papdoux Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 πέτυχα νέο πρόβλημα, wifi και bluetooth δε μου δουλεύουν ταυτόχρονα. όταν ανοίγω το bluetooth, το wifi δε συνδέεται με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 πέτυχα νέο πρόβλημα, wifi και bluetooth δε μου δουλεύουν ταυτόχρονα. όταν ανοίγω το bluetooth, το wifi δε συνδέεται με τίποτα. Μάλλον πας για εκ νέου εγκατάσταση, εμένα προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι που να με προβληματίζει..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 το σκέφτηκα και είπα να το κάνω από companion αλλά βλέπω ότι θα χάσω τις εφαρμογές και ότι υπάρχει στην εσωτερική μνήμη. υπάρχει άλλος τρόπος; να κάνω root και να βάλω άλλη rom χωρίς να χάσω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 το σκέφτηκα και είπα να το κάνω από companion αλλά βλέπω ότι θα χάσω τις εφαρμογές και ότι υπάρχει στην εσωτερική μνήμη. υπάρχει άλλος τρόπος; να κάνω root και να βάλω άλλη rom χωρίς να χάσω κάτι; Στο πρωτο ποστ της σελιδας ειναι το λινκ ,στο flashtool δεν επιλεγεις wipe Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλημέρα. Η εφαρμογή "Μοvie studio" τι κάνει; Μήπως να τη ξαποστείλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Γεια σας, να ρωτήσω σχετικά με τη λειτουργία stamina; Διάβασα στις σημειώσεις ότι ορισμένες εφαρμογές ίσως να μη λειτουργούν σωστά. Την έχει ενεργοποιήσει κάποιος και αν έχετε ακούσει για τυχών δυσλειτουργίες σε κάποιες εφαρμογές; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 το σκέφτηκα και είπα να το κάνω από companion αλλά βλέπω ότι θα χάσω τις εφαρμογές και ότι υπάρχει στην εσωτερική μνήμη. υπάρχει άλλος τρόπος; να κάνω root και να βάλω άλλη rom χωρίς να χάσω κάτι; Λοιπόν αν θυμάμαι καλά από το companion και από εκεί που λέει support zone μπορείς να κάνεις και repair και όχι ξανά εγκατάσταση από την αρχή, οπότε δεν χάνεις τίποτα από τα δεδομένα. Ναι το είχα κάνει... Αλλά αρκετά παλιά. Γεια σας, να ρωτήσω σχετικά με τη λειτουργία stamina; Διάβασα στις σημειώσεις ότι ορισμένες εφαρμογές ίσως να μη λειτουργούν σωστά. Την έχει ενεργοποιήσει κάποιος και αν έχετε ακούσει για τυχών δυσλειτουργίες σε κάποιες εφαρμογές; Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί φίλε μου, το μόνο θέμα είναι ότι κάποιες φορές η συσκευή σε ενημερώνει ότι κάποια από αυτές εφαρμογές εμποδίζει την σωστή λειτουργία και άρα θα πρέπει να την κλείσεις..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους, μόλις έγινα κάτοχος του xperia z και ήθελα να ρωτήσω μιας και έρχομαι απο htc one x, τί κάνουμε για smart dial στον dialer. Δηλαδή πατώντας τα αριθμητικά πλήκτρα να ψάχνει τις επαφές. Το έχει αυτό αλλά μόνο για τις επαφές που είναι στα αγγλικά, για τα ελληνικά τι κάνουμε; Επίσης να ρωτήσω, ποια rom θα προτείνατε για το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Το unlocked bootloader είναι λόγος για να χαθεί η εγγύηση σύμφωνα με την sony hellas; FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 μετα απο την εμπειρια οπου ειχα ναβιγκειτορ στο αμαξι και χτυπησε κληση και μαυρισε η οθονη και μετα σβηστηκε ολη η διαδρομη και επανηλειμμενα και εν κινηση(ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ).σημερα ειχα και αλλη χαλια εμπειρια,μιλουσα με hang oyt και χτyπησε το viber ekleise το hang out αλλα στο viber den ακουγοτανε τιποτα,μαυρισε και η οθονη,οταν επανηλθε τοτε συνεχισα και δεν ακουγα τιποτα στο viber,, eprepe να κανω επανακινηση και να φτιαξουν ολα,,,αμεσως μετα συνεβη το ιδιο δευτερη φορα και με τα ιδια αποτελεσματα.επισης εγινε και καθως ειχα σκαιπ και με καλουσανε σε αλλη υπηρεσια ταυτοχρονα ,γενικα δεν ειναι ετοιμο για τοσο γρηγορεσ αποφασεις,,με πουλησε σε πολυ κρισιμες στιγμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κανε επιδιορθωση ,το τηλ σου εχει θεμα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 δεν νομιζω ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα αδυνατει να ανταπεξελθει σε ενεργες εεφαρμογες τατοχρονα που χρησιμοποιουν γραφικα βιντεο και ηχο,κλαταρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) δεν νομιζω ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα αδυνατει να ανταπεξελθει σε ενεργες εεφαρμογες τατοχρονα που χρησιμοποιουν γραφικα βιντεο και ηχο,κλαταρει Πρώτη φορά ακούω το Ζ να κλατάρει, εγώ του έχω τινάξει τα πέταλα και παρακαλάω να κλατάρει..... Μάλλον το τηλ σου έχει θέμα.... Συνιστώ repair αν όχι ξανά καθαρή εγκατάσταση. Edited January 8, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) επιμενω κανενα θεμα με το κινητο,οι δυνατοτητες του ειναι αυτες ,προτεινω δοκιμη ,,μιληστε λαιβ με hang out kai ταυτοχρονα βαλτε καποιον να σας καλεσει στο σκαιπ ενω μιλατε,,,,μιληστε με σκαιπ παντα με ηχο και εικονα και ταυτοχρονα βαλτε καποιον να σας καλεσει στο viber ενω μιλατε,,ανοιξτε sygic ξεκινηστε διαδρομη κανονικα και βαλτε καποιον να σας καλεσει,,,για τετοια τεστ της συσκευης μιλαω,,δοκιμαστε και τα συμπερασματα δικα σας. Edited January 8, 2014 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Πρώτη φορά ακούω το Ζ να κλατάρει, εγώ του έχω τινάξει τα πέταλα και παρακαλάω να κλατάρει..... Μάλλον το τηλ σου έχει θέμα.... Συνιστώ repair αν όχι ξανά καθιστή εγκατάσταση. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά..6 μήνες το έχω και κανένα κόμπιασμα εκτός από 2 επανεκκινησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaris1045 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εχω το Ζ αλλα μου εχει σπασει η οθονη και το service λεει οτι θελει 350 ευρωπουλα,ξερετε κανενα μαγαζι που μπορει να κανει τη δουλεια φθηνοτερα(για Θεσσαλονικη); (ειμαι καινουργιος εδω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 350 euro??? Μη φάνε πες έχει γλαροσουπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εχω το Ζ αλλα μου εχει σπασει η οθονη και το service λεει οτι θελει 350 ευρωπουλα,ξερετε κανενα μαγαζι που μπορει να κανει τη δουλεια φθηνοτερα(για Θεσσαλονικη); (ειμαι καινουργιος εδω) Θέλεις να ρωτήσω? Έχω γνωστό που ασχολείται με σέρβις κινητών :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 350 euro??? Μη φάνε πες έχει γλαροσουπα! δεν το εχω ψαξει πιο πολυ, αλλα γενικα εδω που οι τιμες ειναι λογικες, δυστυχως βρηκα αυτο: http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=59 χωρια τη στεγανοποιηση που θα χαλασεις μονος σου. οποτε το ξεχνας μαλλον.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν δεν θα το έφτιαχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 εχει αγοαρασει κανεις απο public η πλαισιο,που κανουν 400 ευρω?Ειναι branded η unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλημέρα, δυστυχώς απ ότι βλέπω μάλλον έπεσα σε ελαττωματική συσκευή μιας και έχω ένα μαύρο σημάδι στην κάμερα σε κάθε φωτογραφία. Απ' ότι είδα είναι σκόνη ή τραύμα στο φακό. Θα το πάω στο service, απλά ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είχε ίδιο πρόβλημα και τί έκανε η sony γι αυτό; Αλλαγή της συσκευής; Αλλαγή της κάμερας; Πόσο χρόνο χρειάστηκε να το αφήσει στο service; Το κυριότερο που με απασχολεί είναι πως ξεκλείδωσα το bootloader χωρίς να κάνω TA Backup οπότε δεν μπορώ να γυρίσω σε πλήρη εργοστασιακή κατάσταση, ξαναρώτησα πιο πάνω αλλά δεν απάντησε κανείς, για την πολιτική της sony hellas σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Γεια σας, να ρωτήσω σχετικά με τη λειτουργία stamina; Διάβασα στις σημειώσεις ότι ορισμένες εφαρμογές ίσως να μη λειτουργούν σωστά. Την έχει ενεργοποιήσει κάποιος και αν έχετε ακούσει για τυχών δυσλειτουργίες σε κάποιες εφαρμογές; Το stamina απενεργοποιει τα δεδομενα και το wifi αλλα κλησεις και μηνυματα δεχεσαι Απο κει και περα πας ρυθμισεις σταμινα και προσθετεις ποιες εφαρμογες θες να συνεχισουν να λειτουργουν με το stamina ενεργο Πχ `οταν το ειχα ενεργο δεν λειτουργουσε το alarm xtreme pro ξυπνητηρι Πηγα ρυθμισεις το προσθεσα και τωρα λειτοθργει Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλημέρα, δυστυχώς απ ότι βλέπω μάλλον έπεσα σε ελαττωματική συσκευή μιας και έχω ένα μαύρο σημάδι στην κάμερα σε κάθε φωτογραφία. Απ' ότι είδα είναι σκόνη ή τραύμα στο φακό. Θα το πάω στο service, απλά ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είχε ίδιο πρόβλημα και τί έκανε η sony γι αυτό; Αλλαγή της συσκευής; Αλλαγή της κάμερας; Πόσο χρόνο χρειάστηκε να το αφήσει στο service; Το κυριότερο που με απασχολεί είναι πως ξεκλείδωσα το bootloader χωρίς να κάνω TA Backup οπότε δεν μπορώ να γυρίσω σε πλήρη εργοστασιακή κατάσταση, ξαναρώτησα πιο πάνω αλλά δεν απάντησε κανείς, για την πολιτική της sony hellas σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, FilthX Ειναι θεμα φακου ,αρκετα Ζ το εχουν οπως και το δικο μου ,επισκευαζεται μεσα στην εγγυηση την οποια ομως εχεις χασει αφου ξεκλειδωσες τον bl ,αν τον ξανακλειδωσεις θα κανεις δουλεια ,αλλιως .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ειναι θεμα φακου ,αρκετα Ζ το εχουν οπως και το δικο μου ,επισκευαζεται μεσα στην εγγυηση την οποια ομως εχεις χασει αφου ξεκλειδωσες τον bl ,αν τον ξανακλειδωσεις θα κανεις δουλεια ,αλλιως .. Απο τη στιγμή που είναι hardware πρόβλημα (δηλαδή ο φακός, ο οποίος αλλάζει) το service της sony θα το βγάλει εκτός εγγύησης για το ξεκλείδωμα του bootloader; Αν ξανακλειδώσω τον bootloader χωρίς να κάνω restore το TA Backup θα κάνω brick τη συσκευή; Να σημειώσω εδώ πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές της sony (bravia engine, trackid, καμερα) και είμαι με rooted 4.3 . Αν βάλω κάποια άλλη rom όλα αυτά θα δουλεύουν με unlocked bootloader; Αν μετά προσπαθήσω να βάλω την εργοστασιακή rom θα δουλεύουν όλα έτσι ή θα έχω χάσει την καμερα, bravia κτλ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfeas_7 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλημέρα παιδιά παίζει root για την 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts