Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεος και λιγα λεω!!!!!ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η central eu???γιατι λεει generic es..

Samsung Note 9

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι και τι κάνει το ftf αρχείο?

Επίσης πως μπορω να βγάλω το mod του ήχου?

Edited by skatzivas

παλι εμενα μου γραφει το z 3 ημερες και 5 ωρες του περασα την εκδοση πλαι οποτε καποια εφαρμογη τρωει πολυ μπαταρια και για αυτο γραφει το σταμηνα οτι θελει + η ενημερωσεις και τα υπολιπα

Billy όπως έχουμε πει στο νήμα, μην κοιτάς το stamina τι λέει. Δεν μπορεί να μαντέψει κανένας πόσο θα σου βγάζει η μπαταρία. Στο περίπου προσπαθεί να υπολογίσει το stamina σύμφωνα με την χρήση που κάνεις. Αν πχ πάιζεις games κάθε μέρα και σου τελειώνει η μπαταρία σε 4-5 ώρες, το stamina τόσο θα σου λέει πως θα σου κρατήσει η μπαταρία. Αν δουλέψεις την συσκευή μόνο για λίγα ολιγόλεπτα τηλεφωνήματα και λίγα sms, τότε θα σου βγάλει και 10 μέρες. Με την εμπειρία κοιτάς πόσο περίπου θα σου βγάλει .

Αν κάτι σου τρώει την μπαταρία, δεν θα το ψάξεις με το stamina.

@skatzivas Τα .ftf((Flash Tool Firmwares) είναι rom κυρίως, που μπορείς να φλασάρεις με το flashtool. Συγκεκριμένα με το flashtool του androxyde μπορείς να φλασάρεις γρήγορα και εύκολα όλες τις official rom της sony για το Ζ(δουλευει και για άλλες sony συσκευές με τις ανάλογες rom για κάθε συσκευή) . Σε περίπτωσει που κάνοντας κάτι κολλήσει η συσκευή σου , φλασάρεις ένα .ftf με την rom που θέλεις και είσαι οκ.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα ήθελα παρακαλώ να βγάλω το mod του ήχου γιατί θεωρώ δεν κάνει καλό. Έχει κανείς paranoid Android? Η κάποια άλλη ρομ να συστήσει? Προς το παρόν δουλεύω την pureview που προτιναν πιο πάνω. Καλή αλλά ψάχνομαι γενικά

Καλημέρα, έχει πάρει κανείς την αναβάθμιση ? 4.3? Πότε βγαίνει ???

Εχει βγει ηδη η 4.4 εδω και 2 μηνες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι οκ, λάθος το έγραψα 4.4.3

Δεν ξερουμε ακομα. Πιθανον και να μην την παρει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την εντύπωση πως επειδή η 4.4.2 έχει αρκετά προβλήματα, η Sony θα δώσει άλλη μία αναβάθμιση και κατά τη γνώμη μου, θα είναι και η τελευταία για το Ζ μας. Όσο για την 4.4.4 επειδή έχω και ένα nexus 7 (2012 βέβαια) δεν την έχει πάρει ακόμη, όπως και απ' ότι διαβάζω ούτε άλλα nexus, τουλάχιστον ΟΤΑ.

1) οριστε η γερμανικη http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-4-1-b-0-101-t2644690

2) στον οδηγο απλα κοιτα πως ''χρησιμοποιηται'' το προγραμμα,τιποτα αλλο.ουτε root ουτε bootloader

3) γοογλαρε την εκδοση που ψαχνεις στους χδα και θα βρεις αυτο που θες.

Να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδεψει τις εκδοσεις,,θελω να κανω downgrade και να περασω την 4.3.1,,ποια εινεαι?η 569 η 101¿

:!:Ενημέρωση

Αφαιρέθηκαν μηνύματα.

Επειδή βλέπω πως υπάρχουν νέα μέλη, να ενημερώσω για πρώτη και τελευταία φορά πως υποτιμητικά σχόλια προς άλλα μέλη της κοινότητάς μας καθώς και προσωπικές αντιπαραθέσεις τιμωρούνται αυστηρά.

Θα παρακαλέσω λοιπόν προς συμμόρφωση σύμφωνα με τους Όρους Παροχής και Χρήσης που αποδεχθήκατε όλοι κατά την εγγραφή σας διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση ξεπατονη την μπαταρία τη να κάνω?

Λογικά είσαι στην 4.4.2, μέχρι να βγει αναβάθμιση λοιπόν θα σου πρότεινα να κλείσεις την τοποθεσία απ τις ρυθμίσεις να κάνεις ένα δύο restart και θα στρώσει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Χτες βράδυ πρώτη φορά ίσως από τις δώδεκα μισή που ξάπλωσα δεν έκαψε σχεδόν τίποτα! Είμαι με την pureview rom

Είχα ανοιχτό το wifi μόνο

Καλησπέρα, βρίσκω το κινητό στο Skroutz με δυο περιγραφές, Sony Xperia Z EU και Sony Xperia Z (C6603), θελω να ρωτησω αν εχουν καποια διαφορά μεταξύ τους η είναι το ίδιο;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Μόνο αυτοί ξέρουν. Μπορεί το ένα να είναι Ελληνικό και το άλλο Ευρώπης , μπορεί ένα να είναι για κάποιον πάροχο (t mobile πχ). Πάρε τηλέφωνο να το ρωτήσεις.

Το μαγαζί που έβαλες δεν το έχω ξανακούσει. Είναι έμπιστο; Εαν ξέρεις καλύτερα οκ. Έχω καιρό να ψαχτώ.

Εγώ θα το έψαχνα σε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα και θα ρωτούσα και για doa. Κάτι άλλο που δεν θα ήθελα, θα ήταν να είναι συσκευή για κάποιον πάροχο, για να μην έχει έξτρα bloat(αν αλλάζεις ρομ και δεν σε νοιάζει ,αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα).

Για doa ξέρω σίγουρα πως δίνει το birdphone αλλά απότι βλέπω έχει μόνο άσπρο και το άλλο είναι t-mobile. Και +30 σε τιμή.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μετά από χρήση δύο περίπου μηνών με το Ζ, μονάχα τα καλύτερα έχω να πω, χορταστική οθόνη και ευχάριστο γρήγορο σερφαρισμα δίχως το παραμικρό κόλλημα, όσο για την kit kat, περπατάει υπέροχα πια. Στα σκάρτα 270 ευρώ που πουλιέται στο σκρουτζ, αν σήμερα ξανά αγόραζα κινητό, πάλι το ίδιο θα επέλεγα και στο ίδιο χρώμα purple.
Konakis.

Σήμερα λέγανε νομίζω για αναβάθμιση το Asus nexus 7 σήμερα μου έδωσε την 4.4.4 και αυτοί εδώ μας έχουν γραμμένους τόσα λεφτά τους έχουμε δώσει

Σήμερα λέγανε νομίζω για αναβάθμιση το Asus nexus 7 σήμερα μου έδωσε την 4.4.4 και αυτοί εδώ μας έχουν γραμμένους τόσα λεφτά τους έχουμε δώσει

Έχω το nexus 7 και όντως σήμερα πήρε την 4.4.4. Όμως, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, δε νομίζω πως μπορείς να συγκρίνεις τις συσκευές. Τα nexus γενικά και λόγω του καθαρού λειτουργικού, φυσικό είναι να παίρνουν πρώτα την κάθε νέα αναβάθμιση Android που βγάζει η Google. Το Ζ μας όμως, όπως και πολλές άλλες, εξίσου ή και πιο ακριβές συσκευές άλλων εταιρειών με προσθήκες στο Android, εξαρτώνται από τις εταιρείες και όχι απευθείας από τη Google. Θα πρέπει λοιπόν οι εταιρείες αυτές οι οποίες έχουν την αναβάθμιση στα χέρια τους να την προσαρμόσουν στις συσκευές τους, ανάλογα με το ui της κάθε μίας. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να καθυστερεί η αναβάθμιση στις συσκευές αυτές. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά νομίζω πως το Ζ ίσως να πάρει το πολύ πολύ την 4.4.3 και τέλος. Και αυτό επειδή η 4.4.2 παρουσίασε αρκετά προβλήματα.

ακριβως ειναι ποιο βαργια η 4.4.2 οποτε ας μας βγαλουν την 4.4.3 να τελειωνουμε απο sony ακομα δεν εχουν απαντησει στο e-mali μου

Ήρθε σήμερα που λέτε το φοβερό άθραυστο γυαλί..... σπασμένο :wacko:

Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο επώνυμο...

Και που το βλέπεις πότε είναι κατασκευασμενω

Φίλε μπυ εκεί που γράφει το imei τις συσκευής στο κινητό γράφει 14W15 αυτό γράφει η δική μου συσκευή δηλαδή εινσι 15 εβδομάδα του 2014

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

• The title was changed to Sony Xperia Ζ