Inevar Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Τα σκρουτζομάγαζα τρελάθηκαν! ---> Δείτε πόσο το πουλάνε http://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Έχω το εξής πρόβλημα στο ημερολόγιο του Ζ , μου βγάζει οτι ο μήνας Οκτώβριος έχει 2 μέρες που ο μήνας έχει 26 :wacko::confused::X:blink::worry: συγκεκριμένα μου βγάζει Κυριακή 26, Δευτέρα 26 και συνεχίζει με λάθος ημερομηνία από εκεί και πέρα. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Όχι σε εμένα όλα ΟΚ.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Τα σκρουτζομάγαζα τρελάθηκαν! ---> Δείτε πόσο το πουλάνε http://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html Για συλλεκτικά θα τα πουλάμε :lol: ! Έχω το εξής πρόβλημα στο ημερολόγιο του Ζ , μου βγάζει οτι ο μήνας Οκτώβριος έχει 2 μέρες που ο μήνας έχει 26 :wacko::confused::X:blink::worry: συγκεκριμένα μου βγάζει Κυριακή 26, Δευτέρα 26 και συνεχίζει με λάθος ημερομηνία από εκεί και πέρα. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;; 26, 27 μου το βγάζει . Κανονικά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 26, 27 μου το βγάζει . Κανονικά. Λοιπόν μόλις προσπαθήσω να πάω στον επόμενο μήνα Νοέμβριο με επιστρέφει στον Οκτώβρη και αυτή τη φορά δείχνει κανονικά την ημερομηνία, αν βγω και μπω στο ημερολόγιο μου την εμφανίζει πάλι λάθος:lol: Δεν ξέρω τη φταίει:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache της εφαρμογής και κάνε και ένα restart. Αλλιώς δοκίμασε και κάποιο άλλο ημερολόγιο. Εγώ έχω το digical. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα να διαβασει αρχειο bdk (back up) που ειναι αποθηκευμενο στο pc μου? Με λιγα λογια θελω να ανακτησω καποια sms που ειναι εκει,αλλα δεν θελω να περασω ολο το back up στο κινητο μιας και ειναι 8.7g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) τελευταια αναβει η οθονη ξαφνικα απο standby σαν να ερχεται ειδοποιηση αλλα δεν ερχεται τιποτα,απλα αναβει η οθονη καθε 1-2 ωρες,,ξερει κανεις τιποτα?" Edited October 26, 2014 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 τελευταια αναβει η οθονη ξαφνικα απο standby σαν να ερχεται ειδοποιηση αλλα δεν ερχεται τιποτα,απλα αναβει η οθονη καθε 1-2 ωρες,,ξερει κανεις τιποτα?" καποιο προγραμμα που εχεις περασει σου το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πότε δεν ειπώθηκε από την Sony οτι το SP θα αναβαθμιστεί ,αντιθέτως επισήμως εξ'αρχης ήταν εκτός πλάνου 4,4 κτλ ..όπως και τότε με το Sole , η Sony τήρησε τα υποσχόμενα θετικά είτε αρνητικά για μερικές συσκευές Δεν θυμάσαι καλά! Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα αναβαθμιστεί. Εν συνεχεία είπε ότι δεν θα αναβαθμιστεί. Έγινε χαμός στο δίκτυο από το κράξιμο που έφαγε και έβγαλε ανακοίνωση ότι θα το εξετάσει πάλι. Μετά είπε ότι είναι στις πιθανές συσκεύες για αναβάθμιση και τελικά έπεσε άκυρο από Ιαπωνία μεριά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 αφου λενε οτι η 5.0 θα βγει κανονικα απλως δεν ξερω ποσο καλη ειναι γιατι η 4.4.4 ειναι οτι καλυτερο εχει αυτην την στιγμη το Ζ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 αφου λενε οτι η 5.0 θα βγει κανονικα απλως δεν ξερω ποσο καλη ειναι γιατι η 4.4.4 ειναι οτι καλυτερο εχει αυτην την στιγμη το Ζ Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, +1.000 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 [/color]Δεν θυμάσαι καλά! Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα αναβαθμιστεί. Εν συνεχεία είπε ότι δεν θα αναβαθμιστεί. Έγινε χαμός στο δίκτυο από το κράξιμο που έφαγε και έβγαλε ανακοίνωση ότι θα το εξετάσει πάλι. Μετά είπε ότι είναι στις πιθανές συσκεύες για αναβάθμιση και τελικά έπεσε άκυρο από Ιαπωνία μεριά! Ok ,σαν κατοχος που εισαι μαλλον θυμασαι καλυτερα :p , http://www.xperiablog.net/2014/04/01/sony-rep-says-xperia-sp-not-getting-kitkat/ συνεχιζουμε :cool: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 το λεει και εδω http://www.sonymobile.com/gr/software/phones/xperia-z/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τέλεια, μένει να κάνουν σωστή δουλειά, διότι η kit kat 4.4.4 έχει κάτσει Σούπερ στο Ζητακι. .....θα δείξει λοιπόν. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 φιλαρακια μια ερωτηση.εχω το ζετακι μου με CM11,tempered glass και αυτοκολλητο skin που το δειχνει σαν ξυλινο.Φυσικα και το τηλεφωνο ειναι κομπλε και φυσικα λογω κρισης θα το κρατησω οσο παει,ειδικα τωρα που θα παρει κ την 5. Αλλα εσεις θα με καταλαβετε.το εχω απο το Γεναρη και με τρωει ο πωπος μου για ανανεωση.Αν ζηταγα ανταλλαγη (γιατι πωληση παει ακλαφτο) τι λετε να καταφερνα να επαιρνα? Ξερω οτι υπαρχει ο τομεας buy n sell αλλα κουβεντα να γινεται μωρε.for the love of the game :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εγώ πάντως - στην ίδια φάση με 'σένα :P - το έχω βάλει αγγελία 230 ευρώ. Και 200 να πιάσει πάλι κομπλέ θα 'μαι. Ανταλλαγές τώρα με Z φαντάζομαι θα βρεις Samsung GS3, LG G2, LG 4x HD, κανένα Lumia 720, και άλλες πρώην ναυαρχίδες 2012-13... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εγώ πάντως - στην ίδια φάση με 'σένα :P - το έχω βάλει αγγελία 230 ευρώ. Και 200 να πιάσει πάλι κομπλέ θα 'μαι. Ανταλλαγές τώρα με Z φαντάζομαι θα βρεις Samsung GS3, LG G2, LG 4x HD, κανένα Lumia 720, και άλλες πρώην ναυαρχίδες 2012-13... το εβαλα και στο buy & sell μου ειπε ενας 150 ευρω.ενα note2 θελω!!!! :cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Προσωπικά αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το g3 ,όμως από όλα αυτά που διαβάζω είμαι διστακτικός .Το g2 είναι πολύ καλό κινητό με τα θεματάκια του κι αυτό και σε ιδιαίτερα καλή τιμή με εξαιρετική επίσης οθόνη,όμως το πλαστικό του καπάκι + η μη χρήση κάρτας SD με αποτρέπουν.Ιδανική επιλογή μέχρι τον Φλεβάρη που θα το αλλάξω είναι το Ζ2 που σίγουρα θα έχει πέσει κι άλλο η τιμή του (όμως έχω ψιλοβαρεθεί το περιβάλλον χρήσης των sony μιας και υπάρχουν στην οικογένεια κι άλλα 2! ) ,το Ζ3 σε ακριβότερη λύση και μιας κι εδώ και μερικές μέρες έχω ένα tablet Samsung 8.4 Pro Με UHD οθόνη και με έχει φτιάξει πολύ,δύσκολα να κάνω κάποια αλλαγή.Πάντως το ταμπλετ δεν το περίμενα τόσο καλό!!!... ο Sd 800 πετάει ,μου βγάζει 39.000 μονάδες στο antutu X σε μια οθόνη UHD 8.4'' και γενικά μιλάμε πετάει ,ειδικά σε συνδέσεις vdsl όλα ανοίγουν ακαριαία-αστραπιαία ...απολαυστική οθόνη (γι'αυτό και ασχολήθηκα και με το g3 ) πάντως το ζητάκι μας με την 4.4.4 άλλο κινητό! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Καλά δεν το συζητώ. Είναι η πρώτη stock rom που πάει εξίσου καλά με κάποιες custom που δοκίμαζα κατά καιρούς. Αλλά προσωπικά κι εγώ το βαρέθηκα το κινητό εδώ που τα λέμε. Δε λέω είναι τέλειο value for money (ήταν τουλάχιστον μέχρι πριν μια βδομάδα που είχε νέο 250 ευρώ, όχι πλέον 280...) όμως πρόσφατα είδα πως έχει μείνει αρκετά πίσω στο θέμα της φωτογραφικής. Δεν μιλάω για τα mpixels προφανώς, αλλά γενικότερα για την απόδοση της φωτογραφικής. Ειδικά όταν συγκρίνω με Samsung S4 τρελαίνομαι με το γεγονός πως μια Sony με τέτοιο τμήμα φωτογραφικών μηχανών δεν είναι ικανή να χωρέσει την τεχνογνωσία της σε smartphones. Μ' αυτά και μ' αυτά η τιμή του S5 έχει πέσει 420 και του LG G3 με παρόμοια κάμερα -αλλά μειωμένες επιδόσεις λόγω ανάλυσης οθόνης που είναι βαρειά για τα 2gb ram του- που κυμαίνεται στα 360-370, νομίζω είναι μια καλή στιγμή για ανανέωση που λέει και ο skatzivas. Συν τοις άλλοις, το LG G3 δεν έχει επίσημα ακόμη Cyanogenmod, που για μένα είναι dealbreaker. Θέλω να αισθάνομαι την ασφάλεια της πιο σταθερής κατ' εμέ custom rom. Να ξέρω πως αν δεν λειτουργεί όπως θέλω το κινητό με την stock, περνάω CM11 και έχω τουλάχιστον την ίδια smooth εμπειρία software με όοοολες τις προηγούμενες συσκευές μου, απλά με διαφορετικό hardware. :P το εβαλα και στο buy & sell μου ειπε ενας 150 ευρω.ενα note2 θελω!!!! :cool::cool::cool: Χαχαχαχαα εγώ λέω να τον πληρώσεις κιόλας. :P Edited October 29, 2014 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ενταξει για μενα το θεμα hardware ειναι σχετικο,με την εννοια 5 πανω 5 κατω οκ δεν χαλασε ο κοσμος. Αυτο που θελω σαν αρρωστακι ειναι κατι νεο softwarικα.Δηλαδη ενα note2 με το πενακι...ενα μοτοΧ με το always on μικροφωνο. τετοια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Είσαι στην άλλη άκρη εσύ. :shifty: Εμένα από hardware με ενδιαφέρει πλέον μόνο η κάμερα. Αυτά τα ψιψιψίνια δεν τα πολυχρησιμοποιώ και δεν με ενθουσιάζουν. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Είσαι στην άλλη άκρη εσύ. :shifty: Εμένα από hardware με ενδιαφέρει πλέον μόνο η κάμερα. Αυτά τα ψιψιψίνια δεν τα πολυχρησιμοποιώ και δεν με ενθουσιάζουν. χαχαχαχαχα!!!Ναι!!!Εγω πάλι αν είχε επιλογή θα το έπαιρνα χωρίς την κάμερα!!!και πιο φτηνό!Νταβατζιλίκι καμερα?Δεν θέλω!!!:lol: Επειδή όμως το είχα πάντα απορία.Εσυ που λες οτι σε ενδιαφερει μονο η καμερα.τι χρηση της κάνεις καθημερινα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εμένα τα γούστα μου τα κάνει ακόμα!.... μια χαρά στέκεται η καμερούλα του...,για χαμηλό φωτισμό και γενικά σε κοντινό επίπεδο με επιδόσεις dslr έχω μια Olympus XZ-2 η οποία "βγάζει" μάτια ,οπότε από θέμα φωτογραφικής δεν με απασχολεί και τόσο.Αυτή και αν είναι vfm ;) πάντως με το S4 ναι υστερεί η δικιά μας,όχι σε μεγάλο βαθμό βέβαια (έχω δείγματα από κινητό φίλου μου και τα βλέπαμε στην UHD οθόνη του ταμπλετ που προανέφερα,εκεί βλέπεις πολλές λεπτομέρειες )...ποτέ δεν απαιτούσα τρελά πράγματα από ένα κινητό σε θέμα κάμερας Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Φάση 60 selfies και 100.000 πόζες σε καθρέφτη μπάνιου κ έτσι, ρε παιδί μου. Χαχαχαχα πλάκα κάνω. Απλά θέλω όταν κάνω zoom σε τραβηγμένη φωτο να δείξω μια λεπτομέρεια, να είναι ικανοποιητικό το sharpness, όπως επίσης να μην είναι τίγκα grainy οι νυχτερινές λήψεις. Ε όπως και να το κάνουμε, το SGS4 υπερτερεί. Π.χ. χθες προχθες που ήταν η αδερφή μου στην παρέλαση, τράβηξα βίντεο/φωτο και οι φωτο στο zoom έδειχναν ψιλοχάλια. Με του ξαδέρφου το SGS4, ήταν κρύσταλλο. #ζήλεια_ψώρα. Εδώ που τα λέμε πιο πολύ η σύγκριση με πικάρει, παρά η ίδια η επίδοση της κάμερας του Ζ. :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts