gibrilm Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ XPERIA Z ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖΟΜΑΓΑΖΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ ..... ΕΧΩ ΕΛΕΝΞΕΙ ΜΕΣΩ FIRMWARE Check ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ Η 4.3 . ΟΤΑ UPDATE ΔΥΣΚΟΛΟ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ OFFICIAL UPDATE ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ODIN ΤΗΣ SAMSUNG ( ΠΡΩ ΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΤΟΥ SAMSUNG S4 ) :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited January 2, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 κανενα προγραμα ταπ ταπ υπαρχει για το ζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 gibrilm, το flashtool κανει αυτη τη δουλεια. Δες τα προηγουμενα μηνυματα. Για αυτο συζηταμε. ;) dras τι εννοεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ενδιαφέρετε φίλος να αγοράσει το z, αλλά κάπου διάβασε ότι δεν είναι ικανοποιητική η ένταση του ακουστικού. Ισχύει κάτι τέτοιο? Δεν ακούγεται δυνατά/καθαρά ο συνομιλητής?? Επίσης στους μήνες που είναι στην κατοχή σας, είχατε κάποιο πρόβλημα?? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Προσωπικα ειμαι υπερευχαριστημενος. Το ηχειο δεν ειναι πολυ δυνατο. Αλλα εινσι ικανοποιητικο. Τωρα περιμενουμε την μοντα απο xda για την 4.3 που το ανεβαζει πολλα επιπεδα. Το ακουστικο ειναι λες και το χεις ανοιχτη ακροαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παιδια μια ερωτηση το πηρε φιλος το κινητο εχει αναγκη μεμβρανων? φοραει απο το εργοστασιο οπως ολα τα sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παιδια μια ερωτηση το πηρε φιλος το κινητο εχει αναγκη μεμβρανων? φοραει απο το εργοστασιο οπως ολα τα sony? ως προς την οθονη δεν εχει, αλλα οταν θα γρατζουνιστουν οι μεμβρανες οι εργοστασιακες θα πρεπει να βαλει αλλες, που σημαινει οτι θα χασει το λογοτυπο της sony, μιας και ειναι πανω στις εργοστασιακες. εγω δεν ειχα βαλει δευτερες με το σκεπτικο οτι δε με νοιαζει να το χασω το λογοτυπο, αλλα αν το θελει θα πρεπει να βαλει ωστε να διατηρηθουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adaeus Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ως κάτοχος του ZR μπορώ να πω ότι με την αναβάθμιση (επίσημη) σε 4.3 η ένταση τόσο του ακουστικού όσον και του ηχείου έχουν βελτιωθεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ως προς την οθονη δεν εχει, αλλα οταν θα γρατζουνιστουν οι μεμβρανες οι εργοστασιακες θα πρεπει να βαλει αλλες, που σημαινει οτι θα χασει το λογοτυπο της sony, μιας και ειναι πανω στις εργοστασιακες. εγω δεν ειχα βαλει δευτερες με το σκεπτικο οτι δε με νοιαζει να το χασω το λογοτυπο, αλλα αν το θελει θα πρεπει να βαλει ωστε να διατηρηθουν. Πολυ κουφο αυτο!! πανω στην μεμβρανη εχουν το λογοτυπο? στην πισω πλευρα ε? εγω του παραγγειλα 3 σετ μπρος πισω αν καταλαβα καλα απο το εργοστασιο εχει μονο πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Πολυ κουφο αυτο!! πανω στην μεμβρανη εχουν το λογοτυπο? στην πισω πλευρα ε? εγω του παραγγειλα 3 σετ μπρος πισω αν καταλαβα καλα απο το εργοστασιο εχει μονο πισω και στην μπροστινη. Ναι, δυστυχως ειναι βλακεια και το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το εκαναν γιατι δεν καθοταν στο τζαμι η εκτυπωση (πχ βγαζοντας τη μεμβρανη να χαλαγε) ή ηταν πιο φθηνο να μπει πανω στη ζελατινα. Οπως και ναχει, αν το σκεφτεις πολυ δεν ειναι κατι τρομαρα κακο, οκ απλα δε θα λεει σονυ. σιγα. (εννοω και μπροστα, οχι μονο πισω!!) Απο το εργοστασιο εχει και μπρος και πισω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 προφανως εχει το λογοτυπο πανω στην μεβρανη γιατι ερχεται φορεμενο,ενα σωμα με το κινητο και ειναι εξαρτημα σονυ,και καθε εξαρτημα σονυ εχει το λογοτυπο πανω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 προφανως εχει το λογοτυπο πανω στην μεβρανη γιατι ερχεται φορεμενο,ενα σωμα με το κινητο και ειναι εξαρτημα σονυ,και καθε εξαρτημα σονυ εχει το λογοτυπο πανω, καλα αυτο δεν ειναι αιτιολογηση, γιατι πολυ απλα και η οθονη ειναι εξαρτημα σονυ αλλα αν πεταξεις τη μεμβρανη μενει χωρις το logo. Δεν θεωρω οτι στεκει σαν θεωρια, εξαλλου το xperia T και ολα τα προηγουμενα δεν ειχαν κανενα λογοτυπο πανω στην μεμβρανη, ολα το ειχαν πανω στη συσκευη! Απλα λεμε οτι οκ, στη χειροτερη να χασεις τη λεξη "sony" απο μπροστα, so what? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 nai απλα επειδη γενικοτερα η σονυ εχει αλλαξει λιγο νοοτροπια ισως θελει να μας δειξει ποσο σημαντικο ειναι να εχει την μεβρανη και να μην την αποσπας απο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 nai απλα επειδη γενικοτερα η σονυ εχει αλλαξει λιγο νοοτροπια ισως θελει να μας δειξει ποσο σημαντικο ειναι να εχει την μεβρανη και να μην την αποσπας απο το τηλεφωνο και ετσι σε αναγκαζει να εχεις διπλές μεμβρανες, μια που σου βαζει η σονυ και μια για να μην χαλασει της σονυ. αυτο ειναι τουλαχιστον περιττο, να μην το χαρακτηρισω αλλιως. Οσο σημαντικο και να ειναι η μεμβρανη, αλλο τοσο ωραιο ειναι να εχεις ενα ανθεκτικο/αντιχαρακτικο γυαλι, οπως ειχα στο Ν8 μου που μετα απο 2 χρονια δεν ειχε το παραμικρο και να χαιρεσαι το γυαλι. Τελος παντων, απλα θεωρω οτι θα μπορουσαν να εχουν το λογοτυπο πανω στο τζαμι και να μην αναγκαζομαστε να εχουμε διπλές ζελατινες ή να το χανουμε το ιδιο το λογοτυπο. Απο εκει και περα ο καθενας ο,τι τον ευχαριστει. εγω οταν θα ειναι να παρω καινουριο κινητο, την δευτερη θα την πεταξω, για να μην πω και την πρωτη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδια την ωρα που πηγα να ξηλωσω μια δυο εφαρμογες της google, μαλλον κατα λαθος ξηλωσα και το com.maxmpz.audioplayer. δεν εχω ιδεα τι κανει αλλα αν μπορει καποιος με 4.3 να μου στειλει το αρχειο αυτο να το περασω καπως, θα ημουν υποχρεος..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν βγάλω την εργοστασιακή μεμβράνη αφήνει κατάλοιπα ή θαμπαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν βγάλω την εργοστασιακή μεμβράνη αφήνει κατάλοιπα ή θαμπαδα? Το πλενεις. Απλα θα φυγει και το logo της sony. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εννοώ μένει το γυαλί καθαρό χωρίς σημάδια που με μην φεύγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εννοώ μένει το γυαλί καθαρό χωρίς σημάδια που με μην φεύγουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) [ATTACH][/ATTACH]Παιδια την ωρα που πηγα να ξηλωσω μια δυο εφαρμογες της google, μαλλον κατα λαθος ξηλωσα και το com.maxmpz.audioplayer. δεν εχω ιδεα τι κανει αλλα αν μπορει καποιος με 4.3 να μου στειλει το αρχειο αυτο να το περασω καπως, θα ημουν υποχρεος..:) Αυτo που εσβησες ειναι το Poweramp απλα κατεβασε το παλι και εισαι ok ;) [ATTACH]39339[/ATTACH] Edited January 3, 2014 by klit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αυτo που εσβησες ειναι το Poweramp απλα κατεβασε το παλι και εισαι ok ;) Μαλλον επι σκοπου το εσβησα τοτε!! Δ επηρεαζει σε τιποτα και αν δεν το εχω ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μαλλον επι σκοπου το εσβησα τοτε!! Δ επηρεαζει σε τιποτα και αν δεν το εχω ε? Κανενα προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδια την ωρα που πηγα να ξηλωσω μια δυο εφαρμογες της google, μαλλον κατα λαθος ξηλωσα και το com.maxmpz.audioplayer. δεν εχω ιδεα τι κανει αλλα αν μπορει καποιος με 4.3 να μου στειλει το αρχειο αυτο να το περασω καπως, θα ημουν υποχρεος..:) Δεν το βρισκω ουτε στο ΧΖ ουτε στο ΧΤΖ , καμια βλακεια θα ειναι η το mode του ηχου , Για παρτυ σου Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Κανενα προβλημα :) Εισαι ωραιος αγαπητε klit σε ευχαριστω πολυ! :) Καπου εδω να πω οτι με την 4.3 το wifi ειναι απιστευτα βελτιωμενο! Απο εκει που στο ιδιο σημειο ειχα 1-2 γραμμες, μεχρι και disconnects, τωρα εχω σταθερα 3!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αύριο θα το έχω. Της βοντα. Τι κατεβαζω για να είναι unbraded και στην 4.3 ? Έτσι χάνει εγγύηση? Έχω καιρό να πάρω Σόνυ και ξέχασα τι καιπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts