Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Nikos_Mpl Επειδη καταντησε κουραστικο αυτο το θεμα και για να το κλεισουμε να σου πω τα εξης: καταρχην εχεις παρερμηνευσει τα λογια μου και θα στα εξηγησω παρακατω και κατα δευτερον με κουραζει να βλεπω παντα,σε ολα τα νηματα ολων των συσκευων,καποιους μεμονομενους, να εξυμνουν την τελειοτητα της συσκευης τους (οποια κι αν ειναι αυτη),με υπερβαλοντα ζηλο,να κανουν το μαυρο ασπρο και να μην δεχονται κουβεντα για το οποιοδηποτε στραβο υπαρχει πανω της (που ολες εχουν τα στραβα τους).Ειδες εσυ να λεω καπου οτι το s3 ειναι καλυτερο απο το z???Mα δεν ειναι του ιδιου επιπεδου,πως θα μπορουσα να τις συγκρινω?!?!?Ειπα οτι ο dialer στο s3 (που εσυ το εφερες για παραδειγμα κι οχι εγω,και το σωστο θα ηταν να ελεγες για το s4 που ειναι ιδιου επιπεδου με το z),καθυστερει στο πρωτο ανοιγμα και μετα ανοιγει ακαριαια,πραγμα που δεν συμβαινει στο z και οποιος γραφει οτι στο z ανοιγει ακαριαια ειναι περα για περα αναληθες!!!!(εχω δει και αλλα εκτος απο το δικο μου,δεν μπορει να εχουν ολα προβλημα και τα δικα σας να ειναι καλα.Καλη η υποστηριξη αλλα να λεμε και καμια αληθεια).Οσο για την μεταφορα εφαρμογων,ναι εχω δει leaked σε s3 και εχει κανονικα app to sd οπως και τα υπολοιπα μοντελα που πηραν την 4.3.Δηλαδη ειναι τοσο τραγικο να δεχθητε καποιοι οτι εκανε φαουλ η sony???Οσο για το αν γεμιζει η εσωτερικη η οχι,να σου πω οτι καποιος που θα περασει 3-4 βαρια παιχνιδια και ενα σοβαρο gps,εχει πιασει πατο.Τελος το τι κανω και το τι θα κανω με τα κινητα που αγοραζω ειναι δικο μου θεμα και δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν που αγοραζει κινητο ανα πενταετια.Αυτα,παντα φιλικα και κλεινω εδω την κουβεντα μας γιατι εχουμε ξεφυγει και ακρη δεν θα βγαλουμε.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν βλεπω να γινεται δουλεια με one click root ,προς το παρον μονο κατι τετοιο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2565850

η για ξεκλειδωτους ..

Νικόλα εγώ αυτό το πράγμα δεν το επιχειρώ! :lol::lol::lol:

Θα περιμένω ακόμα όσο χρειαστεί. Δεν είμαι από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα φόρα πατώντας refresh για το πότε θα βγει η νέα αναβάθμιση. Σκέψου ότι ακόμα δεν έχω περάσει την .67. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Nikos_Mpl Επειδη καταντησε κουραστικο αυτο το θεμα και για να το κλεισουμε να σου πω τα εξης: καταρχην εχεις παρερμηνευσει τα λογια μου και θα στα εξηγησω παρακατω και κατα δευτερον με κουραζει να βλεπω παντα,σε ολα τα νηματα ολων των συσκευων,καποιους μεμονομενους, να εξυμνουν την τελειοτητα της συσκευης τους (οποια κι αν ειναι αυτη),με υπερβαλοντα ζηλο,να κανουν το μαυρο ασπρο και να μην δεχονται κουβεντα για το οποιοδηποτε στραβο υπαρχει πανω της (που ολες εχουν τα στραβα τους).Ειδες εσυ να λεω καπου οτι το s3 ειναι καλυτερο απο το z???Mα δεν ειναι του ιδιου επιπεδου,πως θα μπορουσα να τις συγκρινω?!?!?Ειπα οτι ο dialer στο s3 (που εσυ το εφερες για παραδειγμα κι οχι εγω,και το σωστο θα ηταν να ελεγες για το s4 που ειναι ιδιου επιπεδου με το z),καθυστερει στο πρωτο ανοιγμα και μετα ανοιγει ακαριαια,πραγμα που δεν συμβαινει στο z και οποιος γραφει οτι στο z ανοιγει ακαριαια ειναι περα για περα αναληθες!!!!(εχω δει και αλλα εκτος απο το δικο μου,δεν μπορει να εχουν ολα προβλημα και τα δικα σας να ειναι καλα.Καλη η υποστηριξη αλλα να λεμε και καμια αληθεια).Οσο για την μεταφορα εφαρμογων,ναι εχω δει leaked σε s3 και εχει κανονικα app to sd οπως και τα υπολοιπα μοντελα που πηραν την 4.3.Δηλαδη ειναι τοσο τραγικο να δεχθητε καποιοι οτι εκανε φαουλ η sony???Οσο για το αν γεμιζει η εσωτερικη η οχι,να σου πω οτι καποιος που θα περασει 3-4 βαρια παιχνιδια και ενα σοβαρο gps,εχει πιασει πατο.Τελος το τι κανω και το τι θα κανω με τα κινητα που αγοραζω ειναι δικο μου θεμα και δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν που αγοραζει κινητο ανα πενταετια.Αυτα,παντα φιλικα και κλεινω εδω την κουβεντα μας γιατι εχουμε ξεφυγει και ακρη δεν θα βγαλουμε.

χαιρομαι που καταλαβες απο οσα λεω οτι αγοραζω κινητο ανα 5ετια. μονο τα κινητα που γραφω στην υπογραφη μου νομιζω οτι αρκουν, χωρια οσα εχω αναφερει.

ΟΣο για το Ζ, και για τα σονυ στο θεμα της μεταφορας εφαρμογων σε SD, εαν η samsung το εβαλε τωρα με την 4.3 και η σονυ το καταργει, μπραβο στην samsung και κακως στην sony. Μαζι σου ειμαι, δεν διαφωνω οτι ειναι μεγαλο φαουλ!! Εγω οταν σου πρωτοαπαντησα πολυ φιλικα ειπα απλα μια διαπιστωση, εσυ επεμενες να μην δεχεσαι αυτο που ελεγα. εκτος αν θεωρεις οτι δεν υπηρχε η δυνατοτητα αυτη στην 4.1 οποτε ειμαι τυφλος με αυτο που βλεπω στο Τ αυτη τη στιγμη (μη με κανεις να δινω print screen).

Απο εκει και περα εφοσον ο γιος σου θελει να παιζει παιχνιδια ισως το Ζ να μην ειναι το καλυτερο (ασχετως αν συνδεεται και με ασυρματα χειριστηρια σονυ κτλ κτλ).

Το να λες ομως οτι ειναι για κλωτσιες κτλ το κινητο επειδη δεν εχει μεταφορα στην Sd ειναι υπερεβολικο(το 1ο σου μηνυμα).

Το οτι υποστηριζω το Ζ δεν σημαινει οτι εχω μετοχες στη σονυ..Απλα θεωρω οτι για τις αναγκες μου και επειδη και 50 φιλοι εμενα ρωτανε για κινητο και βλεπω τι αναγκες εχουν αναλογα με την ιδιοτητα κτλ, θεωρω οτι ενα κινητο σαν το Ζ καλυπτει τους περισσοτερους.

Τωρα για τον dialer, αποψη σου. μπορω να σου κανω το οποιοδηποτε κινητο να σερνεται, εαν το θετεις ετσι. και επειδη εχω και εγω ανηψια και παιδια φιλων, ξερω τι παει να πει μπουκωμα..και εφοσον εσυ δεν παιζεις games παρε το Ζ και δωσε ενα S4 στον γιο να δουμε αν θα αντεξει.

ΟΣο για το S3, δε θυμαμαι να το συγκρινω με το Ζ σε δυνατοτητες! με μπερδευεις με αλλον! εγω το ανεφερα για την δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην SD.. εσυ μετα το πηρες στην συγκριση dialer! μαθε να διαβαζεις σωστα και να κραζεις μετα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάντως και εγώ ρε παιδιά μόλις τώρα δοκίμασα τον dialer γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που λέει ότι αργεί! Βασικά πρώτη φορά αναφέρεται αυτό εδώ μέσα. Το δοκίμασα και άνοιξε ακαριαία. Δεν ξέρω τι να πω. Προς θεού δεν τον λέω ψεύτη αλλά με χαρά όποτε έρθει Αθήνα να κανονίσουμε καφεδάκι να του το δείξω από κοντά. Αν θέλει ανεβάζω και βίντεάκι. Και μπορεί και αυτός να ανεβάσει να δούμε τι στο καλό τρέχει τελικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως και εγώ ρε παιδιά μόλις τώρα δοκίμασα τον dialer γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που λέει ότι αργεί! Βασικά πρώτη φορά αναφέρεται αυτό εδώ μέσα. Το δοκίμασα και άνοιξε ακαριαία. Δεν ξέρω τι να πω. Προς θεού δεν τον λέω ψεύτη αλλά με χαρά όποτε έρθει Αθήνα να κανονίσουμε καφεδάκι να του το δείξω από κοντά. Αν θέλει ανεβάζω και βίντεάκι. Και μπορεί και αυτός να ανεβάσει να δούμε τι στο καλό τρέχει τελικά.

και να μας πει τι τρεχει το κινητο, γιατι η λεπτομερεια: ".Το κινητό αυτό το έχει ο πιτσιρικάς μου και το έχει τιγκάρει στις εφαρμογές και τα παιχνίδια" λεει πολλα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

@Nikos_Mpl τωρα κακως σου απανταω γιατι δεν θελω να το συνεχισω, αλλα φιλε μου παλι δεν διαβάζεις σωστα και παρερμηνευεις τα λογια μου.Το < για κλωτσιες> πηγαινε στη sony και οχι στο κινητο φυσικα, και αν ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ μου σε αυτο το νημα θα δεις ποσες φορες γραφω τα καλύτερα γι αυτο και δεν κραζω το z,την sony κραζω.Οσο αφορα εμενα, δεν με καλυπτει πουθενα, αλλιως θα το ειχα παρει.

Και για τον φιλο μας τον Κων/νο.Επειδη εχθες το βραδυ εκανα hard reset στο z να δω μηπως φταιει κατι αλλο για την καθυστερηση του dialer αλλα γιατρεια δεν ειδα, θα χαρω πραγματικα να πιναμε ενα καφεδακι και να δεις πως ειναι το αμεσο ανοιγμα σε αλλα, πραγμα που φυσικα δεν μειωνει την αξια του κινητου και διορθωνεται με εγκατασταση third party εφαρμογης.Απλα τονιζω τις αστοχιες της sony σε συγκεκριμενα θεματα.

Edit:Nikos_Mpl αστο με τον πιτσιρικα μου, γιατι ειναι 13 χρονων και γινεται πιο προχωρημενος απο μενα :) εχει αρχισει ηδη και γραφει δικες του πρωτοποριακες εφαρμογες και σε λιγο θα τις ανεβαζει στο store. :)

Edited by truckman

@Nikos_Mpl τωρα κακως σου απανταω γιατι δεν θελω να το συνεχισω, αλλα φιλε μου παλι δεν διαβάζεις σωστα και παρερμηνευεις τα λογια μου.Το < για κλωτσιες> πηγαινε στη sony και οχι στο κινητο φυσικα, και αν ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ μου σε αυτο το νημα θα δεις ποσες φορες γραφω τα καλύτερα γι αυτο και δεν κραζω το z,την sony κραζω.Οσο αφορα εμενα, δεν με καλυπτει πουθενα, αλλιως θα το ειχα παρει.

Και για τον φιλο μας τον Κων/νο.Επειδη εχθες το βραδυ εκανα hard reset στο z να δω μηπως φταιει κατι αλλο για την καθυστερηση του dialer αλλα γιατρεια δεν ειδα, θα χαρω πραγματικα να πιναμε ενα καφεδακι και να δεις πως ειναι το αμεσο ανοιγμα σε αλλα, πραγμα που φυσικα δεν μειωνει την αξια του κινητου και διορθωνεται με εγκατασταση third party εφαρμογης.Απλα τονιζω τις αστοχιες της sony σε συγκεκριμενα θεματα.

Edit:Nikos_Mpl αστο με τον πιτσιρικα μου, γιατι ειναι 13 χρονων και γινεται πιο προχωρημενος απο μενα :) εχει αρχισει ηδη και γραφει εφαρμογες και σε λιγο θα τις ανεβαζει στο store. :)

χαιρομαι που ο πιτσιρικας σου δεν καιγεται απλως στα παιχνιδια, ετσι οπως το ειπες αυτο καταλαβα και αυτο ειναι στεναχωρο για τη νεολαια...δεν λεω, παιδι ειναι θα παιξει, αλλα το να κανεις μονο αυτο δεν ειναι καλο..

απο εκει και περα θα κανονισετε να παμε ολοι μαζι καφε, να τα δω και εγω, να δεις και το Ζ1 μου (κωνσταντινε ζηλεια σου!) μπας και ψηθεις να του παρεις αυτο :P .

Παντως οπως εχω πει πολλες φορες, ιδανικο κινητο οταν εχεις 5 απαιτησεις δεν υπαρχει. εγω θελω καμερα νοκια, πχ 1020, αλλα και του Ν8 που ειχα ηταν απιστευτη, και τη θεωρω καλυτερη και απο το Ζ1, με δυνατοτητες Ζ1 και σταθεροτητα wp! οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι κολλημενος με καποια εταιρεια, απλα ξενερωνω που ολες δινουν μετριες λυσεις ακομα και σημερα, και επικροτω τον καλυτερο συνδυασμο (αυτα που βλεπω εγω σαν πλεονεκτηματα σε σχεση με μειονεκτηματα συνολικα, σε καθε συσκευη.)

Για το καφεδάκι παιδιά εγώ μέσα! Και μάλιστα είχε ανοιχτεί και ανάλογο θέμα για χρήστες γενικά Sony. Αλλά δεν τσούλησε από,τι κατάλαβα...

Νίκο μη έρθεις γιατί θα με βάλεις σε έξοδα ρε συ και ακόμα δεν έχω κλείσει 5 μήνες με τη Ζέτα...(το λευκό Ζ1 είναι όμως κούκλα για μένα)

Συγγνώμη εκ μέρους μου στον Γιώργο που θα μπει χρονιάρες μέρες και θα απογοητευτεί για το εν μέρει off topic.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νικόλα εγώ αυτό το πράγμα δεν το επιχειρώ! :lol::lol::lol:

Θα περιμένω ακόμα όσο χρειαστεί. Δεν είμαι από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα φόρα πατώντας refresh για το πότε θα βγει η νέα αναβάθμιση. Σκέψου ότι ακόμα δεν έχω περάσει την .67. :p

Κι εγω θα περιμενω ,πιο πολυ για την ταμπλετα με νοιαζει παρα για το τηλ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Αυτό το έχω ρωτήσει και εγώ μία δύο φορές αλλά.......:worry:

παιδιά για εσάς που ρωτάτε ναι έχει πάρει το UI του Ζ1 και με δυνατότητα να κατεβάσεις σχεδόν όλες τις λειτουργίες απο το playstore(εκτός του timeshift και του infoeye νομίζω αλλά μόλις βγει ρούτ θα διορθωθεί κιαυτό)

Και επειδή βλέπω και πολύ φασαρία για λαγκάρισμα του diαler απο τις λίγες γνώσεις που έχω όταν τον ανοίξεις πρώτη φορά και τον κλείσεις με το κεντρικό πλήκτρο μετά ανοίγει ακαριαία.... όταν τον κλείσεις με το πλήκτρο επιστροφής κάνει κάποια δέκατα του δευτερολέπτου αλλά μην το παρακάνουμε εδώ γιατί μπορούμε να γεμίσουμε σελίδες απο λαγκαρίσματα όλων των τηλεφώνων σε αυτόν τον τομέα....:p

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

χαιρομαι που ο πιτσιρικας σου δεν καιγεται απλως στα παιχνιδια, ετσι οπως το ειπες αυτο καταλαβα και αυτο ειναι στεναχωρο για τη νεολαια...δεν λεω, παιδι ειναι θα παιξει, αλλα το να κανεις μονο αυτο δεν ειναι καλο..

απο εκει και περα θα κανονισετε να παμε ολοι μαζι καφε, να τα δω και εγω, να δεις και το Ζ1 μου (κωνσταντινε ζηλεια σου!) μπας και ψηθεις να του παρεις αυτο :P .

Παντως οπως εχω πει πολλες φορες, ιδανικο κινητο οταν εχεις 5 απαιτησεις δεν υπαρχει. εγω θελω καμερα νοκια, πχ 1020, αλλα και του Ν8 που ειχα ηταν απιστευτη, και τη θεωρω καλυτερη και απο το Ζ1, με δυνατοτητες Ζ1 και σταθεροτητα wp! οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι κολλημενος με καποια εταιρεια, απλα ξενερωνω που ολες δινουν μετριες λυσεις ακομα και σημερα, και επικροτω τον καλυτερο συνδυασμο (αυτα που βλεπω εγω σαν πλεονεκτηματα σε σχεση με μειονεκτηματα συνολικα, σε καθε συσκευη.)

Συμφωνουμε απολυτα :) Ιδανικο κινητο δεν υπαρχει και παρ¨ολα τα λεφτα που τους δινουμε (και χοντρα μαλιστα) μας δινουν μισοβεζικες λυσεις,γι αυτο και ριχνω κραξιμο (στη samsung να δεις τι κραξιμο εχω ριξει ολα αυτα τα χρονια :lol::lol: ).

Το καφεδακι ισχυει και θα το κανονισουμε και με τον Κων/νο και με οποιο αλλο παιδι απο το φορουμ θελει.

(υγ. μια και ειπατε για ταμπλετες,πηρα προχθες του μικρου ενα ipad mini κι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο :X εκει που τραβανε ζορια τα δικα μας τετραπυρηνα με την τετραπλασια ραμ,αυτο παει κυριολεκτικα βολτα!!δεν ηθελα να το δεχθω,αλλα....:O :lol: )

παιδιά για εσάς που ρωτάτε ναι έχει πάρει το UI του Ζ1 και με δυνατότητα να κατεβάσεις σχεδόν όλες τις λειτουργίες απο το playstore(εκτός του timeshift και του infoeye νομίζω αλλά μόλις βγει ρούτ θα διορθωθεί κιαυτό)

Και επειδή βλέπω και πολύ φασαρία για λαγκάρισμα του diαler απο τις λίγες γνώσεις που έχω όταν τον ανοίξεις πρώτη φορά και τον κλείσεις με το κεντρικό πλήκτρο μετά ανοίγει ακαριαία.... όταν τον κλείσεις με το πλήκτρο επιστροφής κάνει κάποια δέκατα του δευτερολέπτου αλλά μην το παρακάνουμε εδώ γιατί μπορούμε να γεμίσουμε σελίδες απο λαγκαρίσματα όλων των τηλεφώνων σε αυτόν τον τομέα....:p

Τα καλύτερα μας έκοψαν!! Από την άλλη είναι λογικό να μην τα δώσουν όλα για να υπάρχει λόγος να στραφεί κανείς στο καινούριο.

Αλλά το infoeye το ήθελα σαν τρελος... αν δουλεύει όπως πρέπει (πες μας Νίκο αν το έχεις δοκιμάσει) τότε είναι πολύ χρήσιμο και συνάμα ψαρωτικό!

Συμφωνουμε απολυτα :) Ιδανικο κινητο δεν υπαρχει και παρ¨ολα τα λεφτα που τους δινουμε (και χοντρα μαλιστα) μας δινουν μισοβεζικες λυσεις,γι αυτο και ριχνω κραξιμο (στη samsung να δεις τι κραξιμο εχω ριξει ολα αυτα τα χρονια :lol::lol: ).

Το καφεδακι ισχυει και θα το κανονισουμε και με τον Κων/νο και με οποιο αλλο παιδι απο το φορουμ θελει.

(υγ. μια και ειπατε για ταμπλετες,πηρα προχθες του μικρου ενα ipad mini κι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο :X εκει που τραβανε ζορια τα δικα μας τετραπυρηνα με την τετραπλασια ραμ,αυτο παει κυριολεκτικα βολτα!!δεν ηθελα να το δεχθω,αλλα....:O :lol: )

Φίλε Πάρη όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε εμείς οι του Android, η Apple δεν πιάνεται σε smoothness.. Για να μην πω πόσο όμορφο είναι το i5..:O

Αλλά μπορώ να ζήσω με ελάχιστα lags όμως δεν μπορώ να ζήσω με τις ελλείψεις του iOS.

Το πρώτο ipad mini λίγο καλύτερη οθόνη να είχε και θα ήταν πολύ καλή λύση σε αυτή την τιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα καλύτερα μας έκοψαν!! Από την άλλη είναι λογικό να μην τα δώσουν όλα για να υπάρχει λόγος να στραφεί κανείς στο καινούριο.

Αλλά το infoeye το ήθελα σαν τρελος... αν δουλεύει όπως πρέπει (πες μας Νίκο αν το έχεις δοκιμάσει) τότε είναι πολύ χρήσιμο και συνάμα ψαρωτικό!

Φίλε Πάρη όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε εμείς οι του Android, η Apple δεν πιάνεται σε smoothness.. Για να μην πω πόσο όμορφο είναι το i5..:O

Αλλά μπορώ να ζήσω με ελάχιστα lags όμως δεν μπορώ να ζήσω με τις ελλείψεις του iOS.

Το πρώτο ipad mini λίγο καλύτερη οθόνη να είχε και θα ήταν πολύ καλή λύση σε αυτή την τιμή.

καταρχην στο 2ο κομματι συμφωνω απολυτα. οι ελλειψεις του ios/5s με χαλανε πιο πολυ απο τα προβληματα που εχουμε στο ανδροιδ (εγω με 2 κινητα με snapdragon δεν εχω lag τουλαχιστον). απο εκει και περα, θα σας στειλω ΠΜ με το τι κανουν στην εταιρεια της αδερφης μου στο ντουμπαι με τα ipad και θα παθετε πλακα, σηκωνουν αρχιτεκτονικα ενα συγκροτημα τερας που τα pc δεν μπορουν να το σηκωσουν. το ΙΤ της εταιρειας εχει προσαρμοσει βεβαια το λογισμικο, αλλα το ολο project ετρεξε πιο γρηγορα στα 2 ipad (τρεχουν παραλληλα απο τους σερβερ).

ΟΣο για τις εφαρμογες, αυτο που εχω λιωσει ειναι το AR εφε που πετας αποκριατικες μασκες, στρουμφακια και αλλες αηδιες στις φωτο και εχουν απειρη πλακα!!!

το timeshift δεν μου εχει δουλεψει σε διαφορα που το εχω δοκιμασει, τωρα αν ειναι να δουλευει με τον πυργο του aifel, οκ, χαιρω πολυ..να το βρασω. βεβαια για να ειμαι αντικειμενικος ισως να βολευει να κατεβασεις πληροφοριες πιο γρηγορα απο το να googlareis απο το κινητο για τον πυργο του αιφελ ας πουμε οταν εισαι μπροστα του... αλλα θα ηθελα να δουλευει με πιο πολλα αντικειμενα. μεχρι στιγμης του εχω βαλει διαφορα εμφυαλωμενα νερα και βιβλια ελληνικα και τιποτα. οποτε δεν χανετε και κατι σπουδαιο!

το timeshift λεει γιατι βγαζει πολλες φωτο το δευτερολεπτο και σε καλη ποιοτητα οποτε αξιζει αν θες burst. και δεν εχει καθυστερηση οπως οταν πατας το κλειστρο και ριχνει ριπες (που το εχει και το Ζ).

Απο εκει και περα, το Ζ με το AR πως τα παει?τα εφε τα σηκωνει ανετα ή λαγκαρει?

Παιδια αποθηκευσα μια επαφη στο τηλεφωνο, ενεργοποιησα κατα λαθος τον αυτοματο συγχρονισμο και μετα ο τηλεφωνικος καταλογος ειχε γινει μπαχαλο! Πηγα να τον επαναφερω απο το backup του τηλεφωνου που ειχα κανει αλλα παλι τιποτα, τα περισσοτερα τηλεφωνα εχουν χαθει! Ειχα κανει και συγχρονισμο με το outlοοk που θεωρητικα ηταν επιτυχης αλλα μολις ανοιξα το outlook δεν υπηρχε καμια επαφη απολυτως! Ωρες ωρες εμφανιζει στα αρχεια κλησης τους αριθμους με το ονομα που ηταν αποθηκευμενο αλλα μετα παλι δεν βγαζει καμια επαφη. Μηπως υπαρχει καποιος απλος τροπος να επανακτησω τις επαφες μου;

Εγω παντως παιδια ανεβασα το βιντεακι με τον dialer για να δειτε τι παιζει.

Μιστα ειχα ανοιξει και 5-7 προγραμματα πρωτα.

https://app.box.com/s/fxh6ded3izy8rbtwq2nn

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως παιδια ανεβασα το βιντεακι με τον dialer για να δειτε τι παιζει.

Μιστα ειχα ανοιξει και 5-7 προγραμματα πρωτα.

https://app.box.com/s/fxh6ded3izy8rbtwq2nn

Ωραίο θέμα!!!:p

Το info-eye με ένα απλό google search το βρίσκεις σε αχείο apk και το εγκαθιστά κανονικότατα!

Με πληρη συμβατοτητα στην εφαρμογη της καμερας?

Αν το χεις και μπορεις στειλε μου ενα πμ..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια αποθηκευσα μια επαφη στο τηλεφωνο, ενεργοποιησα κατα λαθος τον αυτοματο συγχρονισμο και μετα ο τηλεφωνικος καταλογος ειχε γινει μπαχαλο! Πηγα να τον επαναφερω απο το backup του τηλεφωνου που ειχα κανει αλλα παλι τιποτα, τα περισσοτερα τηλεφωνα εχουν χαθει! Ειχα κανει και συγχρονισμο με το outlοοk που θεωρητικα ηταν επιτυχης αλλα μολις ανοιξα το outlook δεν υπηρχε καμια επαφη απολυτως! Ωρες ωρες εμφανιζει στα αρχεια κλησης τους αριθμους με το ονομα που ηταν αποθηκευμενο αλλα μετα παλι δεν βγαζει καμια επαφη. Μηπως υπαρχει καποιος απλος τροπος να επανακτησω τις επαφες μου;

Στην εφαρμογή του τηλεφωνικού καταλόγου πατώντας τις τελίτσες για την εμφάνιση του μενού ρυθμίσεων υπάρχει η επιλογή φίλτρα. Εκεί του ορίζεις ποιες επαφές θα εμφανίζει και ποιες όχι.

Έλεγξε μήπως έχει απενεργοποιηθεί κάποιο γκρουπ

Καλημέρα και από μένα, χρόνια πολλά σε όλους....δεν άντεξα και εγώ και άλλαξα εθνικότητα στο τηλ μου generic Nordic, από γερμανικό, μόνο και μόνο για να πάρω την αναβάθμιση... Θα αναφέρω και εγώ από την σκοπιά μου θετικά και αρνητικά, καταρχήν ειμαι fan της εταιρείας...τα θετικά, πιο καλή απόκριση στην οθόνη, φανερά βελτιωμένο στά θέματα ταχύτητας, πολύ καλύτερη οργάνωση και περισσότερες επιλογές παράμετροποιησης στον launcher, πολύ καλύτερες φώτο από την κάμερα και επιτέλους ένα σορό καλούδια παράμετροποιησης σε αυτήν, τώρα για μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα...απο αρνητικά τώρα....μεγάλη απογοήτευση για μένα το mirroring χωρίς ταυτόχρονη σύνδεση με wifi,πίστευα ότι θα το βελτιώσει.... Δυστυχώς όμως!!!!το τηλέφωνο έχει δυνατότητα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν κάνει αυτή την επιλογή.. Από την στιγμή που στον ανταγωνισμό δουλεύει ταυτόχρονα όπως επίσης και σε custom rom.....:-(

Τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο στο θέμα του wifi.Εγώ δεν μπορώ να καταλαβω γιατι ενώ έχει wifi direct,δεν έχουν βάλει επιλογή για share αρχειων μεσω αυτού! !?!?!

.απο αρνητικά τώρα....μεγάλη απογοήτευση για μένα το mirroring χωρίς ταυτόχρονη σύνδεση με wifi,πίστευα ότι θα το βελτιώσει.... Δυστυχώς όμως!!!!το τηλέφωνο έχει δυνατότητα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν κάνει αυτή την επιλογή.. Από την στιγμή που στον ανταγωνισμό δουλεύει ταυτόχρονα όπως επίσης και σε custom rom.....:-(

Ειναι θεμα software ,απαραδεκτο που δεν το εφτιαξαν με την 4,3

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Tablet-Z/Can-t-do-Screen-Mirroring-miracast-and-WiFi-connection/m-p/468369/highlight/true#M2062

το λινκ αφορα τo tablet Z που εχει ακριβως το ιδιο θεμα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ηρθεεεε την κατεβαζω τωρα:D

Ελληνικο Ζ εχω

Εταιρία που τ πήρες;

• The title was changed to Sony Xperia Ζ