duc Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Κωστα ειμαι σε .253 rooted και ολα δουλευουν κανονικα.. οπως με την .434 αλλα .307 δεν εχει ερθει... αλλα και να ερθει θα ειμαι ροοτ και παλι αφου θα την κανω OTA ;) Σου προτεινω να κανεις το ιδιο παραυτα ;) Μπα δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία Μπάμπη, μια χαρά δουλεύει εμένα και στην .434, και αφού δεν μου ήρθε ακόμη η .253 ούτε στον υπολογιστή έχω λόγους να πιστεύω πως μάλλον μακακία έχουν κάνει. Ίσως και ο λόγος που σε μικρό χρονικό διάστημα κάνουν ξανά αλλαγή. Πάνω που είπα να στήσω την 253. Να περιμένω την 307 μια και καλή να την περάσω από pcc μόλις βγει το root της; Εγώ αυτό θα κάνω,βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Edited June 6, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που σβήνω αρχείο τις Rom μέσω titanium κάνει επανεκκίνηση. Είμαι root καιρό αλλά τώρα είπα να διώξω τη σαβούρα οριστικά Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έχετε ενεργοποίησει το 4g;; Μου ήρθε μήνυμα και αύριο λέω να πάω απο cosmote ώστε να το ενεργοποιήσω. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδια ξερει κανεις που θα βρω κεραια για το Ζ πρεπει να εχει σπασει!! μου ειπαν στο σερβις και η σονυ θα εχει σε 20 μερες για βοηθηστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έχετε ενεργοποίησει το 4g;; Μου ήρθε μήνυμα και αύριο λέω να πάω απο cosmote ώστε να το ενεργοποιήσω. ποσο θα παει το μαλί ? Παιδια ξερει κανεις που θα βρω κεραια για το Ζ πρεπει να εχει σπασει!! μου ειπαν στο σερβις και η σονυ θα εχει σε 20 μερες για βοηθηστε! Για παρε ενα τηλεφωνο εδω http://www.omnistore.gr/contact_us.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 σχετικά με τη χρήση του gps κλειδώνει άμεσα δορυφόρους; ειστε ευχαριστημένοι με τη χρήση του; Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 σχετικά με τη χρήση του gps κλειδώνει άμεσα δορυφόρους; ειστε ευχαριστημένοι με τη χρήση του; απολυτα... δοκιμασμενο με iGO και παιζει αψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μινωταυρε δες εδω ποστ 115,αυτος πηγε στην .307 και μετα απο recovery ξανα ρουταρε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312436&page=12 οποτε οταν θα σκασει μυτη θα το ξανα εχουμε ευκολο ετσι Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μινωταυρε δες εδω ποστ 115,αυτος πηγε στην .307 και μετα απο recovery ξανα ρουταρε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312436&page=12 οποτε οταν θα σκασει μυτη θα το ξανα εχουμε ευκολο ετσι αυτο δεν λεω απο το πρωι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 αυτο δεν λεω απο το πρωι... :) Ναι έτσι αξίζει να πας, αλλά να το κάνεις κάθε βδομάδα εμένα δεν μου είναι ευχάριστο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisx Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Έχει κανείς αυτήν την θήκη http://www.spigen.com/xperia-z-case-ultra-capsule.html θα ήθελα να ρωτισω στην φωτογραφία που έχει στο σάιτ φενονται κάτι σαν στρασακια στην μαύρη υσχιει γιατί αυτό μου χαλάει όλη την εικόνα Edited June 6, 2013 by notisx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 απολυτα... δοκιμασμενο με iGO και παιζει αψογα... Είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου τα απαραίτητα αρχεία για να παίζει το iGo στο xperia z? Η έκδοση που έχω (Kastel edition) λειτουργούσε κανονικά σε Android me 720x1280.Αν μπορείς ,σε παρακαλώ,μόνο τα αναγκαία αρχεία (sys κτλ). Ευχαριστώ. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Κώστα και εγώ μια από τα ίδια. Βαριέμαι το στήσιμο. Αν είναι θα περιμένω μια και καλή το ρουτ της 307 και θα το κάνω η SUS η καμιά ρομ αν δεν βγει ελληνικό ως τότε (εδώ περιμένω ακόμα 253 ) και μετά τα κλασικά ρουτ μοντ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Δεν χρειάζεται κανένα στήσιμο εκ νέου αν δεν επιλέξεις τα wipes, έχω φλασαρει το S και το Ζ παρά πολλές φορές Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Δεν χρειάζεται κανένα στήσιμο εκ νέου αν δεν επιλέξεις τα wipes, έχω φλασαρει το S και το Ζ παρά πολλές φορές Νικολα εχω την εντυπωση οτι τα wipes χρειαζονται γιατι ειναι σαν να περναει απο πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ήδη ξεκίνησε να δίνεται η .307, και πλέον έχει ανέβει και στους XDA http://forum.xda-developers.com/ showthread.php?t=2313378 όποιος θέλει την δοκιμάζει. Είναι η βελγική Rom και δουλεύουν όλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ήδη ξεκίνησε να δίνεται η .307, και πλέον έχει ανέβει και στους XDA http://forum.xda-developers.com/ showthread.php?t=2313378 όποιος θέλει την δοκιμάζει. Είναι η βελγική Rom και δουλεύουν όλα. Καλημερα Εμαθε κανεις τι νεο εχει η 307? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim56 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το sony xperia z είναι αδιάβροχο μόνο στο νέρο και όχι στο θαλασσινό νερό . όπως και να έχει προσθέτει ασφάλεια στον κάτοχο του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 παιδια μια ερωτηση εχω...τωρα πχ που θα μπει η νεα εκδοση θα μας βγαλει το τηλεφωνο ειδοποιηση για αναβαθμιση λογικα ε?θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που εχουμε πανω?:blink: Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ακολουθώντας κατά γράμμα της οδηγίες του παρακάτω LINK πήγα στην 307 με Root και ότι είχα περασμένο στο κινητό μου και μερικά καλούδια επιπλέον. [sTOCK][C6603] Update to 10.1.1.A.1.307 [Rooted & XZDualRecovery][LB/UB] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2313369 Τώρα αν με ρωτήσετε αν είδα κάποια διαφορά, τι να σας πω? Τσου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Νικολα εχω την εντυπωση οτι τα wipes χρειαζονται γιατι ειναι σαν να περναει απο πανω. Κωσταντινε προσωπικα wipe εχω κανει μονο αναγκαστικα με το sus ,καμμια αλλη φορα και χωρις θεμα και στα 3 τηλ Νeo V ,S & Z ,και στο τελος αν προκυψει οτιδηποτε παντα μπορεις να την κανεις κατ'οπιν:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Xperia Z Jelly Bean 10.1.1.A.1.307 firmware Updated Features / Changelog Improved speed in camera app loading, starts within 3 seconds now. Battery drain of 5%/hour on weak signal strength is still there. New Browser Small app version by Sony is seen in the small app launcher Improved W-Fi range. Improved HDR functionality. 4G LTE reception increased. New SPEED DIAL settings in the call contact app. Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ακολουθώντας κατά γράμμα της οδηγίες του παρακάτω LINK πήγα στην 307 με Root και ότι είχα περασμένο στο κινητό μου και μερικά καλούδια επιπλέον. [sTOCK][C6603] Update to 10.1.1.A.1.307 [Rooted & XZDualRecovery][LB/UB] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2313369 Τώρα αν με ρωτήσετε αν είδα κάποια διαφορά, τι να σας πω? Τσου! 2 ερωτήσεις προς τους γνώστες. 1) αν κατάλαβα καλά αυτή η ρομ έχει ενσωματωμένο ρουτ; άρα μετά το φλασαρισμα περνάω κανονικά τα μοντς; 2) για να βάλω dual recovery πρέπει να βγάλω αν έχω κάποιο από τα 2 από πριν; η μπορώ να τα περάσω από πάνω; Σκέφτομαι να βάλω την ρομ αν και βαριέμαι και μόνο στην ιδέα του στησίματος. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Λοιπόν, ανεβάζω φωτογραφία με τα αξεσουάρ που έχω για το Ζ. 2 θήκες της krusell, 1 μεταλλικό bumper και μια θήκη σιλικόνης της puro. Απο άποψη προστασίας, η puro είναι η καλύτερη. Απο άποψη εμφάνισης, η krusell είναι άλλο πράγμα, μπορει η καλύτερη θήκη που είχα απο εποχής.... Χ 10 mini :D Πέρασα σήμερα απο ενα κατάστημα cosmote για να ενεργοποιήσω το 4g, η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη, ταυτότητα θέλει μόνο και ο αριθμός να είναι στι όνομα μας. Χρέωση καμιά, ότι mb έχουμε απο οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να καταναλωθεί είτε με 3g είτε με 4g. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Ακολουθώντας κατά γράμμα της οδηγίες του παρακάτω LINK πήγα στην 307 με Root και ότι είχα περασμένο στο κινητό μου και μερικά καλούδια επιπλέον. [sTOCK][C6603] Update to 10.1.1.A.1.307 [Rooted & XZDualRecovery][LB/UB] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2313369 Τώρα αν με ρωτήσετε αν είδα κάποια διαφορά, τι να σας πω? Τσου! για προσπαθησε να κανεις r/w το system... και θα δεις διαφορά :) Λοιπόν, ανεβάζω φωτογραφία με τα αξεσουάρ που έχω για το Ζ. 2 θήκες της krusell, 1 μεταλλικό bumper και μια θήκη σιλικόνης της puro. Απο άποψη προστασίας, η puro είναι η καλύτερη. Απο άποψη εμφάνισης, η krusell είναι άλλο πράγμα, μπορει η καλύτερη θήκη που είχα απο εποχής.... Χ 10 mini Πέρασα σήμερα απο ενα κατάστημα cosmote για να ενεργοποιήσω το 4g, η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη, ταυτότητα θέλει μόνο και ο αριθμός να είναι στι όνομα μας. Χρέωση καμιά, ότι mb έχουμε απο οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να καταναλωθεί είτε με 3g είτε με 4g. H krusell εκτος απο εμφανιση εχει και αψογο support μεσα σε 3 εργασιμες μoυ εστειλαν σε αντικατασταση καινούργια θήκη εντελως δωρεαν, επειδη απο το βγαλε βαλε ειχαν σπασει τα πλαϊνά.... 2 ερωτήσεις προς τους γνώστες. 1) αν κατάλαβα καλά αυτή η ρομ έχει ενσωματωμένο ρουτ; άρα μετά το φλασαρισμα περνάω κανονικά τα μοντς; 2) για να βάλω dual recovery πρέπει να βγάλω αν έχω κάποιο από τα 2 από πριν; η μπορώ να τα περάσω από πάνω; Σκέφτομαι να βάλω την ρομ αν και βαριέμαι και μόνο στην ιδέα του στησίματος. Να μην μπεις στην διαδικασια (ακομα) ... εχει θεμα με το r/w του system... με αποτελεσμα καθε φορα να σου κανει reboot Edited June 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts