Jump to content

gregory78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gregory78

  1. Καλη επιτυχια σε ολους μας ευχομαι να το κερδισω και ν αντικαταστησω το experia z μου.Ευχαριστουμε την Sony Hellas και εσας γι αυτο το καταπληκτικο δώρο!!
  2. Γεια σας παιδια θα θελα τα φωτα σας σε ενα προβληματακι. εχω ενα tablet lenovo A5500-H Mε εκδοση 4.4.2 Αρ. Α5500Η_Α442_000_029_150324_ROW Με το που ανοιγει μετα απο 5'' σκοτεινιαζει αυτοματα η οθονη,και δεν το εχω ρυθμισει στο αυτοματο.Ειναι θεμα καποιας ρυθμισεως ή λογισμικου?
  3. Καλή τύχη σε όλους οποίος το κερδίσει να το χαρεί..
  4. χαιρετω τους Ζ-τακιδες...απο χτες το ακουστικο μου τα φτησε. δεν ακουω τους συνομιλητες μονο με ακούν, αν βαλω το μεγαφωνο(που και αυτο δεν ειχε μεγαλη ενταση απο την αρχη..) τους ακουω.απ'οτι διαβασα εδω ειναι γνωστο προβλημα,το στειλα στο PUBLIC οπου εχω εγγυηση.ξερει κανεις αν ειναι σιγουρη η επισκευη του και δεν θα το ξανακανει ή μετα απο κανα 6-μηνο παλι τα ιδια..το μεγαφωνο σε ολους ετσι χαμηλά ακούγετε?
  5. Μπραβο στο Techhut και στο myphone για τον διαγωνισμο. καλη επιτυχια σε ολους!
  6. εκανα αλλα τιποτα ξανα τα ιδια. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μα το προβλημα περα απο την μεταφορα αρχειων,ειναι οτι δεν βλεπει η καμερα την sd καρτα και δεν αποθυκευει τις φωτο.οσες φωτο τράβηξα με επιλεγμενη μνημη αποθυκευσης την sd,δεν μου τις αποθηκεύει κανει οτι φορτωνει(δες την φωτο με το myphone κατω δεξια φαινετε το πορτοκαλι ημικυκλιο)
  7. Αρχισαν τα προβληματα με την loli..δεν ξερω αν ετυχε και σε σας παιδια,αλλα απο τοτε που πηρα την 5.0.2 δεν μπορω να αποθυκευσω τις φωτο-μουσικη, στην καρτα sd. ειναι σαν να μην υπαρχει πια. πριν την αναβαθμιση δεν ειχα προβλημα.ξερει κανεις τι μπορει να φταίει και πως διορθωνεται?ευχαριστω.. [ATTACH]62135[/ATTACH] [ATTACH]62136[/ATTACH]
  8. ευχαριστω φιλε ετσι το εκανα και εγινε η δουλεια!!αντε να μας ερθει και η αναβαθμιση..
  9. χαιρετω το forum! αγορασα και εγω ενα experia z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα. ειδα εδω μεσα πολλα ατομα ''ψαγμενα'' σε οτι αφορα τα κινητα(εγω λιγα πραγματα). θα ηθελα να ρωτισω πως μεταφερω τ'αρχεια μου απο μια καρτα μνημης(εχει 4gb και αγορασα μια 16gb) σε μια αλλη?αν αντιγραψω ολα τ'αρχεια απο την παλια στην νεα θα εχω προβλημα?ευχαριστω εκ των προτερων! [ATTACH]61720[/ATTACH] [ATTACH]61721[/ATTACH] [ATTACH]61722[/ATTACH]
  10. χαιρετω το forum! εχω 3-4 μερες τωρα που ψαχνω για κινητο και εχω μπερδευτει.εκει που παω να καταληξω σε κατι,διαβαζω εδω χρηστες που λενε για διαφορα προβληματα που ειχε ο καθενας(διαβασα για το cubot x9 - to elephone p7000,στην προσφορα των 159$).δεν με νοιαζει αν ειναι απο εδω ή κινα. απλα θελω ενα με μνημη 2G με 5' οθονη και με καλη μπαταρια. βρηκα και απο αγγελια ενα sony z στα 140ευ. απο ελλαδα. οποια βοηθεια δεκτη,υπαρχουν πολλοι ''ψαγμενοι'' χρηστες εδω μεσα και με βοηθησαν σε καποια προβληματακια με αλλες συσκευες. ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον;)
  11. πολυ ωραιο!!και χρειαζομαι ενα καλο κινητο.καλη τυχη σε ολους!!
×
×
  • Create New...