dreamangel Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Με την φωτογραφική του είστε ευχαριστημένοι;γιατί πολλά ακούω και οι γνώμες ειναι διαφορετικές!ειμαι ανάμεσα Σ´αυτο και στο lumia 925!και επισης το μέγεθος με προβληματίζει μιας και ειμαι γυναίκα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κουμανταρο με το 1 χέρι Edited November 3, 2013 by dreamangel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Με την φωτογραφική του είστε ευχαριστημένοι;γιατί πολλά ακούω και οι γνώμες ειναι διαφορετικές! εχοντας περασει απο μερικα κορυφαια στη φωτογραφικη sony-ericsson παλαιοτερα, καθως και το Ν8 πριν ξανα μπω στα sony, θα ελεγα οτι ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει.. και ειδικα σε συγκριση με samsung (αν και η σονυ της δινει καμερες) μου εχει κανει εντυπωση σε δυσκολες συνθηκες ποσο καλυτερες εχω βγαλει με το Τ και το Ζ.. οποτε θεωρω πως ειναι πολυ καλη αλλα κινητο ειναι, μην περιμενεις κατι παραπανω..βεβαια προσωπικα την ψηφιακη εχω να την χρησιμοποιησω απο περισυ...εχει 20χ οπτικο και παρολα αυτα, μπροστα στον ογκο γιατι ειναι σαν SLR, με απιστευτα καλο φακο, δεν μου κανει αισθηση να την παρω μαζι.. απο εκει και περα για μενα κορυφαιο ειναι το 808 και 1020, με διαφορα, γιατι κανουν και 5 πραγματα παραπανω (ζουμ και xenon). απο εκει και περα ομως επειδη υστερουν αλλου, θα ελεγα οτι το Ζ ειναι απο τα καλυτερα κινητα στη φωτογραφια, και για τα λεφτα του ισως το καλυτερο. τωρα αν εχεις να δωσεις το κατι παραπανω... Edited November 3, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Με την φωτογραφική του είστε ευχαριστημένοι;γιατί πολλά ακούω και οι γνώμες ειναι διαφορετικές!ειμαι ανάμεσα Σ´αυτο και στο lumia 925!και επισης το μέγεθος με προβληματίζει μιας και ειμαι γυναίκα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κουμανταρο με το 1 χέρι Εγώ θεωρώ ότι βγάζει τέλειες φωτογραφίες. Τράβηξα κοντινές, μακρινές, μέρα και χθες το βράδυ και είναι πεντακάθαρες και πολύ καλή η ποιότητά τους. Είναι και ταχύτατο, συν τοις άλλοις, και δεν ζεσταίνεται καθόλου (τουλάχιστον το δικό μου) όταν δουλεύω τη φωτογραφική. Όσον αφορά το μέγεθος, ε εντάξει, δεν είναι και μικρό. Κι εγώ γυναίκα είμαι και με το ένα χέρι δεν έχω καταφέρει να το κουμαντάρω, αν και δε νομίζω να μεγαλώσει το χέρι μου και να το μπορέσω στο μέλλον. :p Πάντως, αν θέλεις κινητό που να μπορείς να το δουλεύεις με το ένα χέρι, νομίζω πως θα έπρεπε να προσανατολιστείς σε πιο μικρό κινητό. Edited November 3, 2013 by brujitaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με την φωτογραφική του είστε ευχαριστημένοι;γιατί πολλά ακούω και οι γνώμες ειναι διαφορετικές!ειμαι ανάμεσα Σ´αυτο και στο lumia 925!και επισης το μέγεθος με προβληματίζει μιας και ειμαι γυναίκα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κουμανταρο με το 1 χέρι Δες και κρινε μονη σου... οι πιο πολλες ειναι απο Ζ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με την φωτογραφική του είστε ευχαριστημένοι;γιατί πολλά ακούω και οι γνώμες ειναι διαφορετικές!ειμαι ανάμεσα Σ´αυτο και στο lumia 925!και επισης το μέγεθος με προβληματίζει μιας και ειμαι γυναίκα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κουμανταρο με το 1 χέρι σε σχέση με το λουμια όχι,δεν είναι καλύτερη η φωτογραφική του και ιδιαίτερα σε νυχτερινές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Την 4.4 θα την πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Την 4.4 θα την πάρει; Αν και ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την Sony δεν έχει βγει, είμαστε μέσα στο 18 μηνο που έχει ορίσει η Google οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα την πάρουμε! (Με την 4.3 ξέρει κανένας αν θα την πάρουμε και αυτή ή υπάρχει περίπτωση να πάμε κατευθείαν στην 4.4?? Ονειρεύομαι ε??) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Την 4.4 θα την πάρει; Η 4.4 ειναι η Kitkat? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Η 4.4 ειναι η Kitkat? ναι. Δεν βλέπω να την παίρνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 ναι. Δεν βλέπω να την παίρνει. Έλα μην είσαι απαισιόδοξος. Εγώ νομίζω θα την πάρει στο τέλος , απλά πιστεύω θα αργήσει πολύ~ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Έλα μην είσαι απαισιόδοξος. Εγώ νομίζω θα την πάρει στο τέλος , απλά πιστεύω θα αργήσει πολύ~ Και πολυ πιθανον να μην ειναι καλη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Minotavrs μου βγάζει αυτό ! Όσο για το φλασ δοκιμαστε την εφαρμογή τής lenovo άλλα είναι σε apk αρχείο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Minotavrs μου βγάζει αυτό ! Όσο για το φλασ δοκιμαστε την εφαρμογή τής lenovo άλλα είναι σε apk αρχείο . οκ μια χαρα εισαι στησε το και μπες σε recovery ;)... α... και ανεβασε καπου το apk της lenovo να το δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Η ειρωνεία, νομίζω, περιττεύει. Αν, πάλι, δεν είναι ειρωνεία και απλό χιούμορ, σου ζητώ συγγνώμη. Αν και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις σε διαβεβαιώ ότι ο Κωνσταντινος κάνει πλάκα. :) Σ' ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε. :) Μάλλον έχω γκρίνια γιατί αν και χαίρομαι... Πφφφφ... Γυναίκες! (κι εγώ πλάκα κάνω, ρώτα τη lisa!!!! :p:p ) ναι. Δεν βλέπω να την παίρνει. Θα την πάρει. Και πολυ πιθανον να μην ειναι καλη.. Νοοοοp!!! Είναι φοβερή! Ότι πιο ελαφρύ υπάρχει σε Android και τέρμα πλέον ο κατακερματισμός του λειτουργικού. Μέχρι και το Neo μου θα μπορούσε να την τρέχει (αν του την έδινε η Sony) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Χαχαχα Δεν εννοω να μην ειναι καλη σαν εκδοση αλλα η σονυ να μην κανει καλη δουλεια για το κινητο μας. Την φοβαμαι λιγο στις αναβαθμισεις ακομα..;) Πως και μου σαι τοσο σιγουρος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση.Στο πρόγραμμα του κινητού "ταινίες" δε μου εμφανίζει όλα τα βίντεο που υπάρχουν στο κινητό κ συγκεκριμένα από τα βίντεο της κάμερας μου εμφανίζει μόνο ένα!Πρέπει να μπαίνω από το "άλμπουμ" για αυτά.καμία ιδέα γιατί αυτό?μου εμφανίζει ταινίες κατεβασμένες κ μόνο ένα βίντεο της Κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 οκ μια χαρα εισαι στησε το και μπες σε recovery ;)... α... και ανεβασε καπου το apk της lenovo να το δουμε... Πως είμαι μια χαρά αφού λέει failed ?! Έτσι καθ αλλιώς δεν μπαίνει σε recovery ! Πάρτε και το λινκ http://d-h.st/Sf3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Πως είμαι μια χαρά αφού λέει failed ?! Έτσι καθ αλλιώς δεν μπαίνει σε recovery ! Πάρτε και το λινκ http://d-h.st/Sf3 Δεν ειχα δει το fail... τι να πω... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπερα παιδια.Απο χτες το απογευμα και ολη μερα σημερα δεν μπορω να συνδεθω σε δεδομενα κινητης με οποιαδηποτε μορφη δικτυου 2g,2g η LTE...Εχω βγαλει και ξανατποποθετησει αρκετες φορες τη sim μπας και φταιει αυτο αλλα τιποτα.Ειμαι με Cosmote..Καμμια ιδεα?Κανεις αλλος με παρομοιο προβλημα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια.Απο χτες το απογευμα και ολη μερα σημερα δεν μπορω να συνδεθω σε δεδομενα κινητης με οποιαδηποτε μορφη δικτυου 2g,2g η LTE...Εχω βγαλει και ξανατποποθετησει αρκετες φορες τη sim μπας και φταιει αυτο αλλα τιποτα.Ειμαι με Cosmote..Καμμια ιδεα?Κανεις αλλος με παρομοιο προβλημα?? για πηγαινε να δεις τις ρυθμισεις ιντερνετ..μηπως εχουν αλλαξει. πχ αν εχει 2 επιλογες,επελεξε τις αλλες απο αυτες που ειναι τωρα επιλεγμενες και ξαναδοκιμασε.. edit: θα πας ρυθμισεις, ασυρματο και δικτυα, περισσοτερα, δικτυα κινητης, Ονομ. σημειου προσβ. και δες εκει αν εχει για ιντερνετ κατι αλλο εκτος απο μια ρυθμιση που εχουν ολα συνηθως. Edited November 4, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 για πηγαινε να δεις τις ρυθμισεις ιντερνετ..μηπως εχουν αλλαξει. πχ αν εχει 2 επιλογες,επελεξε τις αλλες απο αυτες που ειναι τωρα επιλεγμενες και ξαναδοκιμασε.. edit: θα πας ρυθμισεις, ασυρματο και δικτυα, περισσοτερα, δικτυα κινητης, Ονομ. σημειου προσβ. και δες εκει αν εχει για ιντερνετ κατι αλλο εκτος απο μια ρυθμιση που εχουν ολα συνηθως. Ευχαριστω,συνονοματε!Αυτο ηταν....:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Ευχαριστω,συνονοματε!Αυτο ηταν....:D και νομιζα πως μονο τα samsung το παθαινουν! :lol::lol::lol: νασαι καλα! EDIT: μαλλον το παθαινουν τα cosmote γιατι τωρα που το σκεφτομαι μονο σε cosmote Μου εχει τυχει Edited November 4, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 για την εφαρμογη ταινιες και εμενα μου την σπαει που δεν εμφανιζονται τα βιντεο που τραβαω εγω ο ιδιος,,, επισης η καμερα βγαζει ακριβως αυτο που πρεπει για αυτο που ειναι. φωτογραφιες με τους περιορισμους μιας κομπακτ,,,,,, και μια γκρινια,,, δεν μπορω να διαβαζω αλλο για το Τ.,,,,ξερεις εσυ,,,ΑΜΑΝ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 και μια γκρινια,,, δεν μπορω να διαβαζω αλλο για το Τ.,,,,ξερεις εσυ,,,ΑΜΑΝ!!! για μενα η σποντα??? δε θυμαμαι αλλος να αναφερει το Τ προσφατα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 καλησπερα τι κανετε ?? δειτε το και πειτε μου την αποψη σας ! http://www.xperiablog.net/2013/11/04/new-firmware-certified-for-t-mobile-xperia-z-10-3-1-e-0-191/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts