Jump to content

Sony Xperia Ζ


alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει γινει πολυς θορυβος για τα μαυρα γκριζα γωνιες κτλ ..

Λοιπον προ λεπτων χαζευα τα wallpapers και ειδα οτι ετσι εχουν σχεδιαστει ,εξεπίτηδες που λενε και στο χωριο μου , κατω δειχνει γκρι πανω καταμαυρο ,ετσι την ειδε ο γραφιστας ,αλλα μικρο το κακο ..ειδα και ματροσκα και δεν εχει κανενα θεμα με τα χρωματα

Κατι αλλο ..?

Ναι αυτό ισχύει με τon Launcher της Sony και τα γκρίζα... Οι πολύ περιορισμένες γωνίες θέασης όμως είναι άλλο θέμα και δυστυχώς ισχύει λίγο ή πολύ ανάλογα με το Panel που θα σου κάτσει.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πιθανότερο θα ήταν όσοι το πήραμε να εκθειάζουμε την οθόνη του αλλά προφανώς εσύ θα είδες κανένα Ζ με το καλύτερο από τα 2 panel που χρησιμοποιεί η Sony. Γιατί όπως φαίνεται τελικά χρησιμοποιεί panel από 2 διαφορετικούς κατρασκευαστές (Sharp και JDC).

 

Αυτο εξηγει αρκετα. Ειχα γραψει και σε προηγουμενο μηνυμα που υπηρχε ενα συγκριτικο πως η μονη λογικη εξηγηση ηταν οι δυο διαφορετικες τυπου οθονες αλλα δεν το θεωρουσα πιθανο γιατι πιστευα πως η Sony θα χρησιμοποιουσε μονο της JDC. Προσωπικα οι γωνιες θεασης δεν με απασχολουν, αλλα με ενδιαφερει αρκετα να μην γκριζαρει πολυ το μαυρο και ειναι το μοναδικο στοιχειο που με ενοχλει στην συσκευη.

 

Σε ολα τα υπολοιπα θεωρω πως ειναι σουπερ. Ειδικα ο συνδυασμος γυαλιου με ανθεκτικοτητα στα χτυπηματα και το νερο θεωρω πως ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη για smartphone.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν το είδα κι εγώ.

Όχι όσο θα ήθελα γιατί όπως είπα δεν ήταν καν στην βιτρίνα. Απλά είχαν ανοίξει μια συσκευή να την δείχνουν στους καλούς πελάτες.

Στα τρία λεπτά που το κράτησα επικεντρώθηκα μόνο στο θέμα της οθόνης.

Είναι ακριβώς όπως είπα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Όσοι προέρχονται από Sony ούτε θα το πάρουν χαμπάρι.

Οι υπόλοιποι αν θέλουν να το δουν θα το δουν.

Υπό σωστή γωνία δεν υπάρχει κανένα θέμα. Πρόκειται για εξαιρετική οθόνη.

Το μαύρο όντως είναι χειρότερο από αυτό του HTC one x που ξέρω καλά.

Εν κατακλείδι το θέμα της οθόνης είναι όπως αυτό του Siii με τον ήλιο.

Κάποιους δεν τους ενοχλεί και για άλλους είναι πολύ σημαντικό.

 

Εμένα μ αρέσει το Z και κάποια στιγμή θα το πάρω για όλα τα άλλα που προσφέρει. Θα προτιμούσα να ήταν λίγο μικρότερο αφού θα το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερη συσκευή.

 

By the way η κάμερα δείχνει πολύ καλή στις φώτο με τον δυνατό φωτισμό του καταστήματος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη απλά για μεταφορά;

 

http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-book-style-flip-case-black-sma5127b.html

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να ανεβάσει κανείς κανένα βίντεο ε κακή γωνία θέασης;

Μόλις τράβηξα ένα βιντεάκι σε σύγκριση με iPhone 4 να πάρεις μια ιδέα... https://www.dropbox.com/s/hwpq9lov10yjfqx/IMG_0166.mp4

 

Επίσης σε σκουρόχρωμες φωτογραφίες/βίντεο το iPhone έχει καλύτερη απόδοση μαύρου.

Κοινώς το iPhone έχει καλύτερες γωνίες θέασης αλλά και Contrast.

Για το Contrast βέβαια τη μέρα και σε συνθήκες καλού φωτισμού δεν τίθεται θέμα...

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ετσι νομιζα αλλα για δες αυτο:)

 

Ωπα της...τι μοντα ειναι αυτη???

μακαρι να ακολουθησουν και αλλες συσκευες. Αλλιβς flight mode και αγιος ο θεος..

 

 

 

 

Το πιθανότερο θα ήταν όσοι το πήραμε να εκθειάζουμε την οθόνη του αλλά προφανώς εσύ θα είδες κανένα Ζ με το καλύτερο από τα 2 panel που χρησιμοποιεί η Sony. Γιατί όπως φαίνεται τελικά χρησιμοποιεί panel από 2 διαφορετικούς κατρασκευαστές (Sharp και JDC).

To δικό μου Z πάντως έχει το panel με τις μικρές γωνίες θέασης...και ναι, είναι αντικειμενικά ψιλοαπογοητευτικό για flagship συσκευή των 700€ να παίρνεις εν έτοι 2013 κινητό με γωνίες θέασης που είχαν τα κινητά 5 χρόνια πριν και μάλιστα να παίζεις και ΛΟΤΤΟ για το ποιο Panel θα σου τύχει.

Προσωπικά όμως και πάντα σε σχέση με τις ανάγκες μου δεν είναι παράγοντας για να με ξενερώσει η συσκευή η οποία είναι καταπληκτική για ένα σωρό άλλα πράγματα.

Και φυσικά δεν είναι μόνο η Sony όλες έχουν θέματα με τις οθόνες τους. Να ξεχάσω την Apple με τις οθόνες των iPad 2 που πολλοί από όσους είχαν LG panel μετά από κάποιο διάστημα πάθαιναν Burn-In, ή μήπως την Samsung με τις Amoled του Note II... 3 άτομα πήραμε Note II και όλοι είχαμε διαφορετικές αποχρώσεις στο άσπρο... Στον ένα πρασινιζε, στον άλλο κιτρίνιζε και στον άλλο μπλέδιζε. Επίσης το ένα είχε και banding στην οθόνη και τα 2 από τα 3 σε χαμηλή φωτεινότητα η οθόνη γινόταν έντονα κοκκώδες.

 

To θέμα είναι να μπορεί κάποιος να το πάρει και αν δεν του κάνει να το επιστρέψει στο κατάστημα και να πάρει άλλο... Αλλά ξέχασα...εδώ είναι Ελλάδα :(

 

Να παιχτηκε τετοιο σκηνικο? Να εκατσα σε παρτιδα με τις αλλες οθονες? Πιθανον. Προς θεου, δεν λεω οτι δεν ισχυουν οι γωνιες θεασης αλλα πραγματικα ο ντορος ειναι ανουσιος για μενα. Χιλιες φορες να λεγαμε για το ηχειο της συσκευης που θα το θελα πιο δυνατο και σε αλλη θεση.. τεσπα, ειναι οπως ολες οι οθονες τις Sony. Απο κει κα περα ειναι τι σε πειραζει περισσοτερο (ή λιγοτερο αν θες) και θα πουμε ο,τι λεγαμε και πριν 10 σελιδες. Πας σε μια οθονη με εξαιρετικη ευκρινεια, πραγματικη αποδοση χρωματων σε βιντεο και φωτο, ξεκουραστη, με τρομερη συμπεριφορα κατω απο εντονο φως ηλιου αλλα με βαση αυτα που ειδα εγω, αλλοιωση χρωματων σε μεγαλη κλιση και μαυρο που γκριζαρει με φουλ φωτεινοτητα ή πας σε οθονη με τρομερες γωνιες θεασης που δεν αλλοιωνουν τα χρωματα σχεδον καθολου, τονισμενα χρωματα σχεδον ψευτικα, γκαβωμαρα κατω απο τον ηλιο αλλα με "σωστο" μαυρο. Ευτυχως εχω περασει και απο τους δυο τυπους οθονης. Και οπως ξαναειπα δεν υπαρχουν καλες και κακες οθονες οταν μιλαμε για τετοια ποιοτητα πλεον, αλλα υπαρχουν οθονες για διαφορετικα γουστα.

 

Οσο για αυτο που διαβαζω κατα καιρους οτι "δινω 700 ευρω και θελω ναναι τελειο και οχι με τετοια οθονη" ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι "δινω 700 ευρω και θελω να βλεπω κατω απο τον ηλιο, να μην ξεφλουδιζει, να μην τελειωνει η μπαταρια σε 8 ωρες φουλ χρηση, να μην κολλαει στον dialer, να εχει microsd, bluetooth :rolleyes: να μην βραζεις αυγο οταν σερφαρεις, να μην κοιταω ημερομηνια παραγωγης για κιτρινες οθονες, μωβ καμερες, νεκρα κινητα κ.λ.π."

 

Παρτε το χαμπαρι παιδια. Τελειο κινητο σε ολους τους τομεις δεν υπαρχει. Επισης, δεν σας κυνηγαει κανεις να αγοραζετε day one.

Φιλικα.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πηγα και το ειδα και εγω στα public χθες βραδυ.

Μια χαρα η οθονη μια χαρα και οι γωνιες θεασης, την προτιμω απο αυτη του Σ3.

Μια χαρα και η καμερα στο 10 λεπτο που ασχοληθηκα.

Το μονο προβλημα για μενα ειναι η θεση του ηχειου και ισως η ενταση του γιατι ειχε πολυ κοσμο χθες και δεν μπορουσα να κρινω καλα.

Οποιος βιαζεται να παει να το παρει οποιος δεν βιαζεται να περιμενει να δει και το one kai to s4.

Link to comment
Share on other sites

αρα απ οτι καταλαβα μεσα απο τα comments καλουτσικο το κινητο,αλλα σαν το note2 και το s3 δεν ειναι....μαλιστα....

Φωτεινοτητα στο φουλ, και παρολα αυτα μπαινεις για να δεις αμα κατα λαθος εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα,οσοναφορα τα κινητα της samsung και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Κατι ξερουν στο πλαισιο και βαζουν τα s3 και note 2 παραπερα και οχι ακριβως διπλα σε κινητα οπως το optimus ,one x κτλ...γιατι τα κινητα της samsung με τη χαλια φωτεινοτητα, φαινονται σα σβηστα.

Επισης, εγω προσωπικα ,δε θα λαβω υποψην γνωμες μελων που παιρνουν κινητο για 2 μερες και μετα το βαζουν για πουλημα στις αγγελιες.

Τελοσπαντων βρισκω σπαστικο να συμβιβαζεται καποιος με φωτεινοτητα, που μετα απο 1 ωρα χρησης πας και τριβεις στα ματια σου στον καθρεφτη,αλλα να τον ενοχλει λεει η...."γωνια θεασης"...νταξει μην τα ισοπεδωσουμε ολα.

Link to comment
Share on other sites

και ναι ευτυχισμενος κατοχος και γω απο χ8ες αυτης της πανεμορφης συσκευης..SONY XPERIA Z λοιπον..!εχω να πω οτι ειχα iphone 5 ενα μηνα πριν παρω το ζετακι..και οπως ξερετε το μηλο εχει τις καλυτερες γωνιες θεασης..σε συγκριση με το ζετακι δεν υστερει πουθενα και εχει μια χαρα θεασαρα..δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια..ειναι πανεμορφο κινητο δεν κολλαει πουθενα και μαλιστα το λειτουργω με 4g ενεργοποιημενο 24ωρες το 24ωρο και απο μπαταρια δεν με προδωσε διοτι με εβγαλε ιδια χρηση με το μηλαρακι νουμερο 5 που ειχα..δηλαδη 8 το πρωι στη δουλεια μεχρι 8 το βραδυ σπιτι γυρναω με 60% μπαταρια..με χρηση ιντερνετ εμαιλ βαιμπερ τηλεφωνα και μπλα μπλα...!τωρα για την φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο?φαινεται καλυτερα απο το μηλο σιγουρα οπου με το μηλο ζοριζομουν να δω σε καποια σημεια..!καλα για s3 δε αναφερω καν για φωτεινοτητα..!αυτα τα λιγα με τις δυο μερες χρηση που εχω μαζι του παρεα με το ηχειακι σονυ που ερχεται δωρο απο εξπανσυς οπου ακουγεται απλα φανταστικα η μουσικη με ενα απλο περασμα μεσω εν εφ σι να ουμε με κορυφαια ποιοτητα και καθαρο ηχο!!

 

τωρα μια ερωτησουλα για οποιον γνωριζει...

το κινητο φαινεται οτι εχει προεγκατεστημενη ζελατινα στο ματι μου..και επειδη δεν τα παω καθολου και επισης επειδη προσπαθησα να το βγαλω και με παιδευει και με εχει αφησει με την απορια..!!ειναι η δεν ειναι ζελατινα βρε παιδια??βγαινει η θα κανω καμια πατατα?

μην με ρωτησετε γιατι?απλα δεν μπορω τις ζελατινες..κρυβουν τα αληθινα χρωματα της οθονης για αυτο! :)

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...
Link to comment
Share on other sites

 

τωρα μια ερωτησουλα για οποιον γνωριζει...

το κινητο φαινεται οτι εχει προεγκατεστημενη ζελατινα στο ματι μου..και επειδη δεν τα παω καθολου και επισης επειδη προσπαθησα να το βγαλω και με παιδευει και με εχει αφησει με την απορια..!!ειναι η δεν ειναι ζελατινα βρε παιδια??βγαινει η θα κανω καμια πατατα?

μην με ρωτησετε γιατι?απλα δεν μπορω τις ζελατινες..κρυβουν τα αληθινα χρωματα της οθονης για αυτο! :)

 

Από όσο λέγαν πριν βγει το κινητό Ελλάδα στη ζελατίνα επάνω είναι το λογότυπο της Σόνυ, οπότε δεν θα στο συνιστούσα.

 

 

Απορία ξέρει κανείς εάν παίζει dock Ελλάδα ? Αλλιώς για από έξω ποια καταστήματα έχουν γρήγορο σέρβις ?

.
Link to comment
Share on other sites

Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια.

Δεν περιμενα κατι διαφορετικο, απο τις αντιδρασεις που βλεπω 10 χρονια σε αυτο το φορουμ, στο νημα μιας νεας συσκευης.

Για αυτο και 5 ανθρωποι με εμπειρια και γνωσεις απλα εχουν εξαφανιστει και καθομαστε οι υπολοιποι και αναλωνομαστε για να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες, σε μια εποχη που καλουμαστε ολοι να το πραξουμε για πολυ σοβαροτερα θεματα απο την κριτικη για ενα νεο release κινητου (που σε τελικη ειναι απλα το χομπυ ολων μας εδω μεσα και δε θα επρεπε να καθισταται λογος αντιπαραθεσης).

Λοιπον μερικα facts για να τελειωνει απο την πλευρα μου αυτη η κουβεντα περι οθονων κλπ, γιατι δεν εχω καμια διαθεση να σπαταλαω το χρονο μου και να γραφω, ουτε κι εσεις να με διαβαζετε.

Υπαρχει θεμα με τις γωνιες θεασης και τη χρωματικη αποδοση.

 

Κι επειδη καποιοι δεν ξερουν η δε θελουν να διαβαζουν σωστα, κοπιαρω και παλι την κατακλειδα προταση του μηνυματος μου:

"Συμπερασματικα, το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι το γνωστο θεμα με την οθονη, που αναλογα με το πως θα το αναγνωσει ο καθενας, θα το καταταξει σε major η minor προβλημα αντιστοιχα. "

Αν και παλι καποιοι δυσκολευονται να αντιληφθουν τι εννοω με αυτο, τοτε δε μπορω να κανω κατι.

Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι εντυπωσιακη και κατεστη και αυτο σαφες στα υπολοιπα που -εν συντομια- αναφερθηκα στο μηνυμα μου.

Και κατι ακομα.

 

Οπως γινεται καθε χρονο, ετσι και φετος το Ζ, μαζι με το One και το S4, θα ειναι οι συσκευες που θα "κονταροχτυπηθουν" για να αποσπασουν ενα μεριδιο αγορας, το οποιο ο καθε κατασκευαστης οριζει διαφορετικα για το αν ειναι ικανοποιητικο η οχι.

Απο την πλευρα μας σαν χρηστες καλο ειναι να μην εθελοτυφλουμε και καθε παραμετρος που δεν εχει υλοποιηθει ιδανικα (μπορει να ειναι απλως καλη η ικανοποιητικη) οφειλουμε να την επικρινουμε.

Οπως θα γραψουμε π.χ. για τα γελοια πλαστικα της Samsung (που τοσες φορες εχω στηλιτευσει), το banding και τη διαφορετικη αποχρωση του λευκου απο οθονη σε οθονη των S3/Note 2 (και ποτε "σωστου λευκου") και τον ανοητο Touchwiz ή την αστεια αυτονομια των flagship συσκευων της HTC (βλεπε One X), ετσι θα καταγραψουμε και 2 πραγματα που δε μας αρεσαν στην -κατα τα αλλα- εξαιρετικη υλοποιηση της σονυ.

Αυτα. Over and out...

Edited by v@gelis
Link to comment
Share on other sites

Καλομιλητο αγαπητε.. Χαιρομαι που χρηστης iphone που ολοι ξερουμε τις οθονες των μηλων, λεει αυτα τα λογια...

 

Ολα τα κινητα της sony ερχονται με προεγκατεστημενη ζελατινα.. Αποψη μου μην την βγαλεις.. Πιθανον να μεινουν κολλες. Αφενος ισως εχει καλυτερη αισθηση στο δαχτυλο, απτην αλλη αστην....χρησιμευει για τις γρατζουνιες.:)

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Για το dock καντε λιγο υπομονη ,σε λιγες μερες θα το εχουν και τα σκρουτζαδικα ,αλλιως απ'εξω με οτι συνεπαγεται

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Link to comment
Share on other sites

Καλομιλητο αγαπητε.. Χαιρομαι που χρηστης iphone που ολοι ξερουμε τις οθονες των μηλων, λεει αυτα τα λογια...

 

Ολα τα κινητα της sony ερχονται με προεγκατεστημενη ζελατινα.. Αποψη μου μην την βγαλεις.. Πιθανον να μεινουν κολλες. Αφενος ισως εχει καλυτερη αισθηση στο δαχτυλο, απτην αλλη αστην....χρησιμευει για τις γρατζουνιες.:)

 

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

και το μηλαρακι οταν το πηρα απο εναν συμφορουμιτη εδω,ειχε προεγκατεστημενη ζελατινα..και οταν την εβγαλα ειδα διαφορα στην ευκρινια της οθονης οπως και ειναι φυσιολογικο..για αυτο και ρωτησα αν βγαινει διοτι πιστευω θα εχει ακομα καλυτερη οθονη το ζετακι..!οπως και να εχει θα το αφησω ετσι διοτι φοβαμαι να το κανω ζημια!το εχω ερωτευτει μιλαμε..χαιρομαι να το πιανω..συνηθησα κιολας την μεγαλη οθονη του!ΜΟΝΟ ενα πραγμα μου την δινει...ΔΕΝ στελνει μηνυματα με 160 ελληνικους χαρακτηρες..αυτο το σπασιμο δεν το μπορω ρε παιδια με το μανισιο sms..μην μου πειτε παρακαλω να βαλω handcent..το θελω στο στοκ μαμα ρομ :lol::lol:

αμαν αυτη η sony σε αυτο το θεμα...htc , samsung ,iphone ,motorola δεν εχουν τετοιο θεμα..!αλλα αυτα τα νεξους και τα σονυ γιατι;;

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...
Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

και το μηλαρακι οταν το πηρα απο εναν συμφορουμιτη εδω,ειχε προεγκατεστημενη ζελατινα..και οταν την εβγαλα ειδα διαφορα στην ευκρινια της οθονης οπως και ειναι φυσιολογικο..για αυτο και ρωτησα αν βγαινει διοτι πιστευω θα εχει ακομα καλυτερη οθονη το ζετακι..!οπως και να εχει θα το αφησω ετσι διοτι φοβαμαι να το κανω ζημια!το εχω ερωτευτει μιλαμε..χαιρομαι να το πιανω..συνηθησα κιολας την μεγαλη οθονη του!ΜΟΝΟ ενα πραγμα μου την δινει...ΔΕΝ στελνει μηνυματα με 160 ελληνικους χαρακτηρες..αυτο το σπασιμο δεν το μπορω ρε παιδια με το μανισιο sms..μην μου πειτε παρακαλω να βαλω handcent..το θελω στο στοκ μαμα ρομ :lol::lol:

αμαν αυτη η sony σε αυτο το θεμα...htc , samsung ,iphone ,motorola δεν εχουν τετοιο θεμα..!αλλα αυτα τα νεξους και τα σονυ γιατι;;

 

Εαν δεν υπαρχει ρυθμιση για 160 χαρακτηρες στις ρυθμισεις μηνυματων, τοτε η συσκευη σου πρεπει να φλασαριστει με Ελληνικη ROM.

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

και το μηλαρακι οταν το πηρα απο εναν συμφορουμιτη εδω,ειχε προεγκατεστημενη ζελατινα..και οταν την εβγαλα ειδα διαφορα στην ευκρινια της οθονης οπως και ειναι φυσιολογικο..για αυτο και ρωτησα αν βγαινει διοτι πιστευω θα εχει ακομα καλυτερη οθονη το ζετακι..!οπως και να εχει θα το αφησω ετσι διοτι φοβαμαι να το κανω ζημια!το εχω ερωτευτει μιλαμε..χαιρομαι να το πιανω..συνηθησα κιολας την μεγαλη οθονη του!ΜΟΝΟ ενα πραγμα μου την δινει...ΔΕΝ στελνει μηνυματα με 160 ελληνικους χαρακτηρες..αυτο το σπασιμο δεν το μπορω ρε παιδια με το μανισιο sms..μην μου πειτε παρακαλω να βαλω handcent..το θελω στο στοκ μαμα ρομ :lol::lol:

αμαν αυτη η sony σε αυτο το θεμα...htc , samsung ,iphone ,motorola δεν εχουν τετοιο θεμα..!αλλα αυτα τα νεξους και τα σονυ γιατι;;

 

Ναι υπαρχει διαφορα απο ο,τι λενε πολλα παιδια στο θεματα των sony. Απο διαφορα στην αισθηση, μεχρι αποκριση και χρωματα. Αλλα εγω δεν θα το επιχειρουσα φιλτατε.

 

Οσο για τα σμσ, δεν ξερω αν εχει βγει ρουτ ακομα αλλα με ρουτ αλλαζει αυτο. Τουλαχιστον στα xperia του 12. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ στελνει μηνυματα με 160 ελληνικους χαρακτηρες..αυτο το σπασιμο δεν το μπορω ρε παιδια με το μανισιο sms..μην μου πειτε παρακαλω να βαλω handcent..το θελω στο στοκ μαμα ρομ :lol::lol:

αμαν αυτη η sony σε αυτο το θεμα...htc , samsung ,iphone ,motorola δεν εχουν τετοιο θεμα..!αλλα αυτα τα νεξους και τα σονυ γιατι;;

 

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με android sony ericsson κινητά σε αυτό το θέμα.

Πήγες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων να επιλέξεις την εξοικονόμηση κόστους?

Link to comment
Share on other sites

Εαν δεν υπαρχει ρυθμιση για 160 χαρακτηρες στις ρυθμισεις μηνυματων, τοτε η συσκευη σου πρεπει να φλασαριστει με Ελληνικη ROM.

 

ποια ειναι η ελληνικη ρομ??μπορει να με πει καποιος?εγω φοραω τον αριθμο εκδοσης 10.1.Α.1.350 αν παιζει ρολο

 

Ναι υπαρχει διαφορα απο ο,τι λενε πολλα παιδια στο θεματα των sony. Απο διαφορα στην αισθηση, μεχρι αποκριση και χρωματα. Αλλα εγω δεν θα το επιχειρουσα φιλτατε.

 

Οσο για τα σμσ, δεν ξερω αν εχει βγει ρουτ ακομα αλλα με ρουτ αλλαζει αυτο. Τουλαχιστον στα xperia του 12. ;)

 

υπαρχει και διαβαζω οτι λειτουργει μια χαρα στο ζετακι..απλα..δεν καιγομαι να το κανω ρουτ και να χασω το bravia engine 2 οπου πολλοι λενε οτι χανεται οπως και στο σονυ Τ..στο σονυ S με κοστουμ ρομ επαναφερεται,εδω δυστυχως οχι!οι πηγες απο xda ολα αυτα που διαβασα με προσοχη και ψαξιμο γιατι ημουν ετοιμος για ξεκλειδωμα bootloader και λεω δεν βαριεσαι και ετσι μια χαρα ειναι! ;)

 

@miledent...δεν εχει δυστυχως τετοιο πραμα...

Edited by edangel8
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...
Link to comment
Share on other sites

Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια.

Δεν περιμενα κατι διαφορετικο, απο τις αντιδρασεις που βλεπω 10 χρονια σε αυτο το φορουμ, στο νημα μιας νεας συσκευης.

Για αυτο και 5 ανθρωποι με εμπειρια και γνωσεις απλα εχουν εξαφανιστει και καθομαστε οι υπολοιποι και αναλωνομαστε για να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες, σε μια εποχη που καλουμαστε ολοι να το πραξουμε για πολυ σοβαροτερα θεματα απο την κριτικη για ενα νεο release κινητου (που σε τελικη ειναι απλα το χομπυ ολων μας εδω μεσα και δε θα επρεπε να καθισταται λογος αντιπαραθεσης).

Λοιπον μερικα facts για να τελειωνει απο την πλευρα μου αυτη η κουβεντα περι οθονων κλπ, γιατι δεν εχω καμια διαθεση να σπαταλαω το χρονο μου και να γραφω, ουτε κι εσεις να με διαβαζετε.

Υπαρχει θεμα με τις γωνιες θεασης και τη χρωματικη αποδοση.

 

Κι επειδη καποιοι δεν ξερουν η δε θελουν να διαβαζουν σωστα, κοπιαρω και παλι την κατακλειδα προταση του μηνυματος μου:

"Συμπερασματικα, το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι το γνωστο θεμα με την οθονη, που αναλογα με το πως θα το αναγνωσει ο καθενας, θα το καταταξει σε major η minor προβλημα αντιστοιχα. "

Αν και παλι καποιοι δυσκολευονται να αντιληφθουν τι εννοω με αυτο, τοτε δε μπορω να κανω κατι.

Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι εντυπωσιακη και κατεστη και αυτο σαφες στα υπολοιπα που -εν συντομια- αναφερθηκα στο μηνυμα μου.

Και κατι ακομα.

 

Οπως γινεται καθε χρονο, ετσι και φετος το Ζ, μαζι με το One και το S4, θα ειναι οι συσκευες που θα "κονταροχτυπηθουν" για να αποσπασουν ενα μεριδιο αγορας, το οποιο ο καθε κατασκευαστης οριζει διαφορετικα για το αν ειναι ικανοποιητικο η οχι.

Απο την πλευρα μας σαν χρηστες καλο ειναι να μην εθελοτυφλουμε και καθε παραμετρος που δεν εχει υλοποιηθει ιδανικα (μπορει να ειναι απλως καλη η ικανοποιητικη) οφειλουμε να την επικρινουμε.

Οπως θα γραψουμε π.χ. για τα γελοια πλαστικα της Samsung (που τοσες φορες εχω στηλιτευσει), το banding και τη διαφορετικη αποχρωση του λευκου απο οθονη σε οθονη των S3/Note 2 (και ποτε "σωστου λευκου") και τον ανοητο Touchwiz ή την αστεια αυτονομια των flagship συσκευων της HTC (βλεπε One X), ετσι θα καταγραψουμε και 2 πραγματα που δε μας αρεσαν στην -κατα τα αλλα- εξαιρετικη υλοποιηση της σονυ.

Αυτα. Over and out...

 

Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς έγραψαν τους προβληματισμούς τους για τη γωνία θέασης και κατά την γνώμη μου τα ξεθωριάζμένα χρώματα της οθόνης του Ζ αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ο κάθε συμφορουμιτης εδώ μέσα δεν μπορεί να λέει τη γνώμη του και να κρίνει από τη στιγμή που έχει πιάσει στα χέρια του τη συσκευή οι βοήθεια και η γνώμη όλων εδώ μέσα είναι πολύτιμη τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι γράφοντας σε ένα Φόρουμ που ασχολείται όχι με σοβαρά ζητήματα αλλά στην ουσία με το χόμπυ μας τους αναλώνει η κάνουν χάρη στους υπόλοιπους τι να πω δεν διάβασα στους κανονισμούς τού Φόρουμ ότι είναι υποχρεωτικό για κάποιον να ποστάρει εγώ ειδικά στο θέμα των συσκευών δεν δέχομαι de facto κανενός τη άποψή αν πρώτα δεν τη πιάσω με τα χεράκια μου και δεν δω με τα ματάκια μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p
Link to comment
Share on other sites

ποια ειναι η ελληνικη ρομ??μπορει να με πει καποιος?εγω φοραω τον αριθμο εκδοσης 10.1.Α.1.350 αν παιζει ρολο

 

 

 

υπαρχει και διαβαζω οτι λειτουργει μια χαρα στο ζετακι..απλα..δεν καιγομαι να το κανω ρουτ και να χασω το bravia engine 2 οπου πολλοι λενε οτι χανεται οπως και στο σονυ Τ..στο σονυ S με κοστουμ ρομ επαναφερεται,εδω δυστυχως οχι!οι πηγες απο xda ολα αυτα που διαβασα με προσοχη και ψαξιμο γιατι ημουν ετοιμος για ξεκλειδωμα bootloader και λεω δεν βαριεσαι και ετσι μια χαρα ειναι! ;)

 

@miledent...δεν εχει δυστυχως τετοιο πραμα...

 

Γιατι να χασεις το bravia engine βρε παιδι??

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Γιατι να χασεις το bravia engine βρε παιδι??

 

επειδη με το ξεκλειδωμα του bootloader χανεις και οριστικα τα DRM KEYS και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το BRAVIA ENGINE 2 ..

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...
Link to comment
Share on other sites

επειδη με το ξεκλειδωμα του bootloader χανεις και οριστικα τα DRM KEYS και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το BRAVIA ENGINE 2 ..

 

Κατσε, δεν εχει βγει ρουτ με κλειδωμενο bootloader ακομα;; Τοτε περιμενεις καρτερικα! :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Xperia Ζ

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...