Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αύριο θα το έχω. Της βοντα. Τι κατεβαζω για να είναι unbraded και στην 4.3 ? Έτσι χάνει εγγύηση? Έχω καιρό να πάρω Σόνυ και ξέχασα τι καιπως

Απο τη στιγμη που θα φλασαρεις αλλο λογισμικο, χανει την εγγυηση του. Μπορεις να περασεις το στοκ της βοντα και να ξαναμπεις στην εγγυηση.

Η διαδικασια περιγραφεται σε προηγουμενα μηνυματα μου με τον Νικο. Ριξε μια ματια

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αύριο θα το έχω. Της βοντα. Τι κατεβαζω για να είναι unbraded και στην 4.3 ? Έτσι χάνει εγγύηση? Έχω καιρό να πάρω Σόνυ και ξέχασα τι καιπως

Mανώλη όταν το παραλάβεις και το ανοίξεις, γράψε και τι έχει μέσα το κουτί. αν έχει nfc tags, dock station. Ευχαριστώ :)

Mανώλη όταν το παραλάβεις και το ανοίξεις, γράψε και τι έχει μέσα το κουτί. αν έχει nfc tags, dock station. Ευχαριστώ :)

τιποτα απο τα παραπνω δεν εχει μεσα

τοπηρα βεβαι απο αλλο παιδι εδω αλλα δεν νομιζω να ειχε

ακουστικα φορτιστη καλωδιο usb χαρτια

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Είμαι από χθες ένας ακόμα κάτοχος του Ζ, αγορά από το Πλαίσιο, έγινε και το update στην 4.3 αλλά έχω έναν προβληματισμό σχετικά με τη θερμοκρασία που ανεβάζει όταν τρέχω για παράδειγμα το παιχνίδι Plants vs Zombies 2. Η συσκευή είναι αρκετά ζεστή στο πίσω μέρος ανάμεσα στον αισθητήρα του NFC και μιας μικρής τρυπούλας. Είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ

τωρα το κανω unbranded να βαλω την 4.3

εαν θελω να το επαναφερω σε εγοστσιακη branded απλα το κανω απο sesus?

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Είμαι από χθες ένας ακόμα κάτοχος του Ζ, αγορά από το Πλαίσιο, έγινε και το update στην 4.3 αλλά έχω έναν προβληματισμό σχετικά με τη θερμοκρασία που ανεβάζει όταν τρέχω για παράδειγμα το παιχνίδι Plants vs Zombies 2. Η συσκευή είναι αρκετά ζεστή στο πίσω μέρος ανάμεσα στον αισθητήρα του NFC και μιας μικρής τρυπούλας. Είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ

Καλη χρονια φιλε μου και καλομιλητο.

Ειναι το πρωτο σου smartphone τετοιων προδιαγραφων?

Εκει βρισκεται ο επεξεργαστης της συσκευης και οταν κανεις κατι απαιτητικο οπως πχ να παιζεις παιχνιδα για μερικη ωρα, ειναι λογικο να ζεσταινεται, σε συνδυασμο με τα χερια σου που ακουμπανε τη συσκευη στο πισω μερος.

Τωρα αν βλεπεις τρελες θερμοκρασιες ισως να εχεις πεσει και σε προβληματικη συσκευη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη χρονια φιλε μου και καλομιλητο.

Ειναι το πρωτο σου smartphone τετοιων προδιαγραφων?

Εκει βρισκεται ο επεξεργαστης της συσκευης και οταν κανεις κατι απαιτητικο οπως πχ να παιζεις παιχνιδα για μερικη ωρα, ειναι λογικο να ζεσταινεται, σε συνδυασμο με τα χερια σου που ακουμπανε τη συσκευη στο πισω μερος.

Τωρα αν βλεπεις τρελες θερμοκρασιες ισως να εχεις πεσει και σε προβληματικη συσκευη.

Ναι είναι η πρώτη συσκευή τέτοιων προδιαγραφών. Υπάρχει τρόπος να μετρηθεί η θερμοκρασία (με πρόγραμμα ίσως) και υπάρχει κάποιο όριο που θεωρείται 'φυσιολογικο' πριν μπω στη διαδικασία service κτλ.;

Ναι είναι η πρώτη συσκευή τέτοιων προδιαγραφών. Υπάρχει τρόπος να μετρηθεί η θερμοκρασία (με πρόγραμμα ίσως) και υπάρχει κάποιο όριο που θεωρείται 'φυσιολογικο' πριν μπω στη διαδικασία service κτλ.;

Η συσκευη εχει overheat protection και αν παρα θερμανθει θα κλεισει ειτε θα ριξει την ισχυ ,μην σε απασχολει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Είμαι και εγώ στην 4.3 unbranded. Όλα καλά για την ώρα αλλά ροοτ γίνεται με εφαρμογή ή από το pc?

Μπορεις να το μετρησεις με το gsam battery.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αναμονή και εγώ να το παραλάβω από Vodafone :) Ελπίζω να είμαι ευχαριστημένος, αλλιώς Κωσταντίνε κρύψου :lol::p

Σε αναμονή και εγώ να το παραλάβω από Vodafone :) Ελπίζω να είμαι ευχαριστημένος, αλλιώς Κωσταντίνε κρύψου :lol::p

Ειπαμε.. θα εξαφανιστω απο skype και λοιπα!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειπαμε.. θα εξαφανιστω απο skype και λοιπα!! :p

πριν εξαφανιστείς, άφησε και ένα τηλ να μπορέσω να σε κράξω :p

πριν εξαφανιστείς, άφησε και ένα τηλ να μπορέσω να σε κράξω :p

θα στο δωσω εγω που το εχω προχειρο:lol::p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

θα στο δωσω εγω που το εχω προχειρο:lol::p

Μα ρε Νικολα πες του οτι θα κανει πολυ καιρο να ξαναλλαξει συσκευη μολις παρει τη Ζετα..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα ρε Νικολα πες του οτι θα κανει πολυ καιρο να ξαναλλαξει συσκευη μολις παρει τη Ζετα..:p

Nα σε παρει να σ'ευχαριστησει βρε ,σιγουρα θα κανει καιρο :)

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Εγώ που το πήρα από Πλαίσιο, τα Χριστούγεννα, δεν είχε μέσα docking station αλλά έχει nfc tags (τρία αν δεν κάνω λάθος, τα άφησα όπως ήταν στο κουτί του). Εννοείται ακουστικά και καλώδιο usb και φορτιστή.

Εγώ που το πήρα από Πλαίσιο, τα Χριστούγεννα, δεν είχε μέσα docking station αλλά έχει nfc tags (τρία αν δεν κάνω λάθος, τα άφησα όπως ήταν στο κουτί του). Εννοείται ακουστικά και καλώδιο usb και φορτιστή.

Μάλλον από χώρα σε χώρα αλλάζουν τα παρελκόμενα μέσα. Αλλιώς δεν εξηγήται. :)

Μάλλον από χώρα σε χώρα αλλάζουν τα παρελκόμενα μέσα. Αλλιώς δεν εξηγήται. :)

Εμένα. Είναι από βονταφονε και δεν έχει τίποτα από τα έξτρα

Και εγώ που το πήρα από Πλαίσιο δεν είχε docking. Είχε 2 nfc tags, usb cable/charger και το ενσύρματο hands free. Ούτε έξτρα προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη. Εσείς που το πήρατε πρόσφατα είχε την έξτρα ζελατίνα;

Μια και το πήραμε και οι δύο πρόσφατα από το Πλαίσιο, έχεις παρατηρήσει αν ζεσταίνεται αρκετά στο πισω μέρος ανάμεσα σε μια τρυπουλα και τον αισθητήρα του NFC?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Μια και το πήραμε και οι δύο πρόσφατα από το Πλαίσιο, έχεις παρατηρήσει αν ζεσταίνεται αρκετά στο πισω μέρος ανάμεσα σε μια τρυπουλα και τον αισθητήρα του NFC?[/QUOT Ναι,η αληθεια είναι ότι ανεβαζει αρκετη θερμοκρασια,τοση ώστε να σε(μας) τρομαζει.....αλλα....το δικο μου την ανεβαζει από τον μαρτη του 13,και συνεχιζει να την ανεβαζει....απροβλημάτιστα...μην το φοβασαι;)

Εάν νομιζεις ότι εχει σημασια,και το δικο μου από πλαισιο είναι,αλλα πριν ένα χρονο περιπου.

Καλοριζικο δεν θα το μετανιώσεις...σιγουρα:)

sks13 :alien:

Εμένα είχε και docking station και tags. Από birdphone..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και το δικο μου απο birdphone, Ελληνικο μαλιστα, αλλα δεν ειχε docking station.

Καλά για το docking δεν πολυκαίγομαι. Αλλά για τα nfc tags είναι αλλιώς, πιστεύω σε λύνει τα χέρια σε μερικά θέματα. Θέλω να ρίξω κράξιμο τον Κωσταντίνο την ώρα που οδηγάω? Περνάω το κινητό πάνω από το nfc και όλα καλά. :lol:

• The title was changed to Sony Xperia Ζ