έκανα την εξής απλή σκέψη. Στα κινητά μας πλέον έχουμε mail, λογαριασμούς, banking, προσωπικά δεδομένα, passwords και ο κίνδυνος απώλειας Είναι αρκετά μεγάλος οπότε το να είναι κάπως διασφαλισμενο το κινητό είναι αρκετά σημαντικό.

Συγγνώμη για να καταλάβω. Η μπάρα κατεβαίνει μόλις ξεκλειδώσεις το κινητό ή δεν κατεβαίνει καθόλου?

Δεν είναι ότι πιο βολικό, αν και συνηθίζεται, αλλά έκανα την εξής απλή σκέψη. Στα κινητά μας πλέον έχουμε mail, λογαριασμούς, banking, προσωπικά δεδομένα, passwords και ο κίνδυνος απώλειας Είναι αρκετά μεγάλος οπότε το να είναι κάπως διασφαλισμενο το κινητό είναι αρκετά σημαντικό.

Συμφωνω και για αυτο το λογο εχω password protected application (go wallet) για να αποθηκευω ολα τα προσωπικα δεδομενα. Ολα ειναι θεμα αναγκων βεβαια...

Συγγνώμη για να καταλάβω. Η μπάρα κατεβαίνει μόλις ξεκλειδώσεις το κινητό ή δεν κατεβαίνει καθόλου?

Ο φιλος που το χει σε αλλο θρεντ, λεει οχι.. Ακυρη κινηση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είδα σήμερα στο κατάστημα της Sony!Αυτό με τη μπάρα η αλήθεια είναι δεν το πρόσεξα!Πάντως η οθόνη είναι καλή!Δεν είναι βέβαια σαν του One X που είχα πριν και μπορώ να συγκρίνω αλλά είναι αρκετά καλή!Βέβαια δεν πρόλαβα να το δω όσο θα ήθελα!Αλλά σαν κατασκευή πολύ καλή!

Αυτο με την μπάρα δεν το καταλαβαίνω που λέτε εχω το κινητό μια εβδομάδα (γαλλια) και μια χαρα κατεβαίνει απο lock screen. Σημειωση αυτο συμβαινει οταν ειναι κανονικα κλειδωμενο με ολισθιση και οχι με κωδικο. Για μενα με κωδικο λογικο ειναι να μην δουλευει. Τεσπα...

Αυτο με την μπάρα δεν το καταλαβαίνω που λέτε εχω το κινητό μια εβδομάδα (γαλλια) και μια χαρα κατεβαίνει απο lock screen. Σημειωση αυτο συμβαινει οταν ειναι κανονικα κλειδωμενο με ολισθιση και οχι με κωδικο. Για μενα με κωδικο λογικο ειναι να μην δουλευει. Τεσπα...

Για δώσε πληροφορίες σχετικά με την οθόνη και σε σύγκριση αν έχεις υπόψιν σου το n4 η οποιοδήποτε άλλο έχεις στο μυαλό σου...

Ευχαριστώ

Όποιος πάει προς mall σήμερα για να δει το xperia z ας μας πει αναλυτικά μετά τα αποτελέσματα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω...

To είδα εγώ σήμερα και περιεργάστηκα τόσο το λευκό όσο και το μαύρο.

Ο κομψός σχεδιασμός του αλλά και η ποιότητα κατασκευής είναι το κάτι άλλο και σε κάνει να αδιαφορείς παντελώς για το μέγεθος το οποίο δεν είναι μεγάλο τηρουμένων των αναλογιών και είναι κανονικό για τα δικά μου γούστα. Στο χέρι κάθεται εντελώς τέλεια. Τα κουμπόματα των ανοιγμάτων για τις διάφορες θύρες και ακουστικά εφαρμόζουν υποδειγματικά και σε αυτό βοηθάει η λαστιχένια εσωτερική (των ανοιγμάτων) επιφάνεια λόγο στεγανότητας.

Από τις φωτογραφίες μου άρεσε περισσότερο το μαύρο, από κοντά δεν ήξερα ποιο θα διάλεγα αλλά το μαύρο λερώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ειδικά το πίσω μέρος. Όσο το έχεις καθαρό είναι τέλειο. Στο λευκό από την άλλην δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου οι δαχτυλιές. Τα κρατούσα και τα δύο και πάλι δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο χρώματα θα επέλεγα.

Στην πλοήγηση είναι απλά ταχύτατο.

Δυστυχώς δεν έλεγξα ηχείο. Η οθόνη ευκρινέστατη και τα χρώματα ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ και ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ και όχι υπερκορεσμένα.

Όλα τ'αλλα κινητά μπροστά του από αισθητικής άποψης μοιάζουν πολύ φτωχά.

Less is more...

Οθόνη για καποιον που ερχεται απο Samsung amoled κτλ του φαινεται οτι τα χρωματα ειναι 'ξεθωριασμενα'. Αποψη μου ειναι αποψη με τρομερη ευκρινια και αναλυση, αυτο που λενε για την γωνια θεασης ψιλοισχυει. Γενικοτερα πολυ θετικες εντυπωσεις για την οθονη. Το εγκαινιασα και με τη πρωτη του τουμπα στο μετρο (σχεδον εμφραγμα επαθα) προς εκπληξη μου ειλικρινα δεν επαθε τιποτε ουτε γρατζουνια πραγμα που με χαροποιει ιδιαιτεραγιατι το ειχα λιγο αγχος...:D

Οθόνη για καποιον που ερχεται απο Samsung amoled κτλ του φαινεται οτι τα χρωματα ειναι 'ξεθωριασμενα'. Αποψη μου ειναι αποψη με τρομερη ευκρινια και αναλυση, αυτο που λενε για την γωνια θεασης ψιλοισχυει. Γενικοτερα πολυ θετικες εντυπωσεις για την οθονη. Το εγκαινιασα και με τη πρωτη του τουμπα στο μετρο (σχεδον εμφραγμα επαθα) προς εκπληξη μου ειλικρινα δεν επαθε τιποτε ουτε γρατζουνια πραγμα που με χαροποιει ιδιαιτεραγιατι το ειχα λιγο αγχος...:D

Το αγορασες ρε θηριο?? Παιζει νασαι ο πρωτος ελληνας παγκοσμιως που το χει.....καλομιλητο και καλοριζικο!

Τελικα τι παιζει με την μπαρα στην lockscreen; αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι..

Και αντιθετα οσοι ερχονται σε amoled απο tft, βλεπουν τα χρωματα ψευτικα και υπερτονισμενα.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Ζ