R_Bachman Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Δεν εκανα clean install.Την περασα απο το PC Companion! Αμα κλείσω την τοποθεσια οταν π.χ ειμαι Facebook θα λεει απο που στελνω η οχι ? Και οχι δεν ειμαι root! Για το facebook θα σε γελάσω, δεν το πολυχρησιμοποιώ. Δεν θα μπορούσες να το ανοίγεις για λίγο όταν το χρειαστείς μόνο; Τουλάχιστον δοκίμασε το για μια μέρα χωρις locations αν μπορείς και πες μας αν όντως είδες διαφορά. Όσοι είχατε θέμα λύθηκε με το κλείσιμο της τοποθεσίας; ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ SONY Z2 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.....!!!! Εδώ το θέμα της συσκευής http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386015 καλύτερα ρώτα αυτούς που το έχουν. Αποφάσισα να αγοράσω το z1 compact από σκρουτζομάγαζο. Αξίζει η αγορά; Εδώ το θέμα της συσκευής http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375165 Παιδιά μια ερώτηση, η Rom του Zippy που περάσαμε είναι odexed ή deodexed. Odexed. Πανέμορφο, παντοδύναμο αλλά μεγάλα bezels. Εδώ πάντως είναι το θέμα του original Z. Αστέρι αλλά root δεν βλέπω να βγάζουν για locked bootloader και απο developers σχεδόν τίποτα. Μακάρι να αλλάξει αυτό. Edited May 28, 2014 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Tο πηρες αυθημερον? Όχι μου το κράτησαν 4-5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εγω εκλεισα την τοποθεσια,η μπαταρια κατεβηκε και παλι στο 60 σε χρονο ρεκορ,να ρωτησω με ενα κλιν ινστολ και φλαστουλ μπορω να ξανακατεβω στην 4.3? τουλαχιστον μεχρι να το πουλησω?μια χαρα μου δουλευε και η 4,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εγω εκλεισα την τοποθεσια,η μπαταρια κατεβηκε και παλι στο 60 σε χρονο ρεκορ,να ρωτησω με ενα κλιν ινστολ και φλαστουλ μπορω να ξανακατεβω στην 4.3? τουλαχιστον μεχρι να το πουλησω?μια χαρα μου δουλευε και η 4,3 Και εγω το ιδιο θελω να κανω..Αλλα ολο αυτο ειναι ευκολο?Μεγαλη πατατα η κιτακ..Σαν την 4.3 καμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πατάτα η kit Kat?! Θα τρελαθώ με αυτα που διαβάζω... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Πατάτα η kit Kat?! Θα τρελαθώ με αυτα που διαβάζω... Αμα δεν μας κανει δλδ και πέφτει η μπαταρια στο 30% και κατω χωρις να κανουμε τιποτα τι ειναι τοτε ? Πρεπει να ειναι για ολους τελεια...? Edited May 28, 2014 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κάτι έχεις κάνει λάθος τότε. Εγώ δεν έχω δει τέτοιες πτώσεις. Ούτε καν Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κάτι έχεις κάνει λάθος τότε. Εγώ δεν έχω δει τέτοιες πτώσεις. Ούτε καν Και γω και αλλοι 100 λαθος εχουμε κανει ? Και τι λαθος ? Απο το pc companion την περασα... Προχτες γνωρισα ενα παλικαρι πγγαιναμε για μπαλα και του λεω φιλε το Z εχεις? Και μου λεει ναι μπλα μπλα και του λεω εβαλες την κιτ κατ ? Και μου λεει οχι.. Πες μου εντυπωσεις μου λεει και του λεω μπαταρια χαλια..Και μου λεει κ εσυ το λες ? Και αλλα 3 ατομα αυτο μου ειπαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εγω σκεφτομαι σοβαρα να το παρω κατι αλλο για τι μου εχει σπασει τα νευρα με την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 παιδες εγω θεμα με την μπαταρια δεν εχω απο 97% σημερα στις 7:00 πηγα 87% σημερα στις 20:00 με 15 τουλαχιστον κλησεις ομιλιας 1 λεπτο η καθε μια και 10 μηνυματα πανω κατω. πιστευω οτι πηγε αρκετα καλα, μπορει και καλυτερα απο την jelly bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ουτε εγω εχω θεμα με μπαταρια. Παρτε άλλο κινητο να ησυχασετε. Καλο βραδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγώ πέρασα με clean install χθες την ΚΚ όλα μια χαρά! Η μπαταρία οκ, γενικά καλή αναβάθμιση! Το μόνο που μου λαγκαρει στις ρυθμίσεις...και δεν με έχει συνηθίσει η ζετα σε lag :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πεταχτηκε και ο karskostas και ειπε να παρουμε αλλο κινητο..Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη ζωη! Μου φαίνεται μερικοί μπερδευεστε ευκολα..Που κολλαει ρε ανθρωπε η αγορα αλλου κινητού με το Update που δεν εχει κατσει καλα? Και ρωταω εγω ο μεγα ασχετος...Πως κανουμε clean install ? Λογικα χανοντε ολα απο μεσα ? Πως τα κραταω ολα ωστε να μην χαθουν?Τι πρεπει να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Πεταχτηκε και ο karskostas και ειπε να παρουμε αλλο κινητο..Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη ζωη! Μου φαίνεται μερικοί μπερδευεστε ευκολα..Που κολλαει ρε ανθρωπε η αγορα αλλου κινητού με το Update που δεν εχει κατσει καλα? Και ρωταω εγω ο μεγα ασχετος...Πως κανουμε clean install ? Λογικα χανοντε ολα απο μεσα ? Πως τα κραταω ολα ωστε να μην χαθουν?Τι πρεπει να προσεξω? Θάνο, μην τρελαίνεσαι φίλε μου. Κι εμένα όπως προείπα δεν έκατσε καλά και δεν έκανα την αναβάθμιση μέσω SUS. Πέρασα την prerooted του Zippy, χωρίς clean install γιατί έχω πολλά προγράμματα και δεν είχα χρόνο να τα περάσω ξανά. Έκανα λοιπόν κι εγώ κλείσιμο της τοποθεσίας αλλά δυστυχώς δεν είδα βελτίωση στην μπαταρία. Πάντως δεν πρόκειται με τίποτα να κάνω καθαρή εγκατάσταση και απλά θα περιμένω να δω αν βγει κάποια αναβάθμιση που θα βελτιώνει την μπαταρία. Πάντως έτσι για ενημέρωση σας, έχω το τάμπλετ Ζ και μετά την αναβάθμιση σε κιτ κατ 4.4.2 η μπαταρία από καλή που ήταν έγινε ακόμη καλύτερη. Πάντως αν και έχω παράπονα, δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό το τηλ σύντομα. Αλλά το να αναφέρουμε ότι προβλήματα και μεμονωμένα έχουμε με το κινητό δεν νομίζω ότι κάποιους εδώ μέσα πρέπει να τους βγάζει έξω από τα ρούχα τους. Θάνο, ναι αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση θα χαθούν όλα από μέσα, και δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρεις. Μπορείς όμως με το SUS να κάνεις repair, υπάρχει και αυτή η επιλογή. Edited May 28, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Συνήθως όταν αλλάζουμε rom το καλύτερο είναι να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση. Χωρίς καθαρή εγκατάσταση δεν θα ξέρεις αν φταίει πραγματικά αυτό ή η rom. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει downgrade σε 4.3 μπορεί να το κάνει με το flashtool από εδώ http://www.flashtool.net/download.php και με ένα .ftf αρχείο της 4.3( έχει διάφορες στο xda αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει Έλληνική). Έχω την εντύπωση πως σε downgrade τα χάνεις όλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν είναι να το κάνει κάποιος και όντως κάνει wipe , τότε αξίζει να βάλει με καθαρή εγκατάσταση και μόνο τα βασικά για 2 μέρες την κιτκατ και αν πάλι έχει θέμα φλασάρει κάποια 4.3. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 στο δικο μου λαγκαρει και στο ημερολογιο οταν αλλαξω μηνα χορευει λιγο τεκτονικ,,αλλα με τη μπαταρια απιστευτο ,και ελεγα να μην την περασω και μου ηρθε με απντειτ,,,και λεω ε τι γκατζετας θα ειμαι αν δεν την περασω,,,η μ... που με δερνει..εντομεταξυ και το ζ2 μεγαλα bezels και χοντρο,,τα υπολοιπα κινεζοκορεατικες πλαστικουρες,,,ενταξει πρεπει να ανοιξουμε εταιρια ,η αγορα εχει ελλειψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) ,,τα υπολοιπα κινεζοκορεατικες πλαστικουρες,,,ενταξει πρεπει να ανοιξουμε εταιρια ,η αγορα εχει ελλειψη Να αγορασουμε την apple :p , γιατι δεν παιρνεις καποιον usb φορητο φορτιστη της Sony να κανεις την δουλεια σου οταν κι οπου χρειαζεται http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/portable-power-supply-cp-f1lam/ http://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=+CP-F1LAM+ Edited May 28, 2014 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Παιδιά βοήθεια!!! Έσπασε η οθόνη!!! :((((( Έπεσε πάνω κάτι και έκανε ένα ολόκληρο βαθουλωμα σε ένα σημείο στο οποίο δεν υπακούει. Πόσα λεφτά θέλει πιστεύετε το σέρβις?? Edited May 28, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ψυχραιμια Κωσταντινε ,θα την βρεις την ακρη αυριο με το φως της μερας ,ψαχνε εν τω μεταξυ για αναλογα περιστατικα στο google .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Νικόλα τα χω παίξει... Διαβάζω για κάτι 300άρια και τα χω παιξει.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κάνε υπομονή μωρέ Κωνσταντίνε, με το να σκάς δεν βγαίνει κάτι. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα που διάβασα το μήνυμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κάνε υπομονή μωρέ Κωνσταντίνε, με το να σκάς δεν βγαίνει κάτι. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα που διάβασα το μήνυμα σου. Ευχαριστω φιλαρακι μου για τη συμπαρασταση.. αυριο πρωι πρωι θα παρω τηλεφωνο και εχω κανονισει να το παω στα κεντρικα στον κηφισο να τους το αφησω... ευχομαι να ειναι μεχρι 150 ευρω η επισκευη. Αν ειναι τοσο ή παραπανω τι κανω;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αν ειναι παραπανω δεν αξιζει, παιρνεις καινουριο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ευχαριστω φιλαρακι μου για τη συμπαρασταση.. αυριο πρωι πρωι θα παρω τηλεφωνο και εχω κανονισει να το παω στα κεντρικα στον κηφισο να τους το αφησω... ευχομαι να ειναι μεχρι 150 ευρω η επισκευη. Αν ειναι τοσο ή παραπανω τι κανω;;; φιλαρακι η επισκευη κοστιζει πολλα, και δεν θεωρω οτι αξιζει. Ξερω οτι κανει 300 στην αρβατο αλλα και 150 να κανει που δεν το νομιζω θεωρω οτι αξιζει να πας σε καινουριο κινητο, ειδικα τα Ζ1 μεταχειρισμενα ειναι στα 300 περιπου, και πιστευω οτι εχει νοημα η μεταβαση.. Αλλιως Ζ με 200-220 βρισκεις επισης μεταχειρισμενο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Συνήθως όταν αλλάζουμε rom το καλύτερο είναι να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση. Χωρίς καθαρή εγκατάσταση δεν θα ξέρεις αν φταίει πραγματικά αυτό ή η rom. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει downgrade σε 4.3 μπορεί να το κάνει με το flashtool από εδώ http://www.flashtool.net/download.php και με ένα .ftf αρχείο της 4.3( έχει διάφορες στο xda αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει Έλληνική). Έχω την εντύπωση πως σε downgrade τα χάνεις όλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν είναι να το κάνει κάποιος και όντως κάνει wipe , τότε αξίζει να βάλει με καθαρή εγκατάσταση και μόνο τα βασικά για 2 μέρες την κιτκατ και αν πάλι έχει θέμα φλασάρει κάποια 4.3. https://mega.co.nz/#!MdhU3RwJ!Vo6JeaEGfy1cp6Tjzc5IW4r0X5OlfV0MDrfEmpN_Ty0 Είναι central Europe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts