zxr Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κωνσταντίνε έχω φτιάξει κάμποσα κινητά φίλων. Πιστεύω ότι βλέποντας μερικά βίντεο κάτι θα κάνουμε. Όσο για την αδιαβροχοποίηση νομίζω ότι είναι το τελευταίο που έχει σημασία τώρα. Το θέμα είναι να μην πετάξεις το κινητό. Χωρίς αδιαβροχοποίηση νομίζω ότι θα ζήσεις. Μιλάμε αύριο τηλεφωνικώς μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κωνσταντίνε έχω φτιάξει κάμποσα κινητά φίλων. Πιστεύω ότι βλέποντας μερικά βίντεο κάτι θα κάνουμε. Όσο για την αδιαβροχοποίηση νομίζω ότι είναι το τελευταίο που έχει σημασία τώρα. Το θέμα είναι να μην πετάξεις το κινητό. Χωρίς αδιαβροχοποίηση νομίζω ότι θα ζήσεις. Μιλάμε αύριο τηλεφωνικώς μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Δεν με νοιάζει η αδιαβροχοποίηση πλέον. Απλά το είπα μπας και έχει κάποιον ιδιαίτερο τρόπο για να φτιαχτεί ή χρειάζεται πιο λεπτή δουλειά. Αν μπορείς, όποτε μπορείς πάρε με ένα τηλ να το μιλήσουμε γιατί έχω τελματώσει. Ό,τι είναι στείλε μου πμ για να μην κουράζουμε το νήμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλή τύχη & καλά αποτελέσματα παιδιά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Κι εγώ έχοντας δει μόλις πριν λίγο όλο το θέμα με τη Ζέτα του Κωνσταντίνου, έχω να ευχηθώ να σου το αναστήσει ο μάστορας ο zxr. Σίγουρα είναι "ψυχρά μηχανήματα", αλλά όπως και να 'χει σε νιώθω γιατί κι εγώ δένομαι πολύ με τα κινητά μου και γενικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές μου. Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. ;) Edited May 30, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 του πέρασα την εφαρμογή clean master ...πολύ ενδιαφέρον ελαφριά, βγάζει και στο κεντρικό menu μικρή ένδειξη με όλες τις συνήθεις εργασίες ,είχα αμφιβολίες για τέτοιου είδους προγράμματα όμως με προτροπή γνωστού μου το πέρασα ...ελαφρύ και ευχάριστο με πολλές ενδείξεις και "συμβουλές" . Επιτέλους σήμερα την ευχαριστήθηκα την Ζέτα όλο τηλεφωνήματα και πάνω από 3 ώρες σπαστά internet είμαι στο 35% μπαταρία και η θερμοκρασία απλός χλιαρή η πίσω μεριά...επιτέλους αρχίζει να δουλεύει η Kit Kat. :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δεν με νοιάζει η αδιαβροχοποίηση πλέον. Απλά το είπα μπας και έχει κάποιον ιδιαίτερο τρόπο για να φτιαχτεί ή χρειάζεται πιο λεπτή δουλειά. Αν μπορείς, όποτε μπορείς πάρε με ένα τηλ να το μιλήσουμε γιατί έχω τελματώσει. Ό,τι είναι στείλε μου πμ για να μην κουράζουμε το νήμα.:) Κώστα, ο Γιώργος νομίζω θα σου φτιάξει το κινητό. Είναι ψείρας σε τέτοιου είδους εργασίες το έχει αποδείξει. Σου εύχομαι ξανά να σε βλέπουμε εδώ γιατί είσαι σημαντικό κομμάτι αυτού του νήματος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 http://www.xperiablog.net/2014/05/30/bbcs-watchdog-investigates-xperia-z1-cracking-screen-issue-sony-responds/ Κι έτσι δικαιώνεται, έστω και ηθικά, ο φίλος από Θεσσαλονίκη (αν θυμάμαι καλά). Είχε παραπονεθεί για ράγισμα οθόνης στα καλά καθούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ένα μεγάλο respect:respect: στον zxr ,μάγκες θεωρώ οτι αν ασχοληθείτε λίγο παραπάνω και το ψάξετε χωρίς την πίεση του χρόνου ,θα πετύχετε Και την αδιαβροχοποίηση Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κι εγώ έχοντας δει μόλις πριν λίγο όλο το θέμα με τη Ζέτα του Κωνσταντίνου, έχω να ευχηθώ να σου το αναστήσει ο μάστορας ο zxr. Σίγουρα είναι "ψυχρά μηχανήματα", αλλά όπως και να 'χει σε νιώθω γιατί κι εγώ δένομαι πολύ με τα κινητά μου και γενικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές μου. Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. ;) Κώστα, ο Γιώργος νομίζω θα σου φτιάξει το κινητό. Είναι ψείρας σε τέτοιου είδους εργασίες το έχει αποδείξει. Σου εύχομαι ξανά να σε βλέπουμε εδώ γιατί είσαι σημαντικό κομμάτι αυτού του νήματος. Ένα μεγάλο respect:respect: στον zxr ,μάγκες θεωρώ οτι αν ασχοληθείτε λίγο παραπάνω και το ψάξετε χωρίς την πίεση του χρόνου ,θα πετύχετε Και την αδιαβροχοποίηση Παιδια πραγματικα δεν εχω λογια για την συμπαρασταση που μου δινετε απλοχερα! Αληθεια με κανετε και αισθανομαι πολυ καλυτερα. Λιγο (εως πολυ) το δεσιμο με τη συσκευη σου επειδη τα κανεις ολα με αυτη, επειδη ηταν η συσκευη που σε ενθουσιασε, λιγο το οτι μπορει να μαζευες λιγο λιγο τα χρηματα για να αγορασεις τη συσκευη και πιθανον να εχεις στερηθει αλλα μικρα και μεγαλα πραγματα απλα για να κανεις το χομπι σου, λιγο το οτι εσπασε για τον πιο τραγικο λογο καο τροπο ενω την προσεχεις σαν τα ματια σου... λιγο επειδη θα πρεπει να μπλεξεις σε νεα εξοδα και τρεχαματα και ταλαιπωριες (εχω και εξεταστικη)... δεν θελει και πολυ να σε παρει απο κατω.. Απλα ηθελα να πω συγγνωμη που εχω κουρασει το νημα και χρειαζεται καποιος να διαβαζει "αχρηστα", ισως, μηνυματα αλλα πιστευω οτι το οτι εχουμε φτιαξει ενα τοσο καλο παρεακι, ειναι πολυ σημαντικοτερο απο το πως μπορει να τρεχει η kitkat.. :p Πραγματικα ο Γιωργος μου εδωσε πολυ μεγαλη χαρα!! Και πραγματικα χιλιες φορες να δωσω τα "εργατικα" στον φιλο μου παρα σε καποιον τυχαιο που τον βρηκα στο διαδικτυο.:) Να ειστε καλα παιδες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολη την παρεα!Μετα απο τοσες μερες απογοητευσης με την κιτ κατ σημερα ηταν η πρωτη μερα που ειδα το κινητο να ειναι οπως πριν..Και μιλαω για την μπαταρια!Επισης το κινητο σημερα ειναι "παγος"....τις τελευταιες μερες τηγάνιζες και αυγο πανω αν ηθελες :blink: Με την σειρα μου Κωνσταντινε θα πανε ολα καλα μην μασας..Την υγεια μας να εχουμε και ας ημαστε με 3310 :D Δεν θυμασαι τι επαθα εγω που μου επεσε απο την τσεπη του μπουφαν οταν βγηκα απο το αμαξι? (νομιζω εσυ ειχες δει τις φωτος και στεναχωρηθηκες) εεε ακομα ετσι το εχω :D Edited May 30, 2014 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπερα σε ολη την παρεα!Μετα απο τοσες μερες απογοητευσης με την κιτ κατ σημερα ηταν η πρωτη μερα που ειδα το κινητο να ειναι οπως πριν..Και μιλαω για την μπαταρια!Επισης το κινητο σημερα ειναι "παγος"....τις τελευταιες μερες τηγάνιζες και αυγο πανω αν ηθελες :blink: Με την σειρα μου Κωνσταντινε θα πανε ολα καλα μην μασας..Την υγεια μας να εχουμε και ας ημαστε με 3310 :D Δεν θυμασαι τι επαθα εγω που μου επεσε απο την τσεπη του μπουφαν οταν βγηκα απο το αμαξι? (νομιζω εσυ ειχες δει τις φωτος και στεναχωρηθηκες) εεε ακομα ετσι το εχω :D κι εμένα το ίδιο!! συμβαίνει τρομερή βελτίωση! :blink: ...όσον αφορά ...αυτές τις τσέπες την έπαθα με το Sp τον περασμένο Οκτώβριο χωρίς ευτυχώς κάποιο αρνητικό αντίκτυπο στην συσκευή (πέρα μιας γρατζουνίτσας στην αλουμινένια περίμετρο στο πλαι της συσκευής ...πταίσμα μπροστά στο σοκ που έπαθα από την πτώση) . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Κωνσταντινε το Touch νιωθει ? Το ποιο φθηνο σετ (digitizer με οθονη) που βρηκα ειναι αυτο http://www.ebay.de/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-ecran-Pantalla-for-Sony-Xperia-Z-LT36i-/380895939759?pt=DE_Handy_PDA_Zubeh%C3%B6rpakete&hash=item58af2accaf Μπορεις να δεις και full Frame σε μαυρο http://www.ebay.co.uk/itm/LCD-Display-with-Touch-Screen-Digitizer-Purple-Frame-for-Sony-Xperia-Z-LT36i-/261492811403?pt=DE_Handy_PDA_Zubeh%C3%B6rpakete&hash=item3ce22fa68b και λευκο http://www.ebay.co.uk/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Schermo-White-Frame-for-Sony-Xperia-Z-LT36i-/261474993937?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item3ce11fc711 Υπαρχει και η λυση να αλλαξεις πολυ οικονομικα μονο digitizer αλλα ειναι πολυ μπελαλιδικη διαδικασια και υπαρχει κινδυνος να χαλασει η οθονη στην προσπαθεια αποκολλησης digitizer-οθονη http://www.ebay.co.uk/itm/Touch-screen-digitizer-For-Sony-Xperia-Z-LT36i-LT36H-L36H-C6603-C6602-/201072225775?pt=Accessori_per_Cellulari&hash=item2ed0d6adef http://www.ebay.de/itm/SONY-XPERIA-Z-L36H-C6603-Touchscreen-Digitizer-Display-Glas-SCHWARZ-NEU-/151251151608?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item2337456af8 edit προσοχη στους κωδικους L36h L36i C6603, δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα τους στο εσωτερικο του τηλεφωνου με καλωδιοταινιες κλπ Edited May 31, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Εύχομαι να βρεθεί λυση με το κινητο του Κωνσταντίνου. Παθών και εγώ με σπασμένη οθονη του zl και ξέρω απο πρώτο χέρι το πολυ δυσάρεστο αυτο συναίσθημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Με την σειρα μου Κωνσταντινε θα πανε ολα καλα μην μασας..Την υγεια μας να εχουμε και ας ημαστε με 3310 :D Δεν θυμασαι τι επαθα εγω που μου επεσε απο την τσεπη του μπουφαν οταν βγηκα απο το αμαξι? (νομιζω εσυ ειχες δει τις φωτος και στεναχωρηθηκες) εεε ακομα ετσι το εχω :D Ευχαριστω πολυ φιλαρακι..:) αν το θυμαμαι λεει;;; ειχα σοκαριστει.. Καταλαβαινεις απο πρωτο χερι ποσο αδικο ειναι χωρις να φταις (γιατι το σπασιμο και σε μενα δεν ηταν υπαιτιοτητα μου απλα ηταν το κινητο στην λαθος θεση την πιο ακαταλληλη στιγμη) να τρως τετοια στενοχωρια.. Κωνσταντινε το Touch νιωθει ? Το ποιο φθηνο σετ (digitizer με οθονη) που βρηκα ειναι αυτο http://www.ebay.de/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-ecran-Pantalla-for-Sony-Xperia-Z-LT36i-/380895939759?pt=DE_Handy_PDA_Zubeh%C3%B6rpakete&hash=item58af2accaf Μπορεις να δεις και full Frame σε μαυρο http://www.ebay.co.uk/itm/LCD-Display-with-Touch-Screen-Digitizer-Purple-Frame-for-Sony-Xperia-Z-LT36i-/261492811403?pt=DE_Handy_PDA_Zubeh%C3%B6rpakete&hash=item3ce22fa68b και λευκο http://www.ebay.co.uk/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Schermo-White-Frame-for-Sony-Xperia-Z-LT36i-/261474993937?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item3ce11fc711 Υπαρχει και η λυση να αλλαξεις πολυ οικονομικα μονο digitizer αλλα ειναι πολυ μπελαλιδικη διαδικασια και υπαρχει κινδυνος να χαλασει η οθονη στην προσπαθεια αποκολλησης digitizer-οθονη http://www.ebay.co.uk/itm/Touch-screen-digitizer-For-Sony-Xperia-Z-LT36i-LT36H-L36H-C6603-C6602-/201072225775?pt=Accessori_per_Cellulari&hash=item2ed0d6adef http://www.ebay.de/itm/SONY-XPERIA-Z-L36H-C6603-Touchscreen-Digitizer-Display-Glas-SCHWARZ-NEU-/151251151608?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item2337456af8 edit προσοχη στους κωδικους L36h L36i C6603, δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα τους στο εσωτερικο του τηλεφωνου με καλωδιοταινιες κλπ Θανασαρε, το touch νοιωθει απο το χτυπημα και κατω και δεν μπορω να καταλαβω αν εχει σπασει και η οθονη μαζι με το τζαμακι. Οπως και να χει μου ειπα στα καταστηματα που το φτιαχνουν οτι πρεπει να φυγουν και τα δυο για να αλλαξεις ενα σπασιμο. Στην Ελλαδα ενα καταστημα πουλαει digitizer και οθονη στα 160 ευρω! Πολυ καλη τιμη στο λινκ που ποσταρες! Αν με παρει ο Γιωργος τηλ και μου πει να το φτιαξουμε θα το παραγγειλω απο κει γιατι εγω το εβρισκα γυρω στα 90 ευρω. Εύχομαι να βρεθεί λυση με το κινητο του Κωνσταντίνου. Παθών και εγώ με σπασμένη οθονη του zl και ξέρω απο πρώτο χέρι το πολυ δυσάρεστο αυτο συναίσθημα. Ευχαριστω ρε συ Αλεξ.. αν τελικα δεν το φτιαξω, θα αγορασω καποιο αλλο γιατι το Ζ σε μαυρο που μου αρεσει δεν υπαρχει διαθεσιμο στο skroutz σε καποιο μαγαζι και μαλιστα το πρωτο διαθεσιμο ειναι αρκετα πανω απο 273 ευρω. Υπαρχει ελλειψη απο,τι καταλαβαινω στα μαυρα. Ψησου να μου δωσεις το Ζ2 αφου ξερεις το συναισθημα.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 konstantinoslp...Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα γίνει το κινητό. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ είμαι πολύ δεμένος με το Ζ. Με έχει βολέψει σε όλα που κάνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) καλησπερα παιδια.μετα απο 7 μερες με την rom του zippy και εχοντας δει πολλα lags,αποφασισα να περασω προχθες αυτην http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-rooted-deodexed-zipaligned-stock-0-t2759467 .πραγματικα το ζτακι δεν το εχω ξαναδει να πηγαινει ετσι.απο μπαταρια ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα μου αρκει.επισεις βρηκα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2614356 task killer,πολυ χρησιμο, Edited May 31, 2014 by theke Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μολις το πηρα, καινουριο ελληνικο μαυρο....δεν το περιμενα αλλα εχω εντυπωσιαστει! το ηχειο του ειναι για τα μπαζα αλλα κλειν μειν....ολα σχεδον ετσι ειναι. Ωραιο μεγεθος οθονη μια χαρα τη βρισκω εγω, για να δουμε...ηρθε με 4.2.2. να παω κατευθειαν σε 4.4.2? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μολις το πηρα, καινουριο ελληνικο μαυρο....δεν το περιμενα αλλα εχω εντυπωσιαστει! το ηχειο του ειναι για τα μπαζα αλλα κλειν μειν....ολα σχεδον ετσι ειναι. Ωραιο μεγεθος οθονη μια χαρα τη βρισκω εγω, για να δουμε...ηρθε με 4.2.2. να παω κατευθειαν σε 4.4.2? Αν θέλεις root μην πας σε άλλη rom(η διαδικασία ξεκινάει με 4.2 και καταλήγει σε 4.4 με root). Αν δεν θελεις root, κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με sus http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/. Δεν θυμάμαι την επιλογή για καθαρή εγκατάσταση, θα σε προειδοποιήσει πως θα σβήσουν όλα. Περίμενε λίγο αν θες να σου πεί κάποιος. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ελεγα με flashtool να ξεκινησω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Τελικά δεν ξέρω εάν αξίζει να κάνει κάποιος καθαρή εγκατάσταση. Όταν εγκατέστησα την 4.3 δεν έκανα clean install. Έκανα την εγκατάσταση μέσω sus, αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά, ενώ ήθελα να κάνω clean install, δεν τσέκαρα τη δεύτερη επιλογή για καθαρή εγκατάσταση. Με παραπλάνησε το ότι έγραφε ‘’προτείνεται’’ στην πρώτη επιλογή. Φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα την 4.4 την έκανα clean install, με προειδοποίησε ότι θα σβηστούν όλα (2η επιλογή στο sus), προχώρησα κανονικά και τελικά έχω περισσότερα προβληματάκια τώρα. Βέβαια θα μου πεις ότι σε αυτή την περίπτωση φταίει η kitkat και όχι η clean install. Έχω την εντύπωση ότι σε stock καταστάσεις δεν είναι απαραίτητη η καθαρή εγκατάσταση μιας αναβάθμισης, αλλά χρειάζεται περισσότερο σε root κινητό και για εγκατάσταση custom rom. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Ακόμη καλύτερα με flashtool. Κατέβασε το ftf για Ελληνική generic που ανέβασε ο silencer51 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5407241#post5407241 . Στην κιτκατ πάντως θα έχεις περιορισμούς στην sd(σαν όλες τις κιτκαρτ), με root το λύνεις. Για root θα πρέπει να ξαναγυρίσεις 4.2,γι'αυτό στο λέω. Να μην ξαναστήνεις. @ Giachtas Σε πολλές συσκευές εχω δεί πολλά προβλήματα από άτομα που δεν έκαναν καθαρή εγκατάσταση. Δεν έχει σχέση με root. Edited May 31, 2014 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ρε παιδια δεν ειναι τοσο χαλια η οθονη του, απεναντιας νομιζω οτι εχει παρα πολυ καλη πιστοτητα χρωματων...64 καρτα δεν παιρνει ε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές. Αν δεν ενοχλεί αυτό , τότε μια χαρά είναι η οθόνη. Για sd στο gsmarena γράφει πως υποστηρίζει 64αρα sd. Για την οθόνη καλό θα ήταν να περάσεις ένα screen protector. Το περασμένο απ'την sony γρατσουνίζεται εύκολα(αν το βγάλεις βγαίνει και το sony logo). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Εύχομαι να το ευχαριστηθείς.Κι εγώ το έχω εδώ κι ένα μήνα περίπου. Οθόνη αρκετά καλή με μέτριες γωνίες θέασης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μια χαρά υποστηρίζει 64Gb κάρτα φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts