Minotavrs Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τι νέο έχει; Καμία σημαντική διόρθωση; Γίνεται Root όπως λένε στο XDA; Επειδή ακόμη είμαι νέος στα του Android κλπ θέλω να το περάσω επίσημα μέσω PCC. :) και root γινεται και το προβλημα με το rw restαrt εχει λυθει... Στα χτυπητα εχει πολύ καλυτερη αποκριση η καμερα και ενισχύθηκε το wifi αλλα έφαγε κοκομπλοκο η μπαταρια και εχει θεμα με (υποφερτό) draining... Όπως και να εχει περιμενε την επίσημη 4.2.2 ετσι και αλλιως ειναι θεμα ημερων να δοθεί με το εναν ή τον άλλο τροπο και επισημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 OK ! Σε ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Ψάχνω εδώ και μέρες αλλά δεν μπορώ να βρω λύση. Πως γίνεται να εξαφανισουμε το σήμα του nfc από την notification bar; Το βλέπω όλη την ώρα και με ενοχλεί απίστευτα Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Ψάχνω εδώ και μέρες αλλά δεν μπορώ να βρω λύση. Πως γίνεται να εξαφανισουμε το σήμα του nfc από την notification bar; Το βλέπω όλη την ώρα και με ενοχλεί απίστευτα ρυθμισεις =--> περισσότερα -->ξετικαρε το ΝFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ρυθμισεις =--> περισσότερα -->ξετικαρε το ΝFC Συγγνώμη δεν το διευκρίνισα εγώ σωστά. Τα θέλω ανοιχτά απλά να μην φαίνεται η ειδοποίηση. Κάπου διάβασα στο νετ ότι μερικών φαίνεται ενώ άλλων όχι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Συγγνώμη δεν το διευκρίνισα εγώ σωστά. Τα θέλω ανοιχτά απλά να μην φαίνεται η ειδοποίηση. Κάπου διάβασα στο νετ ότι μερικών φαίνεται ενώ άλλων όχι. Αυτό γινόταν σε μερικές αναβαθμίσεις διότι ήταν bug της έκδοσης.Σε εσένα δουλεύει απλά κανονικά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Την Κυριακή θα έχω στα χέρια.Μου την.επίσημη 4.2.2 ρομ Θα την περάσω και.θα αναφέρω εντυπώσεις Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Την Κυριακή θα έχω στα χέρια.Μου την.επίσημη 4.2.2 ρομ Θα την περάσω και.θα αναφέρω εντυπώσεις Ανέβασε την κάπου να την περάσουμε κι εμείς...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά μόλις κατάλαβα ότι ο dialer δεν έχει επιλογή να δείξει μόνο αναπάντητες ή μόνο εξερχόμενες ή εισερχόμενες. Σκέφτομαι για εγκατάσταση άλλου dialer έχετε κάποιο να προτείνετε? Μπορώ να τον κάνω default? Δλδ και σε εισερχόμενες να.δουλεύει ο δικός μου dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά μόλις κατάλαβα ότι ο dialer δεν έχει επιλογή να δείξει μόνο αναπάντητες ή μόνο εξερχόμενες ή εισερχόμενες. Σκέφτομαι για εγκατάσταση άλλου dialer έχετε κάποιο να προτείνετε? Μπορώ να τον κάνω default? Δλδ και σε εισερχόμενες να.δουλεύει ο δικός μου dialer. Rocket Dial Pro,είναι μια από τις πολύ καλές εφαρμογές. Τώρα για default δεν ξέρω να σου πω αν γίνεται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ανέβασε την κάπου να την περάσουμε κι εμείς...... οκ με το καλο να την παραλαβω και θα την ανεβασω στο easybytez:) Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 οκ με το καλο να την παραλαβω και θα την ανεβασω στο easybytez:) Ανέβασε την όπου σε βολεύει εσένα, άντε με το καλό να δούμε τι παραπάνω θα προσφέρει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μια ίσως χαζή ερώτηση αλλά κάτι δεν πάει καλά. Κάνω μια κλήση χωρις να απαντηση ο άλλος και για όση ώρα κάνει να κλείσει η γραμμή από μόνη της το xperia είναι με μαύρη οθόνη σε κατάσταση κλήσης και δεν μπορεις να κάνεις τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μια ίσως χαζή ερώτηση αλλά κάτι δεν πάει καλά. Κάνω μια κλήση χωρις να απαντηση ο άλλος και για όση ώρα κάνει να κλείσει η γραμμή από μόνη της το xperia είναι με μαύρη οθόνη σε κατάσταση κλήσης και δεν μπορεις να κάνεις τπτ. Δεν είναι χαζή ερώτηση, όντως κάτι δεν πάει καλά.Σε ποια έκδοση είσαι; Για αρχή ζήτα από Κάποιον εδώ μέσα αν είσαι ρούτ Φυσικά, να σου περάσει για την έκδοση σου, μέσα από το system/app το αρχείο SemcPhone.apk, το οποίο και θα το κάνεις αντικατάσταση με το δικό σου, και ρυθμίζοντας τα σωστά permittions. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Θα ήθελα.να μην κάνω root το τηλ μου. Υπάρχει άλλος τρόπος? Είναι θέμα dialer? Ελπίζω στην 4.2.2 να διορθωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Με το 4G της vodafone πάει σφαίρα το εργαλείο... http://img.tapatalk.com/d/13/06/21/u4u8uded.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Θα ήθελα.να μην κάνω root το τηλ μου. Υπάρχει άλλος τρόπος? Είναι θέμα dialer? Ελπίζω στην 4.2.2 να διορθωθεί Θέμα dialer λογικά είναι, δοκίμασε να περάσεις ένα από το market και παρακολούθησε τι κάνει. Edited June 21, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Με το 4G της vodafone πάει σφαίρα το εργαλείο... http://img.tapatalk.com/d/13/06/21/u4u8uded.jpg Οντως..πως το ενεργοποιουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Οντως..πως το ενεργοποιουμε? Ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής/λειτουργία δικτύου και Επιλέξτε την Τελευταία επιλογή LTE. Όσοι έχετε Vodafone γίνετε αυτόματα η αλλαγή σε 4 G . Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα και γω το κινητό!! Είναι Ολλανδίκο και μου έβγαλε ένα update σε .253. Ερώτηση, αν βάλω την .434 που έχει στο άλλο thread θα έχω κάποιο πρόβλημα;; Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Θέμα dialer λογικά είναι, δοκίμασε να περάσεις ένα από το market και παρακολούθησε τι κάνει. Κατεβασα το rocket dialer αλλα και αυτο κανει κληση μεσω της sony τον dialer αρα δεν βοηθαει. Ποσοι εχουν αυτο το προβλημα? Αν ειναι θεμα λογισμικου τοτε λογικα ολοι αν ειναι θεμα hardware θελει ψαξιμο. Ποσες μερες doa δεινει η sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα και γω το κινητό!! Είναι Ολλανδίκο και μου έβγαλε ένα update σε .253. Ερώτηση, αν βάλω την .434 που έχει στο άλλο thread θα έχω κάποιο πρόβλημα;; Ευχαριστώ! Κανένα πρόβλημα στην έχω εγώ ακόμα και τώρα, είναι η πιο σταθερή. Κατεβασα το rocket dialer αλλα και αυτο κανει κληση μεσω της sony τον dialer αρα δεν βοηθαει. Ποσοι εχουν αυτο το προβλημα? Αν ειναι θεμα λογισμικου τοτε λογικα ολοι αν ειναι θεμα hardware θελει ψαξιμο. Ποσες μερες doa δεινει η sony? Θέμα Android είναι μην τρελαίνεσαι, άνοιξε το pc companion και κανε μια επανεγκατάσταση το λογισμικό, επέλεξε επιδιόρθωση από το support zone μιας και δεν είσαι και ρούτ δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 φίλε mutunas δεν σε "σκοτώνει" η διαφήμιση της wind;;; Εμένα μου προκαλούν εμετό οι διαφημίσεις. Να τα καλά του root.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Κατεβασα το rocket dialer αλλα και αυτο κανει κληση μεσω της sony τον dialer αρα δεν βοηθαει. Ποσοι εχουν αυτο το προβλημα? Αν ειναι θεμα λογισμικου τοτε λογικα ολοι αν ειναι θεμα hardware θελει ψαξιμο. Ποσες μερες doa δεινει η sony? Παρόμοιο πρόβλημα με τον dialer έχουμε στο xperia P μετά την αναβάθμιση σε jelly bean. Προσωρινά έχω λύσει το θέμα λαγκαρισματος στις εξερχομενες κλήσεις, καθαρίζοντας το αρχείο κλήσεων. Δοκίμασε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το hotspot? Το ανοίγω κανονικά , συνδέω το λάπτοπ αλλά δε μου ανοίγει σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts