Magnum Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τελικα μπορουμε και με ΟΤΑ να κανουμε την αναβα8μιση η μονο μεσω υπολογιστη με το προγραμμα?Καπου ειχα διαβασει οτι μονο μεσω προγραμματος 8α γινει η αναβα8μιση σε 4.3 Εγώ την έκανα μέσα στο ΣΚ μέσω ΟΤΑ που μου την έβγαλε διαθέσιμη .... Ενώ πριν 3-4 μέρες την είχε κάνει διαθέσιμη για το δικό μου με custom number : 1270-6784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγω με vodafone-de φιλε εχω ακομα πολυ δρομο μπροστα μου μεχρι να μου ερ8ει αναβα8μιση.8α παρει το Ζ την 4.4 και εγω ακομα 8α περιμενω αναβα8μιση της βοντα για την 4.3 Οπως ειδα σε μια σελιδα ολα τα γερμανικα πηραν την αναβα8μιση σε 4.3 εκτος την βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ χωρίς καθαρή κ ενα σωρό mods περασμένα και πετάει.οι φωτογραφίες ομως Όταν γίνεται κλήση μικραιναν όμως.μέχρι την 4.2.2 ήταν μεγαλύτερες.ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? Επίσης γνωρίζει κανείς αν το xposed δουλεύει στην 4.3 ? Ναι δουλευει κανονικα αν φυσικα εχεις root οπως και το xui και γενικα καμια δεκαρια mods που δοκιμασα ολα μου δουλεψαν στην 4.3 εκτος απο το CPU Temp στην notification bar. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Xθες με την βοήθεια του kostantinoslp, και τον Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή του κάναμε ένα downgrade σε 4.2.2 και περάσαμε cwm, twrp, root. Kαι κάποια μοντάκια. Παίζει να είναι και το μοναδικό Ζ που είναι τελείως μαύρο, ούτε το logo της Sony υπάρχει :p Πάντως με titanium και αφού ξήλωσα πολύ σαβούρα μέσα από το κινητό σταθεροποιήθηκε στα 1,23mb free. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παντως με την 4.3 θεωρω πως ολα αλλαξαν προς το καλυτερο!:) Εκτος απο τις μικρες λεπτομερειες στα μηνυματα κ στις κλησεις που ειναι καλοδεχουμενα κ ευχρηστα,το βλεπω κ αρκετα πιο γρηγορο!! Μεγαλη διαφορα ειδα κ στην ενταση του ακουστικου καθως κ στην ανοιχτη ακροαση που ειδικα σε αυτην δεν ακουγες τιποτα!! Για εναν ηχο που κανει οταν ανοιγει η καμερα ξερουμε τιποτα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παίδες υπάρχει κανά μοντάκι σαν το διπλό ταπ, για ξεκλείδωμα της οθόνης όπως το G2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Παίδες υπάρχει κανά μοντάκι σαν το διπλό ταπ, για ξεκλείδωμα της οθόνης όπως το G2? Υπαρχει αλλα θελει Unlocked Bootloader. Αν εισαι Unlocked περνας αυτο το XzKernel-17 η DooMKernel, το XzKernel-17 ειναι πιο σταθερο απο DooMKernel. Για 4.3 μιλαμε παντα. Edited January 15, 2014 by klit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλημέρα παιδιά. Πείτε μου μία άποψη για το Sony SBH50 παρακαλώ γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω. Ακούω πολύ μουσική (κυρίως στο δρόμο) και βαριέμαι βάλε βγάλε το κινητό για να αλλάξεις τραγούδι και λοιπά. Από ήχο πώς το πάει; Έρχεται με ακουστικά ή βάζεις εσύ όποια θες; Η οθόνη του είναι καλή για για ανάγνωση μηνυμάτων; Παίζει και με handcent sms ή μόνο με την default εφαρμογή μηνυμάτων; Και το κυριότερο, από μπαταρία τι λέει;; Τελειώνει γρήγορα; Αδειάζει την μπαταρία του κινητού; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 προσπαθω να βρω μεταχειρισμενο Ζ εδω και μια βδομαδα και δεν κουνιέται φύλο.... τοσο ευχαριστημενοι ειναι οι χρηστες του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά. Πείτε μου μία άποψη για το Sony SBH50 παρακαλώ γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω. Ακούω πολύ μουσική (κυρίως στο δρόμο) και βαριέμαι βάλε βγάλε το κινητό για να αλλάξεις τραγούδι και λοιπά. Από ήχο πώς το πάει; Έρχεται με ακουστικά ή βάζεις εσύ όποια θες; Η οθόνη του είναι καλή για για ανάγνωση μηνυμάτων; Παίζει και με handcent sms ή μόνο με την default εφαρμογή μηνυμάτων; Και το κυριότερο, από μπαταρία τι λέει;; Τελειώνει γρήγορα; Αδειάζει την μπαταρία του κινητού; Γλυκάθηκες? :p Αν είναι να δώσεις 59 ευρώ, δώσε 10 ευρώ παραπάνω και πάρε το 52. Πολύ καλύτερο Edited January 15, 2014 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ποιες οι διαφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ποιες οι διαφορες; Οριστε φιλε μου..:) http://www.sonysbh52.com/sony-sbh52-vs-sbh50/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341451 Δεν μπορω να καταλαβω αν και τα δυο ειναι αδιαβροχα ή μονο το 52 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ποιες οι διαφορες; αν αναφέρεσαι για το SBH50 σε σχέση με το SBH52. To 52 δέχεται κάρτα sd μέχρι 32giga, είναι αδιάβροχο, μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και πιο καινούργιο μοντέλο :) Κωσταντινε μόνο το 52 είναι αδιάβροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλησπερα, εχω ενα galaxy s3 και σκεφτομαι τη συγκεκριμενη συσκευη ως αντικαταστατη του. Θα θελα να μου πειτε αν εχει καποιο σοβαρο μειονεκτημα που θα πρεπει ναμυπολογισω πριν το αγορασω? γενικα προτεινετε την αγορα του? (δε μπορω να δωσω πανω απο 400ε) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Προσωπικά το μείον για μένα είναι το γυαλί μπρος-πίσω. Όσο όμορφο το κάνει άλλο τόσο επίφοβο να σπάσει σε μια πιθανή πτώση. :) Και να είχε μεγαλύτερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Κωσταντινε μόνο το 52 είναι αδιάβροχο. Εκτός του ότι διάβασα σε διάφορα reviews ότι και το 50 είναι water resistant, μην μπερδεύεις το 52 με το smart wireless headset pro! To 52 ΔΕΝ παίρνει κάρτα μνήμης! Οπότε κράτα τα 10 ευρουλάκια σου για καμιά θήκη.;) Καλησπερα, εχω ενα galaxy s3 και σκεφτομαι τη συγκεκριμενη συσκευη ως αντικαταστατη του. Θα θελα να μου πειτε αν εχει καποιο σοβαρο μειονεκτημα που θα πρεπει ναμυπολογισω πριν το αγορασω? γενικα προτεινετε την αγορα του? (δε μπορω να δωσω πανω απο 400ε) Το χεις δει από κοντά το Ζ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εκτός του ότι διάβασα σε διάφορα reviews ότι και το 50 είναι water resistant, μην μπερδεύεις το 52 με το smart wireless headset pro! To 52 ΔΕΝ παίρνει κάρτα μνήμης! Οπότε κράτα τα 10 ευρουλάκια σου για καμιά θήκη.;) το wireless pro είναι το MW-1L. τα έχω ψάξει και τα 3, και είδα και βιντεάκια στο γιουτιούμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το wireless pro είναι το MW-1L. τα έχω ψάξει και τα 3, και είδα και βιντεάκια στο γιουτιούμπι Άρα να μην σου ποστάρω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461829 αυτο http://www.expansys.ae/sony-sbh52-smart-bluetooth-handset-black-253624/ αυτο http://www.dwidigitalcameras.com.au/astore/Sony-SBH-52-NFC-Bluetooth-Headset.aspx#.UtZ68dJdUw0 και άλλα δεκάδες sites που δεν γράφουν πουθενά για κάρτα μνήμης στο 52 αφού είσαι τόσο σίγουρος..:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το χα δει καποια στιγμη ναι, βεβαια πριν το παρω θα το ξαναδω, απλα αυτες τις μερες ειμαι με 39 πυρετο κ δε μπορω να βγω Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το χα δει καποια στιγμη ναι, βεβαια πριν το παρω θα το ξαναδω, απλα αυτες τις μερες ειμαι με 39 πυρετο κ δε μπορω να βγω Το μεγαλυτερο "προβλημα" που μπορει να εχεις ειναι οτι προερχεσαι απο amoled οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Άρα να μην σου ποστάρω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461829 αυτο http://www.expansys.ae/sony-sbh52-smart-bluetooth-handset-black-253624/ αυτο http://www.dwidigitalcameras.com.au/astore/Sony-SBH-52-NFC-Bluetooth-Headset.aspx#.UtZ68dJdUw0 και άλλα δεκάδες sites που δεν γράφουν πουθενά για κάρτα μνήμης στο 52 αφού είσαι τόσο σίγουρος..:lol: Για να δω τις τιμές τα πόσταρες? :lol::p Εσύ αγόρασε το 50 και εγώ το 52 για να είμαστε και οι 2 οκ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το μεγαλυτερο "προβλημα" που μπορει να εχεις ειναι οτι προερχεσαι απο amoled οθονη. Μπορεις να μου πεις μεσες ακρες πως μεταφραζεται αυτο σε σχεση με τα χρωματα πχ ; Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μπορεις να μου πεις μεσες ακρες πως μεταφραζεται αυτο σε σχεση με τα χρωματα πχ ; οι amoled έχουν πιο ζωηρά χρώματα νομίζω, πιο δυνατά. του Ζ είναι λίγο πιο υποτονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μπορεις να μου πεις μεσες ακρες πως μεταφραζεται αυτο σε σχεση με τα χρωματα πχ ; ΄Μέσες άκρες ό,τι είπε ο Βασίλης. Οι Amoled οθόνες δείχνουν πολύ έντονα, υπερκορεσμένα τα χρώματα. Για άλλους εντυπωσιακά, εμένα με κουράζουν στο 10λετο. Το άσπρο ψιλομπλεδίζει και κάτω από τον ήλιο (εσύ θα το ξέρεις καλά) είναι λίγο απογοητευτικές ακόμα και σε φουλ φωτεινότητα. Βέβαια αυτό έχει αλλάξει λίγο με το S4 και Note 3. Έχουν, όμως, τρομερές γωνίες θέασης. Οι οθόνες της Sony από την άλλη, πάσχουν από γωνίες θέασης. Στον ήλιο είναι εξαιρετικές και τα χρώματα τους είναι φυσικά (για άλλους ξεθωριασμένα ή λιγότερο τονισμένα). Το μαύρο "γκριδίζει".. Όσο για το γυαλί που ανέφερε πριν ο Βασίλης, είναι από μόνος του ένας λόγος να φύγεις από την Samsung! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καταλαβα οποτε ειναι κατι που πρεπει να τσεκαρω απο κοντα. (Πριν το samsung παντως ειχα ενα Arc.) Η φωτεινοτητα του galaxy κατω απο τον ηλιο οντως ειναι ενα προβλημα. Κατα τ αλλα , περα απο την οθονη μαλλον δεν υπαρχει κατι να μ απασχολησει ε; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts