Minotavrs Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Minotavrs ρε συ έχω πρόβλημα με το κινητό! Πέφτει σε bootloop συνέχεια η κλείνει αν δεν το έχω συνδεδεμένο στον φορτιστή!! Και δεν το κάνει μόνο στην miui αλλά σε όλες τις ρομ!! Τί να κάνω ? Θεωρω οτι εχεις κανει restore to default settings/ wipe τα παντα oλα και να μην σου παιζει Αν ναι τοτε.. δωσε more info... πηγες να περασεις κατι και μπρικιασε? στο εκανε ενω δουλευε κανονικα... ? ποια εκδοση ειχες πριν ποια μετα... και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο... Πολλα μπορει να φταινε απο το να περασες την 4.2.2 με kernel της 4.1.1 και να το τσακισες το ριμαδι.... μεχρι να εσκασε η εγκατασταση η δεβ ξερω εγω τι αλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εκανα restore τα παντα μεσα δεν αφησα τιποτα ! αλλα εκανε παλι το ιδιο σε καθε ρομ ! μεχρι που τα επαιξε τελειως και τωρα ανοιγει και στο δευτερολεπτο κλεινει και παλι το ιδιο !!! ολη την κανει το ιδιο πραγμα ! προσβαση δεν εχω σε recovery ! σκεφτηκα να κανω relock αλλα δεν μπορω μεσω flashtool για να περασω μεσω sus αλλα ...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έχεις να δοκιμάσεις άλλη μπαταρία; Είπες ότι σου δούλευε μόνο στο φορτιστή και τώρα ούτε και εκεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την μπαταρια γιατι οταν ημουν σε recovery δουλευε κανονικα ενω οταν περνουσα την ρομ εκλεινε οποτε η το μπρικαρα η το μπρικαρα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εκανα restore τα παντα μεσα δεν αφησα τιποτα ! αλλα εκανε παλι το ιδιο σε καθε ρομ ! μεχρι που τα επαιξε τελειως και τωρα ανοιγει και στο δευτερολεπτο κλεινει και παλι το ιδιο !!! ολη την κανει το ιδιο πραγμα ! προσβαση δεν εχω σε recovery ! σκεφτηκα να κανω relock αλλα δεν μπορω μεσω flashtool για να περασω μεσω sus αλλα ...! Oτι λεει ο φιλος βαλτο στην φορτιση και αστο να φορτιζει για καμια ωρα και ξαναπροσπαθησε... δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την μπαταρια γιατι οταν ημουν σε recovery δουλευε κανονικα ενω οταν περνουσα την ρομ εκλεινε οποτε η το μπρικαρα η το μπρικαρα ! btw οσο δεν δινεις more info δεν μπορεις να παρεις βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 η τελευταια ρομ που ειχα περασει ηταν η 4.2.2 miui με ξεκλειδωτο προφανως bootloader Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 η τελευταια ρομ που ειχα περασει ηταν η 4.2.2 miui με ξεκλειδωτο προφανως bootloader Yπαρχουν 6 διαφορετικες εκδοσεις 4.2.2 (κινεζικης και multilang) στη προτελευταια κινεζικη εκανε @@ες o aroma installer Οπως και να εχει κατεβασε το flashtool για unlocking ΒL απο τo site της SONY και περασε την stock εκδοση που θα σου προτεινει (λογικα την 244 και οχι την .67) ετσι ωστε να γυρισεις σε stock.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Να κάνω relock δηλαδή ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Να κάνω relock δηλαδή ?δεν σου κανει relock σε γυρναει σε stock (kernel apps data klp...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 μαλλον εννοεις αυτο το πργραμμα το εμμα ? το κατεβασα αλλα δεν μπορω να κανω λογαριασμο ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 μαλλον εννοεις αυτο το πργραμμα το εμμα ? το κατεβασα αλλα δεν μπορω να κανω λογαριασμο ! Ναι αλλα αν ακολουθησεις τις οδηγιες εδώ θα δεις οτι δεν χρειαζεται εγγραφη... το εχω κανει και δεν μου ζητησε ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Πέρασα την στοκ τελικά αλλά πάλι τίποτα από την άποψη ότι ανοίγει μόνο με φορτιστή! αν κλειδωσω τον bootloader πάω με sus και μετά πάλι ξεκλείδωμα και custom?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Πέρασα την στοκ τελικά αλλά πάλι τίποτα από την άποψη ότι ανοίγει μόνο με φορτιστή! αν κλειδωσω τον bootloader πάω με sus και μετά πάλι ξεκλείδωμα και custom?! Bro... βγαλ' το απο την φορτιση και ανοιξε το πατωντας vοlume down + power για πάνω απο 10 δευτερολεπτα μεχρι να δονηθει 3 φορες... Αν δεν κανει τποτα πατησε vοlume Up + power μεχρι να δονηθει (1 φορα) ειναι σαν να βγαζεις την μπαταρια... μπορει να το δοκιμασις και τωρα αν ειναι φορτισμενο ... Διαφορετικα βαλτο στην φορτιση και κλειστο για κανα 3ωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Προσφορά απο e-shop στα 389 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.000783&sid=1 ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Καλημερα παιδια.Χτες βραδυ εμεινα απο μπαταρια(το αφησα και αποφορτισε τελειως 1η φορα)και οταν το εβαλα στον φορτιστη να φορτισει δεν φορτιζει και οταν παταω το κουμπι να ανοιξει, αναβοσβηνει το led 2-3 φορες και αυτο ειναι ολο.Το εχω στο φορτιστη κανενα τεταρτο και ειναι ετσι..Τι κανω τωρα?:( EDIT:Τελικα ανοιξε μετα απο 20'.Ειχε αδειασει τελειως φαινεται η μπαταρια,οποτε ολα καλα,πηγε η καρδια μου στην κούλουρη.... Edited November 17, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Γενικα ειναι κακο πραγμα η πληρης αποφορτιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Γενικα ειναι κακο πραγμα η πληρης αποφορτιση. Ναι,μολις σημερα το καταλαβα κι εγω...:happy::rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Bro... βγαλ' το απο την φορτιση και ανοιξε το πατωντας vοlume down + power για πάνω απο 10 δευτερολεπτα μεχρι να δονηθει 3 φορες... Αν δεν κανει τποτα πατησε vοlume Up + power μεχρι να δονηθει (1 φορα) ειναι σαν να βγαζεις την μπαταρια... μπορει να το δοκιμασις και τωρα αν ειναι φορτισμενο ... Διαφορετικα βαλτο στην φορτιση και κλειστο για κανα 3ωρο... Δεν έγινε τίποτα από χθες ! Μόνο με φορτιστή δουλεύει ! Κάπως να κάνω wipe την μπαταρία γίνεται ;! Πάντως όταν περνούσα μέσα από aroma την τελευταία miui χωρίς φορτιστή στα μισά έσβηνε ενώ με φορτιστή κανονικά install !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εντάξει... η τελευταία MIUI τα σπάει λέμε... http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_1.jpg http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_2.jpg http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_3.jpg http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_4.jpg http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_5.jpg http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_8.jpg http://media.use.com/images/s_1/513b8156c4d489856ef1_9.jpg http://i.imgur.com/KdZUKKd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παιδιά, έχω εντυπωσιαστεί με την μπαταρία του. Το έχω σε λειτουργία 48 ώρες και 49 λεπτά (σε κατάσταση αποφόρτισης, εννοείται) και είναι ακόμα στο 30 τοις εκατό, με ανοιχτό wi-fi, δεδομένα, καθώς και σχεδόν όλο το Σάββατο με bluetooth, επειδή είχα συνδέσει το ακουστικό, για να μιλάω, μιας και οδηγούσα. Τελικά το stamina κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παιδιά, έχω εντυπωσιαστεί με την μπαταρία του. Το έχω σε λειτουργία 48 ώρες και 49 λεπτά (σε κατάσταση αποφόρτισης, εννοείται) και είναι ακόμα στο 30 τοις εκατό, με ανοιχτό wi-fi, δεδομένα, καθώς και σχεδόν όλο το Σάββατο με bluetooth, επειδή είχα συνδέσει το ακουστικό, για να μιλάω, μιας και οδηγούσα. Τελικά το stamina κάνει δουλειά. Όντως και γω πιστεύω πως το Σταμιμα κάνει δουλειά. Οθόνη πόσες ώρες είχες ανοιχτή όμως;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Όντως και γω πιστεύω πως το Σταμιμα κάνει δουλειά. Οθόνη πόσες ώρες είχες ανοιχτή όμως;; Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Υπάρχει τρόπος να το δω από κάπου αυτό; Πάντως, υπολογίζω γύρω στις 4-5 ώρες να έχει μείνει ανοιχτή η οθόνη (μπορεί να μην τα υπολογίζω σωστά όμως και να είναι λιγότερο). Α, και "τρέχει" και live wallpaper που δείχνει τον καιρό, με ανοιχτή την ανίχνευση τοποθεσίας, κ.λπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η αλήθεια είναι ότι το stamina κάνει δουλειά αλλά είναι πάντα θέμα χρήσης...μου έχει τύχει να βγάλει μισή μέρα με 2 ώρες οθόνης και να βγάλει και τρεις μέρες με 2 ώρες πάλι.. Παίζουν πολλά ρόλο.. Ειδικά αν πας ταξίδι,η εναλλαγή σε κεραίες τρώει πολύ... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istern Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Είναι πολύ καλό που έχει μπαταρία stamina το Ζ γτ το κινητό αντιλαμβάνεται πότε η οθόνη είναι κλειστή και απενεργοποιεί τις εφαρμογές που δεν χρειάζεστε και εξαντλούν την μπαταρία και τις ξεκινά μόλις ενεργοποιηθεί η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Minotavrs μήπως μπορείς να μεταφέρεις το πρόβλημα μου στο νήμα για την miui στο xda ? ότι δηλαδή το κινητο δουλεύει στον φορτιστή και όταν το αποσυνδεω κλείνει ; Δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να μπω recovery χωρίς χωρίς να το έχω στον φορτιστή που το δοκίμασα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts