Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαιρετω το forum! αγορασα και εγω ενα experia z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα. ειδα εδω μεσα πολλα ατομα ''ψαγμενα'' σε οτι αφορα τα κινητα(εγω λιγα πραγματα). θα ηθελα να ρωτισω πως μεταφερω τ'αρχεια μου απο μια καρτα μνημης(εχει 4gb και αγορασα μια 16gb) σε μια αλλη?αν αντιγραψω ολα τ'αρχεια απο την παλια στην νεα θα εχω προβλημα?ευχαριστω εκ των προτερων!

[ATTACH]61720[/ATTACH] [ATTACH]61721[/ATTACH] [ATTACH]61722[/ATTACH]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως σε ερώτηση μου για την αλλαγή στην τάπα της USB θύρας που έχει μισο-ξεκολλήσει το λαστιχάκι για την στεγάνωση μου απάντησαν :

Θα πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση της συσκευής καθώς να γίνει και τεστ αδιαβροχοποίησης όταν παραλάβουμε την συσκευή.

Το κόστος για αλλαγή στις τάπες και ΜΟΝΟ ανερχεται στα 31 ευρω +φπα.

Τώρα πως θα κάνουν τεστ αδιαβροχοποίησης στο κινητό ενώ λέω ότι θέλω αλλαγή της τάπας για αυτό το λόγο, μόνο αυτοί ξέρουν !!:blink:

Να μην πω και για την τιμή της τάπας .....

χαιρετω το forum! αγορασα και εγω ενα experia z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα. ειδα εδω μεσα πολλα ατομα ''ψαγμενα'' σε οτι αφορα τα κινητα(εγω λιγα πραγματα). θα ηθελα να ρωτισω πως μεταφερω τ'αρχεια μου απο μια καρτα μνημης(εχει 4gb και αγορασα μια 16gb) σε μια αλλη?αν αντιγραψω ολα τ'αρχεια απο την παλια στην νεα θα εχω προβλημα?ευχαριστω εκ των προτερων!

[ATTACH]61720[/ATTACH] [ATTACH]61721[/ATTACH] [ATTACH]61722[/ATTACH]

Βάλε στα windows να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία. Συνδεσε την συσκευή στο PC και θα σου βγάλει 2 φακέλους , Εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και κάρτα sd. Θα επιλέξεις όλα τα αρχεία της κάρτας sd μόνο και με δεξί κλίκ διαλέγεις το properties και βλέπεις το μέγεθος. Κατόπιν κάνεις copy paste σε φάκελο της επιλογής σου στο PC και τσεκάρεις να δεις αν είναι το ίδιο μέγεθος.

Μετά αλλάζεις κάρτα sd στο κινητό(κλείσε την συσκευή και κάνε την αλλαγή και μετά την ανοίγεις) και κάνεις copy paste από το PC τα αρχεία στην νέα sd. Τσεκάρεις πάλι το μέγεθος, βλέπεις και στην συσκευή αν όλα είναι οκ και τέλειωσες. Κράτα και τα αρχεία στο PC για backup αν έχεις άνεση χώρου για καλό και για κακό.

Το είχα κάνει παλιά και δούλεψε σε μένα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εμένα πάντως σε ερώτηση μου για την αλλαγή στην τάπα της USB θύρας που έχει μισο-ξεκολλήσει το λαστιχάκι για την στεγάνωση μου απάντησαν :

Τώρα πως θα κάνουν τεστ αδιαβροχοποίησης στο κινητό ενώ λέω ότι θέλω αλλαγή της τάπας για αυτό το λόγο, μόνο αυτοί ξέρουν !!:blink:

Να μην πω και για την τιμή της τάπας .....

εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την ταπα των ακουστικων ποσο σου ειπαν??????? ελεος δηλαδη

το παρήγγειλα απο ebay ολο το σετ των ταπων original με 5,80 ευρω.και αν δεις στο youtube ποσο ευκολο ειναι να την αλλαξεις...

κοιτα εδω

http://www.ebay.com/itm/161585211405?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=460587101132&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

δηλαδη...ΕΛΕΟΣ!!!!!

Edited by loypis

Για επισκευή του κινητού που πάμε;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αν θες να ξανα περασεις την εκδοση που εχεις ανοιγεις απο τον υπολογιστη σου η laptop\netbook το προγραμα της sony το Pcc και μετα πας ενημερωση λογισμισκου και μετα πατας επισκευη και περναει την τελευτεα εκδοση που υπαρχει διαθεσημη αλα πρωτα απο ολα πρεπει να κρατησεις backup φοτογραφιες που εχεις κατεβασει στην συσκευη σου και τηλεφωνικος καταλογος που το περναει στο τηλεφωνο και μετα κανεις επισκευη. τωρα αν ενοοεις επισκευαστικο κεντρο ειναι η avarnto στα κτελ κηφισου απεναντι. magnum ευχαριστω για το link ωστε να μην βαζω καθε τοσο το κινητο να δω αν εχει ενημερωθει.

Εμενα το xperia z μου εχει προβλημα στην υποδοχη φορτισης και φορτιζω με το dock station αλλα οταν το συνδεω στο pc δεν το αναγνωριζει. Οποτε αφου δεν εχει ota update πως μπορω να το αναβαθμισω??? :worry:

Βάλε στα windows να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία. Συνδεσε την συσκευή στο PC και θα σου βγάλει 2 φακέλους , Εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και κάρτα sd. Θα επιλέξεις όλα τα αρχεία της κάρτας sd μόνο και με δεξί κλίκ διαλέγεις το properties και βλέπεις το μέγεθος. Κατόπιν κάνεις copy paste σε φάκελο της επιλογής σου στο PC και τσεκάρεις να δεις αν είναι το ίδιο μέγεθος.

Μετά αλλάζεις κάρτα sd στο κινητό(κλείσε την συσκευή και κάνε την αλλαγή και μετά την ανοίγεις) και κάνεις copy paste από το PC τα αρχεία στην νέα sd. Τσεκάρεις πάλι το μέγεθος, βλέπεις και στην συσκευή αν όλα είναι οκ και τέλειωσες. Κράτα και τα αρχεία στο PC για backup αν έχεις άνεση χώρου για καλό και για κακό.

Το είχα κάνει παλιά και δούλεψε σε μένα.

ευχαριστω φιλε ετσι το εκανα και εγινε η δουλεια!!αντε να μας ερθει και η αναβαθμιση..

αυτο λεμε και εμεις αντε να ερθει η αναβαθμιση αλα και παλι μετα απο εναν μηνα θα παμε στο 5.1 αλα οχι στο 5.1.1 που ειναι και η τελευτεα αναβαθμιση για την L και μετα παει στην Μ που εμεις μαλον δεν θα την παρουμε

Από μπαταρία τι λέει η Lolilop? Αξίζει να αναβαθμίσω? Η 4.4.4. έχει καθίσει super και με πολύ καλή αυτονομία γι αυτό θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει να αναβαθμίσω.

Εμενα το xperia z μου εχει προβλημα στην υποδοχη φορτισης και φορτιζω με το dock station αλλα οταν το συνδεω στο pc δεν το αναγνωριζει. Οποτε αφου δεν εχει ota update πως μπορω να το αναβαθμισω??? :worry:

και κατι ακομα? ξερουμε αν θα βγει οτα αναβαθμιση ? γιατι απο οτι βλεπω σε αλλες χωρες εχουν ota ενω εδω computer required.

Παιδιά από τους παλιούς έχει ασχοληθεί κάνεις με fast dormancy? Βρήκα μια ρύθμιση στο xda και το έκανα και έχω σχεδόν μηδενικά wakelocks αλλά η μπαταρία στο ίντερνετ την πίνει νερό πλέον. Χωρίς ίντερνετ μείνει ακίνητη ούτε ένα τοις εκατό δεν πέφτει

Πρώτη φορά είδα σχεδόν μηδενικά wakelocks τόσο σε επίπεδο εφαρμογών όσο και κερνελ. Ωστόσο η μπαταρία έπεφτε νερό στο 3g, άρα μάλλον χρειάζεται το fast dormancy. Το γύρισα όπως ήταν πριν. Αν έχει κανείς άποψη θα χαρώ να μάθω κάτι.

Edited by skatzivas

δεν βλεπω ακομα κατι τι γινεται με την χωρα μας ποτε θα ανεβει η L να την παρουμε το τσεκαρα και ακομα δεν εχει η αναβαθμιση

μολις εκανα το update check στο κινητο και μου ειπε οτι υπαρχει το βραδυ θα την περασω καντε υπομονη

τι αλο εχουν βγαλει για καντε μια λιστα με τι εχουν αφερεθει οσοι εχετε κανει αναβαθμισει ωστε να ξερουμε

παιδια εγω εβαλα λολιποπ στο κινητο μου, εχω μια ωρα τωρα περιπου, στην αρχή εφαγε κατι κολλήματα οταν το πρωτοανοιξα αλλα μετα απο ενα μισάωρο και αφου το έκανα μια απενεργοποιηση και το ξανα ανοιξα έτρεχε μετά σφαιρα!! ισως και καλυτερα απο κιτκατ που το ειχα πριν! οσον αφορα την μπαταρια το βλεπω να πεφτει λιγο γρηγοροτερα αλλα οχι τιποτα το πολυ ανησυχητικο! ισως και επειδη εγινε η ενημερωση και θελει λιγο το χρονο του! ελπιζω να μην ξεκινησει τις παιδικες ασθενειες σε λιγες μερες! αυτη εμενα η γνωμη μου να σημειωσω επισης οτι το εκανα απο υπολογιστη οποιος αλλος το ενημερωσε καλο θα ηταν να μας πει την εμπειρια του εγω παντως είμαι κομπλε χαιρομαι πολυ για αυτο το κινητο είναι ακόμα τέρας! :lol:

Το μονο 'προβλημα' που παρατηρησα στην lollipop ειναι οτι οταν βαζεις φωτογραφια σε επαφη,οταν σε καλει βγαινει στην οθονη παραμορφωμενη.

αυτο το εκανε και στης προηγουμενες εκδοσεις με της φοτογραφιες στην επαφη οταν της περναγες και στο κινητο εμενα οταν εκανα την εγκατασταση για προτη φορα δεν εχασα τιποτα απο το κινητο αλα ειδα οτι ζεστενεται παραπολυ πισω και την ξανα εκανα απο την αρχη για να εχω το clear install επαφες της ξανα περασα

πραγματα που εχω παρατηρησει

στις ρυθμισης για την μουσικη το xlound λειπει

το ηχειο παιζει ποιο δυνατα και με της 2 νεες ρυθμισεις

εχουν βαλει τα αξεσουαρ ακουστικων sth30 mh-x300ap που ειχε και η συσκευασια του και τα διαφορα sony ακουστικα μοντελα

στις κλησης εχουν βαλει τον καταλογο μια μικρη επιλογη παντως παει σφαιρα παιδια μολις την περασετε αν θελετε την ξανα περνατε για να κανετα το clear install οπως εγω γιατι τωρα σας στο περναει απο πανω αλαγη στο εικονειδιο φορτησης εβαλα και φοτογραφια κατοχου κινητου οραια καλα παμε

• The title was changed to Sony Xperia Ζ