toroman Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Για τα εικονίδια εννοώ το home , back . επίσης δεν είδα ο natorus να ανέβασε καμια καινούργια γιατί η τελευταία ηταν η 4.1.2 ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδιά μια ερώτηση το πήρε το τηλέφωνο κανείς απο skroutz? ναι απο Phonegallery Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 ναι απο Phonegallery Κι εγω απο "Πουλοφωνο" σε ασπρο...Κανενα θεμα ως τωρα,και Ελληνικο!....:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Για τα εικονίδια εννοώ το home , back . επίσης δεν είδα ο natorus να ανέβασε καμια καινούργια γιατί η τελευταία ηταν η 4.1.2 ! για τα εικονιδια ψαξε για mod η ρωτα τον natorus... Την 4.1.2 εννοούσα σορρυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Κι εγω απο "Πουλοφωνο" σε ασπρο...Κανενα θεμα ως τωρα,και Ελληνικο!....:D κανένα πρόβλημα και απο μένα 3 μήνες που το έχω (ελληνικό και το δικό μου) απο πουλόφωνο είχα πάρει και το S (γερμανικό) και εκείνο 10 μήνες που το είχα δεν είχε βγάλει τίποτα ούτε απο οθόνη ούτε τίποτε άλλο Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σκεφτομαι να παρω αυτο το τηλ.. κ για πειτε αξιζει ?απο μπαταρια κραταει?κολαει η δουλευει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σκεφτομαι να παρω αυτο το τηλ.. κ για πειτε αξιζει ?απο μπαταρια κραταει?κολαει η δουλευει καλα? Οχι μονο αξιζει,αλλα καρα-αξιζει τωρα που το βρισκεις καινουριο απο 390 στα σκρουτζομαγαζα....Κανενα κολλημα,ολα σφαιρα και μπαταρια , 2 μερες ανετα(με το Stamina mode on)..Συν οτι θα παρει ολες τις αναβαθμισεις που εχουν ανακοινωθει εως τωρα(4.3 και kitkat).. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 me official rom παει σφερα η θελει custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 me official rom παει σφερα η θελει custom? Όλα μαμά και δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε ρουτ δεν θέλει για ξήλωμα. Μην κοιτάς που εμείς το κάνουμε σε ό,τι συσκευή πέσει στα χέρια μας. Είναι κουσούρι που μας έχει μείνει από παλιά.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγω το εχω με "μαμα" ουτε καν ρουτ δεν εχω κανει και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα σε ταχυτητα ή κολληματα. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εγω το εχω με "μαμα" ουτε καν ρουτ δεν εχω κανει και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα σε ταχυτητα ή κολληματα. +1 και από εμένα. Παρόλο το "αμαρτωλό" μου παρελθόν δεν έχω νιώσει την ανάγκη να του κάνω τίποτα. Μόνο launcher άλλαξα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 το πηρα το τηλ σαν πρωτη εντυπωση καλα παει...η μπαταρια με 3 G ειδα κατεβενει γρηγορα..κ βλεπω οτι το cpu δουλευει συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 το πηρα το τηλ σαν πρωτη εντυπωση καλα παει...η μπαταρια με 3 G ειδα κατεβενει γρηγορα..κ βλεπω οτι το cpu δουλευει συνεχεια... Δουλευει συνεχεια οταν δεν το ακουμπας;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 το πηρα το τηλ σαν πρωτη εντυπωση καλα παει...η μπαταρια με 3 G ειδα κατεβενει γρηγορα..κ βλεπω οτι το cpu δουλευει συνεχεια... οταν λες οτι δουλευει συνεχεια τι εννοεις? Γενικως μπορω να πω οτι η μπαταρια του κραταει πολυ. Τις μερες που περασαν ημουν Αθηνα και ημουν ολη μερα σε 3G, wifi αν εβρισκα λιωνοντας whatsapp,viber, fb, chrome σερφαροντας σε πολλες σελιδες.. εβγαζε τη μερα σχετικα ανετα με το stamina ανοιχτο.. μια μερα το παρακανα, δηλαδη παιζει να εγγραφα τη μιση μερα μηνυματα και με εβγαλε ως το απογευμα. δε νομιζω ομως οτι πολλα smartphone θα αντεχεχουν τοσο πολυ..με τετοια χρηση τα περισσοτερα στις 4-5 ωρες εχουν κλεισει. απο εκει και περα το cpu αν σου δουλευει στο 100% συνεχεια καποιο προβλημα υπαρχει, εμενα ειναι παντα κρυο το κινητο και δε νομιζω να δουλευει χωρις λογο.(δεν το εχω ψαξει) Για τη φιλη brujitaki να πω, εκανα ενα τεστ και τα φλας του Τ και Ζ, οντως το Ζ ηταν κερακι μπροστα στο Τ...δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο η σονυ, αλλα μαλλον το Ζ εχει πολυ αδυναμο φλας.. η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.. απλα δε με νοιαζει καθως δεν το χρησιμοποιω σσχεδον ποτε. αν ηταν xenon οκ θα ειχε νοημα. σαν φακος απο την αλλη οκ, και αδυναμο αρκει για κατι που θα χρειαστει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Για τη φιλη brujitaki να πω, εκανα ενα τεστ και τα φλας του Τ και Ζ, οντως το Ζ ηταν κερακι μπροστα στο Τ...δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο η σονυ, αλλα μαλλον το Ζ εχει πολυ αδυναμο φλας.. η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.. απλα δε με νοιαζει καθως δεν το χρησιμοποιω σσχεδον ποτε. αν ηταν xenon οκ θα ειχε νοημα. σαν φακος απο την αλλη οκ, και αδυναμο αρκει για κατι που θα χρειαστει Ευχαριστώ Νίκο. θα το συνηθίσω το φλας. Απλώς δε θα χρησιμοποιώ καθόλου το Μ όταν θα χρειαστώ φακό, γιατί μετά το Ζ θα μου φαίνεται -όπως λες- κεράκι. Τώρα, όσον αφορά το πρόβλημα που μου είχε δημιουργήσει με την απενεργοποίηση, που αργούσε να σβήσει το κινητό και πολλές φορές κόλλαγε, το πήγα την Πέμπτη στο κατάστημα από όπου το πήρα και χθες (!!) με πήραν τηλέφωνο να πάω να το πάρω. Εννοείται πως δεν μου το αντικατέστησαν από αρβάτο. Μου είπαν ότι του έκαναν μια αναβάθμιση από την αντιπροσωπεία, ότι το κινητό δεν έχει τίποτα και ότι δεν τίθεται θέμα βλάβης. Παρ' όλ' αυτά το κινητάκι συνεχίζει να σέρνεται στην απενεργοποίηση. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον, γιατί κατά τ' άλλα δουλεύει μια χαρά. Η μπαταρία έχει στρώσει, ανοίγει γρήγορα (στο σβήσιμο τα χαλάει μόνο :lol:) και γενικώς δεν κολλάει πουθενά. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ευχαριστώ Νίκο. θα το συνηθίσω το φλας. Απλώς δε θα χρησιμοποιώ καθόλου το Μ όταν θα χρειαστώ φακό, γιατί μετά το Ζ θα μου φαίνεται -όπως λες- κεράκι. Τώρα, όσον αφορά το πρόβλημα που μου είχε δημιουργήσει με την απενεργοποίηση, που αργούσε να σβήσει το κινητό και πολλές φορές κόλλαγε, το πήγα την Πέμπτη στο κατάστημα από όπου το πήρα και χθες (!!) με πήραν τηλέφωνο να πάω να το πάρω. Εννοείται πως δεν μου το αντικατέστησαν από αρβάτο. Μου είπαν ότι του έκαναν μια αναβάθμιση από την αντιπροσωπεία, ότι το κινητό δεν έχει τίποτα και ότι δεν τίθεται θέμα βλάβης. Παρ' όλ' αυτά το κινητάκι συνεχίζει να σέρνεται στην απενεργοποίηση. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον, γιατί κατά τ' άλλα δουλεύει μια χαρά. Η μπαταρία έχει στρώσει, ανοίγει γρήγορα (στο σβήσιμο τα χαλάει μόνο :lol:) και γενικώς δεν κολλάει πουθενά. Αυτά! Ερώτηση : Γιατί το ανοιγοκλείνεις;; Εγώ δεν το κλείνω ποτέ, το βάζω σε airplane mode και καταναλώνει ελάχιστη έως καθόλου μπαταρία.Το βαριέμαι το άνοιξε-κλείσε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ερώτηση : Γιατί το ανοιγοκλείνεις;; Εγώ δεν το κλείνω ποτέ, το βάζω σε airplane mode και καταναλώνει ελάχιστη έως καθόλου μπαταρία.Το βαριέμαι το άνοιξε-κλείσε. Εγω προσωπικα το κλεινω για να το φορτισω.. Ετσι εκανα παντα στις συσκευες μου ωστε να κραταει η μπαταρια αλλα και να φορτιζει πιο γρηγορα η συσκευη..;) Επισης, ενα ρισταρτ καθε μερικες μερες δινει αλλο αερα στη συσκευη γιατι καποια στιγμη "μπουκωνει" ορισμενες φορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Minotavrs σε ποια έκδοση είσαι ? Επίσης μπορείς να ρωτήσεις τα παιδιά στο xda πως αλλάζουμε τα κουμπιά home back....? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Minotavrs σε ποια έκδοση είσαι ? Επίσης μπορείς να ρωτήσεις τα παιδιά στο xda πως αλλάζουμε τα κουμπιά home back....? Γυρισα στην σταθερη 1.6 αλλα εφαγα μεγαλη φρικη καθως εκανα την μ@@κια και εβαλα την τελευταια MIUI απο το κινεζικο forum oπου και μπρικαρε το συμπαν. Για 5 ωρες παιδευομουν... Seus δεν επαιζε λογω unlocking Pc companion τα ιδια Flashtool δεν εκανε connect σε flashmode Tρια διαφορετικα Restore που ειχα απο backup δεν επαιζαν με τιποτα απο TWrP ουτε custom installations stock ROΜ τελικα την ξεκολησα...με αλχημειες και μαιμουδιες... Παρολα αυτα δεν βαζω μυαλο και ειμαι με το Ζετακι στο χερι για να περασω την MIUI V5 4.2.2 | ENG&CH v2.0 |10.3.1.A.2.67.... BTW τα κουμπια φτιαχνονται... υπαρχει σχετικο μονταρισμα στο xda κυκλοφορει απο τον καιρο της λασπης κανε μια αναζητηση.. εσυ ποια εκδοση φορας και πες μου αν ελυσαν το προβλημα με το unlock της lockscreen και του long press στα sms γiα delete ετσι ωστε αν ειναι να κατσω να την περασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brujitaki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ερώτηση : Γιατί το ανοιγοκλείνεις;; Εγώ δεν το κλείνω ποτέ, το βάζω σε airplane mode και καταναλώνει ελάχιστη έως καθόλου μπαταρία.Το βαριέμαι το άνοιξε-κλείσε. Δεν το ανοιγοκλείνω. Απλώς, όπως λέει και ο Κωνσταντίνος, κάθε 2-3 μέρες του κάνω ένα restart, για να αδειάζει λίγο η μνήμη και να ξεκουράζεται το κινητούλι. Έτσι, εντόπισα και αυτή την καθυστέρηση στην απενεργοποίηση. Κατά τ' άλλα όμως όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δεν το ανοιγοκλείνω. Απλώς, όπως λέει και ο Κωνσταντίνος, κάθε 2-3 μέρες του κάνω ένα restart, για να αδειάζει λίγο η μνήμη και να ξεκουράζεται το κινητούλι. Έτσι, εντόπισα και αυτή την καθυστέρηση στην απενεργοποίηση. Κατά τ' άλλα όμως όλα δουλεύουν ρολόι. Οκ , απλά εγώ που εδώ και 3 μήνες δεν το έχω κλείσει σχεδόν ποτέ ( μόνο όταν μένει από μπαταρία εντελώς και κλείσει μόνο του) δεν έχω σημάδια κόπωσης , ούτε κολλήματα κάποιου είδους , γιαυτό αναρωτήθηκα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γυρισα στην σταθερη 1.6 αλλα εφαγα μεγαλη φρικη καθως εκανα την μ@@κια και εβαλα την τελευταια MIUI απο το κινεζικο forum oπου και μπρικαρε το συμπαν. Για 5 ωρες παιδευομουν... Seus δεν επαιζε λογω unlocking Pc companion τα ιδια Flashtool δεν εκανε connect σε flashmode Tρια διαφορετικα Restore που ειχα απο backup δεν επαιζαν με τιποτα απο TWrP ουτε custom installations stock ROΜ τελικα την ξεκολησα...με αλχημειες και μαιμουδιες... Παρολα αυτα δεν βαζω μυαλο και ειμαι με το Ζετακι στο χερι για να περασω την MIUI V5 4.2.2 | ENG&CH v2.0 |10.3.1.A.2.67.... BTW τα κουμπια φτιαχνονται... υπαρχει σχετικο μονταρισμα στο xda κυκλοφορει απο τον καιρο της λασπης κανε μια αναζητηση.. εσυ ποια εκδοση φορας και πες μου αν ελυσαν το προβλημα με το unlock της lockscreen και του long press στα sms γiα delete ετσι ωστε αν ειναι να κατσω να την περασω... Εγώ είμαι στην τελευταία έκδοση που ανέβασε ο natorus και μέχρι τώρα τρέχει τέλεια! κανένα fc. Για την lockscreen τι πρόβλημα είχες ?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Οκ , απλά εγώ που εδώ και 3 μήνες δεν το έχω κλείσει σχεδόν ποτέ ( μόνο όταν μένει από μπαταρία εντελώς και κλείσει μόνο του) δεν έχω σημάδια κόπωσης , ούτε κολλήματα κάποιου είδους , γιαυτό αναρωτήθηκα. εγω το κλεινω καθε βραδυ, να ηρεμει αυτο να ηρεμω και εγω.. ;) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Minotavrs ρε συ έχω πρόβλημα με το κινητό! Πέφτει σε bootloop συνέχεια η κλείνει αν δεν το έχω συνδεδεμένο στον φορτιστή!! Και δεν το κάνει μόνο στην miui αλλά σε όλες τις ρομ!! Τί να κάνω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ξερει κανεισ πωσ βλεπουμε βιντεο στο youtube hd με 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts